34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8255 Mi nem világos abban, hogy az után kapsz pontokat, hogy mennyi és milyen értékű játékokat raknak fel? -
#8254 Van hogy gondol 1-et egy gazdag gyerek és vesz egy dota2 vagy mw3-at és kaapsz 4 pontot, kb de van hogy csak kis játékokat ajánlanak fel, akkor kapsz 1-2 pontot. :)
Én pl feldobtam HL 2 EP2-őt az gondolom 1 pontot adott. -
#8253 Az alapján amennyi pontot kapok összevissza NEM VILÁGOS! -
#8252 Ezt most nem értem miért írtad. Nem világos amit leírtam? -
#8251 De pont ezt mondom 3 napja 1 nap alatt 3x ponttal ment fel most 2 nap alatt asszem 4 vagy 5.
De nem lényeg nem mintha nyernék valaha is :D -
#8250 A játékok értékének 5%-át kapja meg mindenki pontban, vagyis egy 20 dolcsis játék után 1 pontot ad. Mivel a legtöbben már feltették a karácsonyi banzájban nyert, felesleges játékaikat, most pangás van, és valszeg ez így lesz egy darabig. Karácsony előtt kb ugyanez volt, vagyis általában nagyon lassan gyűlnek a pontok. -
#8249 A felajánlott játékok után ad pontot, de hogy mennyit nemtudom, gondolom érték szerint. -
#8248 Erre a steamgifts pontkapásra jó lenne valami magyarázatot találni.
Multkor nem léptem be 1 kerek napig és valami 30-40 pontot kaptam plusszba.
Most két nap alatt nem adott 10 pontot se.Így nem is tudok semmire rakni. -
#8247 skacok van egy limbó 50%
ha beváltom játékra ki mit ajánl érte?
köszi olie :)
-
#8246 Nem kell írni senkinek. Steramgifts-en jelöld be, hogy megkaptad a nyereményed. -
#8245 áh értem akkor majd irok nekik. thx. -
#8244 Nos, ha Humble bundle vagy Indie Royale pakk, akkor igen. Más játék is lehet, ugye retail, promóció. -
#8243 Csak mert adtak egy cd-kulcsot, ami egy idege embertől jött, közbe kiderült hogy az, de spam-ba kaptam, és most marha jó mert azt hittem valami reklám dolog....:S -
#8242 Ezt miből gondolod? -
#8241 Igen, létezik. Amúgy meg nem a steamgifts oldaltól kapod a játékot, hanem attól, aki jótékonykodik. -
#8240 Nem ő indította. -
#8239 nézd meg ki indította az a nyereményt amelyiket megnyerted
szerintem a srác így küldte el a játékot.
nem volt feltüntetve a megnyert játéknál mit is kap a nyertes? -
#8238 üdv létezik hogy egy cd-kulcsot kapok a steam gift-től? Valami Brian Kalmer küldte. ?? -
#8237 Skacok egy technikai kérdés
A címkézéssel kapcsolatban:
Ha csinálok egy címkét, és meg szeretném változtatni a kiírását azt hol tudom megtenni?
Mert ahol megcsinálom ott nincs módosítási lehetőség.
-
#8236 Nah megnézem sogor szereti az ilyeneket. -
#8235 Valami kártyajáték lesz. -
#8234 Thx.
Ha megkapom kipróbálom milyen játék, még nem is hallottam róla, csak bejelöltem. :) -
#8233 Igen én se reménykedtem, de valszeg azért mert ugye ebből 10 példány volt kimagaslóan nagy esélyekkel, biztos belecsúsztam, de van még 1-2 3-4 copies-os Humble ami még sorsolásra vár és jelentkeztem. :) -
#8232 Gratulálok! :) -
#8231 erre én is jelentkeztem, de nem nyertem :( -
#8230 NM a badas dolog hogy felajánlottam tegnap a HL2-őt, ma meg reggel nyertem a Steam Gift-en!!!!! :)
-
#8229 Én még csak a letöltésig jutottam, majd este megnézem. -
#8228 Mindegy, hamar lejött, már nyomtam is :) -
#8227 köszi a felajánlást beszálltam én is hátha...:) -
#8226 Játékot elindítod,majd lerakod tálcára.Játéklistában kijelölöd amit töltöttél és rákattintasz a letöltés szüneteltetésére,utána meg a letöltés folytatására. -
#8225 Tudtommal a Steam automatikusan leállítja a letöltést, ha elindítasz egy játékot. akkor is, ha csak egy parancsikonos játék. hülye tipp: szed le Originről. -
#8224 Azt próbáltam ... ugyan azt írta, hogy folytatja a letöltést, de az nem indult el :(
Akkor lehet csak valami bugba futottam. -
#8223 kezd el jatszani, aztan tab+shiftel eroltesd tovabb a letoltest akkor menni fog. -
#8222 Feldobtam egy HL2 EP2-őt giftaway-re, ha érdekel valakit.
SG Group-nak. :)
Sok sikert!
GIFT -
#8221 Be lehet állítani valahogy a Steamet, hogy ha játszok akkor is menjen tovább a háttérben a letöltés és ne függessze fel?
Kingdoms of Amalur demót szedném, de közben játszanék Skyrimmel ....... ne kelljen már megvárni míg lejön. -
#8220 THX megvan. :) -
#8219 Pontosan milyen cucc érdekelne? jelenleg nincs sok felesleges, de majd PÜ-ben megbeszéljük. -
#8218 Nézd meg nálam. Én benne vagyok. -
#8217 kuponok nem erdekelnek de tf2 itemek johetnek ha van. -
Indigo #8216 Thx!