Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
"körösztül" <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lolSL
bolti EA játékokat nem lehet steamen regisztrálni. egy helyen vedd meg, az a biztos.

Ez a válasz jött am, megkérdeztem az EA-tól.

"Üdvözlöm, köszönjük hogy a terméktámogatással kapcsolatba lépett.

Hogy ha a kiegészítõt rendesen DVD-n vásárolna meg, akkor biztosan mûködne, csak be kellene regisztrálni a STEAM-en körösztül. Hogy ha egy interneti üzletre gondol akkor sajnos nem mûködne. Ebben az esetben a kiegészítõt ott meg kell vásárolni ahol az alap játék is volt vásárolva.

Elnézést kérünk a elõfordult problémákért."

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

MerlinW
Ennek azért nézz utána elõbb, mert pl a máshonnan vásárolt Mirror's Edge, Borderlands DLC-k nem mennek a Steam-es alapjátékkal.

[merlinw.org]

MerlinW
És még 20+ ingyenes játékot😊

[merlinw.org]

DarkSector
nem probléma és igen annyi, különben nem lenne odaírva hogy áfát is tartalmazza...-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali!

Meg akarom venni a c&3 tiberium wars-t a Steamen, de a kiegjét "dobozosról" használnám. Jelent ez vmi problémát, hogy nem egy helyen venném az alapot+kieget? Más: az van kiírva a vásárláskor, hogy az áfát tartalmazza, tehát amennyi ki van írva egy játéknál annyiba is kerül végül?

Elõre is kösz a választ!

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

DarkSector
EZEKET tudod ingyen játszani steam-en.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

uikka
köszönöm szépen a segítséget

Meg Alien Swarm-ot (mivel ugyebár az is ingyenes).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Botond
trackmaniat 😊
DarkSector
Viszont annyit még hozzáteszek, ami kérdés szokott lennei, hogy amíg nincs legalább 1 eredeti játék steam-en addig csak is egy eredeti játékkal rendelkezõ steam-es barát vehet csak fel barátlistára. 😊

Fpocok
STEAMet nem kell megvenni. Az ingyenes. Ha játékot akarsz rá venni, akkor azért kell fizetni.
Egy üres STEAM account semmibe nem kerül, de játszani sem lehet nagyon rajta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

uikka
sziasztok
én csináltam egy free acountot és az a kérdés, hogy hogy lehet megvenni a steamet?

FZoleee
amúgy olyan weboldal nincs, ami összegyûjti az összes ilyen oldalón található akciókat? 😄 amúgy nem szoktam venni játékot, csak ha ilyen 75%-os akció van 😄
pointer4
Mondjuk, ha én üzemeltetnék egy ilyen shopot, akkor amerikában megvenném olcsó dollárért, és elküldeném ajándékként. Arra nem szólhatnak be.
De lehet Ázsiából még jobban járnak.
FZoleee
de mint írja is, elvileg nem legális, ergo bannolhatnak érte steamen
pointer4
Melyik az, amelyiktõl már vettél, és nem volt gond ?
lolSL
olcsó kelet-eu meg ázsiai bolti példányokból árulnak, lehet steamen aktiválni meg online játszani velük simán, sok mindent tõlük éri meg venni.

MerlinW
Ne azt nézd, hanem felette az elsõ listát.

[merlinw.org]

zorrobomber
te jó ég, mik ezek a cd-key store-ok?

lolSL
FZoleee
Tudom, hogy annyira nem illik a topikba, de ki tud még ilyen online boltokat, ahol letölthetõ játékot árulnak? Pl. itt a just cause 2 olcsóbb, mint tegnap volt a steamen akcióban (dollárba átváltva)
Panzeradler
Rendben. köszi:S
Fabio Capello
Nem megoldható.

pointer4
<#szomoru2>

Bár hallottam olyanról, hogy valakinek a support összeolvasztotta, de az valami nagyon kacifántos alapokról indult, lehet az nagyon különleges eset volt.
Panzeradler
Sziasztok! 2 steam fiókot összelehet olvasztani? Régen volt egy fiókom amit elfelejtettem most meg van egy másik és a játékot kellene átrakni rá, sehogy se oldható meg?
aha köszi
Az azt jelenti, hogy annyit játszottál már vele (mivel a Steam rendszere nyilvántartja a játékidõt).

Köszönöm a segitséget de lenne még egy. Amikor felraktam megint a steamet akkor a még nem telepitett játék mellett ott volt az hogy 15 hours played.Remélem nem azt jelenti, hogy csak 15 óráig jácchatok vele.
Elõre is köszi
lolSL
Hali.Tudna nekem valaki segitteni.?

Ujra raktam a Gépem,és nem irtam fel a Steam-hez az adatokat ANNO.Most ugy vagyok,hogy megvan a nevem,de nem tudom a Jelszavam.Küldtek egy E-mailt hogy visszatudom szerezni a jelszavam.Viszon ott van a Kutya elásva,hogy nem tudom a titkos kérdésre a vállaszt,amit anno megadtam.
Nem menti el a telepitett Steam-nél valahol a jelszavam,vagy ilyenkor mivan?Irjak nekik,aztán majd vállaszolnak?Amugy elég sok Játékom van bent,és ez zavar.

Pm-be ha lehetne kérnem.

Köszike

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Mûködik mindegyik csak bejelentkezni nem tudsz a két helyen egyszerre mint ahogy leírták lent.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

byzhouse
*hely*

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Egyszerre csak egy gépen lehetsz bejelentkezve ugyan azzal a profillal.

nagyon kéne a segitség. ha két hejre van feltelepitve a steam akkor a második nem mükszik?
artschi
Dawn of War Midweek Madness van a Steam-en, minden Dawn of War címbõl 50% engedmény, plusz Dawn of War 2: Retribution bétázási lehetõség!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Lehet, persze.

[merlinw.org]

Daell Drow
A legtobb steames jatek szinte zgyanugy magyarithato mint barmelyik masik.
A kotor is siman magyarithato, nekem is megvan es magyaritottam is a steames verziot.
lolSL
próba szerencse, a legtöbb játék ugyanúgy van steamen ahogy a bolti változatban és mûködik, de van ami nem.

szucsy89
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A karácsonyi akció keretében vettem meg a KOTOR elsõ részét. Most úgy döntöttem, hogy felrakom, és azt szeretném kérdezni, hogy ha magyarosítást szeretnék feltenni hozzá, mennyiben baj az, hogy steames a játék? Lehet-e egyáltalán ezáltal magyarítani?
MerlinW
Az a komoly, hogy a Portal 1 egész hónapon át teljesen ingyenes volt, és még így is 20millát szedtek össze vele😊

[merlinw.org]

artschi
<#idiota>

forrás

Daell Drow
Nem gondoltam volna hogy a civ5 es a metro 2033 ilyen jol fogyott.
MerlinW
Steam-nek közel 1 milliárd dollárnyi forgalma volt 2010-ben.

[merlinw.org]

MerlinW
Most vásároljatok, mert csak 263 az Euro😊

[merlinw.org]

DarkJedi
A korábban dobozosan megvett játékok listája, amelyek aktiválhatók Steamen:

link

lolSL
bolti splinter cellhez az UBIshop-ban kell DLC-t venni.

Sziasztok,
Hol tudom - hol érdemes - néznem a steam oldalon belül, hogy egy játék ill. a kódja "steamwork -ös" lett?
Konkrétan a Splinter Cell Conviction -ra gondolok, amit még anno dobozosnak vettem meg de van hozzá egy ajándékba kapott DLC -m.

Egyáltalán érdemes erre várni ? Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Értem. legközelebb jobban odafigyelek erre :-)