Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Már írtam egy levelet, most fordítják.
www.smart-bus.hu
ITT van egy magyar leírás, ez alapján vissza tudod szerezni elvileg...
(amúgy mehetne bannerba a link, esetleg Punkzolit megkérdezni elõtte...)
Majd jól kioktatnak az okosok, hogy user error és béna vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.smart-bus.hu
Elfelejtettem az egyik steam fiókom adatait... a játék aktiválókódja alapján lenne rá lehetõség, hogy a steam megkeresse a fiókot, csak az a baj, hogy anno olyan e-mail címet adtam meg, amihez ma már nem férek hozzá... mit lehet ilyenkor tenni? 😊
www.smart-bus.hu
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
No.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Amikor évekkel ezelõtt átváltottunk erre a számlára, amihez volt netes számla is, akkor ingyenes volt, és azóta is az. A normáls számlánk díjába sincs semmi extra beépítve. Lehet, hogy ha most kötöd meg, lenne valami jelképes 50-100ft díja, de nem hiszem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[merlinw.org]
Half-Life 2 episode Two
ezeket töltötte le pluszba:Half-life 2 Deathmatch
Half-Life 2 Lost Coast
Half-life 2 Deathmatch Source
Mindez nemegész 3 euróért.
No.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Más:
Amikort vettem ma 3 játékot ennyit tettem a kosárba és fizettem is ki viszont 6 játékot kaptam.Nem csomagokat vettem.
Másnál volt ilyen? +6 euró az éréke 2-nek és a harmadik amit pluszban kaptam nem kapható magában
Most ezt írja
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
Miért írja ezt ki vásárláskor ?
2 nappal ezelõtt meg tudtam venni a gta4-et, de most ezt írja ki.
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Grand Theft Auto IV and the episodes – The Lost and Damned & The Ballad of Gay Tony."
néztem fórumokat, de nem találtam megoldást... lehet megérné még a kiegeket is 2000ért, de nem tudom megvenni így
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mondjuk én megvettem, kiegészítõivel együtt 2500ért kihagyhatatlan volt, multiban meg iszonyat móka. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"