4368
Szal...
  • Kamehame
    igy kell? (mert csütörtökőn lesz chip a PS2-mbe és most szedek 1 játékot)
  • Aramir
    Vagy ha a Nero Burning Rom-ot használod (nem a smartstartot), akkor cd/dvd-író fül -> cdkép felírás (angolban burn image, vagy valami hasonló). Kipipálod a lezárást, beállítod az írási sebességet, oszt jónapot :)
  • PoisonChihuahua
    Most már tényleg ki kéne írni valahova:
    1. Töltsük le a játékot.
    2. Ha tömörítve van (.rar, .part***.rar, stb.), tömörítsük ki. (Ajánlott progi: Winrar)
    3. Kitömörítés után egy lemezképfájlt kapunk (legtöbbször .iso kiterjesztéssel) ezt pedig egy íróprogrammal egyszerűen kiírjuk, mert ezt a formátumot minden íróprogram ismeri.
    4. A játékot DVD-R típusú lemezre, max. 4x-es sebességgel írjuk ki.

Én íráshoz az ImgBurn nevű ingyenes programot ajánlom (2.3.0.0. verziójú a legfrissebb) de ha mindenképpen a Nero-t akarod használni akkor:
    1. Nyissuk meg: Nero StartSmart
    2. Válasszuk a Mentés kategóriát, azon belül pedig a "Egy CD/DVD kép lemezre írása" lehetőséget.
    3. Megjelenik egy ablak ahonnan kiválasztjuk a lemezképfájlunk helyét, ezután az újabb ablakban bal oldalt beállítjuk a paramétereket (sebesség, adatellenőrzés, stb.) végül megnyomjuk az írás feliratú gombot.
    4. Készen vagyunk.

De mint föntebb írtam erősen ajánlom az ImgBurnt írásra.
  • Dloc
    Sziasztok,én azt szeretném megkérdezni hogy Nero-val hogy kell kiírni a ps2 játékokat?Ha adat dvd-t írok ki úgy lenyomja a ps?
  • jaszy
    Írd Nero val,vagy ImgBurn el.
  • Jake FX
    sziasztok
    az lenne a gondom,hogy alcohollal írok játékot,és a cd-nél engedi,hogy playstation2-t írjak,de ha dvd van bent,nem hozza ki azt a kis sávot,ahol ki lehet választani...
  • fozelek
    Köszi szépen.
  • Aramir
    Bár kérdés, hogy ez miatt nem megy a játék nálad, vagy a géped vagy a chip benne nem támogatja a DL lemezeket.
  • Aramir
    Tegyél fel valami hackelt firmwaret az íródra, azokkal dvd-rom booktype-pal tudod kiírni a pluszos lemezeket. PIODATA vagy a BUFFALO féle kell neked. Annó a 108D-s írómból csináltam Poidata írót, és dvd-rom booktype-pal írta a pluszos lemezeket.
    http://flashman.rpc1.org/Firmware/PIONEER/DVR-109/
    Saját felelőségre csináld.
    Ha jó, akkor a 3789-es hozzászólásból kihagyhatod a 4. lépést.
  • fozelek
    Sziasztok, gow2-t szeretnék kiírni (dvd9), de nekem az istennek nem működik az, ami a 3789-es hsz-ben van, mert Pioneer 109-es íróm van, és az marhára nincs ott közte. Nero-val már próbálkoztam. Egyéb ötlet? Köszi.
  • DanRyu
    Az is a gond, hogy nem Double layeres az írom. Haveromé az, úgyhogy holnap nála megírom a játékot.
  • Afe
    ImgBurn->Tools->Drive->Change Book Type.
  • öregharcsa
    nekem eddig nem volt szükségem rá (pio111)mármint a booktype-ra...csak simán kiírtam, és megy minden gond nélkül...
  • Aramir
    Asus írónál, ami belsőleg Pioneer, ez mitsem ér, ha jóltudom, nem lehet ennél az írónál állítgatni a booktype-ot. Fel kell tenni egy olyan hackelt firmwaret, ami már egyből dvd-rom booktype-al írja meg a lemezeket. A legutolsó DvdDecrypterben nincs is a felsorolt írók között Asus/Pioneer.
  • DanRyu
    köszi
  • Banyapapa
    pl: decrypternél a sebbeség beállitás mellet van egy kis könyv ikon,na ott lehet ilyet beállitani.
  • DanRyu
    Meg nem verbatim DVD9 lemezem van hanem Ridata!
  • DanRyu
    a 4. pontól lefele nem értem!
  • DanRyu
    Nagyon köszi a segítséget, de a 4. pontot nem nagyon értem, hol kell azt beállítani?
  • Afe

1.Unrar iso image
    2.Download Toxic Dual Layer Image Patcher v1.0 and patch God Of war 2 iso image file link here http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/17267/Toxic_Patcher.zip_61.53kB.html
    3.Download and instal special burn program ImgBurn_2.2.0.0.exe link here http://www.imgburn.com/index.php?act=download
    4.change DVD burner to booktype DVD-ROM
    5.Burnt to Verbatim DVD DL+R media at 2,4X using burn speed
    6.Game Boot and play working on modchip messiah and all
    7.Tested and work play credits movie (if you not work play credits game not work play end game 2nd session disc)
  • DanRyu
    Hi DVD9 es lemezt vettem Ridatat és az íróm nem látja a lemezt. Nem tudom megírni rá a játékot. Miért? Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond. DVD íróm van ASUS. Milyen író progit használjak, hogy lássa a lemezt végre Nero premium 7esem van meg Alcohol 120 am, de egyik sem látja a lemezt. Vagy az íróm gyenge hozzá? Help!!!
  • DanRyu
    Neróval meg lehet írni DVD9-re iso képfájlú játékot (PS2), hogy müködjön is?
  • sdg
    http://konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=167
    Ez jó? mert akkor megyek megvenni.. :)
  • sdg
    Köszönöm a válaszokat! Venni fogok akkor
  • Flower
    RGB-t 2000ért adnak a MM-ban.
  • Flower
    Nekem a TVbe scart ps2-be meg ami belemegy és a kábelen nincs semmi más, mégis lejátszik mindent.
  • Aramir
    Most hogy jutottál el a Neroig? :D
  • Aramir
    Jaja, az nem RGB, amit linkeltem, az az, nem oszlik háromfelé a kábel, hanem scart a vége, esetleg van a kábelen egy "doboz", amin kivan vezetve a kompozit video meg a sztereo hang, de ha ezt a részét használod, akkor ugyanúgy nem lesz szines, mint a gyárival. 1000-2000 Ft között kapni pl a Tescoban, vagy konzolos boltokban.
  • öregharcsa
    na az nem rgb! sima kompozit video+2audio...ez a gyári video kábel amit hozzá adnak..
  • DanRyu
    DVD9-es lemezre szeretnék kiírni iso képfájlú játékot. Hogyan csináljam?
  • sdg
    Hát én nem igazán értek ezekhez a kábelekhez.. Nekem a végén három felé oszlik a kábel, egy sárgára, pirosra meg egy fehérre. Ezeket meg szépen bedugom a 'szkárt' átalakítóba ,azt meg a tv-be. (Remélem azért lehett valamit értieni abból amit leírtam.)
  • Bendy
    Nem kell semmi ps2módot bekapcsolni. Csak simán ki kell írni, mint a filmeket...egyszerűen képfileból alap beállítással.

Nero-t meg felejtsétek már el végre ISO stb íráshoz.
  • Aramir
    Pedig azzal szinesben kéne mennie, szerintem attól függetlenül, hogy milyen géped van. Amúgy pl itt is kapni:
    rgb
    Hogy néz ki a kábeled? Nem a három eres gyárit használod véletlenül? Esetleg az rgb kábelen lévő (ha van) A/V kimenetet használod?
  • sdg
    Tudtommal most is RGB kábelen keresztűl megy. Linkelnéd, hogy hol lehet kapni? köszi. Amúgy nekem amerikai ps2-őm van
  • Aramir
    Mert NTSC-s, vagyis amerikai vagy japán kiadás, és a tv-d nem támogatja ezt a formátumot. Vegyél RGB kábelt, és megoldódik a problémád.
  • sdg
    Amúgy nekem meg az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy pár játék fekete fehéren jelenik meg?
  • PoisonChihuahua
    Ez több dologtól is függ:
    Először is, mivel írtad ki (milyen programmal, hányszoros sebességgel)?
    Mire írtad ki? (CD-t írtál, de nem DVD-re gondoltál?)
    Egyáltalán mit írtál ki és milyen formátumban (ISO vagy valami más)? Játékot, progit esetleg filmet?
  • sdg
    2 dolog miatt nem mehet:
    1. Alcohol 120%-ban nem kapcsoltad be a ps2 mode-ot.
    2. A ps2-őd nincs kicsippelve..
  • huiner
    Sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy mindegy hogy írom ki a cd-ét.Berakom a ps2-be és azt írja ki hogy THERE IS NO DATA. légyszi segítsétekek!!!
  • PoisonChihuahua
    bencelol:
    Torrentről érdemes játékot tölteni, a .torrent fájlt meg sok helyről leszedheted(isohunt, torrentspy, stb...)