Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudtok adni valami linket az eddigi akciókról? már ez utóbbi pár napos akció érdekel csak

amúgy szerintem a végén lesz majd megint egy összesített legtöbbet vett akciók újra ,mint tavaly
kibaszott nagy gagyi a game, meg jó bugos is volt mikor kijött
DarkSector
75-el szebb let volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
saint row 2 kerek 2 font 50 penny-ert milyen ? xD
hat komoly erteku game lehet, meg sokan vihetik, ha erre szanjak magukat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cepee
Meggondolták magukat 😄 (de tényleg 75% volt)
Mintha a DMC4 75% lett volna még pár órája nem pedig 50% most elcseszték a kiírást vagy mivan?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
gratulálok. 😊
ez most egy snassz gondolat volt?

artschi
Boldog Karácsonyt és Árleszállításban Gazdag Új Évet kívánok mindenkinek 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nem is tudom megmondani hányszor néztem meg a dobozos játékaimban a kézikönyvet.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
jah de nemis tokkal vonóval kiskönyvel és nem ragasztanád a szarsteam-be.

Operation Flashpoint: Dragon Rising megér 3 eurót? 😊

Na igen 1790,de még ugye 500 ft a picpack pontig a szállítási díj és akkor már rögtön 2000-ren felül van.
és még ahogy írtam,hogy ha 6 euró lenne a steamen akkor se lenne még 1800 ft se,6.00 EUR = 1 623.84 HUF a mai állás szerint.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

lolSL
tegnap meg a DoD sourceot 2 euróért.

Asperot
Még minden lehet. <#eljen>

Ahány ház, annyi baj legyen.

artschi
Igen, az elsõ nap a Portal-t adták 75%-kal olcsóbban.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hali!

A Valve játékainál volt már valami komolyabb leértékelés? Az 50%-on felül
DarkSector
<#eljen>

Gurren
jahogy vs nincs, nem szóltam.

Gurren
coop = csapatmunka kell a sikerhez

kifli
kf-be nincs vs csak coop 😊
MerlinW
Pont a coop és a vs a lényege mindkettõnek. Mindkettõ online játék, a single csak tutorial céllal van bennük. Ezzel szemben DR2 egy idegesítõ és béna offline szenvedés😊

[merlinw.org]

jan 2 ig várd ki, addig ha nem lesz megveszed ennyiért
DarkSector
boltban kurvaolcsó

1790 ft

DarkSector
szerintem agyatlanság az egész, a l4d meg a kf is de ott van coop.

bertino
biztos lesz akcioban.

bar lehet, hogy csak fel ev mulva.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Jah, a l4d és a Killing Floor után. Egyébként én nagyon utáltam.

[merlinw.org]

DarkSl4yer
A mai akciók felejtõsek nekem is...
Darksiders rég megvan dobozosan(Hellbook),meg a DeathSpank ami jó biznisz most de az is meg van már.
Dead Rising-ot meg ne vegyétek, max ha trainer-el toljátok küll a játék felét nem fogjátok látni.<#smile>

Wings of Prey jó gém?filózok a megvételén...
Daell Drow
Januar 2ig barmelyik jatek lemehet 66-75-85% akcioba.
Szerintem varjal vele, még van masfel het.
DarkSector
pfffff

Sziasztok.
A Dead Space volt már akcióban?
Most az EA kiadások menüben ott van 11,24-ért.
De ettõl még szerintetek lesz olcsóbb is?
Ha 5-6 euró lenne és így kevesebbe kerülne mint itthon a bolti dobozos verzió tuti megvenném.<#hamm>

Lunki88
Hát a bossok tényleg rohadt idegesítõek benne, plusz még az idõkorlát is rátesz egy lapáttal. 😊
byzhouse
mai: Darksiders, ami bejövõs

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

CalebJoe
miért nem tudsz játszani?
lolSL
vagyis shiftet csak kidobtam az ablakon
lehet vki játszik vele ma is 😊

de ha bármelyik a steam accountomra kerülne biztos ellopatnám meg bannoltatnám, nincsenek felbaszóbb játékok, üvöltõsre basztak fel, ha nem szabadulok meg tõlük azonnal akkor a controllert dobtam volna a monitor közepébe

lolSL
két játék dvd-jét törtem ketté mióta van xboxom. nfs shift és dead rising 2.

CalebJoe
ne hülyéskedj már legjobb zombis játék
DarkSector
Dead Rising szar fõleg ennyiért.

DarkSector
megvan barátom de most nem arról van szó hogy ki mi kinek van meg, hanem ha tiszta fejjel nézed, nekemis sok játék van, de ha "tegyükfel nincs meg" kategória szerint vannak jók.

DarkSector
Dragon Rising jó árban van.
Darksiders is mert kurvanagy gém.

Wings of Prey 5 euro
Death Spank 6.49 euro
Silent Hunter: Battle of the Atlantic (4 játék) 10.19 euro
Patrician IV 10 euro
Dead Rising 2 19.99 euro
Operation Flashpoint: Draon Rising 3 euro
Alpha Protokol 7.50 euro
Mass Effect 2 (3 játék) 15.99 euro és 7.99 euro
Risen 14.99 euro
Blur 14.99 euro
Blood Bowl: Legendary Edition 19.99 euro

CalebJoe
nálam a Dead Rising és a Darksiders érné meg
Tinman
Igen... szerinted jók?

Szerintem érdektelenek, meg a megvan már kategória...

Wings of Prey-re rá lehet beszélni, de elég lelohasztó nekem most a kínálat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
nah frissült?

Tinman
Mai akciókról a véleményem: Száni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakvarnyu
Na tényleg, a Firefoxon sikerült megvenni, pedig régebben mindig a futó steam programba vásároltam.

DarkSector
47perc a váltásig. tegyetek ki banner alá egy visszaszámlálót. 😊

lolSL
próbáld másik browserrel, biztos összeakad vmi addonoddal

Daell Drow
Pedig nalam is mukodik rendesen, en is csak azt tudom mondani hogy hiba az on gepeben van.
bakvarnyu
Ezt akkor irja ki amikor kivalasztom a jatekot megvetelre, es mennie kene tovabb a kosarhoz.Na mindegy,én jót akartam, marad a torrent <#vigyor5>

kifli
a hiba az ön gépében van