Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én problémám az, hogy van egy Steam fejhasználóm, de elfelejtettem a jelszavat is, és a titkos válaszhoz se tudom, mit írtam. Hoztam létre egy másik felhasználót, de ehhez egy másik e-mail cím kellett. Szeretném használni a régi e-mail címet az új felhasználómon, mert az új e-mail cím teljesen felesleges. Meg lehet valahogy oldani, hogy töröljem a régi felhasználót? Vagy valaki fel tudná törni, hogy legyen már vele valami?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most elkezdtem filefront-ról szedni (az tán megbízhatóbb) és az egész folyamat mostanáig eltart, mert biztos szerver túlterhelések vannak azért tölti lassan. Majd 1 óra múlva tán lejön és kipróbálom...majd beírok eredményt
Telepítés után elkezdte frissíteni, de szüneteltettem, mert láttam nagyon nem halad és rákeresek neten kíváncsiságból, hogy a legújabb patch mekkora. 900 megát nyom.
Most érdekelne, hogyha inkább letölteném netrõl kézileg és kézileg telepíteném, akkor felismerné a Steam és oda telepítené-e a frissítést vagy esetleg bekavarna.
Szóval nem tudom, hogy inkább haggyam-e automatikusan letölteni Steam-nek a frissítést (amit nem nagyon akarok, mert ha újratelepíteném egyszer a játékot, akkor gondolom újra lekéne szedni a frissítést is) vagy kézileg szedjem le, ahogy szoktam a frissítéseket.
Lenne egy kis gondom a Steam-mel. A gépemen már egyszer fenn volt, dolgozott rendesen, de letöröltem. Most a Red Orchestra miatt újra raktam, de most valami bibi van vele. Elindítom a Steam-et, be is írom a nevet meg a jelszavam, rányomok a login-ra és onnantól semmi. Áll, mint a hülye gyerek, akit ott felejtettek.
Valaki tudja, hogy mit csináljak? Mert elég gáz, ha be sem tudok jelentkezni.
beta cliensem van mellesleg:

Csak van valahol egy bejegyzés arról, ha már béta, hogy mire érdemes odafigyelni, kipróbálni?!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Szóval , akkor vissza tudja ha a cd kulcs nála van , mert ír egy levelet a steam-nek és õk adnak neki új jelszót.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szóval: Megvettem egy ismerõsömtõl a steam accountját. Megkaptam tõle a nevet,jelszót+egy postafiókot. (Bár azt nemtudom minek, mert nincs rajta semmi steamel kapcsolatos levél. Mondjuk annyi köze van hozzá hogy ez a felhasználóneve is). Szóval beléptem ide is, meg steambe is és megváltozattam a jelszót. +Steamben a contact emailt is megváltoztattam.
Kérdésem: Így ugye nem tud átvágni, hogy visszakérje az accot a steamtõl?
Remélem érthetõen írtam le. Köszi elõre is a válaszokat!
Robee
Mellé van
HL2😄M
HL2😄L
DoD:S
irj msn-en [email protected]
Valaki meg tudná nekem moöndani,hogy hol lehet beállítani,hogy a steamon belül,a letöltött játékokat hová installálja fel?
Nagyon fontos lenne,mert a steam progi a C-meghajtón van,de én nem oda szeretném felinstallálni a gamekat,amit azon keresztül töltök le,viszont a program autómatikusan oda akarja felrakni...:S!
Vagy egyszerüen csak másik meghajtóra installáljam?
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Üdv.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A Game Backup pedig nem valami kóser, mert a Half-Life 1(!) Deathmatch-et ~3,4 GB-ban kívánta Backup-olni, ami azért elég meredek méretnek...
Ennyi szerintem,de javítson ki valaki,ha tévednék...
Üdv..
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
kb 1hete még rendesen ment a steam, de ma mikor fel akarnék lépni azt irja rossz név v jelszo, ami kizárt...
szoval lehetséges h ellopták az accom, vagy van valami 5letetek?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/img]
Mikor csatlakozni akarok egy szerverre cs-be vagy Dodba ezt írja ki:
Invalid userinfo in connect command. Nem bírok játszani és már nagyon idegesít! Valaki segítsen!
Nekem ezt irja ki amikor beakarok jelentkezni : Fatal Error : Failed to load platform modules
mi lehet a gondja?
http://www.akciofigura.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Tegnap még minden perfektül mûködött, most meg hirtelen amikor be akarok lépni, azt írja ki, hogy rossz jelszó vagy account name!
Sajnos emlékeztetõt nemtok kérni, mert nemtom már mien email címre küldtem 😄.
Ellopni nem lophatták el, mert senkinek nem adtam meg!
Letiltani se tilthattak le, mert akkor mást írna ki, és eleve már rég nem használtam tört steamet, és amikor használtam is más vinyón és más accountal.
De azér fura, hogy tegnap minden perfekt és még csak kise kapcsoltam a gépet, és ma meg nem lép be. hmmmm.
Haveromnál is vmi ugyanilyen gond van, de õ tudja még az emailjét amire küldte, szal majd meglátjuk jó-e.