Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném a segítségeteket kérni. Milyen íróprogival és formátumba kell kiírni a PS"-es játékokat hogy vigye a játékgép? Elõre is köszönöm.
Sziasztok.
Jah ok XDXDXD😄DDD😄😄😄D::::😄D
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
poéból írtam 😄
ha majd valaki akar adni nekem egy rapidshare accountot az privizzen köszi 😄
/off 😄
/off 😄
Vagy:www.warezblast.com itt szintén keresöbe:ps2.Ezen a két oldalon valoszinû megtalálod amit keresel.
http://game.katz.ws/ a keresöbe írd be ps2.Ott keresgélhetsz.
hi! megvan valakinek ps2-re a GTA:San andreas?
Ha igen plíz mondja meg,hogy honnan szerezte...(aki boltból az ne😄)
Thx!
Ha igen plíz mondja meg,hogy honnan szerezte...(aki boltból az ne😄)
Thx!
miért nem a psp-s topicban kérdezed??
egyébként egyszerûen...bemásolod a memóriakártyádra az iso-t v cso-t....ennyi
egyébként egyszerûen...bemásolod a memóriakártyádra az iso-t v cso-t....ennyi
http://pspfilez.extra.hu/
hi all. nem tudja valaki psp-re hogyan birok játékot átírni,rátenni?
Lehetséges. Nekem mondjuk be sem olvassa.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
hehe akkor 1 kérdés...lehet olyan, hogy kiíromom tesómnak az ssx-et pl 😄 egy TDK lemezre 4xesen..tesóm jáccik vele 1 csomót, és utánna nem akarja beolvasni a gép csak 3-4 jére? de minden más dvd-t betud?
kiahalt az emberiség?<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>
SIKERÜLT!!Átírtam a cd-s ps2 játékot dvd-re!Az egész folyamat jó negyed óra,de mire meglett az a sok.Igaz még csak egy gamét írtam át most probázom a többit.BUÉK!!!
hát lehet hogy új író kellene mer csak LG van 😞 majd vezsek Pio-t
kössz a segítséget
kössz a segítséget
Miért akarsz DVD-bõl CD-s verziót?
Kaptam kék Arita lemezeket. Nincs nyúzás, lassulás, akadás. Végig is játszottam egy játékot és 1x sem fagyott ki.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ezentúl azt fogom használni. Neeem, megfogadom a tanácsokat és a pio111L (hehe-hekk 😄) mellé verbatim lemezt veszek.
Kaptam kék Arita lemezeket. Nincs nyúzás, lassulás, akadás. Végig is játszottam egy játékot és 1x sem fagyott ki.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ezentúl azt fogom használni. Neeem, megfogadom a tanácsokat és a pio111L (hehe-hekk 😄) mellé verbatim lemezt veszek.
Hopp, ja, hogy dvd-t cd-re. Passz.
Videókat, zenéket szoktak kiszedni a játékokból, hogy ráférjen cd-re, de hogy hogyan, abban nemtudok segíteni.
Videókat, zenéket szoktak kiszedni a játékokból, hogy ráférjen cd-re, de hogy hogyan, abban nemtudok segíteni.
Hogy leget DVD-s ps2-es játékokat CD-e Írni?
(Nem vagyok hülye a GT 3 is cdn van meg és mûködik.)
(Nem vagyok hülye a GT 3 is cdn van meg és mûködik.)
igen tudom hogy van, de én elõtte írtam rá (+) mielõtt itthon elterjedt volna a -os (elterjedt??).szerencsére ritkán találkozok vele...
Kajesz:
valószínüleg akkor régi géped van...30004-es...ezért cseréltem le én is 50004-re...Alkoholt max iszom (igaz ritkán)
az én tapasztalatom +az mindegy milyen +- a jó lemezt jól megírva viszi.
jópár gépet eladtam és egyikkel sem volt gond hogy +- a lemez...csak nem maxellt kell használni...ennyi
üdv nektek
<#wave>#wave>
Kajesz:
valószínüleg akkor régi géped van...30004-es...ezért cseréltem le én is 50004-re...Alkoholt max iszom (igaz ritkán)
az én tapasztalatom +az mindegy milyen +- a jó lemezt jól megírva viszi.
jópár gépet eladtam és egyikkel sem volt gond hogy +- a lemez...csak nem maxellt kell használni...ennyi
üdv nektek
<#wave>#wave>
Valószinüleg kifogtál egy szar szériát.
Esetleges további lehetséges okok:
Régi firmware van az íródban->frissíts.
Nem megfelelõ sebességgel próbálod meg írni-próbáld más sebességgel, hátha ott már nem lesz hiba.
Õsrégi 4X-es íróval próbálsz írni egy 16X-os lemezt->cserélj írót 😊
Telihold van->próbálkozz késõbb 😄
Amúgy passz, szerintem a fentiek közül lesz az egyik verzió 😊
Esetleges további lehetséges okok:
Régi firmware van az íródban->frissíts.
Nem megfelelõ sebességgel próbálod meg írni-próbáld más sebességgel, hátha ott már nem lesz hiba.
Õsrégi 4X-es íróval próbálsz írni egy 16X-os lemezt->cserélj írót 😊
Telihold van->próbálkozz késõbb 😄
Amúgy passz, szerintem a fentiek közül lesz az egyik verzió 😊
Akko lehet az íro beálitás nem jó.Nem vagy ott.Nem tudhatod,de a MAXELL és a +-os lemezt(egyáltalán nem biztos,hogy márkás lemez kell!Én BENQ-t használok és tökéletes!)nem igazán szereti.Ezt a tapasztalat mondja!A külhoni lapok is az ALCOHOLT-ajánlják!Valoszinü nem véletlen.
Kedves EKRAZIT!Olvasom a forumot!Nem minden ps2(csipes)viszi a DVD9(Dual layer)lemezeket!Többek közt az enyémse!
szerinted akkor a DL-es játékokat a tökömre írom???
olvasd már el mit írt!!! ÍRÁS KÖZBEN!!!nem lejátszással bassza el....
néha úgy érzem magam itt mint Frédi és Béni az Ökörkörben...vagy mi a tökömben...
olvasd már el mit írt!!! ÍRÁS KÖZBEN!!!nem lejátszással bassza el....
néha úgy érzem magam itt mint Frédi és Béni az Ökörkörben...vagy mi a tökömben...
Annak mondom aki magára veszi!Tudod "kinek nem inge"!
nékememe mondtad-e eztete?
Öcsém olvas a forumba!+-os lemezt nem szereti a ps2-ö!
Azé néha elkellene olvasni a forum hozzászolásait!(van 1pár)És nem lennének hülye kérdések!Jó lenne ha az épitö kérdések és hozzászólások lennének elõtérbe!
Ja a warez lassú!Dobd ki a zsét!Oszt megoldodik a csip téma is!Eredetibe nem kell!!
JAh és MÉG VALAMi....
miért van az, hogy a Maxell DVD+R es lemezeimat sorra baszom el az írásnál...akkármivel írom a vége cida lesz úgyhogy már nagyon ideges vagy :S már 4 lemezt elkurtam 😞
miért van az, hogy a Maxell DVD+R es lemezeimat sorra baszom el az írásnál...akkármivel írom a vége cida lesz úgyhogy már nagyon ideges vagy :S már 4 lemezt elkurtam 😞
EMBEREK!!!Játékokat "warez"oldalakrol tudtok letõlteni!A legegyszerübb:www.warez.lap.hu free warez!Ott tudtok keresgélni!ARAMI-nak köszö0nöm a tippet!Gyenge az angol tudásom.De azé probázom.3lemez kuka!
Csak a ps2 logo jön be!Ha vona forditás az elkelne!
Csak a ps2 logo jön be!Ha vona forditás az elkelne!
jolvan az elmult 10-20 hsz-on sokat röhögtem 😄
pl ezen : "Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon." 😄😄😄😄😄😄 hhehee találó a neved 😄
bence rulez
pl ezen : "Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon." 😄😄😄😄😄😄 hhehee találó a neved 😄
bence rulez
na mindegy már megcsináltam
de sztem olyanom nincs!
A vinyód biztos Fat-ra van formázva, az pedig nem kezel 4 gb-nál nagyobb fájlokat. Ntfs particióra csomagold ki
na csá all kiakarok csomagolni egy gamét es ezt irja ki folyton hogy csak a ntfs fájlrendszer támogatja a 4gb-nál nagyobb fájlokat ijenkor mit tudok csinálni?
hi! ti honnan szereztek játékot embereeeeek?segíítsetek!