34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#7975 én a felsoroltakbol tudok adni.
trine-hoz kupon esetleg? :) -
#7974 Na megvettem a Dead Space 1-et annak örömére hogy a 2 ingyen volt!Egyenlőre giftként van hátha majd a gyűjtögetésnél valami jobbra tudom cserélni! -
#7973 oks thx akkor nem inkább mert robo kontójára inkább nem rizikózom. :) -
#7972 eé fog veszni szerintem, par valve game van amit vissza ad ha van mar belole a listadon. a Legtobb game plusz peldanya elveszik. Konkretan a DS eseteben nem tudom, probald ki aztan meglatod. -
#7971 biztos?
mert haveromnak van ds2-je nála le tudnánk választani
én meg adnék robonak egy másik játékot a ds-ért
csak tudnunk kéne hogy nem vész-e el a ds2... -
#7970 az attól függ, ha neked nincs meg a játék, akkor berakja hozzád. Ha nem, akkor nem bontható (asszem), illetve a nálad nem meglévőt berakja hozzád, a meglévőt pedig vissza az inventorydba. -
#7969 skacok kérdés szét lehet szedni giftet amit későbbi ajándékozásra vesz az ember 2 játékot tartalmaz a cucc.
-
#7968 Ha valakit érdeklnek a játékok, az vesz nekem egy Dead Space-t (2.5) euro és vihet 1 játékot!
HL 2
HL 2 EP1
HL 2 EP2
DoD Source
1 játékért tehát 1db 2.5 euro-s Dead Space-t kérek! -
#7967 Dehogynem érvényesek, már vásároltam kék kuponnal akciós játékot. -
#7966 ezzel 1 baj van igaz hogy van multija, de csak kevesen játszanak, nemrég volt nagy akció a collectors-ra, ott eladtak rengeteget.
Single miatt meg nehezebben vásárolnak...:S -
gosumofo #7965 hát valve / steam topicban egy pofátlan és ráadásul még gagyi is left 4 dead lopást (multira értve) nehéz lesz eladni :) -
#7964 Szerintem jó játék csak már mindenkinek megvan szerintem én még a zavviról vettem amikor akciós volt ! -
#7963 Lol ezekszerint nem csak szerintem nem jó game a DS2.Gyakorlatilag senkinek sem kell. Nekem meg főleg!
-
#7962 valakinek nincs egy 50 vagy nagyobb focus homos utalványa?
ezek közül bármivel el tudnám cserélni:)
LINK -
#7961 Heh, én tavaly ingyen vettem a GMG-n. :D -
#7960 23 valve kuponom van nem kell több elhiheted :D
Valami kis game csak van valakinek akár egy Bioshock akár egy Defense Grid Awakening. -
#7959 hát ilyet, hol a barátság... :D Adok érte egy menő valve kupont :P :D jkjk -
#7958 Írták nem is kell hozzá warez originen elfogadja a kodot és letölti a game-et!
Szóval van egy Dead Space 2 cd key-em. Valami játékért cserébe odaadom. -
#7957 Egyébként ha valaki azt szeretné hogy legyen eredeti Dead Space 2-je de csak a warez verziója van meg akkor azt egy eredeti seriallal (Activation Key-el) eredetivé lehetne tenni magyarán lehetne multizni stb?
Mert most hogy ingyen megvan a Dead Space 2 nekem nem is kell.Valami steam-es játékért odaadnám a serialt feltéve ha működik a fent kérdezett dolog! -
#7956 vegyétek meg inkább amazonon, ma akciósan öt dollár a második rész. -
#7955 Ha van valakinek EA vagy Dead Space 2 kupon az kérem szóljon.
Vásárláshoz kell. -
#7954 Dead Space akció:
EPIC FAIL
Neked ennyibe kerül: 9,99€
A megtakarításod : 0,01€ -
#7953 A kek kuponokra csak annyi meg kotes volt hogy januar 2 ota hasznalhatok, es nincs meg kotve hogy siman vagy egy mar levo akciora pluszban teszed ra. -
#7952 De beválhatók... a 66%-os Hydrophobia leárazáskor én is el tudtam volna használni a -50%-os sima kék kuponomat a játékhoz, így megvehettem volna 1 juróért. -
#7951 Nem arany kuponod volt akkor? mert nekem is van egy arany... de a kékek tudtommal nem válthatóak be nagyobb akciók közben. -
#7950 H - Have
W- Want -
#7949 a steam treden mit jelet a H illetve a W jelzés? -
#7948 Mert ne lenne ervenyes a kupon? Nekem pl jan 2-an volt a puzzle chronicles napi akcioba, ahoz volt kuponom. Es siman hozza tudtam teni meg azt a kedvezmenyt. -
#7947 a francba. ezt az átverést.
-
#7946 Nem érsz vele semmit, mert akciós termékekre nem érvényesek a kék kuponok :S -
#7945 Electronic Arts vagy dead space kuponja van valakinek?:)
-
#7944 Szerintem arra felesleges a kupon vadászat, tavaly augusztus óta min 2x volt 75%-os sale-n és szerintem március egyszer tuti lesz. -
Gabe18 #7943 THQ kuponból van 33%-nál nagyobb esetleg valakinek? Vagy Metro 2033-hoz külön? -
Lokker #7942 Aki szeretne kuponokat csereberélni az nyugodtan dobjon egy pü-t. -
#7941 az már nincs meg -
Gyuszopapa #7940 A witcher-ért mit kérsz. -
#7939 Jaj, tényleg! Elfelejtettem a Proof of Purchase hat-et..... -
#7938 Monjuk aki megvette, annak premium accja van. Az ingyenesek nem kapnak sapkákat meg hasonlókat. Csak ha vásárolnak valamint a man co-ból... -
#7937 Nem sok értelme lenne. Furcsa, hogy az OB-hoz még jár a TF2. Érthető, csak furcsa.
Mivel máshol nem nagyon kapok választ se: a F3AR most ugye akciós GMG-n. nem feltétlen ruháznék be rá, főleg ha a gépemen nem futna: Pentium E5300 és Geforce 8600 GT 256MB -
#7936 szerintem mióta ingyenes, azóta nem jár hozzá