34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#6573 Hát nem sok esélyt látok rá, hogy bárki is venni fog neked ezekért játékot. -
#6572 Na egy újabb szar kuponért biztos nem fogok akkor szenvedni vele. -
Laci82 #6571 Na szóval vannak ilyen eladó kuponjaim.
Akit érdekel írjon privátot egyezkedhetünk.
Az összes kupont odaadom ha vesz valaki nekem NBA 2K 12-t vagy Warhammer Dawn Of War 2-őt ,esetleg Mafia 2-őt.
Érdeklődni privátban!!!
-
crofler999 #6570 Nincs valakinek Test Drive Unlimited 2 kuponja vagy Atari kuponja? -
#6569 Elvileg most lesz a steam guardos.Meg a champions online de az nem annyira free már kb 2-3 órát kell görcsölni a feladattal! -
#6568 Én még abban reménykedem ,hogy ha nem lesz free akkor legalább CS:S lesz. -
#6567 Tegnap kellett volna lenni egynek. -
#6566 Na tegnap nem jól tippeltetek úgyhogy hátha ma :) Mi lesz a mai free már ha lesz egyáltalán? -
T916 #6565 Üdv. Nincs valakinek egy fölös játéka? Bármi megfelel, egy szenet tudok adni érte. -
#6564 Én 2 napja csak keresek és nem találok eladot :(
No mindegy max kraftolok 4-et azt a kapott kuponokat meg majd január után elsozom valakinek! -
#6563 Korábban említettem azt, hogy sokkal jobban jár az ember ha maga keresi az ajánlatokat, nem pedig ő hirdeti. Az ilyen szenes hirdetésekre is olyanok jönnek úgyis (ha egyáltalán jönnek), akiknek nincs meg az adott játék, viszont valamilyen (tipikusan olcsó, mindenkinek meglévő) játékot ajánlanak fel x szénért. Hirdetni szinte csak Dota2-t, Skyrimet, vagy valami ingyen giveawayt lehet, arra cuppan a nép.
Sokan nem tudnak keresni rendesen a Steam fórumon, valamint most már "bumpolni" sem szabad a hirdetést, így eleve rosszabb a helyzet. Pl a Trine-os arcot is a Steam Trading fórumán belül a széncserélős threadben találtam meg a hozzászólását, ő sem hirdetett külön. -
#6562 Van egy 25%-os Valve kuponom, nekem egyáltalán nem kell, szeretném elcserélni.
Privátba írjon aki igényt tart rá! -
#6561 Ezt oké meg minden, de én vagy 5 helyen rakom ki mik kellenek és még ajánlatok sem jönnek :(
Pedig elég sok amit akarok "filléres" tételek! -
#6560 Én ezt nem jelenteném ki. Jó embereket kell megtalálni. Tegnap is megkeresett egyik barátom, hogy kellene neki Trine 1 és 5 szene van. Röpke keresés után találtam valakit, akinek volt Trine 1 és szenet is elfogadott. Egy pillanat alatt megvolt az üzlet. Most 2,71 euró a Trine 1, ki lehet számítani mennyit ért a szén. Bár ez utóbbi szerintem felesleges, mert tényleg normális embereket kell találni, akik nem azt nézik, hogy mennyi a játék ára, hanem mivel könnyen kapták (ajándékként), akkor könnyen tovább is adják.
Nekem is volt emberke, aki nem akart játékot cserélni játékra, mert épp a napi ajánlat miatt az enyém 2 dolcsival kevesebbet "ért" szerinte. Hagytam a francba a csávót, pedig mondhattam volna neki, hogy akkor másnap visszajövök a napi ajánlat lejártával, mikor az enyém 5 dollárral többe fog kerülni (az meg csak hab a tortán, hogy az övé napi ajánlatban jóval olcsóbb volt korábban). -
#6559 Rock of Ages,Xotic,Magicka, Day of Defeat: Source, Universe Sandbox, Fallout New Vegas,Just Cause 2 ,Mafia 2,Shogun 2 Total War
Ennyi game és senkinek nincs aki szénért adna.
Elején még ért valamit a szén de mostmár nem sokat :( -
Eftörsokk #6558 késsz, elég
kínszenvedéssel megcsináltam super meat boy acsit....
és...
és...
50% world of goo....
büdös szar steam... -
#6557 Nekem kellene portal 2, mit kérsz cserébe??? -
#6556 dehogy zavar! :)
Csak a Steam maga még nem akadékoskodott.
Szóval, tegnap rátettem a kezem egy Wings of Fury-ra. Milyen játékot tudtok ajánlani? -
#6555 De este majd kapcsolja vissza mert az lesz a free acsi :D -
#6554 Belépsz kikapcs Steam Guard elintézed a dolgod, kilépés előtt Steam Guard on és kalap kabát. -
#6553 webes felületen nekem mindig megjelenik, mikor be akarok lépni, akkor is, ha előtte ugyanarról a gépről és böngészőről jelentkeztem be :D -
#6552 Igen, ha zavar ez a védelem kapcsold ki:
Steam->Settings->Steam Guard! -
#6551 a Steam közölte, hogy új gépről/böngészőből lépek be, kér kódot... ez hülye? :D -
Eftörsokk #6550 ez a super meat boy archi.... kicsit se bunkóság... -
#6549 Szia!
Portal 2 -ért a Payday? :) -
Indigo #6548 Hehe :)
Nekiálltam gyorsban megcsinálni pár achit így korán reggel. Most épp a Revenge of the Titans-ért kaptam egy Alien Breed-et :D
Nem tudok semmit erről a játékról, de ha jól látom, ilyen Shadowgrounds jellegű cucc. Még meglátom érdemes-e megtartani. -
#6547 grat. -
Indigo #6546 Sanctum achi-ért megdobtak egy Universe Sandbox-al
Tegnap pedig elhatároztam, hogy meg lesz vásárolva, de így már ezt sem kell :) -
#6545 mekeem... -
#6544 L4D2 kinek kell? :D -
#6543 31. még lesz. -
#6542 amúgy 1 akció még lesz, vagy ez az utolsó? -
#6541 :D te tudod...:D -
#6540 ja, azt kapok majd érte kupont :D -
#6539 ezt is becraftolhatod...:) -
#6538 jaaa, akkor tanuljál magyarul, mert nem azt kérdezted :D
valahogy így kellett volna:
"szenet játékért?"
De kösz nem, ami már biztos megvan játék, nem akarom elcserélni olyanra ami nemsoká lejár. Ha nem kapok semmi jó ajánlatot, ami van aztis bekraftolom holnap... -
#6537 én adok szenet...:D -
#6536 Szia, nem tudsz olyan játékot mondani ami mostanában érdekelne (b2k-on kívül :D). De azért mond, hátha mégis :) -
#6535 szénért játék? priviben? -
#6534 Ha valakit esetleg érdekel EZ az üzlet, akkor engem kell keresni :)