Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húúú csak úgy szalad lefele<#nevetes1>

[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
jah a hülyének megéri. XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
perszehogy, ilyen akciok mellett orulnunk kene egyaltalan, hogy fel tudunk jelentkezni, nemhogy letolteni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én még rádobtam a Serious Sam packot is így 6,48-ból lesz egy pár nap szórakozásom😊
Olcsóbb mint plázacicát tartani<#nyes>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Fabio Capello
Mirrors edge beszerezve 😊

Nincs 700 ft a Mirror's Edge<#eljen>
A hülyének is megéri,hát még nekem<#nevetes1>

DarkSector
csak nekem ez annyira bonyolult nem smerem ki magam kinek irjak hová hogyan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nagy vagy.

Fabio Capello
nekem többször visszajött a kérelmem azzal, hogy túlterheltek a szerók, gondolom heggesztik át a dolgokat az új akciókra (prioritás az akciós gémeknek, ilyesmi)

lolSL: köszi!

btw, TÉK 😊

lolSL
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/eqg8m/steam_sales_for_overseas_redditors_need_help/

itt vannak páran pl

Jaffa 2843
másnak is van gondja a letöltéssel most? akadozva jön nagyon bármilyen letöltési régiót állítok be. minden más tökéletes csak a steam letöltésem akadozik.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Fabio Capello
név esetleg? 😄

lolSL
amikor vmi jó akció van, mint most ez a 7 dolláros BC2, általában pillanatok alatt lehet találni segítõkész amerikaiakat a steam forumbam, redditen, irc-n vagy akárhol aki megveszi ha paypalon elutalod.
egyik haveromnak is simán megvette vki tegnap, így nincs kockázat (kivéve ha olyat találsz aki lehúzza a pénzed 😄, olyat érdemes nézni akirõl már jókat írtak korábban).

DarkSector
te nem ugy hamis hanem hogy feltöltöd vásárolsz és utána lemondod a számládat.

jAsOn VoOrHeEs
És ha a giftet küldõ acc lebukik a hamis adatokkal, akkor a küldöttnek is repül a hozzáférése?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
nem, ha kockáztatnám akkor egyszerüen egy accról valami ideiglenes banadatokkal ajándékba egy másik profilba! 😄 így lehet.

bertino
nfs shift 7.49ert.

<#eljen>

jAsOn VoOrHeEs
Vannak itt bátor egyének akik a mai napig proxy mögül vásárolgatnak dollár alappal, vagy inkább senki nem kockáztatja az account-ját?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
grat.

Szerintetek a Transformers : War for Cybertron bele fog esni ebbe az akciódömpingbe? Olyan jó lenne😞
Rage47
Lara nekem is megvan, irtó jó coopban.
MerlinW
Én is lecsúsztam a Witcher-rõl és Lara-ról, így nekem is öröm-bódottá.

[merlinw.org]

DarkSector
az elsõ az embere válogatja. a 2. igaz.
grat hozzá.

Én speciál nagyon örülök, mert a BC2-rõl lecsúsztam, de most veszem megfele ennyiért. Jobb is, mint a COD, meg olcsóbb is.

MerlinW
Köszi.

[merlinw.org]

lolSL
firewalker és Zaeed DLC-k járnak vele, meg sok gear

MerlinW
ME2-hõz kapunk Cerberus redeem-et. Kérdésem, hogy ez mit tartalmaz? Összes DLC, 1 DLC, vagy csak a szirszarokat (páncélok, fegyverek)?

[merlinw.org]

dragon age vajon lesz e megint akciós?
DarkSector
jah nem láttam a kiirást.

grebber
Kivan írva még egy esély ha lemaradtál a jóról! Holnaptól lesznek új akciók!Raklap alkalommal volt már ilyen!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
de ez milyen szívás. ezek az akciók már voltak nem? 😛
OMG

Husimoto
Sziasztok, esetleg valaki tud segiteni, egy ismerõsömnek van egy steam fiókja, de elfelejtette a jelszót, és a jelszó emlékeztetõre sem emlékszik. Valahogy vissza lehet szerezni a fiókot, vagy esetleg ha ir a supportnak segitenek ebben?

bertino
lemented jatekokat kepfajlba, egesz steamet ujrapakolod a gepre a D-re, a steam-es gamekat ahova lementetted, lesz nekik egy telepito exe-juk, felpakolja D-re oket es kesz.

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Ma csináltam egy steam account-ot, és megvettem a Flatout Ultimate Carnage-t meg a Shank-ot, fel is telepítettem és mennek. Viszont át szeretném a C-rõl a D-re helyezni. Megcsináltam ahogy a Steam oldalán van tehát a Steamapp-s és az exe fájl kivéltelével kijelöltem mindent és kitöröltem, aztán ezeket áthelyeztem a D-re, és elindítottam az exe-t, jó updatelte magát meg felinstallálta, el is indult, de mikor a játékokat akartam elindítani valami Steamapi_init fatal errort kapok, ha meg installálni szeretnék akármilyen demot vagy játékot meg azt írja hogy 0Mb szabad helyem van holott van 80GB szabad a D-n.
Már próbáltam úgy is hogy simán felraktam C-re és onnan átmásoltam D-re de úgy sem jó, épp most uninstallálom a Steam-et. Mi tévõ legyek?
DarkSector
kurvajo volt amikor régen játszottam.
énis megvettem a játékot.

lolSL
hogy lenne multija? 1 batman van

Batman-nek van jó multija? vagy van neki egyáltalán? 😊 gondolkodom rajta.

red faction gorilla érdekelne a multijáról tudna valaki valamit mondani? játszanak vele? jó?

Botond
Így a nejem nem veszi észre viszont. 😊 Dragon Age 20 euró, újabb "jajj, nõjjél már fel, mit vettél már megint" nagymonológ megúszása Priceless. 😊
lolSL
500 forintért nagy csomag A4-es lapot kapni, nem csak 1 szaros doboznyit 😊

grebber
Dragon Age Ultimate-et akkor már inkább dobozosba 500ft-al kerül többe!

Botond
Dragon Age és Monkey Island akcióknak én sem tudtam ellenállni. Nekem is boldog karácsonyt! 😊
grebber
Akkor ez változó terhelés /minden szar függõ a leírtakat probálgattam és alig 100-400k 😞

mascarun
Nekem Frankfurtból mindig jön maximális sebességgel ami kell!

bertino

pointer4
Hmm, hogy lehet váltani ?
Lunki88
Nekem ukránról szokott jönni leggyorsabban.
grebber
Ti melyik szervert használjátok amúgy?

Megvettem a Saints row 2-öt azóta küzdõk vele bármelyikre megyek épphogycsak jön 😞

SirAlo
Sok kicsi sokra megy 😊 Ez nem olyan mintha egy autot gyartananak hogy minden darabot kulon le kell gyartani es nem tudjak olcsobban eladni, itt egyszer megcsinaljak es csak egy masolatot eladnak amibol annyit tudnak csinalni amennyit csak akarnak semmi + koltsegbol , szoval tuti megerne ha tobben vennek olcsobban

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |