4368
Szal...
-
#3687 Én próbáltam már az SMS playert. Egész jó. De van ezzel a témával foglalkozó topik ! Ott tuti jobban értenek hozzá. -
#3686 Ha teszel mellé egy lejátszóprogramot, akkor igen.
Pl egy ilyesmit (nem próbáltam, de sok szerencsét hozzá):
http://sms.ps2-scene.org/eng/index.htm
A lejátszóprogram azért legyen azon a lemezen, amire a filmeket írod, mert sajna vannak olyan chipek, amik nem érzékelik a lemezcserét, így nemtudod kicserélni a lemezt a lejátszóprogram elindítása után. -
totti86 #3685 sziasztok. totál hülye vagyok a dologhoz, szal nem cikizni ha totál baromságot írok: az lenne a kérdésem hogy ps2-vel le tudom-e játszani azokat a .avi filmeket tartalmazó dvdket amiket adat-dvdkén írok meg vagy csak a dvd-video formátumot használhatom? -
#3684 Nekem 30003-as gépem van (igen, 30003-as!) és még MŰKÖDIK!!
Egy fél éve vittem szervízbe mert semmit sem olvasott be, mondták, hogy fejcsere, de én inkább csak tisztítást kértem és azóta is tökéletesen működik! Egyébként is a 30003-asokban már nincs is értelme a fejcserének... (Ja, és TitanSX chip van benne, nekem megfelel sosem volt panasz rá, de úgy látszik ez a fajta nem viszi a DVD-RW-t) -
#3683 Szerintem meg még gépfüggő is lehet, az enyém pl viszi, 50004-es mezei matrix vagy miféle chippel. -
#3682 Nekem nem vitte de havernak meg igen! Sztem ez chip függő! -
#3681 Sajnos RW-t nemvisz a ps2 :( -
#3680 Üdv Mindenkinek!
Ezúton szeretném megköszönni Aramirnak a linket, mert sikerült kiírnom a CD képfájlokat DVD-re úgy, hogy működjenek a PS2-őn. Kösz mégegyszer!
Illetve szeretném megkérdezi a hozzáértőktől, hogy a PS2 tud-e DVD-RW formátumot olvasni, mert nekem nem vitte, de csupán kiváncsiságból kérdezem. -
erika012 #3679 Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat a PS2-re kiíráshoz.A DVD Decrypterrel sikerült a Call Of Duty is és a Rayman RR is. Mindegyik egyből indul, nem szaggat a köztes rész ! -
#3678 Valószinü olvasófej. A 30004 esek csoda hogymég mennek.:))) -
aussieguy #3677 üdv mindenkinek,
annyi lenne a kérdésem hogy nem tudja valaki hogyan kell kiírni ps2-s ISO-t dual layer lemezre???milyen progi kell e hozzá esetleg???
speciell a dvd9-s god of war I-t kéne ami 6.76 gb -
#3676 Sajnan még mindíg nem egy a válaszfunkció a privátokra nálam (lehet frissítenem kéne a böngészőt :D ) :(
A Memorex lemezekre lentebb mintha fújtak volna, és nekem is szar tapasztalataim voltak vele még a 4X-es korszakból. Én kipróbálnék másik fajta lemezt, legalább egy próba erejéig. -
#3675 Gyors kerdes.
Az ismeros gepe 30004-es es szejelszedven rajottunk hogy MXL chip van benne. A problema az hogy amikor bekapcsolja akkor nem vesszi be a jatekot. Van amikor 7-8 probalkozas utan nem aggya be a piros kepernyot es akkor beveszi a jatekot ami megyen is rendesen.
Kerdesem az hogy ez miert van? Szar a olvaso mar? Roszul irtam meg a DVD-et? Esetleg a CHIP-et kell mashogy elinditani? -
#3674 Bakker, ide bebírtad írni, hogy imgburn, a goole-ba már nem? Ezt sose értettem… főleg ha egy kicsit is olvasgattad volna az előbb belinkelt oldalt, ott a linkek alatt van egy oldal a burn.hu, ahol szintén megtalálható… mondjuk ehhez megint olvasni kellett volna. -
ecneb #3673 google a barátod :D -
starship0 #3672 Jah és hol tom leszedni az imgburn-t? Lécci egy linket. Kössz
-
starship0 #3671 Kösz szépen. -
t256 #3670 ps2info.extra.hu
Tényleg ki kéne már rakni ezt a linket a fejlécbe. Teszek egy próbát a modoknál... -
#3669 Miért nem lehet egy kicsit is visszaolvasni? Mindenre levan írva a válasz ezerszer... -
starship0 #3668 Sziasztok!
Aki le tudná írni hogy hogy kell ps2-es játékot dvd-re kiírni hogy mennyen is(meg van chipelve) az segíthetne. MSN: [email protected]
De ide is leirhatja aki tudja. Olyan játékot szedtem le ami egy nfl.street.3.pal.r0 ... r12 és van még egy rar fálj is. Ezt hogy kell megcsinálni és milyen progival? Előre is kösz. -
ecneb #3667 sztem chip a legjobb -
petyissimo #3666 Halihó!
Bocs gyerekek, nagyon kezdö vagyok, amatör kérdés:
Milyen lehetőségek vannak arra, hogy másolt lemezeken levö játékokat futtassak PS2-n?? (És melyik a legköltséghatékonyabb megoldás?)
Előre is köszi bárkinek, aki segit (emailben is jöhet az infó) -
#3665 Az egy dolod, de attól még nemfog futni Ps2-n.
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953 -
A Vajda #3664 imgburn-nek vinni kellene, meg neronak is -
#3663 Szevasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet BIN/CUE (azaz CD képfájlokat) úgy kiírni DVD-re, hogy működjenek is. DVD Decryptert és IMGburn-t próbáltam ,de egyik se ment. Csak azért érdekelne, mert van pár CD-s PS2 játékom és szeretnék azokkal is játszani. CD-re meg nem akarom kiírni őket (ami mondjuk logikus lenne), mert úgy tudom tönkreteszi a fejet és az enyém meg amúgy is haldoklik... -
#3662 így jó lett, thx. -
#3661 decrypter... -
Tomasz Man #3660 Sziasztok!
A PS2-es játékokat milyen írásimódban kell kiírni, hogy jó legyen:
-Sáv-egymenetben/TAO, vagy Lemez egymenetben/DAO ?
ÉS még egy problémám lenne, az ultraISO-val elkészítettem egy CD-kép ISO fájlt, de az nem egyezik a forrás cd-n levő írási móddal, mert a forráson még "ISO 9660(mód2)"-t jelez a Nero Lemez infója, de a elkészített ISO meg már "ISO 9660(mód1)"-t jelez, amikor megnyitom kiírásra a neroban, de sehol nem lehet átállítani ezt az paramétert. Ez probléma lehet, vagy teljesen mindegy?
-
#3659 MDS. -
Flower #3658 2,5GB-os játék ebből a 2 fájlkiterjesztésből áll.
Imgburn mindkettőt ismeri. -
#3657 Elsőre tudok válaszolni mert lemásoltam egy eredeti játékomat és kiírtam az iso-t,simán ment minden.
Szerintem iso és mds egyszerre sosincs együtt (de lehet tévedek, melyik íróprogi csinálja így?)
-
Flower #3656 2 kérdés:
1. Az eredeti lemezről is ugyanúgy kell iso-t csinálni (decrypter) és kiírni (imgburn), mint a másoltnál?
2. Ha van egy iso és egy mds, mindegy melyiket választom ki, igaz? (imgburn) -
#3655 DaemonToolsba mountold az mdf fájlt, aztán onflyban írd át pl Neroval vagy ami képes erre, ha nincs Alcohol progid. -
#3654 hát márciusban lehet veszek majd egy írót, de a február szűkös lesz, mert sok mindenre kell költenem szóval jelenleg ezzel kell próbálkoznom.
-
#3653 hát ezek elég kaka lemezek, de ha futnak rajta a játékok egész jó fej van a gépedben!nem érdemes ilyen lemezeket keresgélni (4x-írhatót), inkább vegyél jobb minőségű 8x-an v 16x-an írható lemezt...bár itt a plextor a meghatározó...egy új PIO111d író 9e ft! megéri megvenni!!nem mondom hogy rossz a plextor(nekem is volt cd író belőle de a dvd-t már nem vettem meg)de kicsit elavult szegénykém...
mivel kicsi az író sebessége ezért azt mondom jó neked a 2x-es írás de ez az új lemezeknél(8x-16x) nem lesz az igazi... -
#3652 4x-es Plextor íróm van, de pontos típust nem tudok és két féle dvd-m jelenleg: Rivision DVD-R 4x és DataWrite DVD-R 4x
írtam már ki játékot a DataWrite-ra 1x-en Nero-val és jól működik, de az iso kiterjesztésű volt.
ezt viszont nem tudom mivel kiírni, mert fingom nincs miket pipáljak ki a programban (ez mdf kiterj.)
namost ezekkel érdemes próbálkozni vagy csak a fejet ölöm meg?
azt sem tudom, hogy mit szeret a gépem.
egy ismerősöm szokott nekem dvd-t írni, de azt nemtudom milyen íróval, de azok működnek rendesen (tdk) -
zutyu #3651 Én mindenképpen a Decryptert ajánlom.Isoból tökéletesen megcsinálja. Egyszerű és gyors, és még más dologra is nagyon hasznos. -
#3650 ne írj 2x-en max ha 4x-en írható a lemez...lehet ez is a problémád....
ajánlott írási sebesség 4x-es Verbatim lemezre(vagy amt komál a géped)
mdf: alkohol120% képfile...
szerintem hanyagold ezeket a programokat és használd a dvd decryptert vagy az utódját (ez csak kiírásra van)az imgburn nevű progit...de nem akarlak meggyőzni semmiről...
ja igen, és nem árt ha van egy jó íród is...(pio)(az LG felejtős sajna) -
#3649 pio íróval kell írni. pio 108, 109,110,111 -
#3648 én tegnap próbáltam a Godfathert kiírni, de nekem is szaggatottan mentek az átvezetők...
ImgBurn-el írtam 2x-esen.
Neroval eddig jól tudtam kiírni az iso-kat, de ez más, mert mdf-ben van meg és a Neroval nem tudom hogy kell kiírni, mert be lehet állítni ennél csomó dolgot és nem egyértelmű.