34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8055 Én sem vágom hogy mi lehet, de azért kösz a segítséget. -
#8054 Hát akkor passz. -
#8053 Semmit. Ez az, hogy nem történik semmi. Már próbáltam Internet Explorer-ben is regelni, de ott sem megy tovább. -
#8052 Másold be, hogy mit ír ki arra, amikor tovább akarsz menni. -
#8051 Szerintem sem kell, de akkor miért nem megy tovább? Kitöltök mindent rendesen, rákattintok hogy Continue és semmi. Kezdek kicsit lenni. -
#8050 ja akkor jo biznisz. -
#8049 Egyértelműen kell. Magickát majd Collectionba akarom megszerezni! -
#8048 Az opcionális, nem kell kitölteni elvileg. -
#8047 Ha neked kell a dragon rising akkor jo üzlet, ha cseréled utána tovább, akkor a legrosszabb a 4 közül. -
#8046 Na Dead Space kaptam ajánlatot de sajna 9 órája irták (ugye ekkor aludtam már meg nem is néztem)
Super Meat Boy, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Magicka, Trine közül valamelyik.Írtam srácnak OF: DR kell remélem még nem boltolta el! -
#8045 -
#8044 Csinálj légyszi egy screenshotot (takard ki a személyes adatokat). -
#8043 Passz, ezt nem tudom. De nem tudjátok mi lehet ez az Issue number? Nekem gőzöm sincs... -
#8042 nem lehet, hogy a kártyád nem alkalmas netes vásárlásra, hanem külön net kártya kell hozzá? -
#8041 Mikor regisztrálsz a második lépésnél kell kiválasztani a kártya típusát, itt van két lehetőség: Credit card vagy Debit card. A Maestro a Debit card-ba tartozik és ott ki lehet választani. -
#8040 Én nem látom a Click and Buy-nál, hogy elfogadna Maestro-t. -
#8039 Szevasztok!
Nah úgy tűnik, hogy a PayPal-lal is befürödtem, ők sem fogadnak el Maestros kártyát. Viszont van ez a Click and Buy, itt elfogadják, de egyszerűen nem tudok regelni. Megadom a főbb adataimat eddig minden rendben, jön a második lépés mikor kérik a kártyám adatit és innen a fáklyáért sem megy tovább. Kér valami Issue numbert, azt se tudom mi a nyavalya ez vagy hol a gennyben találom meg. Tudja valaki, hogy mi a töcsöm ez? Remélem valaki tud segíteni, mert ti vagytok a végső reményem! :) -
#8038 Ha most lenne acsi vadászat akkor a terraria és eye is jól jönne,de most nem. Alien breeobiad nem nagy szám hydrofobia ingyen se kéne.A hoard szóra sem érdemes a többi meg megvan már -
#8037 Van nekem COD4-em, tradelhető. Ha valaki ajánlana érte valamit, írjon. -
#8036 E.Y.E.-t visszautasítottad? Pedig sokkal többet ér. -
#8035 Ezek közül max a Hoard gyenge, a többi jó cucc. -
#8034 Pár ajánlat jön a DS1-re amcsiktól de vagy megvannak vagy szarokat akarnak.
Eddig ezeket mondtam vissza:
Terraria, AAaaAAaaAA , sanctum,HL2 Episode 1&2, Portal E.Y.E,HOARD.Sanctum,Hydrophobia Mafia ,Alien Breed 2 -
gosumofo #8033 egyszerűbb lenne community profilt linkelni mint ezeket a baromi nagy képeket. -
tibi206 #8032 Ezek lennének azok:
-
#8031 speedtest.net egyszerűbb..:) -
gosumofo #8030 ez megmutatja a valóságot -
#8029 Milyen az a 39 kupon? -
#8028 Ne örülj, mindig sz*r volt a számláló:) Nekem 6Mbites netem van és sokszor 1MB-ot mutat... (768KB a max, de 650-nél gyorsabban sosem töltöttem még) -
#8027 vagy állítgatnak valamit, karbantartás. -
#8026 Nem. Speedtest szerint 42 körül van... nagyon érdekes. -
#8025 megduplázzák.
régen is volt ilyen. -
#8024 9 és most stabilan 8.5 mega felett van. Lehet valamit csináltak a nettel a digisek. -
tibi206 #8023 Esetleg ha vkinek van -75% terraria kuponja az is érdekel. -
#8022 8mbps -
#8021 Na msot megint 7 főlé ment.
Germany-Münich van megadva... akit érdekel. -
tibi206 #8020 Cserélnék 39 Kupont Terráriáért! -
#8019 ja. :) -
#8018 Jah, de ez már majdnem a felénél volt, hirtelen begyorsult... lassan. Most még simán 6 fölött jön, ami így is egyel több, mint kéne :D Fasza a net. Végre. :D (és olcsó) -
#8017 van hogy néha megcsúszik, de ezt nem fogod sokszor viszontlátni. :P
Mikor egy netes letöltés elindul van hogy pár másodpercig 30-40mb-ot szedek másodpercenként. :) -
#8016 Ezt nézzétek. Nem csak az a poén benne, hogy steamről ilyen gyorsan jön, hanem az is, hogy max 5 megával tudnék tölteni lefelé, mert ennyit bír a netem :D