4368
Szal...
  • PoisonChihuahua
    bencelol:
    Lehet, hogy súrolja a lemezek alját a lézer! Ez attól lehet, hogy ha koszos a lemez vagy valamiért nehezen olvasható, elindul egy hibajavító program aminek következtében a lézermechanika közelebb tolja a fejet és ekkor hozzáérhet a lemezhez. Persze nem biztos, hogy ez a probléma lehet, hogy a motorral van a baj vagy csak egyszerű mechanikai zajt hallassz. A fejen egyébként 1000-2000 ért állítanak a szervizek.
  • PoisonChihuahua
    skribblez9:
    A PS2-es játékokat netről letöltve illetve eredeti lemezről másolva egy ún. lemezképfájlt kapunk (.ISO kiterjesztés). Ezt minden íróprogram ismeri, a képlet egyszerű: a lemezképfájlt kiírjuk egy jó minőségű DVD-R lemezre (a formátum fontos, minúszos legyen) lehetőleg a leglassúbb sebességgel (max. 4X, de 2X, 1X a tuti), betesszük a gépbe és játszunk. Megjegyzés: a netről legtöbbször tömörített archívumként töltjük le a fájlokat (.RAR/.ZIP kiterjesztés) amit ki kell csomagolni mielőtt kiírjuk (pl. Winrarral). Írásra több progi is rendelkezésre áll: Nero, Alcohol 120%, ImgBrn, DVDdecrypter...
    Ha betesszük a lemezt a gépbe, ügyeljünk, hogy a Chip be legyen kapcsolva különben értelemszerűen nem indítja el.
    Többet max akkor tudok mondani, ha pontosan leírod a hiba körülményeit.
  • Aramir
  • bencelol
    innen megéri játékot tölteni?
  • bencelol
    Hali.az irott ps2 játékaim,sercegnek a a ps-ben!! ez baj lehet? PLS Segítsetek .

Eladó: Gran Turismo 4 Platinum: 3500FT!!!
  • skribblez9
    Hi all nemvagyok képben ezzel a fórummal:S nemtalálom h hol kezdődik:D
    1kérdésem lenne hoyg tok ki irni ps2 gamet h menjen? mert neroval nenmjó benyomom ps2 be és nem olvassa(vadiujjan chippelt ps2) és a ps2 is vadi ujj
  • PoisonChihuahua
    Egy ilyen nagy kaliberű címnél mint a Gran Turismo 4 már érdemes eredetiben megvenni, Platinum verzió vadi új 5990, használtan még olcsóbb. Nem azt mondom, én is warezolok orrba-szájba de azért a GT4, God of War eredetiben vannak meg. Higgyétek el nagyon jó vétel mindkettőt bátran ajánlom, autó rajongóknak az előbitt, az utóbbit meg az akció-platform játékok szerelmeseinek.
  • gdevil
    Ezt a linket én is köszönöm! :)
  • Aramir
    Mert csak az első réteget látod, a második réteg úgymond nem látszik, ha pl mountolod a DaemonToolsba.
    Szerezd be a rippelt verziót, nekem sincs jobb ötletem. Pár animáció meg zene hiányozni fog a játékból, de a játékmenet teljes lesz.
  • Aramir
    Mintha a chipnek is kéne támogatnia, vagy valami ilyesmi is van, nem?
  • kajesz
    Probáld itt:http://www.daywarez.com/download/1321.php megaupload-os letöltés,biztos jó leellenöriztem dvd5
  • Banyapapa
    ment privi
  • kokesz2
    hát akkor keresgélek tovább, ahonnan jelenleg töltök ott biztos nincs sajnos...
    én nem tudom kirippelni?
    köszi a tanácsokat
  • Banyapapa
    sima dvd-re,nem tudsz kiirni dupla rétegü dvd-t.

Szal inkább probálnám egy ripelt verzioval,valahol csak van olyan.
  • kokesz2
    Nem tudom, régi darab, nem slim, de eddig kajált mindent...
    Az az érdekes, hogy a kiírt dvd-n csak 3,2 gb adat van, de ha az isot nézem az 5,27-t jelöl.
    Ennek mi lehet az oka?
    Ha a kiírt dvd-ről decrypterrel csinálok egy új isot, és azt kiírom egy normál dvd-re az segíthet?
  • Banyapapa
    lehet a géped nem csipi a DVD9es cuccokat.
    Keres egy ripelt verziot.
    Más ötletem nincsen.

Ilyen problémát már láttam,régebb fajta nagyobb ps2 még a origi god of wart se akarta lejáccani:(
  • kokesz2
    a következő lenne a problémám
    letöltöttem a grand turismo 4 et ps2 re, kitömörítettem, kaptam egy 5,27 gb-os isot, amit kiírtam decrypterrel neroval és alcohollal is különböző lemezekre, de nem olvassa be őket a ps. Azt írja ki hogy tegyek be egy playstation 2 format dvd.
    az alcoholnál kiválasztottam hogy ps2 módban írjon, de az sem lett jó.
    egyéb írt dvd-ket szépen viszi a gép még a szarabb lemezeken is.
    Mi lehet a gond?
    köszi
  • kokesz2
    hello
  • Haxley
    Én az eredeti játkokat simán átmásolom :"copy dvd" parancsal. Néróval, vagy bármi más iróval és működik.
  • evid
    jó lesz.
  • sonic333
    Alcohol 120%-al csináltam a képfájlt(mds/mdf) azzal is jó lesz nem?
  • evid
    Menni fog. Imgburn-el lemented iso-ba, majd kiírod.
  • sonic333
    Ha eredeti játékokról csinálok képfájlt akkor az működni fog kiírva?

Vagy úgy megy mint a PC játékoknál hogy ezeket is feltörik és csak utána sokszorosítható?
  • Aramir
    Nem, a PI/PIF tesztet végezd el, az RPM a lemez fordulatszámát méri.
    Magassabb PI/PO hibák a rosszak, én úgy tudom, ahol 250-300 fölötti az érték, az már határozottan rossz, pl filmnél megakadhat a lejátszás ott.

• Banyapapa
    Ha jol emléxem olyan százalékot is mutat majd,mint a nero hasonlo progija
  • t256
    Köszi!

DvdInfoPro-ban ugye RPM tesztet kell csinálni ? És minél egyenletesebb a csík annál jobb a lewmez minősége, ugye ?
  • Haxley
    Már nem voltam itt pár napja, és csak most látom milyen vitát szítottam.
    A Traxdatáról csak annyit, hogy eddig Tdk-ra írtam, és azok fagyogattak. Mióta Alkohol + Trax.,azóta minden OK.
  • Aramir
    Nero CDspeed-el is lehet, de szerintem jobb a DvdInfoPro.
  • t256
    Aramir! Ilyen minőségtesztet melyik progival lehet csinálni ?
  • Aramir
    Ezen nemfogok vitázni veled, írd 2X-en, ha neked úgy jó, nálam szarabb minőségtesztek lettek 4X-en írva, mint 6X-an a 16X-os lemezeknél, igaz nem Verbát használok. 2X-en meg megsem tudnám írni, mivel az íróm nem engedi.
  • Bendy
    DVDdecrypter, IMGburn,Alcohol120%..ezekkel kell képfileokat kiírni....vagy lehet NEro-val és akkor nem olvasható néha. 16xos lemeznél a 16xos az a maximálisan engedélyezett írási sebesség (néhány író számára), ami nem jelenti azt, hogy 6xosan legalább írni kell. Ez olyan, mint aki gyorsan dolgozik az többet hibázik...biztos a lemez olyan, hogy még beolvasható (1-2hétig) a lemez ha normális íróval 16xosan pörkölöd. 4xesnél gyorsabban nem írnám, ha gagyi az íróm akkor maradnék a 2xesnél. Na most jöhetnek a támadások és félremagyarázások :D
  • Aramir
    Iso kiírásakor nemtudsz olyat beállítani, hogy UDF-ISO, azt csak új összeállításnál lehet kiválasztani, a kettő dolognak nincs sok köze egymáshoz.
    Én inkább nem 2X-en írnám azt a 16X-os lemezt, hanem inkább pl 6X-an.
    Szerintem inkább ez a gond, nem a program vagy a fej, illetve a haverod gépe nagyon jó állapotú, hogy beolvassa.
  • lac33
    Ja és mégvalm: ATenkaichi2, Street2-t is letöltöttem kiírta és azok mennek fajinúl, szóval akor remélem nem a fejjel van a bibi
  • lac33
    Hali
    a DVD Verbatim 16x-os. Néróval a képfájl felírása funkcióval írtam ki.
    OLvastam olyanról, hogy UDF-ISO-ban kell írni (asszem).
    Kösz a sok hozzászólásl:Lac
  • Jimmyt
    Hát igen lehet a program hibája a fejé és a lemezé is.Ha esetleg nincs meg mindenképpen próbáld megszerezni az Alcohol 120%-t mert erre sokkal jobb mint a néró nekem is voltak olyan lemezeim amiket néróval irtam és alig akartak elindulni Alcohollal viszont simán mennek.
  • jaszy
    Fej !! Ha máson megy akkor sajnos fej :(
  • tlozs
    Próbáld meg az Alcohol 120%-kal megírni ha megvan az a progi.Én eddig mindegyik játékom azzal írtam,és fut mind.Bár az sem mindegy,hogy milyen lemezre írod.
  • lac33
    Hi
    letöltöttem 1 gaát (god of war) ps-2 re kírtam nero-val és nem akarja vinni a gépem :( pedig 2x-esen írtam a gépem nagy fekete (nem slim)
    Egy másik (slim) gépen meg egyből elindult. mi lehet a gond?
  • Aramir
    Lehet :)
    Vagy korai darabok voltak. Lehet ezzel is azt játszották, hogy az első pár széria tök jó, aztán utánna gagyit lett. Mint a TDK D-View lemezek, azok is az elején jók voltak emlékeim szerint, aztán azok is átmentek gagyiba.
  • t256
    Nekem volt kb. 4-5 Multi Purpose lemezem PSX-re. azokkal semmi baj nem volt. Persze nem voltak meg sokáig, mert jött a Dreamcast és miatta eladtam a PSX-et tokostúl vonóstul lemezestűl. Ha tovább tartogatom lehet nálam is elfelejtette volna az adatot.