Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ob-ba tf2 van mint húzócím, szerintem ob többet ér mint l4d 2 😊
Bár már nem sok ember veszi, mert akit érdekelt, már megvette a benne lévõ játékokat...
Gurren
az orange box most is csak 14 euró

MerlinW
Oszt a karácsonyi 5 eurós L4D2 és 12 eurós Orange Box-al mi volt?😊

[merlinw.org]

lolSL
valve nem féreg módon árazza a saját játékait, szeretnek sokáig eladni belõlük nagy mennyiségben és építeni a közösséget (akik majd megveszik a tf3-t 2020-ban)

byzhouse
+1

amúgy miért ment le az ára ennyire? lesz TF3? *-*

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

lolSL
sztem már csak az ingame storeban lesz akció, ha lesz vmi.

FZoleee
Basszus, legyen már húsvét 😄 TF2-t meg akarom venni, most ment le az ára 7 euróra, de kéne még egy kis akció 😊
Nem, de külföldön élek. 😄

bertino
majom, mi ? 😊

<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Ugye a Bulletstorm-ot nem vettétek meg 50Euroért. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Lehet még egy angliai majom 😄
MerlinW
Én tudtam telepíteni, tehát neked is tudnod kellene. Gondolom egy országban élünk😊

[merlinw.org]

Mostmár megtaláltam én is: http://store.steampowered.com/app/99810/

Csak az a baj, hogy: This item is currently unavailable in your region

Akkor marad a torrent, vagy a GWFL.

grebber
Nem tudom mi van nálad nekem ott van a linken amit adtam és tölti is!

Next PC upgrade: 2022

Nem.

All Items Any OS

bulletstorm

No results were returned for that query."

grebber

Next PC upgrade: 2022

Olvastam valahol, hogy a Bulletstorm demóját Steamrõl is le lehet szedni. Csak az a baj, hogy sehol sem találom. Vagy szedjem inkább GWFLrõl?

MerlinW
A HDD is szokott kattogni. Tehát az is benne lehet a pakliban.

[merlinw.org]

Gurren
sejtettem, hogy valami elkezdett döglõdni, mert mostanában néha 2-3 másodperces, halk sípoló hangot ad ki a gép, a végén meg kattan egyet 😞

lolSL
érik a tápcsere

Gurren
az mitõl lehet, hogy ha bezárom a steamet, majd újra bejelentkezek, újraindul a gép kékképernyõvel <#ticking>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MerlinW
AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity Update Released
Product Update - Valve

The major changes include:
Added new bugs to the game

<#idiota>

[merlinw.org]

bon
Esetleg nem buherált Windows?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lolSL
ok

mooo
Hali!

Abban tud valaki segíteni,hogy miért észleli a steam windows vistának a windows 7-et?
Everest win7-nek látja,de a steam valamiért vistának...
MerlinW
Nyeh...😊

[merlinw.org]

lolSL
van papírod róla?

Rage47
ignorálni kell a hülyeségeit, minden topikban ezt nyomatja
böröczk
De csak ha egy font alá megy : D
Inkább egy cidert : D

Kumiho #2179

MerlinW
Hmm. Lényeg hogy mûködik. Akkor most örülünk😊 Azért kapok egy Guinness-t?<#zavart1>

[merlinw.org]

böröczk
próbáltam a port forwardolást amúgy, de ez az asus router valami kegyetlen, full máshogy mûködnek a beállítások..
dmz-t végülis meghagytam, most újratettem a sztimet, telepítettem az összes vinfos frissítést, és mûködik, egyelõre. Egyébként is holnap elköltözöm, és egy hétig tutira nem lesz net, lehet, megint elõjön ez a bibi az ottani router beállítások miatt.
tûzfalak kikapcsolása volt az elsõ, az nem oldotta meg persze a problémát..

Kumiho #2179

MerlinW
Kapcsold ki a DMZ-t. Nem sok értelme van használni, nem arra való, hogy kibújj a szabályok alól - DMZ amolyan szervíz mód. Ha nincs szükséged a router általi védelemre, egyszerûen csak kapcsold ki a tûzfalat, vagy ha nem lehet, adj meg egy 1000-64000 TCP/UDP szabályt.

A hardveres (pl. router) tûzfal egyébkén minden szoftveres tûzfalat lepipál, tehát célszerû azt használni. Így nem zabálja a rendszeredet sem az azon használt fal.

[merlinw.org]

MerlinW
Fejezd már be b+, de tényleg... Mégis milyen alapon ítélsz el bárkit, vagy osztod be a pénzért. Arról nem is beszélve, hogy legalább a lányokkal lennél kulturáltabb...

[merlinw.org]

böröczk
bocs az össze-visszaságért, meg ingerültségért, nem magyarázkodom.
máskor az ilyen támadó hozzászólásokat mellõzzétek már, segítséget próbáltam kérni, de legközelebb csak úgy tehetem ezek szerint, ha nem vagyok õszinte, szuper.

Kumiho #2179

böröczk
de SOSE JÁTSZOTTAM MÉG VELE. és tudom, hogy volt akcióban, akkor épp rohadtul tanultam, és nem volt idõm kipróbálni, azóta már bánom, meg kellett volna venni, ha megint lesz tuti lecsapnék rá, meg nézegettem angol oldalakon is, de drága még.
aha, félmilliókat, hol élsz bogárka..
egyrészt most jöttem ki, még enájszámom sincs, úgy adóztatnak, mint a rohadtélet, drága a lakbér, és húznék már haza legszívesebben, mert GYÛLÖLÖK itt kint lenni, és 2 óra hl játék után már venném meg, lehet, még a mostani áráért is meg fogom, de csak dobozosan.
és igen, van ilyen gáz alak, aki még nem játszott hl-ekkel,
tudod, ki a szánalmas, aki egy segítségkérõ hozzászólásra olyanokat írogat be, mint a magadfajták, rühellem ezt a stílust, ilyenkor inkább meg se szólalnátok, komolyan. Én a legutoljára kövezem meg azt, akinek nem minden játéka eredeti, tudod vannak ennél sokkal súlyosabb vétkek.
És köszi a segítséget.

Kumiho #2179

lolSL
és 1 fontért is árulták nemrég ha nem keresnél félmilliókat londonban
szánalom kb die die die

lolSL
de pont a HL-t..
egyetlen game a világon ami megérdemli a pénzt kb

böröczk
befoghatod. van jópár eredeti sztimes játékom, nyilván ezért fontos, és tudod mit, még háromezermillioszor letölteném a hálflájfot, ameddig meg nem unom. és az sem tartozik senkire, miért töltöttem le, foglalkozzanak már az ilyen idióták mással.
viszont te is az intellektuális, segítõkész fórumtagok társaságát erõsíted, köszönet ezért, de amúgy még mindig százszor inkább visszasírom ezt a jó magyar mentalitást, mint ami itt, Londonban van..

Kumiho #2179

lolSL
warezhuszár

böröczk
nekem is, hogy átengedjen mindent, és eddig ment is..
igazából azóta kezdett el baszakodni, amikor a hálflájfnak feltettem egy tört verzióját a laptopra.. bár nem tudom, ennek mi köze van a dologhoz, eddig mégis rendben volt. Csak ha már lesz net az új helyen, ahova költözünk, végre egy hónap után szeretnék játszani a sztimes játékaimmal, viszont ez egy pöttyet nehezít így a dolgon : D

egyébként elkezd update-elni a sztim, majd 0-n úgy szépen meg is áll

Kumiho #2179

kifli
nekem dmz be van lõve routerben (mondjuk nemértem miért baj ez steamnek...)
böröczk
Steam does not support gameplay on machines operating in a network DMZ. You must remove your machine from the DMZ in order to play through Steam.

ez azt jelenti, hogy a dmz-t disable-re tegyem, vagy csak szedjem ki a gépem ip címét?

Kumiho #2179

böröczk
ezeket próbáltam, semmire nem voltak jók, a vicc, hogy eddig mûködött a sztim, minden játékkal együtt, és ugyanez a ruter volt, szóval az nem lehet a ludas... áhh, kész, már újratelepítettem, ezzel a blob-bal is szórakoztam ,de semmi..

Kumiho #2179

pointer4
Nem olyan rég óta számolja a steam 😄
Ráadásul nem mindenki diák 😄
Gurren
FZoleee
egy TF2-t én is elfogadnék 😊
böröczk
mostm eg tök mást ír, hogy a steam futtatásához internetre van szükség.. megõrülök, eddig tök jól ment..

Kumiho #2179

byzhouse
küldhetsz nekem játékokat 😄 pl Team fortress 2-t 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

böröczk

Kumiho #2179