34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7174 Sok kuponom cserélném játékokra!!!
-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-25%-KAL OLCSÓBB GSC Games
-25%-KAL OLCSÓBB Kalypso Media
-25%-KAL OLCSÓBB Codemasters
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Audiosurf
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Max Payne 2
-50%-KAL OLCSÓBB Amnesia
-50%-KAL OLCSÓBB The Hitman Collection
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
-60%-KAL OLCSÓBB Magicka
-75%-KAL OLCSÓBB Torchlight
-75%-KAL OLCSÓBB Sacred 2 -
#7173 Ez igaz. Még barátot sem lehet felvenni ha ezt az ingyeneset beváltod. -
#7172 Ahogy tudtommal ezekkel se. Egyébként a két lenti linket be lehetne ide szúrni, valahova.
A Lost Coast-ot azért írja a complete packhoz, mert máshova nem tudja csatolni. Anno azt hiszem a DM-mel volt együtt, de volt hogy az Orange Box-hoz volt csatolva, de volt 4-5 euróért is külön. -
Morpeus #7171 De ezzel nem lehet széngyűjtös accokat csinálni. Én a portalt szereztem meg ingyen amikor akció volt. Azzal még modokat se lehetett futtatni. -
gosumofo #7170 most le van tiltva hogy ne csináljanak vele széngyűjtős accountokat -
gosumofo #7169 nem jár ban csak orosz lesz a játék. -
#7168 Most kipróbáltam, az nVidiás link azt mondja, hogy "Specified subscription is not available.". -
#7167 Valaki volt már olyan bátor, hogy az orosz steamről vásárolt?
Én azokat az infókat kaptam, hogy ezért ban jár, ha onnét vásárol valaki, mert ez csalásnak minősül.
De akkor pl mi a helyzet, ha én Oroszoknál tartózkodom és ott veszem meg a játékot a saját accomra, akkor ezért is ban járna? -
#7166 Úgy értem, hogy a mivel a Lost Coast csak HL2-vel együtt szerezhető be, itt valamiért a Valve Complete-et ajánlja fel a megszerzéshez. -
#7165 A Lost Coast ingyenes ATi és nVidida tulajdonosoknak.
Valakinek nincs egy giftbe kapott Terminator, Battle L.A., Exodus? Van még pár kuponom. -
#7164 Oddboxxot cserélnék játékra (szén és kupon nem érdekel). Ajánlatokat pm-ben. -
#7163 Úgy tűnik, a „Lost Coast csomag” címe hibás, az valójában valami Valve csomag. -
crofler999 #7162 nekem van egy 50%-os Call of Duty Black Ops kuponom. én odaadom ha valaki vesz nekem egy TDU2-őt -
#7161 oks kösz a válaszokat -
#7160 Ez én sem tudtam felfogni ép ésszel az egész akció ideje alatt!
Hogy amikor ingyen kaptunk mindent akkor miért pénzbe számolták egyesek a játékokat.A másik abszurd meg a szenek pénzre váltása lol.
Én amikor cseréltem véletlenül sem néztem mennyi is a játék ára.
Csak azt tartottam szem előtt nekem kell-e vagy sem mivel ingyen volt és nem érdekel mert warezba se szedném le azt simán odaadtam olyanért ami éppen kell hiába kerül az áruházba teszem azt az én játékom a duplájára mert nem pénzért kaptam hanem ingyen!
Legjobb bizniszem 2 volt:
Halom fos kuponért Bastion.
Ubis kuponért Fallout New Vegas + Alien Breed 2 (ezt később CS:Source ra cseréltem) -
Morpeus #7159 Oké, hogy reális árakat kér, de ne azt nézze már, hogy most a steamen mennyi az ára. Inkább azt nézze, hogy neki mennyire kell. -
Morpeus #7158 Mindegyik játékmódban kapsz. Legalábbis még az akció ideje alatt simán lehetett. Azért cp pályán próbáld meg. Én ott szedtem össze. -
#7157 Véletlenszerű. 1 perctől fél óra is eltelhet, mire dob egy csomagot. -
#7156 Indíts saját szervert és öld meg magad állandóan kb 10 öngyilok alatt megvan a 3 csomag. -
#7155 A Lost Coast ingyenes, és automatikusan megkapod mindig, ha veszel egy HL2-t. Ezért nincs csomagon kívül a Steam-en. A haverod csak HL2 + Lost Coast-ot kapott. -
SzocsA #7154 TF2 ben mindegyik játékmódban kapsz ajándékcsomagot ha megölsz valakit? vagy hogy van? mert nem akar adni! -
#7153 Teljesen reális árat kért, annak neki semmi köze, hogy van egy 75%-os kuponod. Akkor vedd meg a kuponért. Az nem reális, hogy te még a negyedárnál is olcsóbban akarod megvenni tőle. -
Morpeus #7152 Ha jól tudom ha megvan a csomagból egy játék azon az accon akkor megkapod giftként. -
#7151 de Lost Coast csak pakkban van nem? ez az amit nem vágunk ki tudja a steam szedni a csomiból egy játékot? -
Morpeus #7150 Az már szent igaz. Igaz engem mindig azzal küldtek el, hogy nem érdekli őket a játék vagy meg van már nekik.
A HL2 engem se érdekel, de azért a Race 07-et szeretném megtartani. Bár oda adom ha egy wormsöt adnak érte. -
#7149 igen az -
Gyuszopapa #7148 Amugy röhej hogy egyesek mit gondolnak az egész kereskedésről.Irok a steamen a csávónak hogy mit kér a Cod 4 játékért,azt írja hogy mivel 18 euro a játék most egy 14 euros játékra elcserélné.Írom neki hogy ne vicceljél van egy 75-ös cod kuponom azzal megveszem 6 euróért a Cod 4-et.Nagyon el vannak szállva annak ellenére hogy ezekhez szinte ingyen illetve farmolva jutottak hozzá. -
Morpeus #7147 Ez az? Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2
Mert ha igen akkor csak a HL2-őt kapta meg, meg a Lost Coastot. -
#7146 Az ismerősöm nagyon belenyúlt a jóba, ha jól tippelem a dolgot.
Nyert egy szürke steames valve kupont olyan felirattal hogy half life 2 és Half-Life 2: Lost Coast
Na most ha a Half-Life 2: Lost Coast re kattint lejön egy 24 játékból álló csomagocska ezek szerint azt az egészet nyerte meg, vagy a csomagból a Half-Life 2 és a Half-Life 2: Lost Coast játékot?
Mert a Half-Life 2: Lost Coast a 24 játékból álló csomagot hozza ki csak?
Nem vágom 2 játékot kap csak vagy a teljes Half-Life 2: Lost Coast csomit szállítják neki?
-
#7145 A következő játékaim vannak, melyeket cserélném (csak másik játékra):
Global Ops: Commando Libya
Sengoku
Holiday Sale 2011 Gift: Jamestown Deluxe Pack
Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth
Terraria
Nuclear Dawn
Mind cserélhető (trade), szóval nem más accountokkal lett kifarmolva. -
#7144 angolul is -
#7143 Én a helyedben nem kapkodnám el! Lesz 2 hónapod amikor akár sokkal többet is ér majd mint most! -
crofler999 #7142 a lentebb lévő kuponjaimat szeretném értékesíteni. Akit érdekel az írjón privátba -
#7141 Sok kuponom cserélném játékra vagy más kuponokra!
-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 -
#7140 ahm köszi
-
#7139 Azért nem látod mert még nem lehet :D
Majd ha lehet akkor az adott kuponhoz való game kosárba rakásánál ott lesz a kuponod hogy -50% vagy akármilyen van.
Akkor valszeg nem lesz átfedés és megvárják akció végét! -
#7138 Srácok mától vagy holnaptól lehet aktiválni a kuponokat?
Meg kell várni a visszaszámlálót?
Mert sehol nem látok utalást arra hogy hol lehet hozzácsapni az összeghez a kupon %-át.
-
crofler999 #7137 szerintem nem -
#7136 Amazon-ra nincs valakinek véletlen játékra kuponja ? -
SzocsA #7135 már megvan az egyik a másikakat még le kell tölteni! XD
a csere feladatra már lejárt az időkorlát?!