34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7654 miért akasz kommentelni? -
#7653 Én nem kaptam mailt! -
#7652 Mellesleg, ha végre engedik, hogy kommenteljek a steam fórumon, arról mailt kapok? Vagy folyamatosan próbálkozzak a kommenteléssel, aztán ha sikerült, akkor engedték? -
#7651 igen
de lassan
ha meg felajánlok egy hL2-őt
és kapnék 100pontot felajánlanám 100pont meg összejönne fél vagy 1 nap alatt. -
#7650 LOL emlékszem volt liveon alig párszáz ft-ért AoE3 -
#7649 AoE III a Steamen. Én a régieknek jobban örültem volna, főleg hogy ilyen áron adják. :S
tényleg jönnek ME játékok Steamre? -
#7648 Ez nagyon bosszantó. Mért kell még külön megerősítésre várnom, nem azért küldik emilben a megerősítő linket? Mire hajlandóak lesznek engedni kommentelni, elcseréli az emberke a játékot. -
#7647 Semmit nem számítanak a pontok. Pontot minden felhasználó kap az oldalra felajánlott játékok értéke alapján (azt hiszem). Ezeket a pontokat lehet elhasználni nevezésre, aztán random módon megnyeri valaki. Én is nemrég kezdtem el használni az oldalt. -
#7646 Erre én is kiváncsi lennék. -
#7645 Ez a steamgifts oldal hogy müködik egyébként?
Van aki létrehoz egy fórumot hogy van neki xy játéka. Akkor van teszem azt 200 jelentkező aki ad pontokat.
az emberke aki kitette a játékot csak random választ egy emberkét és neki elküldi a játékot?
A felajánlott pontokkal mi lesz (mondjuk 200user ad 20 pontot)? -
#7644 Nekem 1 hét volt mire engedtek kommentelni. Igen úgy működik a csere ahogy leírtad! -
#7643 Regisztráltam ma a Steam fórumra, mert találtam egy emberkét, aki megfelelő cserepartner lenne. Viszont még nem enged üzenetet írni a fórumba. Mennyi idő kb. míg írhatok? Attól tartok addig elcseréli mással a játékot.
Egyébként hogy megy ez? Megadom a steam nevemet, ő barátjelölést küld nekem, aztán mikor egyszerre fenn vagyunk a steam-en, akkor el tudjuk cserélni? -
#7642 Én sokat haboztam az előrendelésen. Gondoltam majd 3 $-ért megveszem, de így 4.1 lett belőle. :S Bár még így is megérte. A Nuclear Dawn véget, hiszt tavaly 10 euró volt Steamen. -
Indigo #7641 Tipp:
Az ár folyamatosan változik az oldalon. Ha valaki meg akarja venni, de a válság őt is súlyosan gyötri, és nem akar sokat fizetni, akkor várja meg, amíg számára egy elfogadható alacsony áron kínálják, és nyomjon a buy-ra. Ekkor megjelenik a vásárlási lap, rajta az összeggel, ami már nem változik! De közben lehet nyitni egy másik lapot a böngészőn, és nyomon lehet követni a változásokat, hátha lesz még olcsóbb. De ha csak drágább lesz, az sem gond, mert már megkezdted a vásárlást, és azon az áron fogod megvenni, hiába lett azóta drágább a csomag.
Nekem sikerült 3,19-ért megvennem :) Amúgy csak a Max & The Magic Marker miatt vettem, ez meg ennyit megér nekem. -
#7640 IGEN?
lol -
Indigo #7639 Lásd előző hsz-em :P -
Indigo #7638 Akkor megmondom: Külön-külön kulcs minden játékhoz! Yess! -
#7637 Egy kulcs! -
#7636 Hát ezek a játékok számomra ennyit sem érnek! -
Gyuszopapa #7635 Ezt nem tudom. -
Indigo #7634 Indie Royale is egy kulcsot ad az összes játékhoz, mint a Humble, vagy külön-külön kulcsokat, mint az Indie Gala? -
#7633 Steamgifts-en group giveaway-en hogy tudok részt venni? Nekem csak a publikusakra enged pontokat dobni. -
Gyuszopapa #7632 Indie games akció -
Ry0K3N #7631 Igen? O.o Na ezt nem tudtam.
#7621 lehet azt kellett volna de lehet nem járok vele rosszul :) majd kiderül ha játszom vele -
#7630 DNF + Xotic Optimusnak kell, ezt elfelejtettem. -
#7629 -50% Cthulhu Saves the World Breath of Death VII Double Pack
-50% Duke Nukem Forever
-50% Dungeon Defenders
-50% Dwarf?!
-50% Garshasp: The Monster Slayer
-50% Grid
-50% King's Bounty Platinum
-50% Lightfish
-50% Portal 2
-50% Scratches
-50% Valve ( x2 )
-50% World of Goo
-50% Xotic
-33% Valve ( x2 )
-25% Valve ( x4 )
-25% Might and Magic Clash of Heroes
-10% 2K -
gosumofo #7628 rányomsz a zöld gombra és vársz -
#7627 Valaki elárulna és a steamgifts hogy működik?
Semmiben nincs soha szerencsém de próbálkozni szívesen próbálkoznék! -
csoli31 #7626 Nekem van. Milyen kupont tudsz cserébe adni? Ha nincsen olyan amilyen nekem kellene, akkor is odaadom! ;) -
crofler999 #7625 ilyen kuponjaim vannak akit érdekel. Akit valamelyik érdekli az írjon pü-t
-
#7624 Igen ez az első rész (grafikailag) tunningolt változatát is tartalmazza. -
#7623 giftsen? 1000+ giveaway, 0 win :D Ezt űbereld :P -
gosumofo #7622 benne van az első rész is úgyhogy nem maradsz le semmiről :) -
#7621 Szívessen iszonyatjó, kárhogy nem tartod meg trade-be elcserélném...:) -
Ry0K3N #7620 Köszi, jó játék amúgy? Mert halvány lila gőzöm sincs róla milyen meg az előző része is kimaradt, ott addig jutottam hogy léptem 10 métert jó megy a játék majd később aztán azóta van :D Ez volt vagy 6 éve. -
#7619 Grat hozzá! -
Ry0K3N #7618 Pedig 2100 entry volt XD
Úgy voltam vele majd talán az 1000. alkalomkor talán nyerek valamit :D
Riddic assault on dark athena. Meg is kaptam bent is van már játékok között csak a visszaigazolás furcsa kicsit csak annyit kérdez do you recieved the gift yes no iylen kipipálós válasz de semmi oké gomb vagy hasonló. -
uwu 101 #7617 Egyre többet szaraxik ez a fos.
Miért van az hogy pár évig képes volt működni, most meg hetente egy estére összefossa magát, és nem mennek a steam-es játékok? -
#7616 Mit nyertél? -
#7615 HAX BMEG!
Én már 250nél járok és semmi.