34737
  • DarkSector
    én a felsoroltakbol tudok adni.

trine-hoz kupon esetleg? :)
  • grebber
    Na megvettem a Dead Space 1-et annak örömére hogy a 2 ingyen volt!Egyenlőre giftként van hátha majd a gyűjtögetésnél valami jobbra tudom cserélni!
  • DarkSector
    oks thx akkor nem inkább mert robo kontójára inkább nem rizikózom. :)
  • Daell Drow
    eé fog veszni szerintem, par valve game van amit vissza ad ha van mar belole a listadon. a Legtobb game plusz peldanya elveszik. Konkretan a DS eseteben nem tudom, probald ki aztan meglatod.
  • DarkSector
    biztos?
    mert haveromnak van ds2-je nála le tudnánk választani
    én meg adnék robonak egy másik játékot a ds-ért

csak tudnunk kéne hogy nem vész-e el a ds2...
  • Fabio Capello
    az attól függ, ha neked nincs meg a játék, akkor berakja hozzád. Ha nem, akkor nem bontható (asszem), illetve a nálad nem meglévőt berakja hozzád, a meglévőt pedig vissza az inventorydba.
  • RoboKutya78
    skacok kérdés szét lehet szedni giftet amit későbbi ajándékozásra vesz az ember 2 játékot tartalmaz a cucc.
  • DarkSector
    Ha valakit érdeklnek a játékok, az vesz nekem egy Dead Space-t (2.5) euro és vihet 1 játékot!

HL 2
    HL 2 EP1
    HL 2 EP2
    DoD Source

1 játékért tehát 1db 2.5 euro-s Dead Space-t kérek!
  • ollie
    Dehogynem érvényesek, már vásároltam kék kuponnal akciós játékot.
  • DarkSector
    ezzel 1 baj van igaz hogy van multija, de csak kevesen játszanak, nemrég volt nagy akció a collectors-ra, ott eladtak rengeteget.

Single miatt meg nehezebben vásárolnak...:S
  • gosumofo
    hát valve / steam topicban egy pofátlan és ráadásul még gagyi is left 4 dead lopást (multira értve) nehéz lesz eladni :)
  • wesker24
    Szerintem jó játék csak már mindenkinek megvan szerintem én még a zavviról vettem amikor akciós volt !
  • grebber
    Lol ezekszerint nem csak szerintem nem jó game a DS2.Gyakorlatilag senkinek sem kell. Nekem meg főleg!
  • RoboKutya78
    valakinek nincs egy 50 vagy nagyobb focus homos utalványa?
    ezek közül bármivel el tudnám cserélni:)
    LINK
  • Optimus Prime
    Heh, én tavaly ingyen vettem a GMG-n. :D
  • grebber
    23 valve kuponom van nem kell több elhiheted :D
    Valami kis game csak van valakinek akár egy Bioshock akár egy Defense Grid Awakening.
  • Fabio Capello
    hát ilyet, hol a barátság... :D Adok érte egy menő valve kupont :P :D jkjk
  • grebber
    Írták nem is kell hozzá warez originen elfogadja a kodot és letölti a game-et!

Szóval van egy Dead Space 2 cd key-em. Valami játékért cserébe odaadom.
  • grebber
    Egyébként ha valaki azt szeretné hogy legyen eredeti Dead Space 2-je de csak a warez verziója van meg akkor azt egy eredeti seriallal (Activation Key-el) eredetivé lehetne tenni magyarán lehetne multizni stb?

Mert most hogy ingyen megvan a Dead Space 2 nekem nem is kell.Valami steam-es játékért odaadnám a serialt feltéve ha működik a fent kérdezett dolog!
  • Fabio Capello
    vegyétek meg inkább amazonon, ma akciósan öt dollár a második rész.
  • DarkSector
    Ha van valakinek EA vagy Dead Space 2 kupon az kérem szóljon.
    Vásárláshoz kell.
  • DarkSector
    Dead Space akció:

EPIC FAIL

Neked ennyibe kerül: 9,99€
    A megtakarításod : 0,01€
  • Daell Drow
    A kek kuponokra csak annyi meg kotes volt hogy januar 2 ota hasznalhatok, es nincs meg kotve hogy siman vagy egy mar levo akciora pluszban teszed ra.
  • Asselm
    De beválhatók... a 66%-os Hydrophobia leárazáskor én is el tudtam volna használni a -50%-os sima kék kuponomat a játékhoz, így megvehettem volna 1 juróért.
  • Prince23
    Nem arany kuponod volt akkor? mert nekem is van egy arany... de a kékek tudtommal nem válthatóak be nagyobb akciók közben.
  • Lunki88
    H - Have
    W- Want
  • RoboKutya78
    a steam treden mit jelet a H illetve a W jelzés?
  • Daell Drow
    Mert ne lenne ervenyes a kupon? Nekem pl jan 2-an volt a puzzle chronicles napi akcioba, ahoz volt kuponom. Es siman hozza tudtam teni meg azt a kedvezmenyt.
  • RoboKutya78
    a francba. ezt az átverést.
  • Prince23
    Nem érsz vele semmit, mert akciós termékekre nem érvényesek a kék kuponok :S
  • RoboKutya78
    Electronic Arts vagy dead space kuponja van valakinek?:)
  • Optimus Prime
    Szerintem arra felesleges a kupon vadászat, tavaly augusztus óta min 2x volt 75%-os sale-n és szerintem március egyszer tuti lesz.
  • Gabe18
    THQ kuponból van 33%-nál nagyobb esetleg valakinek? Vagy Metro 2033-hoz külön?
  • Lokker
    Aki szeretne kuponokat csereberélni az nyugodtan dobjon egy pü-t.
  • kifli
    az már nincs meg
  • Gyuszopapa
    A witcher-ért mit kérsz.
  • Optimus Prime
    Jaj, tényleg! Elfelejtettem a Proof of Purchase hat-et.....
  • kifli
    Monjuk aki megvette, annak premium accja van. Az ingyenesek nem kapnak sapkákat meg hasonlókat. Csak ha vásárolnak valamint a man co-ból...
  • Optimus Prime
    Nem sok értelme lenne. Furcsa, hogy az OB-hoz még jár a TF2. Érthető, csak furcsa.
    Mivel máshol nem nagyon kapok választ se: a F3AR most ugye akciós GMG-n. nem feltétlen ruháznék be rá, főleg ha a gépemen nem futna: Pentium E5300 és Geforce 8600 GT 256MB
  • kifli
    szerintem mióta ingyenes, azóta nem jár hozzá