4368
Szal...
  • Seth
    :D cod 3-nál nálam ugyanez van (volt), szaggatott a bejátszásoknál. Kiírtam vmi bóvlira(benq vagy maxell?),azzal meg jó , Raymannel viszont semmi gondom nem volt, tdk-ra írtam dvddecrypterrel
  • Flower
    ImgBurn
  • erika012
    Sziasztok!
    Két napja kinlódunk 2 játék kiírásával.RaymanR.R és Call of Duty3.
    Neroval probáltuk,TDK lemezre,Verbatim lemezre.Az egyik játék a loadnál megáll, a másik szaggatva adja vissza a pályák közti videobejátszást (kb.20 perc alatt)
    ISo-ban van. Mivel irjam ki? Köszi a segítséget.
    [email protected]
  • zsolt1983
    Hellotok. Segitsegre lenne Szuksegem. En olyan progit/modszert keresek amivel PS1 es Jatekokat (4-5 Darabot) egy DVD re kiirni ugy hogy mukodjon. Barmien modszert szivesen fogadok.
    PS : modechipp van . egyeb prgramot megszerzek.
  • Flower
    Na még 1. Az eredeti lemezről is ugyanúgy kell iso-t csinálni (decr) és kiírni (imgb), mint a másoltnál?
  • jaszy
    letöltöd az ingyenes ImgBURN nevü író progit. Azzal tökéletes !
  • dodokac
    Köszi a segítséget! Még légyszi annyit mondjatok meg nekem, hogy ha ki van csomagolva minden, akkor hogyan írjam meg. amatőr vagyok még hozzá....
  • dinomano
    Seth:"még jó hogy az összes game-et amit küldtem neked ,azt tdk-ra írtam:D Mennyi nem ment belőle? ^^"

Mint irtam volt, a fele ment kb. ... :-P Ezeket a színes TDK-kat nem komalja a PS2-öm teljesen...

Öregharcsa: ""Az én gépem a RIDISC lemezekre esküszik" ...ez biztos ritek(G05) alapanyagú azért megy(van belőle nekem is)"

Talalt, süllyedt! :-D Köszi az infót, akkor Ritek (G05) a jóóóó... :-D
  • öregharcsa
    nem is fog...
    mert egy régi rar progi van beépítve a total commanderben(gondolom az még ingyenes volt)...az ilyen fileok-hoz kell hogy legyen egy winrar a gépen, mert ha nincs lehet elkezdi, de crc-vel megáll a végén...
  • jaszy
    Nahhh kihogy szokta meg. Én Total comander függő vagyok:))) winrar nélkül nemcsomizza ki.....legalábbis nekem nemment régebben.
  • 12346
    vagy winrar nélkül commanderben belelépek az első rarba és f5.
    a lehetőségek széles tárháza..^^
  • Seth
    mégcsak megnyitni se kell commanderrel. Egyszerűen valamelyik fájlon jobb klikk, kicsomagolás
  • jaszy
    Egyszerre kicsomizza mind !Ha van a gépeden winrar, megnyitod Total comanderrel, az egyik file-t ra jobb egérgomb hosszan lenyom és ott kitudod jelölni hogy file kicsomagolása.

• dodokac
    Minden fájlt külön ki kell csomagolni és utána megírni iso-ban??
  • jaszy
    Kikell csomagolni előtte,winrar-al.
  • dodokac
    Hello mindneki! Olyan gondom van, hogy amit letöltök netről játékot, azt nem tudom megírni PS2-re. Ami egy db fájlként jön le, azt megtudom írni, de amelyik játék úgy jön le, hogy egy mappában van egy csomó fájl azt nem tudom hogyan kell megírni. Légyszi segítsen valaki!! Előre is köszi!
  • 12346
    egyébként mind1. én is neroval hegesztek, de inkább azt tartom szem előtt konkrét számok helyett, hogy a maximális írási sebesség felénél többel ne írjak. a végletek meg ugye szintén kihagyósak az okosok szerint is - beleértve a leglasabb sebességet is.
  • evid
    Na ja. Pedig a dvddecrypter/imgburn verhetetlen páros…
  • Antrax #3629
    rend neroval 4x tökéletes volt
  • öregharcsa
    pont ugyanúgy kell mint ps2 esetében...4x-es sebesség-dvddecrypter(imgburn)-jó lemezre, vagy amivel akarod...én már nem akarok senkit meggyőzni mivel kell írni...úgyis mindenkinek más a véleménye...
  • Antrax #3627
    DVD-t szeretnék írni Xbox-ra gondolom ti is tudjátok hogy kell. Neroban jó? Milyen sebességgel írjam?
  • Flower
    Kössz fiúk!
  • Aramir
    És kényelmes, egy gombnyomás az egész szinte.
  • öregharcsa
    én is a dvddecryptert ajánlom...egyszerű és jó...és ingyenes...
  • jaszy
    Akár azzalis lehet...
  • evid
    pl: dvd decrypter
  • Flower
    Köszi!
    Mivel csináljak ISOt? Nero?
  • öregharcsa
    mert hibázhat, és hiába írja meg neked csak látszólag jó a lemez....
    egy lementés a vinyóra kb 5-8 perc...a visszaírása 15 perc a full lemez 4x-en írva...ha van sok pénzed amit kidobhatsz írd fly-ba...
    régen én is próbálkoztam vele...az eredmény rengeteg szar olvashatatlan lemez...
  • jaszy
    A dvd copy nál is lementi vinyóra először :) Hacsak nincs 2 dvd rom-od.
  • Flower
    Miért nem érdemes?
    Komolyan kérdezem.
    Ha lementem vinyóra az plusz idő. Pl.
  • öregharcsa
    ja lehet ,de nem érdemes....sokkal jobb ha először lerakod a vinyóra és onnan íron majd ki...
  • ett
    Én philips dvd-re írok, 1-16x-osan írható, kapható. Hol a gond?
  • 12346
    minek kell 1-2x-esen írható karika? 16x-osat 6x-osan írom, és megy. boxos is, ps-es is. ha számít vmit, akkor tdk.
  • jaszy
    Nero , dvd copy.
  • Flower
    Írott DVDről lehet másolni úgy a lemezt, hogy ne kelljen külön lementeni ISOba?
    Nero, Imgburn, CloneDVD?
  • Aramir
    Csodálkozol? Lassan a 4X-es lemezek is eltünnek, ha teheted, vegyél ilyet, ezeket még lehetett írni 1X-en és 2X-en.
  • magus
    nem tudja vki hol tudok 2x-esen írható dvd-t venni? egyszerűen sehol sem találok
  • Thadius #3610
    igen direkt megnéztem, ha nem rgb-n van akkor full zöld ha rgbn akkor meg ilyen sárgás izé
  • jaszy
    Igen..azis lehet. De nekem volmár olyan gépem aminél a játék is egyszinü volt...
  • Seth
    ps2 system konfigjában rgb-re van állítva?