Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?mér lenne ez uccsó oldal?
jaszy
Húúú ezek nemértenek 😊

?Mér ez az uccsó oldal?Honna lehet letölteni játékot?PS2-re
?Mér ez az uccsó oldal?Honna lehet letölteni játékot?PS2-re
Muhahaha ez az uccsó oldal! Vmi díjat gyorsan tréjnek és bencelolnak!

Ez engem is érdekelne!!Köszi
Honna lehet letölteni játékokat ps2-re?Az sem baj ha FTP,de az sem ha akármi.Csak legyen !pls segítsetek?MEgadja vki az msn-jét aki tapasztalt már a ps terén?
GohanSSJ2
nemtom

*Sercegett
jaaa.értem.Segítséget klérnék: Letöltöttem af fifa street 2-t ,kiirtam 8×-osan,servegett a ps mikor olvasta,átmásolam ugyan arról a dvd-rõl amit 8×-osan irtam,de ugyan ugy servegett.mitõl van ez?
jaszy
Megértem.....legalábbis én .....

Igen, biztos sokan töltenek warezról, de a fórumon ez a téma tiltva van.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

jaszy
Méééé még van aki warez al tölt? 😊

mér vayunk egyszerûek?Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon.PLS segítsetek
12346
"egyépként" ti iszonyatosan egyszerûek vagytok sry:C

Aramir
Ez most komoly? 😄
"egyépként"

A warezért meg seggbe fognak rugni titeket 😄

Off vége, beszéljétek meg msn-en vagy mailben!
Thx!

amugy nekem a fifa street2-t 30 órán át töltötte!kereken😛
azt amelyik rar formátumú.FPT-s kapcsolatú letöltést tud vki?
nem szetem le a carbont mert nem is akkarom egyépként te meik fifa street 2-öt szeted le a sok közül?

a torrentz.en a keresõbe kell beírni.te már leszedted a carbont?és müxik?megadnád a torrentje linkét?mert nem akarok rosszat letölteni
egytáltalán te hogyan birsz eligazodni ezen a www.torrentz.com-on? egyépként fizetöss oldal de it http://tremor.clubweb.hu/.

én épp most irom át,de NÉRÓVAL.és müxi.A NFS Carbont honnan lehet leszedni?
tréj azér megadod az msn-ed?
akkor: begadja valaki az msn-címét?aki ért a ps-hez.plíííz
hát ja.egyépként haveromtol kaptam kölcsön egy ps2-es játékot azt alcohol 120-al hogyan birom átírni?

Seth
te is jó embertõl kérded, hisz még õ is itt kérdezõsködik 😄

PSN ID.: Beegabor

Tréj,van msn-ed? pls,add meg,mert elég gyér vok a ps-témában,még csak most kaptam..
a www.torrentz.com-ról.ok megpróbálom 2×-ösen
csá a fifa street 2 honan szeted le? sztem aztért mert 8x-orosan irtad ki.

CSá! Letöltöttem a fifa street 2-t,kiirtam 8×-osan Verbára,rezzenéstelenül fut,de egy picit serceg valamikor a ps-mikor hajtja a lemezt,szerintetek ez gond?

A need for speed carbont honnan lehet leszedni?
elõre is thx!
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a haveromtol kaptam kölcsön egy ps2-es játékot azt alcohol 120-al hogyan brom átírni?

Koszi a választ!
Aramir
Ez jó kérdés, passzolom. Szerintem ha jó minõségû a cd, akkor talán nem nyírja ki a fejet. Ha nehezen olvassa, azt ugyis észreveszed, mert bazihangossan fog olvasni, mintha csapkodná a fejet ide-oda, meg akadozni fog a játék, vagy elsem indúl.
Viszont 10K körül kapsz PS1-es gépet kompletten, ott viszont nem lesz feljavítva a játékok grafikája.

Aramir
Kb 2 másodpercig kell nyomva tartani.

Ja még valami. Szép módszer a 3315-ös hozzászólásban, csak annyi a gond, hogy nekem slim ps2 van, ezért nem látom kigyulladni a kék ledet, mert nincs.
Köszi a választ Aramir!

Akkor lehet, hogy megy neki a ps1-es játék is, majd kipróbálom, viszont ha nem ajánlják, mert kinyírja a cd a fejet, akkor ne játszak ps1es gamekat ps2-õn? Illetve csak eredetieket? Vagy szerezzek egy ps1-et? 😊
Aramir
Eléggé hihetettlen számomra, hogy nem vinné a chip a ps1-es játékokat is, még a legrégebbi NEO chip is vitte emlékeim szerint.
Megoldás a #3315-ben.

Ps2 cd-t dvd-re:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
Jó szórakozást hozzá 😊 Én még nem próbáltam, de állítólag mûködik.

már meg csináltam ja mindent hagytam eredetin!!!!

sztem csak simán hagyd úgy ;D

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

sziasztok lenne egy gondom letöltötem a dragonball z legujabb részét és mikor irni akkkarom már betalloztam ott tovább és akkor ki hozz egy másik ablakot valami képfájl formátum beállitásai és akkor ott olanok vannak: sáv formátuma blokkméret(bájt) a kép feléc mérete a kép végjelzés méretre és kettö amit ki lehet pipálni

Sziasztok!

Nékem is van egy masinám, a ps2-es játékok mennek is vele prímán. A ps1-esek nem mennek, azt mondták nem is fognak, mert a chip nem tudja. Mindegy, annyira nem zavar, a cd-t úgyse ajánlják ps2-be. De most jön a keresztkérdés. Mi van a ps2-es cd-s játékokkal? Pl. Crash bandicoot- the wrath of cortex. Ez ps2-es játék és cd-n jelent meg. Ezt inkább hagyjam ki, mert a ps2 nem szereti a cd-ket? Barátnõm rá van kattanva a crash bandicootokra, az elsõ 3 részt pc-n tolja emuval, de az úgy nem az igazi, viszont ha a ps2-õn nem megy és ha menne, akkor se ajánlanák, akkor marad a pc. Viszont a wrath of cortex meg nem megy pc-n emuval, meghát minek emu ha ps2-re írták és van is ps2-õm? Ötlet valakinek?
Aramir
Szerintem ez kell neked, RGB legyen, a többi nem az.

vagy még találtam ilyent:Madrics RGB Video Cable .Snap RGB Video-Cable

találtam kábeleket:egyszer😛S2 S-AV CABLE meg ilyeneket😛S2 EXTENSION CABLE meg egy ilyent😛S2 UNIVERZAL S-VIDEO CABLE ezek közül meik jó?vagy egyik se?

Bármelyik konzol boltban, kb. 1500-2000 Ft.

és olyant hol tudok venni és kb mennyi?

én alcohol 120-al irtam ki

Jól tudod. Scart RGB kábel kell.

sziasztok sikerült átirnom de mi lehet a baj fekete fehér a játék én ugy halottam valami kábel kell jól tudom?