4368
Szal...
-
#3607 Ááá, eszembe jutott valami, nemlehet, hogy a gép beállításainál kéne a képernyő megjelenítését állítani. Mintha ott lehetne valami ilyesmit állítgatni. -
#3606 Szerintem az csak a filmnézéshez kell, játékok nem lesznek zöldek elvileg egy rgb kábeltől. Vagy rosszúl tudom? -
#3605 Végülis nemlehet sok ...4-5 cm kábel kell hozzá csak. De ha tudsz konzolsop elérhetőséget náluk érdemes érdeklődni. -
#3604 és az kb mennyiben van?
-
#3603 A chipp a hibás ,vagyis nem támogalja ! Ez 1000 % . Bekellene kötni az alaplapon az RGB fix et. (szervízben) -
t256 #3602 Nálam ilyen, akkor fordult elő, amikor a kábel egy kicsit kihúzódott a tévéből.
Nyomjad bele kajakra hátha megoldja a problémát. -
#3601 OFF
hello bocs ha iylennel zavarok de gondoltam itt azért értetek hozzá.szóval vettem egy rgb kábelt és az a gáz hogy minden játék iylen zöldes sárgás színnel megy,nemtudjátok mi lehet? -
#3600 Köcsög!
Én meg csak szopókázok!
Holnap hozzad azt is! -
#3599 megfogtam egy dvd-t narancssárga premium media van ráírva oszt beraktam az íróba imgburn oszt kiírtam és 3-szorra beolvasta :D -
Szabyka #3598 Köszönöm szépen ;) -
#3597 köszi, akkor teszek 1 próbát -
#3596 dvd9-es játékot +os DL-es Verbatimra irtam(GT4)...nekem tök jól megy...
Szabyka!!
nem hülyeség +os lemezre írni, csak gépe válogatja mennyire szereti...
ha nincs vele probléma, ne foglakozz senkivel hogy ki-mit mond!!!
a lényeg hogy jó legyen!!!! -
Szabyka #3595 Akkor hülyeség + os lemezre írni a játékokat? Én arra irom Benq-ra és semmi probléma nincs velük ... -
#3594 Az előzőt nem akartam, bocs :(
A kérdésem az lenne, hogy próbáltatok-e már dvd9re írni játékot? Megvan a God of war dvd9 backupban, csak nem tudom milyen típusú lemezt komál a ps2? -
#3593 http://www.sharebigfile.com/file/64864/MediaPlayer-1-8-zip.html -
#3592 Igen arra gondoltam. De nam a slim gépeken, hanem a régebbieken jellemző az elkoszolódása. -
#3591 érdekes, hogy only tdk-ra írok, régebben verbára, és no para soha. de unalmasak má ezek az egymást győzködések -
#3590 "Az én gépem a RIDISC lemezekre esküszik" ...ez biztos ritek(G05) alapanyagú azért megy(van belőle nekem is)
a TDK mint írtam biztos CMC MAG alapanyagú...az meg fos...TTH02 kell belőle...az faca.. -
spelle #3589 Sziasztok. olyan kérdésem volna hogy letöltöttem 1 játékot de dgr. formátumba van darabolva.
Milyen progival tudom kicsomagolni? Előre is köszike. -
#3588 még jó hogy az összes game-et amit küldtem neked ,azt tdk-ra írtam:D Mennyi nem ment belőle? ^^ -
#3587 Most ne haragudj, de akkor nem egyre gondoltunk, így már sejtem, hogy arra a vacakra gondolsz, ami a lemez közepén a luknál megfogja a lemezt, allul gumis, fellül meg mágnessel rányomodik egy korong.
Én valamiért a dvd-olvasó tálcájára gondoltam, ahová a lemezt teszed. -
#3586 Ha bekoszolódik a lemeztányér akkor csúszhat a lemez benne.4X esen írj szerintemis . -
#3585 Ahová a lemezt rakod a gépbe, bár szerintem inkább a fej legyen tiszta, a lemeztányérról "csak" kosz kerülhet a fejre, szóval azt is tartsd tisztán.
Az 1X-es írás miatt is lehet akár, ha 8X-os vagy 16X-os lemezeket írod így. Próbálj ki egyet pl 4X-en, hátha úgy nem nyikoog. -
bencelol #3584 oksa.szal semmi baja sem lesz a fejnek? Verbára irom 1×-en. Lemztányért hogy kell tisztítani? (mi az lemeztányér?:D) -
#3583 Chipp hiba nemlehet !!!! Lemez minősége,írási sebessége,olvasófej,vagy koszos a lemeztányér.
Nemhasznál a fejnek !! -
bencelol #3582 Hali! az hogy minden irott játékom nyikoog az a CHIP hibája igaz?de az akko öli az olvasófejet,ha nyikog? -
#3581 Aham...Az én gépem a RIDISC lemezekre esküszik; TDK-val volt már gondom; VERBA általában megy; de nem mindig...TDK-val viszont sok gond volt... :-| Igaz, a napokban irtam ki egy game-et RIDISC-re; de nem ment.. -
#3580 Kicsit rossz az emlékezetem!
Rájöttem h a mostani íróm nem 1 hanem több mint 2 éves!
Szóval nem fog ártani egy új!
Sajna nincs sata (csak a helye :S)!
Vszínű h pio-t fogok venni! -
gematta #3579 hy
Szerintem ha van sata a gépedben akkor a
Samsung 163a dvd-rw Sata fehér-fekete 10300 ft
ha nincs akkor
Pioneer 111 dvd-rw Oem 8400 ft -
kajesz #3578 Hát nem tom!Nekem egy ezer éves MAD DOG 16X DVD9-írom van és eddig mindenféle lemezt tökéletessen megírt.ps2-ps1-xbox-zene-film-adat +-os-os mindegyiket hibátlanul írja.Ha sz.r akkor valamit elszurtam.Jó beállitás jó progi. -
#3577 Akkor már csak a pénz hiányzik! :D -
t256 #3576 Bizony a Pio 111d egy nagyon jó széria. -
#3575 Sztem azért mert vhol olvastam h a -os dvd-t a sony fejlesztette ki és a ps-nél kijön h azt jobban támogatja! -
#3574 hát akkor gyűjtök egy kis pénzt úgy is itt van mindjárt a névnapom és beruházok egy pio dvd íróra!
Egyébként néztem árlistát és azon volt egy vmi 111d tipus jelzésű!
Ez jó? -
#3573 igazából nem kellene...tudja mindkét formátumot,de a tapasztalatok szerint jobban komálja a -os lemezeket...legalábbis az én gépem(na meg a környezetemben mindenkinek)
az sem mindegy mivel írod ki a lemezeket,nem értem miért...
szóval Pio író Verba -os lemez 100-ból 99 biztos hogy jó...
ezek a saját tapasztalataim(ahogy olvasgattam másoknak is ez)
a +os lemezhez annyi tennék még hozzá hogy mi kisérletezgettünk vele anno...az írási sebesség 4x-es volt és érdekes módon egy darabig faszán vitte a lemezt majd egy idő múlva beszaggatak a játékok,ugyanezt kiírtuk -os lemezre és nem volt vele gond...
minden esetben Verbatim lemezt használtunk, úgyhogy nem vágom igazából miért jóbb neki a -os.
sok lemezzel próbálkoztam a Princo-tól kezdve a Primedisc,Tdk,Fuji,Omega(princo alapanyag)Ritek,Ridisc,Verbatim lemezekig....Maradok a Verbánál és ott is ha tudok Tayo-Yuden alapanyagú lemezt szerzek... -
#3572 Hmmm... Az, hogy +os ill. - a DVD; az pontosan mit jelent? Számít valamit PS2 lemez irasanal? -
#3571 verbát vegyél -osat pió íróval tök jó...nekem is volt lg íróm és hamar megszabadultam tőle....próbálkoztam +os lemezzel lg íróval és nekem is kuka lett jóformán minden...szóval én hanyagolom a megbízhatatlan dolgokat...most már több éve pio-t használok és nem volt rontott lemezem....
pio-val írtam +ost és az érdekes jó lett...(na meg DL-es lemezt is)
minden írónál előfordulhat szériahiba de érdekes módon még mindíg a pio a jó író és nem az lg...nem bántani akarom mert magát a márkát szeretem(tv rulez)csak a számtech cuccai nem az igaziak -
#3570 Persze nem. De nemis 16X osan :( -
gematta #3569 hy
hát én a pajó irót hanyagolnám mert abból is van rossz
széria mint nekem is amit kifogtam
a dvd tök mindegy hogy pluszos vagy minuszos
mert mind a két formátumon tökéletesen mennie
kell a játékoknak -
#3568 Ok csak ezekből a média kódokból honnan jöjjek rá h melyik is az?
Szóval akkor a verbatim is szar?
Mondjuk kiírtam de megint nem működött!
Ennyire számít h +os v. -os a dvd?
Utána nézek ennek a firmware dolognak bár nem várok tőle sok jót!
Egyébként ha venék mondjuk egy pio írót azzal tuti jó lenne?
Ja és ebből a tesztoldalból nekem mi jót/rosszat kellene kiolvasnom?
Bocs a sok kérdésért de nem vagyok annyira otthon a témában!