Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
ja lehet ,de nem érdemes....sokkal jobb ha elõször lerakod a vinyóra és onnan íron majd ki...

http://pspfilez.extra.hu/

Én philips dvd-re írok, 1-16x-osan írható, kapható. Hol a gond?
12346
minek kell 1-2x-esen írható karika? 16x-osat 6x-osan írom, és megy. boxos is, ps-es is. ha számít vmit, akkor tdk.

jaszy
Nero , dvd copy.

Írott DVDrõl lehet másolni úgy a lemezt, hogy ne kelljen külön lementeni ISOba?
Nero, Imgburn, CloneDVD?

Aramir
Csodálkozol? Lassan a 4X-es lemezek is eltünnek, ha teheted, vegyél ilyet, ezeket még lehetett írni 1X-en és 2X-en.

magus
nem tudja vki hol tudok 2x-esen írható dvd-t venni? egyszerûen sehol sem találok

Thadius
igen direkt megnéztem, ha nem rgb-n van akkor full zöld ha rgbn akkor meg ilyen sárgás izé

sk8 4 fun

jaszy
Igen..azis lehet. De nekem volmár olyan gépem aminél a játék is egyszinü volt...

Seth
ps2 system konfigjában rgb-re van állítva?

PSN ID.: Beegabor

Aramir
Ááá, eszembe jutott valami, nemlehet, hogy a gép beállításainál kéne a képernyõ megjelenítését állítani. Mintha ott lehetne valami ilyesmit állítgatni.

Aramir
Szerintem az csak a filmnézéshez kell, játékok nem lesznek zöldek elvileg egy rgb kábeltõl. Vagy rosszúl tudom?

jaszy
Végülis nemlehet sok ...4-5 cm kábel kell hozzá csak. De ha tudsz konzolsop elérhetõséget náluk érdemes érdeklõdni.

Thadius
és az kb mennyiben van?

sk8 4 fun

jaszy
A chipp a hibás ,vagyis nem támogalja ! Ez 1000 % . Bekellene kötni az alaplapon az RGB fix et. (szervízben)

Nálam ilyen, akkor fordult elõ, amikor a kábel egy kicsit kihúzódott a tévébõl.
Nyomjad bele kajakra hátha megoldja a problémát.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Thadius
OFF

hello bocs ha iylennel zavarok de gondoltam itt azért értetek hozzá.szóval vettem egy rgb kábelt és az a gáz hogy minden játék iylen zöldes sárgás színnel megy,nemtudjátok mi lehet?

sk8 4 fun

Balyy
Köcsög!<#mf2>
Én meg csak szopókázok!
Holnap hozzad azt is!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Nuno88
megfogtam egy dvd-t narancssárga premium media van ráírva oszt beraktam az íróba imgburn oszt kiírtam és 3-szorra beolvasta 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Köszönöm szépen 😉

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Bendy
köszi, akkor teszek 1 próbát

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

öregharcsa
dvd9-es játékot +os DL-es Verbatimra irtam(GT4)...nekem tök jól megy...

Szabyka!!

nem hülyeség +os lemezre írni, csak gépe válogatja mennyire szereti...
ha nincs vele probléma, ne foglakozz senkivel hogy ki-mit mond!!!
a lényeg hogy jó legyen!!!!

Akkor hülyeség + os lemezre írni a játékokat? Én arra irom Benq-ra és semmi probléma nincs velük ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Bendy
Az elõzõt nem akartam, bocs 😞

A kérdésem az lenne, hogy próbáltatok-e már dvd9re írni játékot? Megvan a God of war dvd9 backupban, csak nem tudom milyen típusú lemezt komál a ps2?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Bendy
http://www.sharebigfile.com/file/64864/MediaPlayer-1-8-zip.html

jaszy
Igen arra gondoltam. De nam a slim gépeken, hanem a régebbieken jellemzõ az elkoszolódása.

12346
érdekes, hogy only tdk-ra írok, régebben verbára, és no para soha. de unalmasak má ezek az egymást gyõzködések <#pardon1>

öregharcsa
"Az én gépem a RIDISC lemezekre esküszik" ...ez biztos ritek(G05) alapanyagú azért megy(van belõle nekem is)
a TDK mint írtam biztos CMC MAG alapanyagú...az meg fos...TTH02 kell belõle...az faca..

Sziasztok. olyan kérdésem volna hogy letöltöttem 1 játékot de dgr. formátumba van darabolva.
Milyen progival tudom kicsomagolni? Elõre is köszike.
Seth
még jó hogy az összes game-et amit küldtem neked ,azt tdk-ra írtam😄 Mennyi nem ment belõle? ^^

PSN ID.: Beegabor

Aramir
Most ne haragudj, de akkor nem egyre gondoltunk, így már sejtem, hogy arra a vacakra gondolsz, ami a lemez közepén a luknál megfogja a lemezt, allul gumis, fellül meg mágnessel rányomodik egy korong.
Én valamiért a dvd-olvasó tálcájára gondoltam, ahová a lemezt teszed.

jaszy
Ha bekoszolódik a lemeztányér akkor csúszhat a lemez benne.4X esen írj szerintemis .

Aramir
Ahová a lemezt rakod a gépbe, bár szerintem inkább a fej legyen tiszta, a lemeztányérról "csak" kosz kerülhet a fejre, szóval azt is tartsd tisztán.
Az 1X-es írás miatt is lehet akár, ha 8X-os vagy 16X-os lemezeket írod így. Próbálj ki egyet pl 4X-en, hátha úgy nem nyikoog.

oksa.szal semmi baja sem lesz a fejnek? Verbára irom 1×-en. Lemztányért hogy kell tisztítani? (mi az lemeztányér?😄)<#vigyor2>
jaszy
Chipp hiba nemlehet !!!! Lemez minõsége,írási sebessége,olvasófej,vagy koszos a lemeztányér.
Nemhasznál a fejnek !!

Hali! az hogy minden irott játékom nyikoog az a CHIP hibája igaz?de az akko öli az olvasófejet,ha nyikog?
dinomano
Aham...Az én gépem a RIDISC lemezekre esküszik; TDK-val volt már gondom; VERBA általában megy; de nem mindig...TDK-val viszont sok gond volt... :-| Igaz, a napokban irtam ki egy game-et RIDISC-re; de nem ment..

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Balyy
Kicsit rossz az emlékezetem!
Rájöttem h a mostani íróm nem 1 hanem több mint 2 éves!
Szóval nem fog ártani egy új!
Sajna nincs sata (csak a helye :S)!
Vszínû h pio-t fogok venni!

hy
Szerintem ha van sata a gépedben akkor a
Samsung 163a dvd-rw Sata fehér-fekete 10300 ft
ha nincs akkor
Pioneer 111 dvd-rw Oem 8400 ft

Hát nem tom!Nekem egy ezer éves MAD DOG 16X DVD9-írom van és eddig mindenféle lemezt tökéletessen megírt.ps2-ps1-xbox-zene-film-adat +-os-os mindegyiket hibátlanul írja.Ha sz.r akkor valamit elszurtam.Jó beállitás jó progi.
Balyy
Akkor már csak a pénz hiányzik! 😄

Bizony a Pio 111d egy nagyon jó széria.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Balyy
Sztem azért mert vhol olvastam h a -os dvd-t a sony fejlesztette ki és a ps-nél kijön h azt jobban támogatja!

Balyy
hát akkor gyûjtök egy kis pénzt úgy is itt van mindjárt a névnapom és beruházok egy pio dvd íróra!
Egyébként néztem árlistát és azon volt egy vmi 111d tipus jelzésû!
Ez jó?

öregharcsa
igazából nem kellene...tudja mindkét formátumot,de a tapasztalatok szerint jobban komálja a -os lemezeket...legalábbis az én gépem(na meg a környezetemben mindenkinek)
az sem mindegy mivel írod ki a lemezeket,nem értem miért...
szóval Pio író Verba -os lemez 100-ból 99 biztos hogy jó...
ezek a saját tapasztalataim(ahogy olvasgattam másoknak is ez)
a +os lemezhez annyi tennék még hozzá hogy mi kisérletezgettünk vele anno...az írási sebesség 4x-es volt és érdekes módon egy darabig faszán vitte a lemezt majd egy idõ múlva beszaggatak a játékok,ugyanezt kiírtuk -os lemezre és nem volt vele gond...
minden esetben Verbatim lemezt használtunk, úgyhogy nem vágom igazából miért jóbb neki a -os.
sok lemezzel próbálkoztam a Princo-tól kezdve a Primedisc,Tdk,Fuji,Omega(princo alapanyag)Ritek,Ridisc,Verbatim lemezekig....Maradok a Verbánál és ott is ha tudok Tayo-Yuden alapanyagú lemezt szerzek...

dinomano
Hmmm... Az, hogy +os ill. - a DVD; az pontosan mit jelent? Számít valamit PS2 lemez irasanal?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

öregharcsa
verbát vegyél -osat pió íróval tök jó...nekem is volt lg íróm és hamar megszabadultam tõle....próbálkoztam +os lemezzel lg íróval és nekem is kuka lett jóformán minden...szóval én hanyagolom a megbízhatatlan dolgokat...most már több éve pio-t használok és nem volt rontott lemezem....
pio-val írtam +ost és az érdekes jó lett...(na meg DL-es lemezt is)
minden írónál elõfordulhat szériahiba de érdekes módon még mindíg a pio a jó író és nem az lg...nem bántani akarom mert magát a márkát szeretem(tv rulez)csak a számtech cuccai nem az igaziak

jaszy
Persze nem. De nemis 16X osan 😞

hy
hát én a pajó irót hanyagolnám mert abból is van rossz
széria mint nekem is amit kifogtam
a dvd tök mindegy hogy pluszos vagy minuszos
mert mind a két formátumon tökéletesen mennie
kell a játékoknak

Balyy
Ok csak ezekbõl a média kódokból honnan jöjjek rá h melyik is az?
Szóval akkor a verbatim is szar?
Mondjuk kiírtam de megint nem mûködött!
Ennyire számít h +os v. -os a dvd?
Utána nézek ennek a firmware dolognak bár nem várok tõle sok jót!
Egyébként ha venék mondjuk egy pio írót azzal tuti jó lenne?
Ja és ebbõl a tesztoldalból nekem mi jót/rosszat kellene kiolvasnom?
Bocs a sok kérdésért de nem vagyok annyira otthon a témában!