Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nálunk legtöbbet a mastercard, és talán visa logo van legtöbbször, nézd meg a kártyádat azon is szerintem a mastercard logo lesz, akkor azt válaszd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az napi hivatalos euro árfolyamot megtalálod a Magyar Nemzeti Bank honlapján -> MNB

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

drogosgeci
a saját bankod oldalán nézd ha pont azzal akarsz számolni amit levonnak

ez az internet kártya mire jó? nincs rajta visa, vagy masterkard logó? ahogy lent is látod a kis képeket

normális kártyád nincs?😄 mert sosem értettem miért váltanak emberek ilyen internet kártyát, mikor mindenre jó a sima
Kongy
ja, és hol lehet átszámolni PONTOSAN az eurót forintba? Jelenlegi euró/forint árfolyam meg ilyenek. Én 300 Ft-nak vettem 1 eurót, és 10 eurós játék így 3000 Ft-ba kerülhet kb. Most a Shattered Horizonra gondolok, azt szeretném megvenni. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hello! A steam magyar weboldalán megtaláltam a támogatott bankkártyák listáját, és nekem CIB internet kártyám van, amire azt írták, támogatott. A gond az, hogy nem tudom mit jelöljek be fizetésnél, mert nincs ilyen lehetõség, csak Visa és Maestro...

Nézzétek meg: nincs ilyen lehetõség. Mit jelöljek??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Üdv! Akkor mit tudok csinálni,ha nem tudom a steam felhasználó nevem meg a kodját, csak a termékkód van meg. De fogalmam sincsen milyen email volt megadva már. Egy címem megszünt azota (chellos) és ha nem lett átirva akkor mit lehet tenni ? Ujbol felregelni a gamet lehet ? Vagy ugrott végleg ?:S:S

Üdv!
Eredeti játék nélkül van esélyem hogy valahogy tudjak felvenni ismerõsöket a steamra? Vagy csak eredeti steames játékkal lehet?
Köszi!
drogosgeci
ha van frissítés akkor azt a játék következõ indításakor leszedi, már azzal indul. mivel a dark messiah-hoz több éve jött ki patch utoljára, így ha mostanában töltötted le, akkor a legújabb van a gépeden.

A frissítésre vagy a játékra érted?
drogosgeci
A steam automatikusan a legfrissebb verziót tölti le.

Help me, help me!

A steam-en keresztül letöltöttem a Dark Messiah single player verziót, de nem akarja automatikusan letölteni a frissítéseket, pedig van egy rakás ehhez a játékhoz. Ha megpróbálom manuálisan frissíteni, akkor a következõ hibaüzenetet kapom: SORRY This item is currently unavailable in your region. Ezekután a letöltéseknél átállítottam a régiókat , de továbbra is ezt az üzenetet kapom. Kérlek segítsetek.
Az gond hogy nincs felrakva neked az a font amit a steam használ. Ez egy ismerõsömnél is elõjött a "régi" verziónál. Steam fórumon írnak róla...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

csumkox007
aHy letöröltem a cod6-ot és most újra fel raktam és most amikor játszani akarok vele elindítom bejön a steam és valami frissitést akar lefelé szedni ami kb 18 órába telne azt írja milyen frissítés ez ? :S
olyan mint ha a játékot szedné lefelé..:S meg azt írja ki hogy "a játék nem elérhetõ légyszíves próbálja meg késõbb" lehet nem pontosan de vmi ilyesmi elõre is köszönöm a válaszokat !!!! :S

___@_/``

Látszódni fognak a feliratok a menûkben.

DarkSector
mármint mi lesz jó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na, közben megtaláltam a megoldást. <#vigyor>

A Steam\resource\styles\ mappában lévõ steam.styles file-t nyissuk meg szerkesztésre és a basefontbold="Arial Bold" sort írjuk át erre: basefontbold="Arial". Mentsük el és utána elindítva a Steam-et, már jó lesz. <#smile>

a beta hátrányai...

Sõt, egyik menûben sem. <#merges2>

Jajj, a két képet meg lehagytam. <#falbav> Elnézést!

KÉP1, KÉP2.

Más is használja már az új beta kliens-t? <#confused> Nem lenne rossz, de a jobb gombos menûben nálam nem látszanak a menûpontok. <#shakehead>

DarkSector
már heckelnek, most rakott be egy mapra, és bulet-time -ba ment végig...monnyuk elég mókás 😊 de csak 1 ideig....:S

drogosgeci
helyre lesz állítva, nem kell csinálni semmit.

DarkSector

DarkSector
IGEN, de nem mindenkinek!!!!
Havernak megvan, DE!!!!
Vegyétek fel egymást, mert haverotoknak akinek nem ment el, titeket végig offline fog látni ezekuták.

Ez valszeg azoknál jöhetett elõ hibaként, aki csatlakozva volt, vagy játszott, mert volt steam frissítés!

Jaffa 2843
sztímék valamit jol elbaszarintottak 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Minden ismerõsöm eltünt a listából nekem is a csoportok megvannak viszont 😞
nekem is eltünt az összes ismerõs, de a csoportok megvennak 😞
Jaffa 2843
hát ez f@sza..

eltûnt az összes ismerõsöm Steamen.. csoportok megvannak, de a friendlist-röl mindenki eltünt

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

underground2
nincs kipipálva

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

A beállításokon belül, a fiókoknál, a lenti szöveg mellöl vedd ki a pipát. Nekem csak ez az egy ötletem van.

kmisi:Õk csak meg invitáltak. El is kel fogadnod. A Steamen belül, a közösség fülnél van egy olyan hogy meghívók. Azon belül lesznek a baráti meghívások, amiket el kell fogadnod.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

underground2
Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy amikor Offline modba szeretném átrakni, mindig megjelenik a hiba üzenetes steames ablak a következõ hiba üzenettel: "Could not connect Steam network" ! Mit lehet ilyenkor tenni, pedig online modra simán csatlakozik?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Hi!

Én kipróbáltam. A grafika elképesztõ, de egy idõ után unalmas.

Üdv: t00kalmi
Vett fel pár ember a steamen ismerõsnek és amikor rámennék az ismerõseim listájára csak felvenni tudok vagyis azt sem mert ezt írja. Akkor hol vannak azok akik felvettek?
Link
A hétvégén ingyen lehetett kipróbálni a Shattered Horizon játékot.
Valaki kipróbálta?Én sajnos túl késön vettem észre 😞
Sziasztok!

A steam-en keresztül letöltöttem a Dark Messiah single player verziót, de nem akarja automatikusan letölteni a frissítéseket, pedig van egy rakás ehhez a játékhoz. Kérlek segítsetek.

t00kalmi
modelcar
most tehetem fel az összes game-t😄

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
köszi a segítséget

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
újratelepítettem,és most jó<#integet2>

Jaaj, most jutott eszembe, hogy win xp alatt volt egy hasonló hibám. A parancsikonnal sehogy sem akart elindulni, pedig jól volt beállítva, ha direktbe a Steam.exe-vel indítottam akkor mûködött. Annyit csináltam, hogy töröltem a parancsikont belementem a Steam könyvtárba és az ott lévõ Steam.exe-rõl csináltam egy új parancsikont és jó lett.

Próbáltad már újratelepíteni a Steamet?

modelcar
valaki pls

azt írja nem találja..

5 játékom steam-es

modelcar
azt én hagytam le

C\Program Files\ - mintha hiányozna egy kettõspont a C után...

modelcar
A célnál beállított útvonal nem jó

modelcar
"A Cél mezõben megadott név('C\Program Files\Steam\Steam.exe')érvénytelen.Ellenõrizze az elérési út és a fájlnév helyességét"

Nézd meg hogy a parancsikon tulajdonságaiban a célnál beállított útvonal jó e. Ha igen akkor nézd meg, hogy nem lett e letörölve/áthelyezve a Steam könyvtár vagy a Steam.exe.