34737
  • DarkSector
    miért akasz kommentelni?
  • grebber
    Én nem kaptam mailt!
  • totyak
    Mellesleg, ha végre engedik, hogy kommenteljek a steam fórumon, arról mailt kapok? Vagy folyamatosan próbálkozzak a kommenteléssel, aztán ha sikerült, akkor engedték?
  • DarkSector
    igen
    de lassan
    ha meg felajánlok egy hL2-őt
    és kapnék 100pontot felajánlanám 100pont meg összejönne fél vagy 1 nap alatt.
  • grebber
    LOL emlékszem volt liveon alig párszáz ft-ért AoE3
  • Optimus Prime
    AoE III a Steamen. Én a régieknek jobban örültem volna, főleg hogy ilyen áron adják. :S
    tényleg jönnek ME játékok Steamre?
  • totyak
    Ez nagyon bosszantó. Mért kell még külön megerősítésre várnom, nem azért küldik emilben a megerősítő linket? Mire hajlandóak lesznek engedni kommentelni, elcseréli az emberke a játékot.
  • totyak
    Semmit nem számítanak a pontok. Pontot minden felhasználó kap az oldalra felajánlott játékok értéke alapján (azt hiszem). Ezeket a pontokat lehet elhasználni nevezésre, aztán random módon megnyeri valaki. Én is nemrég kezdtem el használni az oldalt.
  • DarkSector
    Erre én is kiváncsi lennék.
  • grebber
    Ez a steamgifts oldal hogy müködik egyébként?
    Van aki létrehoz egy fórumot hogy van neki xy játéka. Akkor van teszem azt 200 jelentkező aki ad pontokat.
    az emberke aki kitette a játékot csak random választ egy emberkét és neki elküldi a játékot?
    A felajánlott pontokkal mi lesz (mondjuk 200user ad 20 pontot)?
  • grebber
    Nekem 1 hét volt mire engedtek kommentelni. Igen úgy működik a csere ahogy leírtad!
  • totyak
    Regisztráltam ma a Steam fórumra, mert találtam egy emberkét, aki megfelelő cserepartner lenne. Viszont még nem enged üzenetet írni a fórumba. Mennyi idő kb. míg írhatok? Attól tartok addig elcseréli mással a játékot.

Egyébként hogy megy ez? Megadom a steam nevemet, ő barátjelölést küld nekem, aztán mikor egyszerre fenn vagyunk a steam-en, akkor el tudjuk cserélni?
  • Optimus Prime
    Én sokat haboztam az előrendelésen. Gondoltam majd 3 $-ért megveszem, de így 4.1 lett belőle. :S Bár még így is megérte. A Nuclear Dawn véget, hiszt tavaly 10 euró volt Steamen.
  • Indigo
    Tipp:
    Az ár folyamatosan változik az oldalon. Ha valaki meg akarja venni, de a válság őt is súlyosan gyötri, és nem akar sokat fizetni, akkor várja meg, amíg számára egy elfogadható alacsony áron kínálják, és nyomjon a buy-ra. Ekkor megjelenik a vásárlási lap, rajta az összeggel, ami már nem változik! De közben lehet nyitni egy másik lapot a böngészőn, és nyomon lehet követni a változásokat, hátha lesz még olcsóbb. De ha csak drágább lesz, az sem gond, mert már megkezdted a vásárlást, és azon az áron fogod megvenni, hiába lett azóta drágább a csomag.

Nekem sikerült 3,19-ért megvennem :) Amúgy csak a Max & The Magic Marker miatt vettem, ez meg ennyit megér nekem.
  • DarkSector
    IGEN?
    lol
  • Indigo
    Lásd előző hsz-em :P
  • Indigo
    Akkor megmondom: Külön-külön kulcs minden játékhoz! Yess!
  • DarkSector
    Egy kulcs!
  • grebber
    Hát ezek a játékok számomra ennyit sem érnek!
  • Gyuszopapa
    Ezt nem tudom.
  • Indigo
    Indie Royale is egy kulcsot ad az összes játékhoz, mint a Humble, vagy külön-külön kulcsokat, mint az Indie Gala?
  • totyak
    Steamgifts-en group giveaway-en hogy tudok részt venni? Nekem csak a publikusakra enged pontokat dobni.
  • Gyuszopapa
    Indie games akció
  • Ry0K3N
    Igen? O.o Na ezt nem tudtam.
    #7621 lehet azt kellett volna de lehet nem járok vele rosszul :) majd kiderül ha játszom vele
  • TheGrinder
    DNF + Xotic Optimusnak kell, ezt elfelejtettem.
  • TheGrinder
    -50% Cthulhu Saves the World Breath of Death VII Double Pack
    -50% Duke Nukem Forever
    -50% Dungeon Defenders
    -50% Dwarf?!
    -50% Garshasp: The Monster Slayer
    -50% Grid
    -50% King's Bounty Platinum
    -50% Lightfish
    -50% Portal 2
    -50% Scratches
    -50% Valve ( x2 )
    -50% World of Goo
    -50% Xotic
    -33% Valve ( x2 )
    -25% Valve ( x4 )
    -25% Might and Magic Clash of Heroes
    -10% 2K
  • gosumofo
    rányomsz a zöld gombra és vársz
  • grebber
    Valaki elárulna és a steamgifts hogy működik?
    Semmiben nincs soha szerencsém de próbálkozni szívesen próbálkoznék!
  • csoli31
    Nekem van. Milyen kupont tudsz cserébe adni? Ha nincsen olyan amilyen nekem kellene, akkor is odaadom! ;)
  • crofler999
    ilyen kuponjaim vannak akit érdekel. Akit valamelyik érdekli az írjon pü-t

• DarkSector
    Igen ez az első rész (grafikailag) tunningolt változatát is tartalmazza.
  • Fabio Capello
    giftsen? 1000+ giveaway, 0 win :D Ezt űbereld :P
  • gosumofo
    benne van az első rész is úgyhogy nem maradsz le semmiről :)
  • DarkSector
    Szívessen iszonyatjó, kárhogy nem tartod meg trade-be elcserélném...:)
  • Ry0K3N
    Köszi, jó játék amúgy? Mert halvány lila gőzöm sincs róla milyen meg az előző része is kimaradt, ott addig jutottam hogy léptem 10 métert jó megy a játék majd később aztán azóta van :D Ez volt vagy 6 éve.
  • DarkSector
    Grat hozzá!
  • Ry0K3N
    Pedig 2100 entry volt XD
    Úgy voltam vele majd talán az 1000. alkalomkor talán nyerek valamit :D

Riddic assault on dark athena. Meg is kaptam bent is van már játékok között csak a visszaigazolás furcsa kicsit csak annyit kérdez do you recieved the gift yes no iylen kipipálós válasz de semmi oké gomb vagy hasonló.
  • uwu 101
    Egyre többet szaraxik ez a fos.
    Miért van az hogy pár évig képes volt működni, most meg hetente egy estére összefossa magát, és nem mennek a steam-es játékok?
  • DarkSector
    Mit nyertél?
  • Fpocok
    HAX BMEG!
    Én már 250nél járok és semmi.