Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Az én problémám az, hogy van egy Steam fejhasználóm, de elfelejtettem a jelszavat is, és a titkos válaszhoz se tudom, mit írtam. Hoztam létre egy másik felhasználót, de ehhez egy másik e-mail cím kellett. Szeretném használni a régi e-mail címet az új felhasználómon, mert az új e-mail cím teljesen felesleges. Meg lehet valahogy oldani, hogy töröljem a régi felhasználót? Vagy valaki fel tudná törni, hogy legyen már vele valami?
fery02
Steam amúgy nálam mindig maximális sebességgel tölt, Steam-re az ég világon nincsen panaszom, nagyon jó program.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Mind1, most már próbálkozok. Letöltöttem már a patch-t kézileg egyszer, de crc-s volt. 😄
Most elkezdtem filefront-ról szedni (az tán megbízhatóbb) és az egész folyamat mostanáig eltart, mert biztos szerver túlterhelések vannak azért tölti lassan. Majd 1 óra múlva tán lejön és kipróbálom...majd beírok eredményt

ha lassú a neted akkor próbálj nézelõdni a fórumon, másnak ment e, ha gyors neted van viszont lassan jön csak akkor settings-download fül és állítsd át az országot... pl germany-ra
fery02
Sziasztok. Az imént telepítettem Steam-en kerszetül, lemezrõl a F.E.A.R. 2 játékot.
Telepítés után elkezdte frissíteni, de szüneteltettem, mert láttam nagyon nem halad és rákeresek neten kíváncsiságból, hogy a legújabb patch mekkora. 900 megát nyom.
Most érdekelne, hogyha inkább letölteném netrõl kézileg és kézileg telepíteném, akkor felismerné a Steam és oda telepítené-e a frissítést vagy esetleg bekavarna.
Szóval nem tudom, hogy inkább haggyam-e automatikusan letölteni Steam-nek a frissítést (amit nem nagyon akarok, mert ha újratelepíteném egyszer a játékot, akkor gondolom újra lekéne szedni a frissítést is) vagy kézileg szedjem le, ahogy szoktam a frissítéseket.

Sziasztok!Nekem olyan problémám van, hogy megvettem az új COD MW2 õt eredetiben.Minden nagyon szép és jó volt, mert ha most el akarom indítani pl multiplayer akkor azt írja hogy "Cod Mw2 multiplayer elõkészítése" vagy valami hasonlót és ez a szöveg hol megjelenik hol eltûnik és a játék meg nem indul én meg ideges vagyok.Ha valaki tudja a választ legyen szíves írja le nekem.Köszönöm
Hallod, én ilyent még nem b*sztam! Próba cseresznye módszerrel újból próbálkoztam, és vártam. És ez a nyomorék kb. 10 perc eltelte után belépett. Most akkor ez mi? Ilyen nyomorék lassú nem volt. De most legalább megoldódott a problem, úgyhogy kösz!

ha avirád van akkor engedd ki az internetre.. vagy valami hasonló gebasz lehet szerintem , portot nyiss neki, tûzfallal lehet valami
Szevasztok!

Lenne egy kis gondom a Steam-mel. A gépemen már egyszer fenn volt, dolgozott rendesen, de letöröltem. Most a Red Orchestra miatt újra raktam, de most valami bibi van vele. Elindítom a Steam-et, be is írom a nevet meg a jelszavam, rányomok a login-ra és onnantól semmi. Áll, mint a hülye gyerek, akit ott felejtettek.
Valaki tudja, hogy mit csináljak? Mert elég gáz, ha be sem tudok jelentkezni.

ez mi lehet?
beta cliensem van mellesleg:
werkfilm
steam general forumban van topicja általában

azt valaki meg tudja mondani, hogy hol található az éppen aktuális steam client candidate-es béta cuccok változtatásainak a listája?
Csak van valahol egy bejegyzés arról, ha már béta, hogy mire érdemes odafigyelni, kipróbálni?!
Attól függ hogy vette a játékokat. Ha steamen, akkor nincs kulcs.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Falkon
Kicsit hülyeséget irtam.
Szóval , akkor vissza tudja ha a cd kulcs nála van , mert ír egy levelet a steam-nek és õk adnak neki új jelszót.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem tudja, ha már felhasználta egy accounthoz a Cd kulcsot, akkor többhöz már nem teheti. Szóval ami játék az account alatt van, az ott is marad. De Április óta ez már szerintem kiderült! 😊

Falkon
Akkor vissza tudja , ha a cd kulcsot nem adta oda.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

urobee
Jó régi fórum, de hátha olvassa még valaki...
Szóval: Megvettem egy ismerõsömtõl a steam accountját. Megkaptam tõle a nevet,jelszót+egy postafiókot. (Bár azt nemtudom minek, mert nincs rajta semmi steamel kapcsolatos levél. Mondjuk annyi köze van hozzá hogy ez a felhasználóneve is). Szóval beléptem ide is, meg steambe is és megváltozattam a jelszót. +Steamben a contact emailt is megváltoztattam.
Kérdésem: Így ugye nem tud átvágni, hogy visszakérje az accot a steamtõl?

Remélem érthetõen írtam le. Köszi elõre is a válaszokat!
Robee

Van egy Counter-Strike Source accom amit cserélnék 1.6-ra

Mellé van
HL2😄M
HL2😄L
DoD:S

irj msn-en [email protected]
Ha jól tudom mindig a steam mappába rakja,szóval ha máshova akarod a játékokat rakni, akkor máshova installáld a steamet.

Zan
Sziasztok!

Valaki meg tudná nekem moöndani,hogy hol lehet beállítani,hogy a steamon belül,a letöltött játékokat hová installálja fel?

Nagyon fontos lenne,mert a steam progi a C-meghajtón van,de én nem oda szeretném felinstallálni a gamekat,amit azon keresztül töltök le,viszont a program autómatikusan oda akarja felrakni...:S!

Vagy egyszerüen csak másik meghajtóra installáljam?

Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

rambuu
Hali!
Steam accot, vagy kulcsot keresek-veszek!

Szisztok.Tudna nekem esetleg segíteni valaki,mert megvettem az orange box-ot és fel is telepítettem ahogyan kell.DE!A Portal game elindúl,de azon kívûl semmelyik sem,csak kiírja a steam,hogy indítja a játékot aztán egy nagy semmi sem indúl el.És ezt a boltban vett,de szintén steam-es Red Orchestra játékkal is csinálja,gyakorlatilag ki sem tudtam próbálni.Nagyon átverve árzem magam,mert majdnem 13000-et teljesen hiába adtam ki erre az elméletileg 5 játékra,amibõl 1 indúl csak el.Próbáltam már a játékok és a steam újra telepítésével mindennel.Nem kezdõ user vagyok,tehát amit csak tudtam végigcsináltam és az a röhej hogy szinte teljesen új a rendszerem.Szóval vírus vagy egyébb dolog szinte kizárt.TUdna valaki esetleg segíteni.Nagyon hálás lennék érte!!!
Nem tudom lehet e átruházni játékot,ajándékba lehet küldeni,de elvileg csak akkor ha már neked van egy.Nem tudom sry.

underground2
de mindegy nekem hála istennek ilyenre nincs szükségem

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

underground2
egy nem steames játékot steames játékra cserélni?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

underground2
szerinted ez lehetséges?

underground2
egy régi nem steames HL cd-kulcsát szeretném valakivel elcserélni TF2-re

Ha lehetséges nem szabályellenes...de ha már egy játékot beregelt a neve alá szerintem azt már nem lehet változtatgatni....szerintem.De még nem próbáltam,én csak steamen vettem még steames játékot,boltba még nem.

underground2
csak kérdezem, mert hallottam, hogy valaki szeretne cserélni valakivel, cd-kulcsot és hogy ez nem-e szabály ellenes

Nem tudom lehetséges e,ugyanahhoz a játékhoz teljesen fölösleges.Játékot cserélni nem tudom lehet e...

underground2
egy fontos kérdésem lenne, hogy a cd-kulcs csere, vagyis hogy két ember cserél egymássalcd-kulcsot, hogy az legális dolgo, vagy szabály ellenes?

Márciusi bocs...

látogass el ide: ATI

Remélem még aktuális a cucc,mert 2007 majusi a dolog...

Jó az a game backup,fõleg ha van dvd íród,vagy 2 partíciód minimum.Egy két játék még ráfér egy dvd-re,fõleg ha azonos a motorjuk,pl source,mert akkor a nagyobb fájlok(a motor) csak egyszer vannak meg és két játék is használja.Én a Team Fortress 2 rõl csináltam backup-ot.Alapban volt vagy 6 GB a steam mappa és csinált belõle vagy 3 GB-sat a steam backup.De van más megoldás is,kinek mi tetszik.Van egy pár hozzászólás a Team Fortress 2 topikban a 390 hozzászólás környékén.Van aki két partícióval csinálja,és rewin esetén csak a steamet rakja fel,a többit meg másolja a másik partícióról,vagy van olyan aki kiírja a gcf fájlokat és a többit meg letölti megint hozzá.De keress rá a topikra amit írtam és olv el ott és válassz+próbálgasd melyik a kézenfekvõ neked...
Üdv.

Bence94
helo ati kártyám van és úgy tudom ahhoz adnak ajándékba játékot-kat.ha jár akkor mit kell csinálnom hogy megkapjam fent van a steam fiókom is van?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kérdés: ha steam-en keresztül töltök le egy játékot (pl Episode 2) hogyan tudom magamnak eltárolni? Mert ha pl csinálok egy gyalut a winyómon, vagy oprendszert cserélek, akkor ne kelljen már újra letölteni az egész játékot.
A Game Backup pedig nem valami kóser, mert a Half-Life 1(!) Deathmatch-et ~3,4 GB-ban kívánta Backup-olni, ami azért elég meredek méretnek...

Persze...összesen 4 dolgot ad: 1. Portal:First Slice (demóféle,nem a teljes játék,de ízelítõnek király) 2.Peggle extreme 3.HL2-deathmatch(ezzel lehet multiba tolni) 4.HL2-Lost Coast (Ez elvileg azért készült régen hogy prezentálja a Source motor tudását)
Ennyi szerintem,de javítson ki valaki,ha tévednék...
Üdv..

Evin
Feltettem a Steam-et, mert állítólag van vmi "jóság" az Nvidiások számára. A letölthetõ játékok között van a Lost Coast és a Portal: The first Slice. Ha ezeket letöltöm, játszhatok is velük anélkül, hogy fizetnem kellene értük?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Zomil
szerintetek mi lehet a gond?

kb 1hete még rendesen ment a steam, de ma mikor fel akarnék lépni azt irja rossz név v jelszo, ami kizárt...
szoval lehetséges h ellopták az accom, vagy van valami 5letetek?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[/img]

Hello.
Mikor csatlakozni akarok egy szerverre cs-be vagy Dodba ezt írja ki:
Invalid userinfo in connect command. Nem bírok játszani és már nagyon idegesít! Valaki segítsen!
cikasz
Sziasztok.
Nekem ezt irja ki amikor beakarok jelentkezni : Fatal Error : Failed to load platform modules
mi lehet a gondja?

http://www.akciofigura.hu

nekem is ez a probléma sõtt haveromnál is ugyanez van

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Sziasztok nálam is ugyanez a probléma van, bejelentkezéskor kiirja hogy nem tudok belépni mer nem stimmel vagy a jelszóm vagy a nevem. Csak arra lennék kiváncsi hogy ezt mikor oldják meg? Nektek mûködik már??

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Megnyugodtam hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémával, már én is az thittem hogy törölték az eredeti serial számomat vagy ilyesmit

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Higany
Nekem is gázos! Reménykedjünk, hogy nem sokáig! Csak tudnánk, hogy mi fene van velük?! Hy!

Nah. Vmi gond van a rendes, eredeti steam accountommal.
Tegnap még minden perfektül mûködött, most meg hirtelen amikor be akarok lépni, azt írja ki, hogy rossz jelszó vagy account name!

Sajnos emlékeztetõt nemtok kérni, mert nemtom már mien email címre küldtem 😄.
Ellopni nem lophatták el, mert senkinek nem adtam meg!
Letiltani se tilthattak le, mert akkor mást írna ki, és eleve már rég nem használtam tört steamet, és amikor használtam is más vinyón és más accountal.

De azér fura, hogy tegnap minden perfekt és még csak kise kapcsoltam a gépet, és ma meg nem lép be. hmmmm.

Haveromnál is vmi ugyanilyen gond van, de õ tudja még az emailjét amire küldte, szal majd meglátjuk jó-e.

ok 😊

signs
Nekem is szar... no para.

www.sabian.com

nekem ezt irja ki most: The steam has problems to connect the steam servers. Ez miért van ? Szokott ilyen lenni ? (uj vagyok)