34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7134 nem ismerem , csak segíteni próbáltam :) -
#7133 Ez mind szép és jó ami ide le van írva, de a Devil's Room-ban még egyszer sem találkoztam Krampusszal, mindig csak egy szobor van ott és lehet választani 1-2 képességet életerőért cserébe. Nézem valakinek fél óra alatt összejött. -
#7132 itt keresd meg a játékot , lap közepe alatt 1 kicsivel , angol tudás szükséges . -
#7131 Binding of Isaac acsi nem akar összejönni. :S Valaki megcsinálta??? 7 órája szopok és nem adja be Krampuszt. -
crofler999 #7130 még ma 19-ig megcsinálhatod -
SzocsA #7129 van két olyan feladatom amit nem csináltam meg a Day of Defeat: Source ban és a TF2 ben kell összeszedni ajándékot!
elkéstem vele? -
crofler999 #7128 akit érdekel valamelyik kupon az írjon pü-be és tárgyalhatunk
-
#7127 Van még 1 szenem kell valakinek?valamiért! -
xxxpaulxxx #7126 Sziasztok!
Az elmúlt pár hétben abszolút nem értem rá, így nekem ez a szenes- karácsonyos dolog most tök új volt:D
Azt szeretném kérdezni, hogy 5 szénért kaphatok valami érdemlegeset? (Nem kupon:D) vagy nem + ez már amúgy is túl késő?:) -
#7125 Eladó Orange box és STALKER: Call of Pripyat
írj PM-et(!) ha érdekel -
SzocsA #7124 Rise of Immortals
Supporter - Szerezz 10 segítést egyetlen meccsen.
ez pontosan micsoda?
CSerélni már nem lehet? akármit mert még nekem van egy olyan feladat!
és milyen játékot ad? :D -
Morpeus #7123 Vicces. Az előbb talált meg trade center csoport chatjén egy szlovák srác, hogy vegyem már meg neki a Serius Sam 3-at. Hehe. Jó vicc. -
#7122 Assassin's Creed 2 Deluxe editiont adok: Serious Sam 3 vagy X3 Albion Prelude-ért. -
#7121 Online pass-ért (vendégkártya) 1-2 szén minőségtől függően. -
Gyuszopapa #7120 Hello mit szeretnél érte. -
Morpeus #7119 Esetleg valakinek van Magicka? -
Morpeus #7118 HL2 kinek kell? -
#7117 nemvágom mit akar, nem is látom át a menüt hogy hol inditok privát szervert, amibe ezek a botok jönnek... -
#7116 Hát ezt írják steamen: "Collect three gifts dropped by Special Infected in Versus Mode." Igaz én csak Versusban csináltam, de akkor 1 próbát megér coopban is. -
#7115 nekem haver azt irta el lehet érni magad egy szerveren és kb 3-4 perc. -
#7114 Csak versus módban lehet más játékosok ellen. -
#7113 klikk -
#7112 hogy kell acsis dobozért l4d 2-ben privát szerot nyitni? mert azt mondták ott könnyű 3 dobozt betakarítani...
valaki belinkelné azt az oldalt ahol az akcios acsik elirása van? -
#7111 A profilomban nincs lehetőség megszüntetni, hiszen nem kapcsolja össze. (A Steam szerint, ugyanis ugye a Facebookon látható az összekapcsolás.) -
#7110 A kuponokat csak január 3.ától lehet használni? Vagy már 2.-án az akció lejárta után is?
Titkon remélem egy kis átfedést az akció vége és a kuponfelhasználás között mert jólesne a Shogun 2 2000ft alatt :D -
Morpeus #7109 Próbáld úgy, hogy a Steam profilodban szünteted meg az összekapcsolást. -
#7108 Össze akarom kötni a Steamet a Facebook-kal, de valamiért nem megy. Tudna valaki segíteni?
Megadom a Facebook elérést, ami rendben van. Utána azonnal azt írja a Steam, hogy nem sikerült összekapcsolni a Facebookkal a fiókot, mewrt a Facebook már másik Steam fiókkal össze van kapcsolva.
Megnézem a Facebookon az alkalmazásokat és valóban ott van a Steam. Igen ám, csak hogy ez az a Steam amit épp 1 perccel előtte kapcsoltam elvileg össze vele.
Gondoltam megpróbálom újra, eltávolítottam Facebook alkalmazások közül a steamet és próbálom megint összekötni.
Az eredmény ugyanaz: összekapcsolja, de a steam mégis azt mondja, hogy másikkal van már kapcsolatban az adott Facebook profil.
Ilyenkor mi a szent szar van? -
#7107 Köszi hogy leírtad! :) -
#7106 Nembaj megvan nekem is mbemennénk 2-en... -
#7105 Jah vágom. -
Shad01 #7104 A dungeon defenders feladatának megcsinálásához legalább 30-as szintű hős kell, mert az alatt esélytelen.
Csomagokat kell kivinni a véletlenszerűen kiválasztott karácsonyfákhoz. Minden fához 2 csomag kell.
Az első körben csak 1 fát kell megcsinálni, majd 2-2-3-3-4.
A kivitt csomagokat meg is kell védeni a vég nélkül érkező szörnyek ellen. Vagyis minden fához kell védelem és legalább kétfajta az immunitás miatt. Védeni kell a zsákot is, különben nem lehet onnan csomagot felvenni.
Ami még szopatás ha komoly sebzést kapsz, elveszted a nálad lévő csomagot és újért kell menni.
Persze mindez időre történik, ezért sietni kell, és nem szabad hibázni.
Ha a kiszállítás kész, akkor még a Mikulást is meg kell védeni. A pályán van egy szán, az azzal szemben lévő karácsonyfa alatt lesz a Mikulás, ott kell védelmet felhúzni 60 másodperc alatt.
Nekem egy napomba került felfejleszteni egy hőst, és megcsinálni az egészet a legkönnyebb fokozaton.
-
gosumofo #7103 nem hiszem hogy bárki játszana vele, ha jól emlékszem nem voltak állandó serverek se. -
ratgab #7102 Igen a steamesek tudják is, hogy van egy ilyen magyar oldal
Segítek Encore franciául még egyet, ráadást jelent. -
#7101 Valaki segítsen már Fry Cry 2 ben hogy kell mutizni! -
#7100 Steam-ben ez a piros Encore Day felirat egy fricska az ncore oldalnak? :) -
#7099 Esetleg valakinek 1 db felesleges szene nincs számomra, hogy összejöjjön a 7 ??? -
#7098 Sok kuponom cserélném játékra vagy más kuponokra!
-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5 db)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 -
#7097 Lehet hogy érdekel, nem konkrétan engem hanem egyik ahveromt -
#7096 Ezek az achiek nem lesznek meg 1 nap alatt, akár 1 hétbe is kerülhetnek. -
KondorKhan #7095 Szükségem lenne 2db szénre, amit feltudok ajánlani:
33% OFF Valve
50% OFF Flight Control HD
50% OFF Valve