Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modelcar
meg ezt:"A Steam.exe elem,amelyre ez a parancsikon mutat,magváltozott,vagy máshova helyezték,ezért a parancsikon nem fog megfelelõen mûködni.

Törli a parancsikont?"

ezt írja

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
Sziasztok

Csak nekem nem elérhetõ a steam?Egyik steam-es játékommal sem tudok játszani,mert ezt írja:
A Windows a következõ fájlt keresi:
Steam.exe. Ha a fájl helyét saját maga szeretné meghatározni akkor kattincson a tallozásra

mi a baja?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

DarkSector
igen de nem tudott belépni akkjába a gyerek, mikor küldött neki a support üzenetet, hogy valószínûleg ellopták az accját.
mi is ezt töltöttük ki, bocs mert rosszul fogalmaztam, nem e-mail-t írtunk, hanem kitöltöttük ezt a hibabejelentést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem emailt írsz hanem egy ticketet töltesz ki a steam support hivatalos oldalán:
http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account

régen írtam már de remélem még aktuális... ezer százalék, hogy mûködik

A support meg nem ír olyat, hogy ellopták az accod...és bizonyítsd hogy a tied...

Plusz már van egy olyan opció settingsben hogy verify email, amivel szinte lehetetlen behúzni az akkot... azaz csak email fiókkal együtt lehet csak.
DarkSector
vagyis akkor a srác kölcsönadhatta valakinek?
de ha a lemezeket nem adja kölcsön, akkor hogyan?
ien half life meg annak kiegészítõi voltak a profilban, legalábbis nekem aszonta.
és hogy állítólag 576 üzletben vette õket.

csak azért is lenne fontos, mert én levédtem monnyuk a freemail-emet, de õ nem, és valszeg ezért is lopták el neki, de ha velem monnyuk elõfordulna akkor nem volna rossz, tudni hogy hová forduljon az ember.

amúgy nála vannak a játékok, tokkal vonóval, és basznak visszaadni hát ez durva...

azért thx.
megkérdezem hogy kölcsönadta-e valakinek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaffa 2843
nemkell kölcsönadni steam accountot havernak, hogy játszhasson...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
hy van egy gond, haveromnak 5 játék volt a steam prfiljában, kapott a steam support-tól egy üzenetet, hogy ellopták a profilját.
megcsináltunk mindent, a cd-kulcsról csinált fényképen odaírta a régi ellopott profilnevét is, ezt elküldtük a steam supportnak egy jelentésbe.

és azóta csak 1 üzenet jött:
Hello Domi, Thank you for contacting Steam Support. We have found activity in your Steam account related to sharing of accounts and/or CD Keys. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it. Your account will not be reactivated. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steamp.... In addition to violation of contract, activities on your account may violate federal law and state law. If such activities persist, Valve reserves the right to refer the matter to authorities.

nah ienkor mi a nagy helyzet, mert erre nem értem mit írt angolul, nincsen magyar nyelvû szolgáltatás, account visszaállítására?

Köszi a tippet ezt kipróbálom! Mert az ETW-vel nekem is ugyanaz a gondom mint neked, indításnál villog de nem indul<#violent>
Segítség akinek ilyen problémája adódna.
Steam telepítésekor a mappa szerkezetet ne változtassátok meg, csak a meghajtó betûjét írjátok át. Onnantól kezdve a hiba megszûnik 😉
Sziasztok! Felraktam ma a F.E.A.R 2-õt és amikor steamen belül rányomok a játék indítására akkor elkezd villogni az, hogy a játék indításának elõkészítése folyamatban. Ez csinálja vagy fél percig és nem indítja a játékot.
x64 Vista van fent, friss steam stb. Ötlet vagy megoldás? Elõre is köszi 😊
XenHai
hmm THQ Complete Pack 49,99€
Valahogyan a csomagot lehet változtatni mert 2 game ebbõl meg van.
De a többi is jól jönne.
Jaffa 2843
hát lehet hogy az ujregek nemtudnak üres reggel játszani?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

AVP topikba szerintem jobb választ kapnál, amúgy azt írja, hogy ez a játék most nem elérhetõ próbálja máskor.
Továbbra sem jó<#gun><#rinya>
Megint ugyan ez a kép fogad
Kép
Amit csináltam átállítottam a nyelvet majd elkezdtem letölteni a játékot és amint indítanám ez jön ki <#falbav><#falbav>
Állítsd át a Steam nyelvét angolra és akkor elindul.
Már vagy 10x letöltöttem az alien vs predator demóját a steamet is újraraktam már de folyton ezt adja ki amikor indítanám.
Ez a játék jelenleg nem elérhetõ légyszíves próbáld meg máskor mindig ezt adja ki.
Mindenkinek az ég világon jó csak nekem nem mit tegyek?
grebber
Értem akkor majd haver is játszik.Kösz!

Next PC upgrade: 2022

Jaffa 2843
egyszerre !!egy!! login, más idõben lehet két helyen játszani

grebber
A steam-en vett játékaimat tudja a haver is tolni, ha megadom neki az accountomat??
És lehet két helyen egyszerre játszani vagy az nem megengedett tehát õ is és én is belépek a saját steam accomba?

Elajándékozni nem lehet, viszont törülheted a géprõl. Jobb klikk a játékon (a Steamen belül, a saját játékok menü alatt), és ott van a játék eltávolítása menüpont.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Hi!
Lehet olyat csinálni,hogy az accon lévõ játékot eltávolítsam?Tudom eladni nem lehet,de törölni vagy elajándékozni?
Köszi
Kongy
Köszi a tippet! Megtettem a lépéseket! Fene a hülye fejét, aki ilyen accokat lop, ez egyenlõ azzal mintha boltból lopnál...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ma féláron adják a Dirt 2-t, ha érdekel vkit.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Kongy
Üdv! Úgy tünik ellopták a steam accomat, mert belépni nem tudok, viszont az account változaltan, és barátként fel is vettem, mert csináltam újat, és azt jelzi, hogy 1 hónapja nem léptem be! Kb reális mert tényleg nem léptem be 1 hónapja. Szóval úgy tûnik érintetlen, csak nem tok belépni, ami azért gáz, mert a full eredeti orange boxom fenn volt rajta, és újraitelepiteni nem engedi, mert amikor kéri a serialt én megadom, és azt irja h már más is használja. Ekkora szart! Mitévõ legyek?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

van egy kis gondom!please segitsetek!nos:MEGVETTEM az cs anthologyt,fetelepitettem a cs 1.6-ot meg a steam-et,elinditottam ,bejött az ablak de semmi szöveg nincs benne igy accountot sem tok létrehozni!mi lehet a baj hogyan tudnám orvosolni?
A játékok a Steam mappába települnek mindenképp. Az egész Steam mappát tudod csak máshová telepíteni, külön a játékokat nem lehet

grebber
Ahova telepitve van a steam oda menti nem lehet állítani!

Azt hogy tudom beállítani, h melyik meghajóra töltse le a játékot Steam-rõl ? A beállítások között nem találtam lehetõséget.
XenHai
Steamrol rendelt mar valaki Star Trek DDE-t?a gameknel jelzi hogy ott a game de mögé van írva hogy beta meg not relesed yet az oke mert még nem jelent meg de nem kaptam pre order keyt a betahoz meg kérdés vajon menni fog e a headstart?Valakinek volt már hasonló vásárlása?Arról nem is beszélve hogy ideáig amikor vásároltam röktön le is vonta a lóvét most meg semmit nem csinált pedig logba írja HOGY SIKERÜLT A VÁSÁRLÁS.....
Pretorian
Egybõl telepiti a játékot, ahogy elkezded tölteni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kösz a választ.

Más:
Ha veszek valamilyen játékot a steam en akkort onnan telepíti fel vagy valami cd képet kapsz?
Igen,de nem akármelyikkel...
Bõvebben: TotalSteam

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Pretorian
Bankkártyával, vagy virtuális számlával (ePassporte, talán PayPal is).

PersianWarrior
itt csak bankkártyával lehet vásárolni? 😞 sajnos nem nagyon értek az online vásárláshoz, fõleg a bankkártyás online vásárláshoz...

x

PhantomAss
én is 😊
töltöm is lefelé

GOOBY, pls

Pretorian
Inkább kevesebbel mint többel. GTA 4 még másfél óráig 7,5 euró. Vegyétek, én is most vettem meg.

Pretorian
Feljelentettem a BRFK kiberbûnözési osztályán.

valve anti cheat

csíteket derít fel, több kevesebb sikerrel (csak multiplayeres gamekben)
Ha belépek az acc om ra és a beállításokba megyek ott van egy ilyen sor:
VAC állapota:jó hírben állva
Mi az a vac?
Ez egy tipikus ac. lopó trükk (add meg az ac. neved, és jelszavad nekem)!<#boxer> Az ilyet jól meg kellene nevelni.<#kuss>
Szerk.
De látom már meg is kaptad érte a jutalmad!<#banplz>

Pretorian
Õ csinálta a videót, nézd meg az sg-s nickjét, meg a desktop hátterét a videón.

Pretorian
Imádom ezeket a karácsony körüli akciókat. Vettem kilenc játékot összesen 20 euróért, ráadásul AAA-cimeket pl. Mass Effect, Medieval 2: Total War, Unreal Tournament 3...

Pretorian
Hát mondjuk lépj be az accountoddal a Steam-be.

sajtburger
Ha a játékot elindítva a következõ üzenet jelenik meg mit tegyek? "Must be signed in Steam in Online mod to played."

Ha el akarod veszíteni a accountod akkor hajrá, de amúgy jó nagy kamu és aljas sz*r próbálkozás, akárki is csinálta a videót! Fosztanám meg minden örömtõl az életben!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

búé!!! még helyesen sem tudsz írni, siralmas😄
Miley Cyrus

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Miley Cyrus

Szerintetek megy?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

grebber
C-re van telepítve a steam nekem.
Olyan megoldás mûködik hogy ha a letöltött game-eket tartalmazó mappát áthelyezem mondjuk másik meghajtóra.Uninstalálom C-rõl Steam-et felteszem másik meghajtóra és a rendes helyére bemásolom az áthelyezett gameket???