Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár már nem sok ember veszi, mert akit érdekelt, már megvette a benne lévõ játékokat...
amúgy miért ment le az ára ennyire? lesz TF3? *-*
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Csak az a baj, hogy: This item is currently unavailable in your region
Akkor marad a torrent, vagy a GWFL.
All Items Any OS
bulletstorm
No results were returned for that query."
Next PC upgrade: 2022

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Product Update - Valve
The major changes include:
Added new bugs to the game
<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Abban tud valaki segíteni,hogy miért észleli a steam windows vistának a windows 7-et?
Everest win7-nek látja,de a steam valamiért vistának...
[merlinw.org]
dmz-t végülis meghagytam, most újratettem a sztimet, telepítettem az összes vinfos frissítést, és mûködik, egyelõre. Egyébként is holnap elköltözöm, és egy hétig tutira nem lesz net, lehet, megint elõjön ez a bibi az ottani router beállítások miatt.
tûzfalak kikapcsolása volt az elsõ, az nem oldotta meg persze a problémát..
Kumiho #2179
A hardveres (pl. router) tûzfal egyébkén minden szoftveres tûzfalat lepipál, tehát célszerû azt használni. Így nem zabálja a rendszeredet sem az azon használt fal.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
máskor az ilyen támadó hozzászólásokat mellõzzétek már, segítséget próbáltam kérni, de legközelebb csak úgy tehetem ezek szerint, ha nem vagyok õszinte, szuper.
Kumiho #2179
aha, félmilliókat, hol élsz bogárka..
egyrészt most jöttem ki, még enájszámom sincs, úgy adóztatnak, mint a rohadtélet, drága a lakbér, és húznék már haza legszívesebben, mert GYÛLÖLÖK itt kint lenni, és 2 óra hl játék után már venném meg, lehet, még a mostani áráért is meg fogom, de csak dobozosan.
és igen, van ilyen gáz alak, aki még nem játszott hl-ekkel,
tudod, ki a szánalmas, aki egy segítségkérõ hozzászólásra olyanokat írogat be, mint a magadfajták, rühellem ezt a stílust, ilyenkor inkább meg se szólalnátok, komolyan. Én a legutoljára kövezem meg azt, akinek nem minden játéka eredeti, tudod vannak ennél sokkal súlyosabb vétkek.
És köszi a segítséget.
Kumiho #2179
viszont te is az intellektuális, segítõkész fórumtagok társaságát erõsíted, köszönet ezért, de amúgy még mindig százszor inkább visszasírom ezt a jó magyar mentalitást, mint ami itt, Londonban van..
Kumiho #2179
igazából azóta kezdett el baszakodni, amikor a hálflájfnak feltettem egy tört verzióját a laptopra.. bár nem tudom, ennek mi köze van a dologhoz, eddig mégis rendben volt. Csak ha már lesz net az új helyen, ahova költözünk, végre egy hónap után szeretnék játszani a sztimes játékaimmal, viszont ez egy pöttyet nehezít így a dolgon : D
egyébként elkezd update-elni a sztim, majd 0-n úgy szépen meg is áll
Kumiho #2179
ez azt jelenti, hogy a dmz-t disable-re tegyem, vagy csak szedjem ki a gépem ip címét?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯