34737
  • Shep
    Hát nem sok esélyt látok rá, hogy bárki is venni fog neked ezekért játékot.
  • Shep
    Na egy újabb szar kuponért biztos nem fogok akkor szenvedni vele.
  • Laci82
    Na szóval vannak ilyen eladó kuponjaim.
    Akit érdekel írjon privátot egyezkedhetünk.
    Az összes kupont odaadom ha vesz valaki nekem NBA 2K 12-t vagy Warhammer Dawn Of War 2-őt ,esetleg Mafia 2-őt.

Érdeklődni privátban!!!

• crofler999
    Nincs valakinek Test Drive Unlimited 2 kuponja vagy Atari kuponja?
  • grebber
    Elvileg most lesz a steam guardos.Meg a champions online de az nem annyira free már kb 2-3 órát kell görcsölni a feladattal!
  • Shep
    Én még abban reménykedem ,hogy ha nem lesz free akkor legalább CS:S lesz.
  • Fpocok
    Tegnap kellett volna lenni egynek.
  • Shep
    Na tegnap nem jól tippeltetek úgyhogy hátha ma :) Mi lesz a mai free már ha lesz egyáltalán?
  • T916
    Üdv. Nincs valakinek egy fölös játéka? Bármi megfelel, egy szenet tudok adni érte.
  • grebber
    Én 2 napja csak keresek és nem találok eladot :(
    No mindegy max kraftolok 4-et azt a kapott kuponokat meg majd január után elsozom valakinek!
  • Jani21
    Korábban említettem azt, hogy sokkal jobban jár az ember ha maga keresi az ajánlatokat, nem pedig ő hirdeti. Az ilyen szenes hirdetésekre is olyanok jönnek úgyis (ha egyáltalán jönnek), akiknek nincs meg az adott játék, viszont valamilyen (tipikusan olcsó, mindenkinek meglévő) játékot ajánlanak fel x szénért. Hirdetni szinte csak Dota2-t, Skyrimet, vagy valami ingyen giveawayt lehet, arra cuppan a nép.

Sokan nem tudnak keresni rendesen a Steam fórumon, valamint most már "bumpolni" sem szabad a hirdetést, így eleve rosszabb a helyzet. Pl a Trine-os arcot is a Steam Trading fórumán belül a széncserélős threadben találtam meg a hozzászólását, ő sem hirdetett külön.
  • ZTM
    Van egy 25%-os Valve kuponom, nekem egyáltalán nem kell, szeretném elcserélni.
    Privátba írjon aki igényt tart rá!
  • grebber
    Ezt oké meg minden, de én vagy 5 helyen rakom ki mik kellenek és még ajánlatok sem jönnek :(
    Pedig elég sok amit akarok "filléres" tételek!
  • Jani21
    Én ezt nem jelenteném ki. Jó embereket kell megtalálni. Tegnap is megkeresett egyik barátom, hogy kellene neki Trine 1 és 5 szene van. Röpke keresés után találtam valakit, akinek volt Trine 1 és szenet is elfogadott. Egy pillanat alatt megvolt az üzlet. Most 2,71 euró a Trine 1, ki lehet számítani mennyit ért a szén. Bár ez utóbbi szerintem felesleges, mert tényleg normális embereket kell találni, akik nem azt nézik, hogy mennyi a játék ára, hanem mivel könnyen kapták (ajándékként), akkor könnyen tovább is adják.

Nekem is volt emberke, aki nem akart játékot cserélni játékra, mert épp a napi ajánlat miatt az enyém 2 dolcsival kevesebbet "ért" szerinte. Hagytam a francba a csávót, pedig mondhattam volna neki, hogy akkor másnap visszajövök a napi ajánlat lejártával, mikor az enyém 5 dollárral többe fog kerülni (az meg csak hab a tortán, hogy az övé napi ajánlatban jóval olcsóbb volt korábban).
  • grebber
    Rock of Ages,Xotic,Magicka, Day of Defeat: Source, Universe Sandbox, Fallout New Vegas,Just Cause 2 ,Mafia 2,Shogun 2 Total War

Ennyi game és senkinek nincs aki szénért adna.
    Elején még ért valamit a szén de mostmár nem sokat :(
  • Eftörsokk
    késsz, elég
    kínszenvedéssel megcsináltam super meat boy acsit....
    és...
    és...
    50% world of goo....
    büdös szar steam...
  • TheGrinder
    Nekem kellene portal 2, mit kérsz cserébe???
  • RelakS
    dehogy zavar! :)

Csak a Steam maga még nem akadékoskodott.

Szóval, tegnap rátettem a kezem egy Wings of Fury-ra. Milyen játékot tudtok ajánlani?
  • grebber
    De este majd kapcsolja vissza mert az lesz a free acsi :D
  • DarkSector
    Belépsz kikapcs Steam Guard elintézed a dolgod, kilépés előtt Steam Guard on és kalap kabát.
  • FZoleee
    webes felületen nekem mindig megjelenik, mikor be akarok lépni, akkor is, ha előtte ugyanarról a gépről és böngészőről jelentkeztem be :D
  • DarkSector
    Igen, ha zavar ez a védelem kapcsold ki:
    Steam->Settings->Steam Guard!
  • RelakS
    a Steam közölte, hogy új gépről/böngészőből lépek be, kér kódot... ez hülye? :D
  • Eftörsokk
    ez a super meat boy archi.... kicsit se bunkóság...
  • Papa01 #6549
    Szia!

Portal 2 -ért a Payday? :)
  • Indigo
    Hehe :)
    Nekiálltam gyorsban megcsinálni pár achit így korán reggel. Most épp a Revenge of the Titans-ért kaptam egy Alien Breed-et :D

Nem tudok semmit erről a játékról, de ha jól látom, ilyen Shadowgrounds jellegű cucc. Még meglátom érdemes-e megtartani.
  • DarkSector
    grat.
  • Indigo
    Sanctum achi-ért megdobtak egy Universe Sandbox-al
    Tegnap pedig elhatároztam, hogy meg lesz vásárolva, de így már ezt sem kell :)
  • DarkSector
    mekeem...
  • AkAfinucsi
    L4D2 kinek kell? :D
  • DarkSector
    31. még lesz.
  • kifli
    amúgy 1 akció még lesz, vagy ez az utolsó?
  • DarkSector
    :D te tudod...:D
  • kifli
    ja, azt kapok majd érte kupont :D
  • DarkSector
    ezt is becraftolhatod...:)
  • kifli
    jaaa, akkor tanuljál magyarul, mert nem azt kérdezted :D

valahogy így kellett volna:

"szenet játékért?"

De kösz nem, ami már biztos megvan játék, nem akarom elcserélni olyanra ami nemsoká lejár. Ha nem kapok semmi jó ajánlatot, ami van aztis bekraftolom holnap...
  • DarkSector
    én adok szenet...:D
  • kifli
    Szia, nem tudsz olyan játékot mondani ami mostanában érdekelne (b2k-on kívül :D). De azért mond, hátha mégis :)
  • DarkSector
    szénért játék? priviben?
  • kifli
    Ha valakit esetleg érdekel EZ az üzlet, akkor engem kell keresni :)