Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
A szokásos steam szarság.
Én már nem is nézem mert csak felbasz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Azért pofátlanság amit mûvelnek ma a Borderlandsal. Amcsiknak kb. 1400 ft a GOTY kiadás, nekünk meg 3300 ft. <#levele>
DarkSector
Jah értem igen ezt nem tudtam eddig csak mentésekre használtam hiszen a steam-et a d-re eleve lehet telepiteni is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah elõttem irták már 3.75 euro
kb 1000ft

Bár már megvan nálunk a 4 ember...de még egyedül megvéve 5 euro sem sok érte.

MerlinW
Ha alkalmazást mozgatsz, akkor célszerû hard linkelni /J paraméterrel.

mklink doksi

[merlinw.org]

artschi
1000 Ft kb.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fabio Capello
mennyi a fórpakkban az egy fõre jutó ár?

DarkSector
Bioshock 2-õt megvenné valaki? mert 3-an elvileg már lennénk és 4 ember kell, a pack-hoz...
ha nem találunk idõbe 4.-et valakit ha érdekel írjon privátba. THX

DarkSector
Egyszerûbben:

Átmozgatod a fájlokat.

Start->Parancssor->

mklink c:\....\....\Steam d:\.....\.....\Steam

Én így szoktam pl a játékmentéseket. 😊

Köszi! Lesz még kérdésem, készülj! 😄

www.smart-bus.hu

MerlinW
Ha Win7-et használsz, symlinkelheted:

Csinálsz egy link.bat fájlt:

@echo off
set honnan="e:\játékkönyvtár"
set hova="d:\Steam\steamapps\common\játékkönyvtár"

mklink /J %hova% %honnan%

Ahol az e: az SSD, d: a steam helye. futtatás elõtt logikusan mozgasd át a kívánt könyvtárat az ssd-re, majd futtasd a készített .bat fájlt.

Ha nem Win7-et használsz, akkor sehogy, csak Steam-el együtt.

[merlinw.org]

Urak!

Steam fiók hdd-n van, de egy játékot a sok közül át szeretnék tenni ssd-re. Megoldható ez? Ha igen, hogy?

www.smart-bus.hu

kifli
nem kell versenyszint, csak 4-5 haver/ismerõs, stb, és össze kell dolgozni velük...

Nem szoktam sokat tf-ezni, nincs klánom meg ilyesmik, viszont mikor felmegyünk ismerõsökkel együtt, elég jól elvagyunk...

MerlinW
HL2 alatt sem az van, ami kiadáskor😊

Persze én nem degradálom le a TF2-õt, jó játék. Nekem csak a közösséggel van bajom. És lehet, hogy verseny szinten jó a közösség, de azt ugye én mint átlagos vásárló, játékos lesz*rom. Legyen a pub is valamennyire normális.

[merlinw.org]

lolSL
minden erre jut ennyi év után. vagy elnéptelenedik

kifli
Azért az sem elhanyagolható, hogy a tf2 alatt nem az a source motor van, mint ami kiadáskor. Másjátéknál, nem szokták az egész alapját frissíteni ilyen mértékben...

És rengeteg új dolog került a játékba.

A leírt arányok pedig nem jók, mert rengeteg finomítgatás van. Attól mert az írják hogy fixed, az nembiztos hogy bug, hanem community fix, fegyver erõsség állítások stb. Mivel steames a játék, könnyen belenyúlnak dolgokba, úgyis frissít mindenkinek, ha nem jön be csak visszaállítják...

A másik, meg hogy megjelenés napján, nem volt benne több bug, mint egy átlag másik játékban.

Az updatek nagy része, nem is úgy jött, hogy hirtelen találtak 1-2 hibát, akkor azt javították.

Ha azt az oldalt nézed, ahol a 119-es update-et ünneplik, és beleolvasol, a tervezett 100 update helyett, csak 19-el lett több. Más játékok sokkal több bugal maradnak támogatás nélkül...

A tf mostanra olyan szinten van, hogy pubon az idle, meg a trade megy, ha rendesen szeretnél játszani, ahhoz kell egy csapat. Pubon valóban az agynélküli megyek amerre látok dolog ment/megy.
lolSL
ahol számít, ott ki van kapcsolva

MerlinW
Pontyosan. Ezek a sapkás, ládás izék vitték infantilis irányba a játékot.

[merlinw.org]

MerlinW
Világos, a bõvítésre egy rossz szavam sincs, de a lenti update-ek 70%-a javítás, 20%-a finomítgatás, 10% pedig az új tartalom😊

Megjegyzem az itemeknek sok értelme nincs játékmenet szempontjából, fõleg a nem fegyver elemeknek.

[merlinw.org]

Gurren
kár, hogy innen nem csak a map-ek, meg 1-2 fegyver került bele 😞

lolSL
nem csak bugjavításról van szó, megsokszorozták a megjelenés óta a tartalmat a játékban. mintha l4d l4d2 közti váltást patchekkel, ingyen oldották volna meg. de a TF meg is érdemli ezt a törõdést, nem nagyon lenne ma multiplayer gaming ha az eredetit nem találják fel 😊

MerlinW
Nem feltétlenül pozitív dolog ez😊 Az jó dolog, hogy a Valve ilyen support-ot ad, de ez a lista a játék kezdeti minõségét és állapotát jellemzi elsõsorban😊
WoW-al 10x többen játszanak, 2x idõsebb és 100x összetettebb játék, mégsem jött hozzá ennyi javítás😊

Half Life 1-2 höz is jönnek folyamatosan a source update-ek, ahogy minden más Valve játékhoz is. Ez jó, nincs vele baj.
Viszont nehogymár ott tartsunk, hogy attól lesz jó egy játék, minél több bug van benne😊

[merlinw.org]

kifli
Azért ennyi nem jött hozzá
TF2 updatek 2010 április 29-ig

Azóta jött még pár: WIKI összesen eddig 190 db
MerlinW
Jaja, KF is jó cucc, bár ritkán játszom vele.

[merlinw.org]

MerlinW
Én valamelyik idei akcióban vettem 5 ojróért az anthology-t😊

[merlinw.org]

MerlinW
L4D-hez is a mai napig hetente jönnek új játékmódok, javítások, finomítások, DLC is most fog megint jönni (már megy az open beta).

[merlinw.org]

lolSL
anthology meg egy féreg kiadás.. EA mocsok húzása, bár a valve is asszisztált a steamen, úgyhogy végülis mindketten bûnösök. ugye elõtte a sierra féle HL már 990ft környékén volt kapható, amivel minden mod (TFC CS DOD stb) játszható volt (steamen aktiválva meg a kiegek is), de a HL meg CS anthologyval elintézték hogy újra majdnem 10ezerbe kerüljenek az 5 éves játékok.. CS mellé nem járt mod támogatás, HL mellé nem járt CS.. mehh

kifli
játszottam vele, meg is van...

De ígyis többet szoktunk kf-be taktikolni, hogy ki milyen perkbe álljon, mert nem mindegy, hogy mire mivel lõsz...
Fleshpoundot egy nyílpuskával sima ügy kilõni, de a kis ugrándozó szarok ellen nem sokat ér...

l4d nekem sem versus-ba sem survivor sem más egyéb módban nem volt más mint daráló...
lolSL
TF2 a valve eddigi legnagyobb projectje, semmin se dolgoztak ennyit se megjelenés elõtt, se után, nem csodálkoznék ha évek múlva is jönnének meg az updatek. ha épp nem lett volna kész a másik 2 játék is mellette, akkor megállta volna a helyét egyedül is, ahogy ki is adták külön dobozban késõbb.

Rage47
Látszik, hogy ne játszottál L4D-del😄 Van 8 féle Infected, mindegyikkel máshogy kel támadni, már ez is több taktikázást igényel, mint a KF.
MerlinW
Játszottál már L4D2 realism versus-t jobb játékosokkal? Mondjuk lényegtelen, kinek a pap... Számomra a TF féle lövöldék az agyatlanok. Nem is játszom velük, és ez így rendben is van😊 CS-t is sokan imádják, azzal még annyit sem volt türelmem játszani, mint TF-el. Ez van.

OB-al kapcsolatban, az egy dolog, hogy a TF2-vel többen játszanak, ettõl függetlenül közismert tény, hogy az OB a HL2 köré épült, csak mellé nyomták grátiszként a Portal-t és a TF2-õt.
Ugye a Black Box volt az EP2 megjelenésekor a premium csomag, majd jött deluxe-ként az Orange, ami tartalmazta az összes HL2 részt. Nem sokkal késõbb pedig jött a harmadik "doboz", a Half Life Anthology, ami az elsõ részt és kiegészítõit tartalmazta (és talán a TF elsõ részét, mint bónuszt).

[merlinw.org]

kifli
hát, szerintem tf2-vel többen játszanak, mint hl2-vel napiszinten. Amúgy pubolni felmenni nincs értelme, warozni meg hasonlók elég sok taktikával lehet. L4D 2 agyatlan hentelés, kiszámítható ellenfelekkel. Ilyen típusú játékban inkább játszok killing flooral, ott legalább kell agy, hogy melyik perkbe álljak, milyen fegyót vegyek stb...
bon
Hétvégi akció néven is megfelel az akció, ha lesz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

FZoleee
"I never heard of any "Easter Sale". Easter is Sunday April 24 this year so I am sure there will be a weekend deal."

Volunteer Moderator írta, ezekszerint nincsen akciós idõszak húsvétkor? 😞
pointer4
<#eljen>
bon
2K Games akció és nyereményjáték 4 napon keresztül, Mafia 1-et már meg is vettem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

pointer4
Baromi sok az érte... Inkáb wrez, és karikor 25€ a csomag 😄
lolSL
kieg nincs, mert sikerült a GPG-nek kirúgatnia magát minden rész között az aktuális kiadójától így eléggé szétszóródtak a jogok 😊

Botond
De az nincs steamen, és mondjuk az elsõ résznél úgy néz ki a kieg, hogy alapjátékkal együtt van, és átalakul jelentõsen. A kettõnél nem tudom hogy van,de gondolom hasonló.
MerlinW
Ha már "ingyen" megkapjuk az elsõ két részt, a kiegészítõkre csak szánhatunk pár eurót😊

[merlinw.org]

Botond
Én most dungeon siege 3-on gondolkozok. Ajándék 1+2 jár hozzá. Ami visszatart, hogy ha jól értem csak az alap 1+2 kiegek nélkül. 😞
MerlinW
Idén lesz 4 éves a TF2😊

[merlinw.org]

pointer4
Régebben??? Tavaly? 😄
Olyan a játék, amilyenné a közössége teszi. A számomra legjobb multit régebben a TF2 nyújtotta.

lolSL

õk mondják 😊

lolSL
pub alapján nem lehet megítélni a TF2-t, ott tényleg csak a sapis bohóckodás megy. CS sem dust2/247 hanem az egyik legpróbb pc-s játék.

Gurren
a közösség tényleg primitív. nem is járok ogc-hez hasonló magyar pub-okra, mert szánalmas, ami ott megy D:

MerlinW
Ha te mondod...

[merlinw.org]

Rage47
TF2 sokkal taktikásabb, mint a L4D, de ez csak klánozással, Warokon jön ki.
MerlinW
Hát.. játékmenetben meg sem közelíti a TF a L4D-et😊 Kevés primitívebb játék van TF2-nél - ez tisztán látszik a közössége nagy részén is, illetve az ahogy eljutott erre a trade-sapi-izé szintre. Nem mondom, hogy rossz játék, viszont L4D cseppet több észt, csapatmunkát igényel, valamint ezerszer összetettebb.

OB húzócíme pedig a HL2😊

[merlinw.org]