34737
  • Renjike
    nem ismerem , csak segíteni próbáltam :)
  • TheGrinder
    Ez mind szép és jó ami ide le van írva, de a Devil's Room-ban még egyszer sem találkoztam Krampusszal, mindig csak egy szobor van ott és lehet választani 1-2 képességet életerőért cserébe. Nézem valakinek fél óra alatt összejött.
  • Renjike
    itt keresd meg a játékot , lap közepe alatt 1 kicsivel , angol tudás szükséges .
  • TheGrinder
    Binding of Isaac acsi nem akar összejönni. :S Valaki megcsinálta??? 7 órája szopok és nem adja be Krampuszt.
  • crofler999
    még ma 19-ig megcsinálhatod
  • SzocsA
    van két olyan feladatom amit nem csináltam meg a Day of Defeat: Source ban és a TF2 ben kell összeszedni ajándékot!
    elkéstem vele?
  • crofler999
    akit érdekel valamelyik kupon az írjon pü-be és tárgyalhatunk

• soo277
    Van még 1 szenem kell valakinek?valamiért!
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok!
    Az elmúlt pár hétben abszolút nem értem rá, így nekem ez a szenes- karácsonyos dolog most tök új volt:D
    Azt szeretném kérdezni, hogy 5 szénért kaphatok valami érdemlegeset? (Nem kupon:D) vagy nem + ez már amúgy is túl késő?:)
  • plu604
    Eladó Orange box és STALKER: Call of Pripyat
    írj PM-et(!) ha érdekel
  • SzocsA
    Rise of Immortals
    Supporter - Szerezz 10 segítést egyetlen meccsen.
    ez pontosan micsoda?

CSerélni már nem lehet? akármit mert még nekem van egy olyan feladat!
    és milyen játékot ad? :D
  • Morpeus
    Vicces. Az előbb talált meg trade center csoport chatjén egy szlovák srác, hogy vegyem már meg neki a Serius Sam 3-at. Hehe. Jó vicc.
  • MerlinW
    Assassin's Creed 2 Deluxe editiont adok: Serious Sam 3 vagy X3 Albion Prelude-ért.
  • DarkSector
    Online pass-ért (vendégkártya) 1-2 szén minőségtől függően.
  • Gyuszopapa
    Hello mit szeretnél érte.
  • Morpeus
    Esetleg valakinek van Magicka?
  • Morpeus
    HL2 kinek kell?
  • DarkSector
    nemvágom mit akar, nem is látom át a menüt hogy hol inditok privát szervert, amibe ezek a botok jönnek...
  • TheGrinder
    Hát ezt írják steamen: "Collect three gifts dropped by Special Infected in Versus Mode." Igaz én csak Versusban csináltam, de akkor 1 próbát megér coopban is.
  • DarkSector
    nekem haver azt irta el lehet érni magad egy szerveren és kb 3-4 perc.
  • TheGrinder
    Csak versus módban lehet más játékosok ellen.
  • jAsOn VoOrHeEs
    klikk
  • DarkSector
    hogy kell acsis dobozért l4d 2-ben privát szerot nyitni? mert azt mondták ott könnyű 3 dobozt betakarítani...

valaki belinkelné azt az oldalt ahol az akcios acsik elirása van?
  • yesname #7111
    A profilomban nincs lehetőség megszüntetni, hiszen nem kapcsolja össze. (A Steam szerint, ugyanis ugye a Facebookon látható az összekapcsolás.)
  • grebber
    A kuponokat csak január 3.ától lehet használni? Vagy már 2.-án az akció lejárta után is?

Titkon remélem egy kis átfedést az akció vége és a kuponfelhasználás között mert jólesne a Shogun 2 2000ft alatt :D
  • Morpeus
    Próbáld úgy, hogy a Steam profilodban szünteted meg az összekapcsolást.
  • yesname #7108
    Össze akarom kötni a Steamet a Facebook-kal, de valamiért nem megy. Tudna valaki segíteni?
    Megadom a Facebook elérést, ami rendben van. Utána azonnal azt írja a Steam, hogy nem sikerült összekapcsolni a Facebookkal a fiókot, mewrt a Facebook már másik Steam fiókkal össze van kapcsolva.
    Megnézem a Facebookon az alkalmazásokat és valóban ott van a Steam. Igen ám, csak hogy ez az a Steam amit épp 1 perccel előtte kapcsoltam elvileg össze vele.
    Gondoltam megpróbálom újra, eltávolítottam Facebook alkalmazások közül a steamet és próbálom megint összekötni.
    Az eredmény ugyanaz: összekapcsolja, de a steam mégis azt mondja, hogy másikkal van már kapcsolatban az adott Facebook profil.
    Ilyenkor mi a szent szar van?
  • TheGrinder
    Köszi hogy leírtad! :)
  • DarkSector
    Nembaj megvan nekem is mbemennénk 2-en...
  • DarkSector
    Jah vágom.
  • Shad01
    A dungeon defenders feladatának megcsinálásához legalább 30-as szintű hős kell, mert az alatt esélytelen.
    Csomagokat kell kivinni a véletlenszerűen kiválasztott karácsonyfákhoz. Minden fához 2 csomag kell.
    Az első körben csak 1 fát kell megcsinálni, majd 2-2-3-3-4.
    A kivitt csomagokat meg is kell védeni a vég nélkül érkező szörnyek ellen. Vagyis minden fához kell védelem és legalább kétfajta az immunitás miatt. Védeni kell a zsákot is, különben nem lehet onnan csomagot felvenni.
    Ami még szopatás ha komoly sebzést kapsz, elveszted a nálad lévő csomagot és újért kell menni.
    Persze mindez időre történik, ezért sietni kell, és nem szabad hibázni.

Ha a kiszállítás kész, akkor még a Mikulást is meg kell védeni. A pályán van egy szán, az azzal szemben lévő karácsonyfa alatt lesz a Mikulás, ott kell védelmet felhúzni 60 másodperc alatt.

Nekem egy napomba került felfejleszteni egy hőst, és megcsinálni az egészet a legkönnyebb fokozaton.
  • gosumofo
    nem hiszem hogy bárki játszana vele, ha jól emlékszem nem voltak állandó serverek se.
  • ratgab
    Igen a steamesek tudják is, hogy van egy ilyen magyar oldal

Segítek Encore franciául még egyet, ráadást jelent.
  • DarkSector
    Valaki segítsen már Fry Cry 2 ben hogy kell mutizni!
  • DarkSector
    Steam-ben ez a piros Encore Day felirat egy fricska az ncore oldalnak? :)
  • totyak
    Esetleg valakinek 1 db felesleges szene nincs számomra, hogy összejöjjön a 7 ???
  • H3LLBoY
    Sok kuponom cserélném játékra vagy más kuponokra!

-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5 db)
    -33%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
    -50%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
    -50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
    -50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
    -50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
    -50%-KAL OLCSÓBB Avencast
    -33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
    -50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
    -50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
    -50%-KAL OLCSÓBB Trauma
    -10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
    -50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
    -50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
  • elitehun
    Lehet hogy érdekel, nem konkrétan engem hanem egyik ahveromt
  • ollie
    Ezek az achiek nem lesznek meg 1 nap alatt, akár 1 hétbe is kerülhetnek.
  • KondorKhan
    Szükségem lenne 2db szénre, amit feltudok ajánlani:

33% OFF Valve
    50% OFF Flight Control HD
    50% OFF Valve