4368
Szal...
  • jaszy
    Kb 20-30 Philipc cd-m van itthon ami áltóhelyébe elfelejtette az adatot.
    Egy rakás ..... A haverom hozott 100 Db üres philips cd-d mondván biztosan jókmár, nemolyanok mint régen. Hááát ugyanolyan ! A ps1 nyögvegyelősen viszi,csikorokva,nyikorogva. A 2 éves Ridata csendben finoman fut.
  • Aramir
    Bocs, de a Philips Multi Purpose az egyik leggányabb CD-R volt a márkás lemezek közül, amivel találkoztam. Az lehet, hogy az írás után fasza teszteredményeket lehetett elérni vele, de az adatok "elfelejtéséről" gondoskodott a könnyen leválló ezüst réteg, de emlékeim szerint sokszor még ép réteg mellett is elfelejtette az adatokat. Volt, hogy kibontottam a fóliás tokot, és a fél ezüstréteg hiányzott a lemezről :D
    A Silver Premium viszont tényleg fasza volt, valahol még most is van pár ilyen megírt lemezem.
  • t256
    Bizony nagyon jó volt a Philips anno. Pontosabban Philips Silver Premium (ez volt a legjobb), aztán Philips Gold (ez már annyira nem volt jó) és a Philips Multi Purpose.
    Még jó volt a Sony is.

Philips Silver Premium:

Philips
    gold:
    Sony:
    Multi purpose:

És még volt egy Philips Digital Audio nevű remekmű is. Attól függetlenül, hogy zenére lett kitalálva, nagyon szépen vitte a PSX. Nálam az volt a csúcsminőség!
  • öregharcsa
    pedig a ps1-es írás őskorában azok voltak hozzá a legjobb lemezek(philips cd)
    mostanában a traxdata cd-t és a verba cd-t használom hozzá...az eddig mind ment...igaz az enyém inkább traxdatát eszik mint verbát...(na meg a régi faca philips lemezeket szereti nagyon)
  • öregharcsa
    én ezeket meg sem veszem...régebben mikor próbálkozós kedvem volt találkoztam velük de inkább hanyagolom....nem igazán jó lemezek...talán a Ridata az egyetlen ami tűrhető ha megfelelő alapanyagból van gyártva...
  • Jimmyt
    Akkor úgylátszik csak nekem nem volt szerencsém egyszer hoztak 50 db-t 46 a szemétben kötött ki az utolsó 20 darabokban.
  • jaszy
    Nekem a Ridata jóvolt ! Viszont a többi tényleg szemét !!
  • Jimmyt
    Csak egy tanács lehetőség szerint a 16x Fuji,szürke Ridata,Benq,Emtec dvdket lehetöleg mindenki nagyívben kerülje vagy ugyanígy hajítsa a kukába nemtudom kinek mi a véleménye de eddig ha ilyeneket kaptam mind a szemétben végezte úgyhogy kár is rájuk pénzt fecsérelni.
  • jaszy
    A Philipsek tényleg nagyon szarok,cd és dvd is. De nemakartam a tüzet szítani ...

Sajna cd-ben Philipsem van itthon...alig várom hogy elfoggyon. A ps1 ek alig viszik,a Datawrite is sokkal jobb !
  • jaszy
    Semmi gond,énsem vitázni akartam:) Az én gépem jobban szereti mint a Verbát.
  • öregharcsa
    "Egyébként nem vagy semmi, Traxdata DVD..."

oké nem szidtad....de ez nem túl hizelgő egy olyan lemezre ami veri az általad preferált Philips lemezt...méghozzá jó magasan....
    okés, én is befejeztem..

üdv
  • PoisonChihuahua
    "Általad szidott"????????? Görgess már lejjebb ember és olvass!! De én itt befejeztem.
  • öregharcsa
    Philips dvd? grat! jó szar lemez! akkor inkább az általad szidott Traxdata...simán veri minőségben!
    de ha igazi minőséget akarsz akkor Verbatimot használj!(nem a hamisra gondolok)tayo-yuden alapanyaggal!!!
  • PoisonChihuahua
    Kedves Jaszy, tényleg nem akarok erről vitatkozni, én nem azt akartam kihozni ebből, hogy a Traxdata szar vagy nem márkás csupán leírtam, hogy én mit használok,mit ajánlok, ezután már mindenkinek szívejoga eldönteni milyen lemezt vesz.Pont.
  • jaszy
    Ez érdekes....azthittem a régebbi gépek nemviszik az RW-t. Gondolom a géped 50004 es !! :)
  • aussieguy
    ezt sasoljátok meg:

haverom kiírt egy ps2 game-t(god of war 2 demo) egy Verbatim DVD+RW-re és tökéletesen müködik neki, sőt hozzám is áthozta és tökéletesen müködik nálam is pedig neki 1 éves slim gépe van, nekem pedig 3 éves vastag gépem van és a chip is más benne, neki Matrix nekem meg valami gyengébb.erre csodálkoztam hiszen úgy tudtam h a +os dvdket nem szereti annyira a ps, sőt nem is indítja el ezért soha nem is írtam arra:) megkérdeztem tőle hogy mióta írja így a játékokat??? asszondja h ezt a DVD+RW-t 6 hónapja vette és azóta arra írja.kiírja letörli stb....
    ehhez mit tudtok mondani???ez kb a 12ik game amit ugyanarra a lemezre írt ki:)
  • jaszy
    jaaaa. Egyébként a Traxdata is márkás. Attol hogy valami márkás lehethogy sz@r. Pl : Philips Cd !
  • PoisonChihuahua
    Ki mondta, hogy rossz a Traxdata? Én csupán azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy olvasási problémák esetén (meg amúgy is) előnyben részesítem a márkás DVD-ket.
  • jaszy
    Rossz a Traxdata??? Nemond már !!!
  • PoisonChihuahua
    Nekem is van pár Ridiscem, de ha lehet akkor inkább TDK, Philips esetleg Verbatim-ot használok. Nem rossz a Ridisc se, de hosszú távon nem kísérletezgetnék vele...
  • Jimmyt
    És mi a véleményed a Ridisc dvdröl én azt használom filmhez játékhoz és eddig még semmi bajom nem volt vele.
  • PoisonChihuahua
    Helló Haxley!

Hányszorosan ítad ki őket (ImgBurn)?
    Egyébként nem vagy semmi, Traxdata DVD...
    Bátor ember vagy! Ne érts félre, nem baszogatásból írom, de a gép élettartamának csökkenésével fordított arányban ajánlott megválasztani a megvásárolni kívánt DVD lemezek minőségét.
  • Jimmyt
    Alcohollal én is sok játékot megírtam már és eddig nekem sem volt velük bajom.Egyébként a netröl letöltött játékokhoz is nagyon jó mert kezeli az ISO fájlokat is.
  • Haxley
    Sziasztok! Gondoltam megírom nektek mit tapasztaltam.
    Eddig IMGburn-el írtam a játékokat, és töltésnél sokszor lefagyott a játék. Újra kellett inditani. Most kipróbáltam az Alcoho120-at, már tíz játékot írtam vele, és még egy sem fagyott le! (Traxdata, 1-16X, -R) Ki érti ezt? Hangsúlyozom, nem az IMGburn-nel van baj. Szerintem az olvasófejem lestrapált. (Két éves slim gép) De úgy látszik az Alcoholos játékokat jobban szereti.
  • Jimmyt
    Meg tudnád mondani honnan és milyen chipet kellene hozzá szereznem hogy működjön?Ja és kb mennyibe kerül?Előre is köszi.
  • Jimmyt
    Amikor kinyitom a tálcát.Próbáltam már ps1 játékkal és eredetivel működött.
  • Aramir
    Szerintem olyan chip van a gépedben, ami a lemezcserét nem támogatja.
    Amint kinyitod a tálcát, onnantól kezdve nem ismer fel semilyen lemezt, csak ha újraindítod a géped.
  • Jimmyt
    Szevasztok valaki tudna nekem segíteni kód cd-t szeretnék használni de amikor kéri hogy tegyem be a játékot nem indul el.Tud valaki valami jó megoldást?Előre is köszi.
  • incandesse
    Köszönöm szépen a választ, nagy segítség volt. Mégegyszer köszi.
  • Aramir
    Ideje volt. Nemrég tettem fel elösszőr ismerős gépére, de az istennek sem találtam ezt az opciót :D
  • Al Age
    OMHG, a hónap legjobb híre. :-))))))))))
  • evid
    Most már az ImgBurn-el is lehet iso lemezképet csinálni, mint anno a decrypter-rel : KATT
  • Al Age
    Nem kell mappákkal variálnod, nem kell kicsomagolnod.
    A lényeg, hogy ha a játék sok kicsi rar fájl formájában jön le, akkor az elsőt megnyitod winrarban és kicsomagolod. Ekkor kapsz egy nagy fájlt, aminek az ikonja úgy néz ki, mint egy tömörített dokumentumé, de a kiterjesztése már ISO. Ez az, amin belül vannak mappák és fájlok, de ez maga a képfájl, tehát ezt már nem kell kicsomagolnod.
    Imageburn felső menüjében a Mode menüben kiválasztod a write-ot.
    Ezután a kis nagyítós ikonra bökve megmutatod neki, hogy hol van az előbb emlegetett képfájl.
    Ezután a nagy lenti ikonra kattintva elindítod az írást.
  • incandesse
    Ne haragudjatok, én biztos nagyon hülye vagyok ehhez, de nekem nem megy. Ha ezzel az ImgBurn-nel akarom írni, a mappákban nem mutat semmit, nem tudok hozzáadni, mert mindent csak megnyitni akar, és ha nem a mappát akarom hozzáadni, hanem pl.: az Archive fájlt, akkor azt írja ki, hogy invalid or unsupported image file format.
  • jaszy
    Pontosan ahogy az előttemlévő leirta, Ajánlom az ImgBurnt ! Ingyenes iró progi.
  • Al Age
    Amit letöltöttél és kicsomagoltál, az maga a képfájl.
    Tehát nem kell kicsomagolnod és azt kell kiírnod képfájlként.
  • incandesse
    Sziasztok fiúk. Én lány vagyok, ezért kérlek titeket, hogy segítsetek nekem. Nem játsza le a netről letöltött játékot a PS2. Pedig chipes a gép. Most itt olvasgattam a beszélgetéseiteket, és én úgy csináltam, hogy a letöltött becsomagolt játékot kicsomagoltam, így lett egy pár mappám, meg fájl-aim. Ezt Nero-val Adat DVD-ként kiírtam, de nem jó. Itt beszéltek valami ISO-ról, ami nem tudom, hogy micsoda, meg azt sem tudom, hogy miért képfájl-ként kell kiírni, mert próbáltam Alcohol 120-szal is, de nekem nincs ilyen képfájl egyik mappába se, meg sehol se. Valaki elmagyarázza nekem?! Köszönöm előre is.
  • totti86
    köszi
  • Aramir
    Persze, elvégre írott lemez lesz.
  • totti86
    még nincs chip-elve a gép, akkor is kell a progi hozzá? az a helyzet hogy megnézni sem tudom mert egy haveromnak kéne külföldre.