34737
  • H3LLBoY
    Én sem vágom hogy mi lehet, de azért kösz a segítséget.
  • ollie
    Hát akkor passz.
  • H3LLBoY
    Semmit. Ez az, hogy nem történik semmi. Már próbáltam Internet Explorer-ben is regelni, de ott sem megy tovább.
  • ollie
    Másold be, hogy mit ír ki arra, amikor tovább akarsz menni.
  • H3LLBoY
    Szerintem sem kell, de akkor miért nem megy tovább? Kitöltök mindent rendesen, rákattintok hogy Continue és semmi. Kezdek kicsit lenni.
  • DarkSector
    ja akkor jo biznisz.
  • grebber
    Egyértelműen kell. Magickát majd Collectionba akarom megszerezni!
  • ollie
    Az opcionális, nem kell kitölteni elvileg.
  • DarkSector
    Ha neked kell a dragon rising akkor jo üzlet, ha cseréled utána tovább, akkor a legrosszabb a 4 közül.
  • grebber
    Na Dead Space kaptam ajánlatot de sajna 9 órája irták (ugye ekkor aludtam már meg nem is néztem)

Super Meat Boy, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Magicka, Trine közül valamelyik.Írtam srácnak OF: DR kell remélem még nem boltolta el!
  • H3LLBoY
  • ollie
    Csinálj légyszi egy screenshotot (takard ki a személyes adatokat).
  • H3LLBoY
    Passz, ezt nem tudom. De nem tudjátok mi lehet ez az Issue number? Nekem gőzöm sincs...
  • Fabio Capello
    nem lehet, hogy a kártyád nem alkalmas netes vásárlásra, hanem külön net kártya kell hozzá?
  • H3LLBoY
    Mikor regisztrálsz a második lépésnél kell kiválasztani a kártya típusát, itt van két lehetőség: Credit card vagy Debit card. A Maestro a Debit card-ba tartozik és ott ki lehet választani.
  • ollie
    Én nem látom a Click and Buy-nál, hogy elfogadna Maestro-t.
  • H3LLBoY
    Szevasztok!
    Nah úgy tűnik, hogy a PayPal-lal is befürödtem, ők sem fogadnak el Maestros kártyát. Viszont van ez a Click and Buy, itt elfogadják, de egyszerűen nem tudok regelni. Megadom a főbb adataimat eddig minden rendben, jön a második lépés mikor kérik a kártyám adatit és innen a fáklyáért sem megy tovább. Kér valami Issue numbert, azt se tudom mi a nyavalya ez vagy hol a gennyben találom meg. Tudja valaki, hogy mi a töcsöm ez? Remélem valaki tud segíteni, mert ti vagytok a végső reményem! :)
  • grebber
    Ha most lenne acsi vadászat akkor a terraria és eye is jól jönne,de most nem. Alien breeobiad nem nagy szám hydrofobia ingyen se kéne.A hoard szóra sem érdemes a többi meg megvan már
  • ollie
    Van nekem COD4-em, tradelhető. Ha valaki ajánlana érte valamit, írjon.
  • ollie
    E.Y.E.-t visszautasítottad? Pedig sokkal többet ér.
  • MerlinW
    Ezek közül max a Hoard gyenge, a többi jó cucc.
  • grebber
    Pár ajánlat jön a DS1-re amcsiktól de vagy megvannak vagy szarokat akarnak.

Eddig ezeket mondtam vissza:

Terraria, AAaaAAaaAA , sanctum,HL2 Episode 1&2, Portal E.Y.E,HOARD.Sanctum,Hydrophobia Mafia ,Alien Breed 2
  • gosumofo
    egyszerűbb lenne community profilt linkelni mint ezeket a baromi nagy képeket.
  • tibi206
    Ezek lennének azok:

• MerlinW
    speedtest.net egyszerűbb..:)
  • gosumofo
    ez megmutatja a valóságot
  • grebber
    Milyen az a 39 kupon?
  • MerlinW
    Ne örülj, mindig sz*r volt a számláló:) Nekem 6Mbites netem van és sokszor 1MB-ot mutat... (768KB a max, de 650-nél gyorsabban sosem töltöttem még)
  • DarkSector
    vagy állítgatnak valamit, karbantartás.
  • Fpocok
    Nem. Speedtest szerint 42 körül van... nagyon érdekes.
  • DarkSector
    megduplázzák.
    régen is volt ilyen.
  • Fpocok
    9 és most stabilan 8.5 mega felett van. Lehet valamit csináltak a nettel a digisek.
  • tibi206
    Esetleg ha vkinek van -75% terraria kuponja az is érdekel.
  • Fpocok
    8mbps
  • Fpocok
    Na msot megint 7 főlé ment.

Germany-Münich van megadva... akit érdekel.
  • tibi206
    Cserélnék 39 Kupont Terráriáért!
  • DarkSector
    ja. :)
  • Fpocok
    Jah, de ez már majdnem a felénél volt, hirtelen begyorsult... lassan. Most még simán 6 fölött jön, ami így is egyel több, mint kéne :D Fasza a net. Végre. :D (és olcsó)
  • DarkSector
    van hogy néha megcsúszik, de ezt nem fogod sokszor viszontlátni. :P

Mikor egy netes letöltés elindul van hogy pár másodpercig 30-40mb-ot szedek másodpercenként. :)
  • Fpocok
    Ezt nézzétek. Nem csak az a poén benne, hogy steamről ilyen gyorsan jön, hanem az is, hogy max 5 megával tudnék tölteni lefelé, mert ennyit bír a netem :D