34737
  • gosumofo
    ha felrak vki egy ajándékot akkor kap mindenki pontokat az után az értéke alapján.
  • DarkSector
    Jól néztem?
    A steamgift 5 percenként az 1 pontot? akkor 60pont az 5 óra? :)
  • DarkSector
    Hogy érted hogy privát?
  • SzocsA
    nem terelünk! te mondtad rosszul!

az volt a baj hogy privát volt a profilom! átállítottam! XD és most beengedett!!!!!!
  • DarkSector
    Mi volt a baj? vagy csak terelünk? :)
  • Fabio Capello
    trololol.

amúgy engem baromira nem érdekel, hogy ki csal és ki nem, a maga örömét / accountját teszi tönkre vele. Azt nem tolerálom, ha multiban (pl MW2) teszik tönkre más szórakozását is!
  • SzocsA
    OMG már működik! nem az volt a probléma hogy csaltam! én meg itt most beszopattam magamat!!!!!XD
  • DarkSector
    Nem ítélkezek senki felett, de ha multiban csalsz az nem egyenlő a single csalással vagy mással, a multiban a többiek játékát ezzel elrontod, míg ha valaki single-ben csal azzal csak magát bassza át.

Ebben sajna nekik van igazuk. Erre nincsen mentésg.
    Nem ítélkezem te dolgod miket használsz, de kár erre mentséget keresni mert más csal az nem jogosít fel máást hogy csaljon ugyanúgy ez nem mentség.
  • SzocsA
    nem csak játékra gondoltam!
  • Fabio Capello
    nem.
  • SzocsA
    mert ti még nem csaltatok soha életetek során egyszer sem!
  • DarkSector
    De nem szabad még kipróbálni sem csalásokat!
  • SzocsA
    nem használok semmit! eddig egyszer próbáltam ki CSSben valami szar antiflash program volt nem lehetett használni és letöröltem 5 percet volt fent!! 2 hét múlva kaptam bant!
    utána vettem új accot! több mint 200 euró értékben vannak fent játékaim!
  • gosumofo
    az lesz a bajod hogy tudjuk hogy csalógeci vagy és mostantól úgy szólítunk minden kommentben
    cső csalógeci
  • PunkZoli
    nem lesz baja, akkor lesz baja, ha még fent van a cheat, de csak akkor, ha vacos gaméval játszol és megy a programod

de ne játsz szerintem ha van banos accod soha többet:D
  • DarkSector
    én 50dollárt kaptam limitnek, hogy minimum 50 legyen de neki nem limittel van a baj hanem "cheating" szöveget kap...
  • Fabio Capello
    accountra bannol a VAC nem ip-re/mac címre.

Giftsre meg valószínűleg azért nem enged be, mert 100 dollárn yi játéknak kell rajta lennie, ez az alapkövetelmény.
  • DarkSector
    Nemvágom még nem bannolt 1x sem a VAC

Nemtudom mi alapján bannolnak a VAC-nál előfordulhat MAC cím is akkor másik alalplap kell, vagy lan kártya gépedbe.
  • SzocsA
    és akinek dinamikus ipje van azzal mi van? egyébként meg a régi acchoz másik ip cím volt mert közben fejlesztet a szolgáltató és másik ipt adtak!
    amúgy ha belépek a régi accra ami bannolt. nem lesz semmi problémám a mostanival?
  • DarkSector
    Amúgy aki itt vesz 60euro-ért cod-ot hát az elnézést de egy balek. :)

A max a 30 euro ha annyiért vesz itt valaki az ok de a felett balek.
  • DarkSector
    Sajna nem lehet a steam az ip-d alapján vac-olt.
  • DarkSector
    jah értem mit mondasz, de nehéz másnak elhinni de még csak le sem warezoltam, 2 cod-ot vettem eddig X360-ra 6000Ft, PC-re 3000Ft-ért és 3600Ft-ért.

De ha jó is lenne az euro akkor is 5000Ft, vagyis igaz egy 60 euro-s codhoz nem éppen drága, de se tartalomra nem veszi fel a versenyt sem abban hogy most steam-ről van szó cod-ot meg nem steam-en veszem 60 euro-ért.

Én nem azt mondtam hogy ha olcsóbb lesz nem éri majd meg, csak hogy egyenlőre a tartalomhoz képest sok, mikor egy Portal 2 nagyságrendekkel olcsóbb mindennek fejében.

Persze ezeket a kszítőket is kell táplálni, de én nem veszek tartalomhoz viszonyított magas áron játékokat.

Ez csak szubjektív véleményem. :)
  • SzocsA
    megcsináltam nem jó mindegyiknek másik emailt adtam!
    IP alapján ellenőriz akkor? mert fix ip címem van!
    mást nem is lehet csinálni?
  • Morpeus
    Ha UDK akkor azt nem is volt olyan nagy kunszt összedobni. Mindent a készítő picsája alá toltak.
  • Optimus Prime
    Főkép, hogy eme játék újabb gyümölcse az UDK-nak. Nekem Portal és Twin Sector mixnek fest, de majd kipróbálom a demót.

Egyébként nincs valakinek egy Lead and Gold kuponja? :D
  • Morpeus
    Tudod, nem minden játékfejlesztő él ebből. Van aki csak a saját szórakozására csinálja.
  • gosumofo
    demo is van.
  • gosumofo
    egy (ráadásul ez esetben remek és innovatív) játékot ha ilyen olcsón adnak ki azt meg kell becsülni, simán kérhetne 2-3x ennyit is érte de inkább megpróbálják több emberhez eljuttatni. lehet várni az akciókat majd lesz 90%-al is olcsóbb egyszer és akkor megveheted a zsebedből kiszóródó apró pénzzel
    csak gondolj arra hogy aki ezt csinálta az ebből él, ez nem egy activsiion superprojekt ahol mindenkinek fix fizetése van és örökké elvannak csak több színű lesz a ferrari gyújteménye ha 50 helyett 60 euróért is megveszed a codját

(am tudom hogy gáz a forint és 10 eur is sok a kurva anyját orbánnak)
  • DarkSector
  • Morpeus
    Drágának drága, csak nem jó :D
  • DarkSector
    Mit nem?
    Nem drága? pffff :) De gazdag valaki. :)

Portal 2-ért nem adnék ki 10 euro-t, nemhogy ezért a félkoppintásért. Budget 5euro-s áron még rányomnék a Buy-ra.
  • gosumofo
    nem
  • DarkSector
    új is meg jó is csak drága.
  • gosumofo
    http://store.steampowered.com/app/203730/
    új jójáték a steamen
  • DarkSector
    Ok de nem volt bannolva 1x sem...:)
    Illetve elég erős multiaccount warning-os téma, nehogy steam felfigyeljen. :)
    Már akkor sejtem a sokprofilos farmolokat hmiszerint bannolták. :)
  • Fabio Capello
    nekem a mainemre és a secondaryre is ugyanaz a mail van megerősítve.
  • DarkSector
    Ilyen lehetetlen hogy 2 ugyanolyan accountnak 1 e-mail legyen tudtommla, de ha létezik is, az uj accountodnak!!! legyen új e-mail!!!!
  • SzocsA
    az a problémám hogy van egy régi accom amit nem használok már vagy 3-4-5 éve de ugyanaz az emailcímem van megadva mint a mostani accomnál!
    sikerült belépnem a régi accomra és megváltoztattam a emailcímemet! de még mindig nem tudok belépni a steamgiftsre! mit csináljak?
  • DarkSector
    Igen azt hittem arról nem kapsz e-mail-t.
  • Morpeus
    Ne utáld a wowot mert jövök a 85-ös paladinommal! :D