34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
gosumofo #7094 csak kis eséllyel spawnol a felsőbb szinteken a boss -
crofler999 #7093 Valakit nem érdekel egy 50% Call of DutyŸ: Black Ops kupon? -
#7092 Elvileg megvagy. Remélem téged sikerült felvenni :D -
#7091 Igen most próbálom megcsinálni, de van a Binding of Isaac acsi, amikor a kramuszt kell megölni, na nálam amikor megtalálom, akkor csak egy szobor van helyette és nem tudom megtámadni. Dungeon Defendert meg csak most töltöttem le szóval azt sem tudom, hogy milyen. Vegyél fel ( thegrinder16 ) és majd rád írok amikor lesz szenem. -
Morpeus #7090 Battlefield 2 van valakinek? -
#7089 Rendben, köszönöm. Ezeket még ma csinálod meg vagy csak holnap? -
#7088 Ha lesz szenem adok, még van a Dungeon Defenderes + a Binding of Isaacos acsi amit meg akarok csinálni. BoI -t már próbáltam, de nem akar összejönni ez a krampuszos faszság, nem tom hogy mit is kell pontosan csinálni. -
#7087 valaki nem adna egy szenet ajándékba? összejönne belőle a 7 és beváltanám, hátha lesz valami -
#7086 grinder: megvan -
#7085 cs:s nem érdekel érte? -
#7084 Nekem még mindig van far cry 2 valami editionöm, játékot kérek szépen cserébe.
Indigo lehet akkor veled cserélek. -
Laci82 #7083 Háátt igen az jó de nekem holnaptól is lesznek jó kuponjaim,márciusig még gazdagodom 3-4 játékkal:)
És a héten jön az új procim is:) -
#7082 Mert pl a 75%-os Portal 2 ára is olcsóbb lesz 50%-al. -
#7081 mert az most is beváltható, ergó az akciós árakra rá tudod rakni az akciós kupont. a hagyományos kuponok pedig csak holnaptól érvényesek, amikor már normál árak lesznek. -
gosumofo #7080 mert most is használhatod -
Laci82 #7079 De az arany kupon miért olyan jó? -
#7078 van egy arany 50% Valveosom, valami kis vacak játékért odaadom :) :P -
Laci82 #7077 Nemtom nem harapdáltam meg:D
Nem arany ez a sima kék kupon,ami szerintem mindenkinek van most:D -
#7076 arany? -
Laci82 #7075 Nekem Valve -os van 50-es -
#7074 50%-os van. -
Eftörsokk #7073 van valakinek portal 2 kuponja? -
KondorKhan #7072 Amim van:
7db szén
33% OFF Valve
50% OFF Flight Control HD
50% OFF Valve
Aminek örülnék (természetesen ezek közül csak 1-re gondoltam, nem az összesre:) )
Portal 2 - 5.62EU
Rome: Total War - 2.49EU
Beyond Good & Evil - 3.34EU
vagy bármi más... -
gosumofo #7071 a régióban nyomni akarják a bolti változatokat, amik megjelenéstől olcsóbbak mint a többi országban, és magyarra nem de a több ország nyelvére le is van fordítva. -
Gabe18 #7070 Ha esetleg nem jön össze akkor a Renegade Ops - The Witcher: Enhanced Edition csere? -
#7069 Meg tudna dobni valaki egy bármilyen (nem ingyenes) játékkal? 4 szenet és egy 25%-os Valve kupont tudok felajánlani érte. -
#7068 Az ajánlatom immáron Dirt3 + Renegade ops egy Deus Ex HR-ért -
#7067 valakinek nincs elcserléhető Two Worlds II-je? -
K Ace #7066 Nah Total War complete pack bezsebelve. Szerintem ez egész évre elég lesz. :D -
#7065 Az a Holiday group bejelentése volt csak :) -
#7064 Sejtettem. De hogy miért nem éri meg nekik hogy itthon is elérhető legyen ... -.-
Mindegy, lemezest nem veszek úgyhogy marad a werzió.
Komolyan néha olyan érzésem van hogy a játékosok vannak a fejlesztőkért, nekik kell térden állva könyörögni hogy ugyan már hadd fizessenek már a sz@rjukért. Ez pont fordítva kéne hogy legyen, nem? Egy kicsit vicces ebből a szempontból nézve mikor a fejlesztők sírnak a warez miatt.
A Bethesdát kedvelem de ez egy hatalmas fekete pont nekik. -
#7063 nekem nem volt.
De akkor mi volt a felvillanó achi jel? -
#7062 Nah én befejeztem a trade-elést meg játékvadászatot.
Ha utólsó nap valaki 3 kupont ad elvihet 1 kavicsot cserébe!
Valve kupon nem kell, max egy darab -50%-os lehet a 3 ból!
PÜ-ben!
Szén ahogy jön úgy tudom adni, ha jön még véletlen.
DE HAVERJAIM ELSŐBBSÉGET ÉLVEZNEK, HA ŐK ADNAK KUPONT!!! -
#7061 pending giftes fül van az inventoryban alapból :) -
#7060 Egyébként másnál is megjelent egy kis ablakocska egy pillanatra pár perce, amiben valami Steam Holiday 2012 achiról írkált?
Lehet, hogy semmi jelentősége, de közben a tárolómban megjelent egy függőben levő ajándékok fülecske. Nincs benne semmi, de azt remélem, hogy valamit ad a rendszer, mert játszottam a játékot. -
#7059 Valakinek nincs fölös szene? Még egy beváltást megpróbálnék, hátha jön egy Portal 2. -
#7058 ingyen kupont elfogadok . :D -
#7057 beteshda döntés. -
#7056 Miért eddig mit kaptál? Ja, csak Valve cím lehet. az se rossz. -
#7055 kérdezd a Bethesdát