Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törli a parancsikont?"
ezt írja
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Csak nekem nem elérhetõ a steam?Egyik steam-es játékommal sem tudok játszani,mert ezt írja:
A Windows a következõ fájlt keresi:
Steam.exe. Ha a fájl helyét saját maga szeretné meghatározni akkor kattincson a tallozásra
mi a baja?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
mi is ezt töltöttük ki, bocs mert rosszul fogalmaztam, nem e-mail-t írtunk, hanem kitöltöttük ezt a hibabejelentést.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account
régen írtam már de remélem még aktuális... ezer százalék, hogy mûködik
A support meg nem ír olyat, hogy ellopták az accod...és bizonyítsd hogy a tied...
Plusz már van egy olyan opció settingsben hogy verify email, amivel szinte lehetetlen behúzni az akkot... azaz csak email fiókkal együtt lehet csak.
de ha a lemezeket nem adja kölcsön, akkor hogyan?
ien half life meg annak kiegészítõi voltak a profilban, legalábbis nekem aszonta.
és hogy állítólag 576 üzletben vette õket.
csak azért is lenne fontos, mert én levédtem monnyuk a freemail-emet, de õ nem, és valszeg ezért is lopták el neki, de ha velem monnyuk elõfordulna akkor nem volna rossz, tudni hogy hová forduljon az ember.
amúgy nála vannak a játékok, tokkal vonóval, és basznak visszaadni hát ez durva...
azért thx.
megkérdezem hogy kölcsönadta-e valakinek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
megcsináltunk mindent, a cd-kulcsról csinált fényképen odaírta a régi ellopott profilnevét is, ezt elküldtük a steam supportnak egy jelentésbe.
és azóta csak 1 üzenet jött:
Hello Domi, Thank you for contacting Steam Support. We have found activity in your Steam account related to sharing of accounts and/or CD Keys. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it. Your account will not be reactivated. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steamp.... In addition to violation of contract, activities on your account may violate federal law and state law. If such activities persist, Valve reserves the right to refer the matter to authorities.
nah ienkor mi a nagy helyzet, mert erre nem értem mit írt angolul, nincsen magyar nyelvû szolgáltatás, account visszaállítására?
Steam telepítésekor a mappa szerkezetet ne változtassátok meg, csak a meghajtó betûjét írjátok át. Onnantól kezdve a hiba megszûnik 😉
x64 Vista van fent, friss steam stb. Ötlet vagy megoldás? Elõre is köszi 😊
Valahogyan a csomagot lehet változtatni mert 2 game ebbõl meg van.
De a többi is jól jönne.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Megint ugyan ez a kép fogad
Kép
Amit csináltam átállítottam a nyelvet majd elkezdtem letölteni a játékot és amint indítanám ez jön ki <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ez a játék jelenleg nem elérhetõ légyszíves próbáld meg máskor mindig ezt adja ki.
Mindenkinek az ég világon jó csak nekem nem mit tegyek?
És lehet két helyen egyszerre játszani vagy az nem megengedett tehát õ is és én is belépek a saját steam accomba?
Next PC upgrade: 2022
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Lehet olyat csinálni,hogy az accon lévõ játékot eltávolítsam?Tudom eladni nem lehet,de törölni vagy elajándékozni?
Köszi
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Más:
Ha veszek valamilyen játékot a steam en akkort onnan telepíti fel vagy valami cd képet kapsz?
Bõvebben: TotalSteam
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
x
csíteket derít fel, több kevesebb sikerrel (csak multiplayeres gamekben)
VAC állapota:jó hírben állva
Mi az a vac?
Szerk.
De látom már meg is kaptad érte a jutalmad!<#banplz>#banplz>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD