Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Üdvözlöm, köszönjük hogy a terméktámogatással kapcsolatba lépett.
Hogy ha a kiegészítõt rendesen DVD-n vásárolna meg, akkor biztosan mûködne, csak be kellene regisztrálni a STEAM-en körösztül. Hogy ha egy interneti üzletre gondol akkor sajnos nem mûködne. Ebben az esetben a kiegészítõt ott meg kell vásárolni ahol az alap játék is volt vásárolva.
Elnézést kérünk a elõfordult problémákért."
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
[merlinw.org]
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg akarom venni a c&3 tiberium wars-t a Steamen, de a kiegjét "dobozosról" használnám. Jelent ez vmi problémát, hogy nem egy helyen venném az alapot+kieget? Más: az van kiírva a vásárláskor, hogy az áfát tartalmazza, tehát amennyi ki van írva egy játéknál annyiba is kerül végül?
Elõre is kösz a választ!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Egy üres STEAM account semmibe nem kerül, de játszani sem lehet nagyon rajta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De lehet Ázsiából még jobban járnak.
Bár hallottam olyanról, hogy valakinek a support összeolvasztotta, de az valami nagyon kacifántos alapokról indult, lehet az nagyon különleges eset volt.
Elõre is köszi
Ujra raktam a Gépem,és nem irtam fel a Steam-hez az adatokat ANNO.Most ugy vagyok,hogy megvan a nevem,de nem tudom a Jelszavam.Küldtek egy E-mailt hogy visszatudom szerezni a jelszavam.Viszon ott van a Kutya elásva,hogy nem tudom a titkos kérdésre a vállaszt,amit anno megadtam.
Nem menti el a telepitett Steam-nél valahol a jelszavam,vagy ilyenkor mivan?Irjak nekik,aztán majd vállaszolnak?Amugy elég sok Játékom van bent,és ez zavar.
Pm-be ha lehetne kérnem.
Köszike
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kotor is siman magyarithato, nekem is megvan es magyaritottam is a steames verziot.
Lenne egy kérdésem. A karácsonyi akció keretében vettem meg a KOTOR elsõ részét. Most úgy döntöttem, hogy felrakom, és azt szeretném kérdezni, hogy ha magyarosítást szeretnék feltenni hozzá, mennyiben baj az, hogy steames a játék? Lehet-e egyáltalán ezáltal magyarítani?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Hol tudom - hol érdemes - néznem a steam oldalon belül, hogy egy játék ill. a kódja "steamwork -ös" lett?
Konkrétan a Splinter Cell Conviction -ra gondolok, amit még anno dobozosnak vettem meg de van hozzá egy ajándékba kapott DLC -m.
Egyáltalán érdemes erre várni ? Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."