Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellett bizony 😊 Egyébként böngészõbõl továbbra is kényelmesen elérhetõ az oldal (kisebb fennakadásokkal, de megy): http://store.steampowered.com/

DarkSector
jah kellett ez a sok akció most töltenek orrba szájba...más meg nem tudja megnézni se az akciókat....:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

chilios
nem vagy egyedül,haldoklik 😊
DarkSector
Nektek se jön be a steam oldala?
túlterhelt talán? a böngészõbe minden megy csak éppen steam nem jön be...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na megvan az egyik megoldás. Nekem legalább is mûködik.

Mivel nekem már SteamNew.exe van így azt át kell nevezni Steam.exe-re és törölni a steamTmp.exe-t és a ClientRegistry.blob file-t is. Új parancsikon készítése a Steam.exe-rõl, amiben az elérési úthoz írd be a végére Steam.exe után -clearbeta. Nekem csak így mûködött.

Amúgy meg tehetnek egy szívességet...
Ráadásul nekem már SteamNew.exe van csak.
Hát én is szívok a steammel, mert továbbra is ezt írja ki: "steam is temporary unavailable, please try later" Igaz nagyon régen kb fél éve voltam fent a steamen és updateoltam a HL2, DOD, RED Orchestra CS:Source-t, aztán most játszanék, de semmi. Próbáltam a -clearbeta módszerrel is, de ugyanaz. Töröltem a ClientRegistry.blob file-t is, de úgy továbbgondolkozik, de csak nem tud steam-re felmenni.

Csináltam új steam install, de az sem oldotta meg.
DarkSector
de nyugodtan vihetitek tovább a képet minnél többen lássák!!!

DarkSector
cod6 megvolt...az only steam többibe lusta vaok...😄

FSpofon
na meg 1000 ilyen oldal van, minden nap találsz újat
jelenteni itt lehet ha firefox/chrome még nem írná ki: http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/
commentbe hogy melyik oldalnak adja ki magát.

Csak 1 aranyszabály van; hogy az accountod sehol máshol ne használd csak steampowered.com steamcommunity.com meg magában a kliensben. Senki soha nem fogja a jelszavad kérni a valve részérõl, az ingyenes játékok egy linken át automatikusan a steam kliensbe kerülnek, nem kell hozzájuk belépni.

Arab money

ffxi
Rakd be steam-es játékok (L4D, COD6, CS stb.) topikjába. Ide a kutya sem jár.

Fákjúal!

DarkSector
ODAFIGYELNI steam adathalászat folyik!!!!

Pretorian
lol az 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
VAT = VAC nem?

Pretorian
Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.

Játékok:

Grand Theft Auto IV
Medieval 2: Total War
Mass Effect
Guild Wars GOTY
Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)

Dobj privit.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
ehez nem kell a motor fájlokat belerakták a portalba.
de ha már hl2 lent van neked akkor a motort nem tölti le még1x
amugy ez 5.6gb kb.

A portal hoz nincs szükség a HL 2 re.
Nekem steam en a hl2 nincs meg de a portal így is használható.
Köszi szépen. Elkedtem tölteni õket, csak mindegyikre azt írja suspend.
Letöltött pár megát és kiírta ezt.

FSpofon
itt 1 lista: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=851573

Arab money

Dj Tommy
Rámész a steamen a Store-ra, majd a keresõ részhez írd be, mods.
Ezek is csak úgy ingyenesek, ha pl Half-Life 2 meg van.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Vannak a portalhoz hasonlóan ingyenes játékok a steam-en?

Ingyenes lett a Portal teljes verziója de csak május 24 ig.
Szerezzétek be
ITT
nincs mit 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Dj Tommy
Kösz, így már elindult a steam<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
nekemis tegnap csinált iet, ez a buzernyák frissítés utéán kezdte el...

Töröld a Steam könyvtárából a ClientRegistry.blob file-t és indítsd újra a steam-et.

elitehun
Helló!
Az a baj hogy valamiért nem akar elindulni a steam pedig tegnap még jó volt. Konkrétan ezt az ablakot dobja fel mindig. Elõre is kösz a segítséget.
DarkSector
pontossan
szószerint én is ezt gondolom...

bakvarnyu
Ja de ezek az atalakitasok rendszerint feleslegesek, nekem eddig is jo volt. Most meg egy fel ev amig rajovok majd mi hol van.

DarkSector
a kép hozzá:

DarkSector
Látom befejezték az új steam kliens beta tesztelését...mert élesben müködik már ahhogy észrevettem:

DarkSector
thx megpróbálom
csak nem azért mert én olyan okos vagyok, de ha egyszer ellopták akkor naná hogy az használja aki ellopta, vagyis pont az lenne a lényege, hogy attól tiltsák el a jogtalan használót, szóval nemértem....

de max irok a srácnak hogy ujból küldjön egy ticket-et.

DarkSector
hát a srác ha tudná, akkor elverte volna az illetõt, de egyik nap odaült a géphez, és nem tuott belépni.
kérdeztem töle nem-e adta kölcsön idegennek, vagy nem-e lépett be valakinél, és erre azt mondta hogy nem, kb 5-6 játékról van szó 20-25ezer forint értékben.

küldje el mégegyszer... mert ilyen nincs

azt írja mellesleg hogy valaki használta az akkot éppen és nem aktiválják újra, mert törvénysértett...

kérdezzen rá miért, és írjon új tiketet
bakvarnyu
Hogy lopták el?

DarkSector
bárcsak lenne magyar steam support neaggodj, nem állnának meg 1lábon se.

DarkSector
de olvastad hogy mit irtak angolul?
mert ahhogy értek angolul, nem akarják aktíválni a cuccost, csak nem értem miért.
a gyerek nagy minõségû képeket csinált, odairta az account nevet is, meg mindent.
a leírást télleg nem nehéz megcsinálni, nem is azzal volt gond, hanem a válaszukkal.

kamu, ez csak a fogyatékosoknak nem sikerül
DarkSector
én a steam-ben nem bízok, a haveremnek is ellopták, és miután beküldte a cd-kulcsokat meg mindent, ezt kapta válaszként:
kitt-katt
azóta is basztak helyretenni!

Helló!

Valaki elkldené nekem a steam supportnak az e-mail címét. :S Elfelejtettem az accom pwjét és az e-mailem pwjét is... :S

Valaki segítsen pls...

Jaffa 2843
akinek a beta klienssel nem indul a steam az váltson vissza a régire
indítsa így: Steam.exe -clearbeta

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaka923
Keddig elbúcsúzhatunk a mostani Steam klienstõl, mert jön az új. Ami nem is néz ki rosszul

bakvarnyu
na látod ezaz 😊 vagy bejön vagy se de azért megpróbáljuk

de hogy ez fog-e mûködni azért, hogy csak a nyugati országokban érhetõ el, azt nemtom 😞

Megveszi neked ajándékba, (mail címedre kapsz értesítést, hogy kaptál egy ajándék játékot) letöltesz egy D2D kliens-t és leszeded a játékot.

bakvarnyu
Nem tudjátok ha Direct 2 drive-ról, külföldi ismerös segítségével megveszek egy játékot ami az oldaluk szerint csak nyugati országokban elérhetõ , akkor itthon fogom tudni használni, letölteni?

Értem. Köszi az infót!

leszarják, de nem lehet átvinni gameket, ami egyszer be van regelve az ott is marad
Üdv!

A Valve mennyire nézi rossz szemmel, ha két account-om van? Illetve lehet-e egyik account-ból a másikba átvinni játékokat?