34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7294 MW2 kupont vagy Black Ops kupon érdekel, más kuponért, vagy 2 másik lehet. -
Morpeus #7293 Azt írták, hogy 1.-én és 2.-án a megcsinált feladatokért ingyen valve játékot vagy kupont vagy szént kapsz. -
SzocsA #7292 De írták piros betűvel! hogy kap egy játékot, gondolom valami olcsó izét vagy félre olvastam? -
gosumofo #7291 és kinek sikkasszák el a díjat a szegény nép elől? mert ha megnézed a valve alkalmazottak profilját ők mind ott ülnek az összes játékkal, nyilván a családjuknak is van ilyen és bárkinek tudnak ilyet adni alapból ha akarnak. -
#7290 Asszed izgat? én tudom hogy én nem nyerek
SOHA NEM NYERTEM MÉG SEMMIBEN majd pont most fogok? -
gosumofo #7289 szerinted nem osztottak ki több játékot mostanáig mint az a főnyeremény lesz? kell az összeesküvés para mindenhova
csak nem gabe vezette a repülőt a wtcbe? -
Gyuszopapa #7288 Na ebben igazad van. -
#7287 Mert minden a pénzről szól!Kis csoro usereknek nem fognak odaadni több százezer ftnyi játékot!
Ez olyan mint a lottó mindenki megszeretné nyerni az 5-öst! Igen csak a szerencsejáték zrt nem engedi az is meg van bundázva elég rendesen.
-
Morpeus #7286 Szerintem benne lesz mindenki. Most miért zárnák ki azokat akiknek csak 1 szene van? Úgyis gép sorsol. -
Morpeus #7285 Már csak az a kérdés, hogy 1 szén az az összes sorsolásra szól-e vagy csak a fődíjra? -
#7284 Nyugodj meg vegyél mély levegőt ugysem magyar user fog nyerni!
Elég sokan vannak akik több száz szénnel rendelkeznek!
Szerintem az ilyen 1-2 darabos meg 1x-esek be sem kerülnek a sorsolásba csak azt mondják hogy mindenki részt vesz. -
#7283 Valószínűleg ebben a sorrendben sorsolnak, aki már egyszer nyert az kiesik a következőből, legalább is nem sok értelme lenne annak, hogy megnyeri a 10 játékot a kívánságlistáról, utána meg megnyeri a 5-öt :D -
Morpeus #7282 Szerintem erre figyeltek, hogy akit kihúztak már az ne legyen benne a következő sorsolásban. -
#7281 wooow
lol még johogy maradék 3 szenemet nem tudtam elpasszolni már. :)
és akkor mivan ha egy ember 2x nyer? -
#7280 1 fődíj, minden játék, ezt csak 1 emberke nyerheti meg.
1. a kívánságlista első 10 játékát nyerheti meg, ide 50 embert sorsolnak ki.
2. a kívánságlista első 5 játékát nyerheti meg, ide 100 embert sorsolnak ki.
3. a Valve pakk, erre 1000 embert sorsolnak ki.
összesen 1151 nyertest sorsolnak ki!
:))
-
#7279 hát omg én azt hittem csak egy nyerhet...
ha ezt tudom nem dobom el a szeneket. :) -
Morpeus #7278 Többet sorsolnak. 1 visz mindent. 10 vagy 100 a wishlistet. 1000 játékos viszi a valve complete packot. Valahogy így. A számok pontatlanok lehetnek. -
#7277 Most ezt réészletezd pl mert nagon nem értem
2 sorsolás van?
az egyiken 1 nyerhet ALL
a másikon meg 1 nyerhet 10-et a wish-ről? -
#7276 a fődíj mellett is vannak nyeremények, pl. a wishlist meg a valve complete pack, egyébként a fődíj nem tartalmazza azokat a játékokat, amik nem elérhetők ebben a régióban :) -
#7275 OMG én azt hittem csak a wishlist!
Akkor csak 1 nyerhet de az mindent???? -
Morpeus #7274 A fődíj az összes játék. Onnan tudom, hogy 1400 játékról van szó. -
gosumofo #7273 ma 3-4 -
#7272 oks. :) csak nem mindenki. :)
vagy te hányan vagy? :) -
gosumofo #7271 látjuk fehéren is. -
#7270 MW1 kupont keresek, más kuponért...!! -
#7269 wishlist milyen 1400 játék... :) -
Morpeus #7268 Akkor holnap nyerem meg a Steamen az összes játékot? Mind az 1400-at? -
Laci82 #7267 Akkor holnap nyerem meg a 10 játékot? -
#7266 Szeneket elvették!!! ne írjatok, nem tudok már cserélni.
Steam begyűjtötte elszámolásraa sorsoláshoz!!!!!!!!! -
gosumofo #7265 nem írták azt. -
SzocsA #7264 azt írták a steamen hogy a dec 31. utáni feloldott teljesítmények után kapsz egy ingyen játékot mi az? vagy hol lehet választani? -
#7263 Ezzel teljesen egyetértek. De valamelyik cégnek az az üzletpolitikája hogy minden sz*rból csináljunk pénzt. Hidd el az adott játék nagyon nagy "kockái" megveszik a skin packot is :) Nekik nem tart semeddig kidobni egy skin packot sőt szerintem költségvetésben sem egy hatalmas összeg. De már ha csak pár ezer ember megveszi már nyereség van rajta :) Legalábbis nekem ez a meglátásom. -
Morpeus #7262 Az oké, hogy a rendes kiegészítőket pénzért adják. De ez azért már sok! Régen egy rendes kiegészítőt kaptam ennyi pénzért... -
#7261 Sajnos sok fejlesztő/cég pénzért adja a kiegészítőit. Ehhez hozzá kell szokni :/ Az ilyen skin féleséget meg nem kell megvenni ha nem muszáj, mert most úgyse leszel különb azzal hogy más skin van a játékodban :) -
#7260 KUPONOKAT keresek kavicsért!
Még rajtam maradt kavics, csak 50-és a feletti kuponokat vennék érte! -
Morpeus #7259 Bocs, hogy veletek osztom meg, de valahol meg kell:
Mi a franc ez a DLC mánia?!
Mi ez a sok dlc amit mindenki torkán le akarnak erőltetni? Miért fizessek külön egy átkozott egységért egy stratégiai játékban? Ez már a pofátlanság legteteje szerintem. Miért én legyek a fejlesztőért? DLC-t még megértem ha ingyen lenne és utólag akarnak tartalmat hozzáadni a játékhoz. Vagy ha rendes kiegészítő lenne. De nem. Warhammer játékhoz 2,5 Euro egy skin. Miért fizessek én érte 800 forintot? -
crofler999 #7258 ilyen kuponjaim vannak. Akit érdekel valamelyik az írjon privátba.
-
#7257 megnéztem a steam statisztikáit a honlapján, kiiváncsi voltam mennyire fog leesni szilveszterkor a felhasználók száma (online lévők). Olyan volt mint egy átlagos nem :o -
#7256 jah could not connect
az sima tulterheltség
vvárj kicsit.
nem a sok szenest bannolják...hanem ha sok alreged van... 200-300 -
Eftörsokk #7255 meg nincs semmi amiért bannolhattak volna, nem csíteltem szénnel, össz vissz van 2 db