34737
  • DarkSector
    MW2 kupont vagy Black Ops kupon érdekel, más kuponért, vagy 2 másik lehet.
  • Morpeus
    Azt írták, hogy 1.-én és 2.-án a megcsinált feladatokért ingyen valve játékot vagy kupont vagy szént kapsz.
  • SzocsA
    De írták piros betűvel! hogy kap egy játékot, gondolom valami olcsó izét vagy félre olvastam?
  • gosumofo
    és kinek sikkasszák el a díjat a szegény nép elől? mert ha megnézed a valve alkalmazottak profilját ők mind ott ülnek az összes játékkal, nyilván a családjuknak is van ilyen és bárkinek tudnak ilyet adni alapból ha akarnak.
  • DarkSector
    Asszed izgat? én tudom hogy én nem nyerek

SOHA NEM NYERTEM MÉG SEMMIBEN majd pont most fogok?
  • gosumofo
    szerinted nem osztottak ki több játékot mostanáig mint az a főnyeremény lesz? kell az összeesküvés para mindenhova
    csak nem gabe vezette a repülőt a wtcbe?
  • Gyuszopapa
    Na ebben igazad van.
  • grebber
    Mert minden a pénzről szól!Kis csoro usereknek nem fognak odaadni több százezer ftnyi játékot!

Ez olyan mint a lottó mindenki megszeretné nyerni az 5-öst! Igen csak a szerencsejáték zrt nem engedi az is meg van bundázva elég rendesen.
  • Morpeus
    Szerintem benne lesz mindenki. Most miért zárnák ki azokat akiknek csak 1 szene van? Úgyis gép sorsol.
  • Morpeus
    Már csak az a kérdés, hogy 1 szén az az összes sorsolásra szól-e vagy csak a fődíjra?
  • grebber
    Nyugodj meg vegyél mély levegőt ugysem magyar user fog nyerni!
    Elég sokan vannak akik több száz szénnel rendelkeznek!
    Szerintem az ilyen 1-2 darabos meg 1x-esek be sem kerülnek a sorsolásba csak azt mondják hogy mindenki részt vesz.
  • ZTM
    Valószínűleg ebben a sorrendben sorsolnak, aki már egyszer nyert az kiesik a következőből, legalább is nem sok értelme lenne annak, hogy megnyeri a 10 játékot a kívánságlistáról, utána meg megnyeri a 5-öt :D
  • Morpeus
    Szerintem erre figyeltek, hogy akit kihúztak már az ne legyen benne a következő sorsolásban.
  • DarkSector
    wooow

lol még johogy maradék 3 szenemet nem tudtam elpasszolni már. :)

és akkor mivan ha egy ember 2x nyer?
  • ZTM
    1 fődíj, minden játék, ezt csak 1 emberke nyerheti meg.

1. a kívánságlista első 10 játékát nyerheti meg, ide 50 embert sorsolnak ki.

2. a kívánságlista első 5 játékát nyerheti meg, ide 100 embert sorsolnak ki.

3. a Valve pakk, erre 1000 embert sorsolnak ki.

összesen 1151 nyertest sorsolnak ki!

:))

• DarkSector
    hát omg én azt hittem csak egy nyerhet...

ha ezt tudom nem dobom el a szeneket. :)
  • Morpeus
    Többet sorsolnak. 1 visz mindent. 10 vagy 100 a wishlistet. 1000 játékos viszi a valve complete packot. Valahogy így. A számok pontatlanok lehetnek.
  • DarkSector
    Most ezt réészletezd pl mert nagon nem értem

2 sorsolás van?

az egyiken 1 nyerhet ALL
    a másikon meg 1 nyerhet 10-et a wish-ről?
  • FZoleee
    a fődíj mellett is vannak nyeremények, pl. a wishlist meg a valve complete pack, egyébként a fődíj nem tartalmazza azokat a játékokat, amik nem elérhetők ebben a régióban :)
  • DarkSector
    OMG én azt hittem csak a wishlist!

Akkor csak 1 nyerhet de az mindent????
  • Morpeus
    A fődíj az összes játék. Onnan tudom, hogy 1400 játékról van szó.
  • gosumofo
    ma 3-4
  • DarkSector
    oks. :) csak nem mindenki. :)
    vagy te hányan vagy? :)
  • gosumofo
    látjuk fehéren is.
  • DarkSector
    MW1 kupont keresek, más kuponért...!!
  • DarkSector
    wishlist milyen 1400 játék... :)
  • Morpeus
    Akkor holnap nyerem meg a Steamen az összes játékot? Mind az 1400-at?
  • Laci82
    Akkor holnap nyerem meg a 10 játékot?
  • DarkSector
    Szeneket elvették!!! ne írjatok, nem tudok már cserélni.

Steam begyűjtötte elszámolásraa sorsoláshoz!!!!!!!!!
  • gosumofo
    nem írták azt.
  • SzocsA
    azt írták a steamen hogy a dec 31. utáni feloldott teljesítmények után kapsz egy ingyen játékot mi az? vagy hol lehet választani?
  • blackparty
    Ezzel teljesen egyetértek. De valamelyik cégnek az az üzletpolitikája hogy minden sz*rból csináljunk pénzt. Hidd el az adott játék nagyon nagy "kockái" megveszik a skin packot is :) Nekik nem tart semeddig kidobni egy skin packot sőt szerintem költségvetésben sem egy hatalmas összeg. De már ha csak pár ezer ember megveszi már nyereség van rajta :) Legalábbis nekem ez a meglátásom.
  • Morpeus
    Az oké, hogy a rendes kiegészítőket pénzért adják. De ez azért már sok! Régen egy rendes kiegészítőt kaptam ennyi pénzért...
  • blackparty
    Sajnos sok fejlesztő/cég pénzért adja a kiegészítőit. Ehhez hozzá kell szokni :/ Az ilyen skin féleséget meg nem kell megvenni ha nem muszáj, mert most úgyse leszel különb azzal hogy más skin van a játékodban :)
  • DarkSector
    KUPONOKAT keresek kavicsért!

Még rajtam maradt kavics, csak 50-és a feletti kuponokat vennék érte!
  • Morpeus
    Bocs, hogy veletek osztom meg, de valahol meg kell:
    Mi a franc ez a DLC mánia?!

Mi ez a sok dlc amit mindenki torkán le akarnak erőltetni? Miért fizessek külön egy átkozott egységért egy stratégiai játékban? Ez már a pofátlanság legteteje szerintem. Miért én legyek a fejlesztőért? DLC-t még megértem ha ingyen lenne és utólag akarnak tartalmat hozzáadni a játékhoz. Vagy ha rendes kiegészítő lenne. De nem. Warhammer játékhoz 2,5 Euro egy skin. Miért fizessek én érte 800 forintot?
  • crofler999
    ilyen kuponjaim vannak. Akit érdekel valamelyik az írjon privátba.

• Jim Morrison
    megnéztem a steam statisztikáit a honlapján, kiiváncsi voltam mennyire fog leesni szilveszterkor a felhasználók száma (online lévők). Olyan volt mint egy átlagos nem :o
  • DarkSector
    jah could not connect
    az sima tulterheltség
    vvárj kicsit.

nem a sok szenest bannolják...hanem ha sok alreged van... 200-300
  • Eftörsokk
    meg nincs semmi amiért bannolhattak volna, nem csíteltem szénnel, össz vissz van 2 db