34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7734 Akkor e-mailben értesitettek volna !
De nem kaptam e-mailt ! -
#7733 Egy francokat utálom a WOW-ot soha nem volt fent a gépemen ! -
#7732 Tudtommal a steam gift teszi a számládra nem? -
gosumofo #7731 amúgy elég nagy elírás az a burning név :D
csak nem wowos drogos voltál? :D -
#7730 Jah bug, vagy 2 pam-od volt. :) -
Gyuszopapa #7729 Nekem meg az volt furcsa hogy szereztem PAM kupont 1-et.Beváltottam egy 3-as pack-ra.Másnap nézem hogy még mindig ott van a tárolómba egy PAM kupon.Kiléptem beléptem maradt a helyén,sőt oda adtam valakinek mert kellett neki és be tudta váltani PAM-ra. -
#7728 jah. :) -
#7727 nope, nekem is droppolt a téli játék alatt. -
#7726 Ne haragudj, vannak magaslasztik nem hagyhattam ki, amúgy meg külföldi barátlistákat nézegettem de trine 2-őt nem láttam, pedig sok sok srácnak megnéztem a tárolóját!
Nem lehet hoyg csak gift-be létezik? -
gosumofo #7725 During 2011 the platform grew to offer over 1,800 games to over 40 million accounts. Year-over-year unit sales increased by more than 100% for the seventh straight year, and during the 2011 Holiday Sale Steam's simultaneous user number eclipsed the 5 million player mark.
Support for in-game item trading prompted the exchange of over 19 million items
bejött az akció :) -
Morpeus #7724 Ki vagyok vele segítve :( -
#7723 Steam-el trade-elj, 13euroért. :) -
Morpeus #7722 Van valakinek Trine 2-je? -
#7721 Eddig észre se vettem fel sem tünt hogy ilyen is van elkerülte a figyelmem ! :D -
gosumofo #7720 HIB 3? -
#7719 Elárulná valaki hogy lett nekem egy olyan játékom hogy Steel Storm: The Burning Crusade ???
Amikor még 4 órával ezelött még nem is volt ez a játék a listámban !!
Néztem az e-mailt semmi !
Fogalmam sincs hogy került ez oda ?
-
#7718 Ha nyerek Steamgift-en egy játékot, azt visszadobhatom ujra hogy valaki más megnyerje? :) -
#7717 Figy igaz steam tilosnak véli de ha a saját cuccuk, akkor megtehetik. :) -
#7716 Steam kulcs, most vettem. -
Gyuszopapa #7715 "GAME OFFERS OR PАYPАL ONLY !"
Azért ez már nem semmi,pénzért árulják az összefarmolt játékokat.
-
#7714 Egy gyors kérdés Megvettem a SS3 Deluxe editon upgradet de ló f. se kaptam amit beígértek irjak a supportnak vagy még várjak vele?
(Azé ide írom mert az ss3 topic nem járja szinte senki :D ) -
Gyuszopapa #7713 Paradox Interactive kupon létezik? -
Morpeus #7712 Terraria valakinek? -
#7711 Azért kéne mert eddig a GMG játékaim a GMG kliensbe mentek soha nem cd-kulcsot kaptam. -
#7710 Miért kéne? Steam kód, azt aktiválod és kész. Originnél dettó, bár azokat tőlük is letöltheted.
Egyébként GFWL-es játék kapható mindenütt. Rajtam jelenleg a Capsule fog ki mind közül. -
#7709 Igen erre értettem.
Bár ez felettébb érdekes, hogy steam kell hozzá, de GMG-es játék, mintha egy Origin-en kapható játékhoz Steam kellene. :)
2 klienst futtasssak egyszerre? -
#7708 De nem Steam akció, talán erre érti.
Nem tudom nálam menne-e, de már úgyis beruháztam az új Indie Royale-re. :/ -
#7707 De hogy nem Steam-es játék. A FEAR 3 Steamworks-ös. Még oda is van írva a linkre, hogy requires Steam. -
#7706 Nem steam játék de jó üzlet:
Fear 3 = 6 euro -
#7705 Nekem. -
Morpeus #7704 Kinek kellett terraria? Most már van. -
#7703 vegyél fel, itt a nickem a fejlécben. -
#7702 Steam-en lehetne akkor tárgyalnunk. :) -
#7701 nekem is prémiumos. -
#7700 irj pls majd steam-re.. -
Morpeus #7699 Nekem prémiumos. -
#7698 26 perc és nyerek egy The Witcher-t. :) -
SzocsA #7697 ez hogy működik? -
#7696 Van premiumos FT2 emberke, mert az szóljon!
Jó ajánlatom van! -
#7695 Igen, én 3x is, az egyik Deus Ex HR Augmented volt, még a megjelenése előtt (előrendelés). Akkor sajnáltam, hogy nem Rage-t nyertem, utólag viszont áldottam mindent érte, mert valami eszméletlenül jó játék (ez volt az első DX, amivel játszottam).