Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már nem is nézem mert csak felbasz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kb 1000ft
Bár már megvan nálunk a 4 ember...de még egyedül megvéve 5 euro sem sok érte.
[merlinw.org]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha nem találunk idõbe 4.-et valakit ha érdekel írjon privátba. THX
Átmozgatod a fájlokat.
Start->Parancssor->
mklink c:\....\....\Steam d:\.....\.....\Steam
Én így szoktam pl a játékmentéseket. 😊
www.smart-bus.hu
Csinálsz egy link.bat fájlt:
@echo off
set honnan="e:\játékkönyvtár"
set hova="d:\Steam\steamapps\common\játékkönyvtár"
mklink /J %hova% %honnan%
Ahol az e: az SSD, d: a steam helye. futtatás elõtt logikusan mozgasd át a kívánt könyvtárat az ssd-re, majd futtasd a készített .bat fájlt.
Ha nem Win7-et használsz, akkor sehogy, csak Steam-el együtt.
[merlinw.org]
Steam fiók hdd-n van, de egy játékot a sok közül át szeretnék tenni ssd-re. Megoldható ez? Ha igen, hogy?
www.smart-bus.hu
Nem szoktam sokat tf-ezni, nincs klánom meg ilyesmik, viszont mikor felmegyünk ismerõsökkel együtt, elég jól elvagyunk...
Persze én nem degradálom le a TF2-õt, jó játék. Nekem csak a közösséggel van bajom. És lehet, hogy verseny szinten jó a közösség, de azt ugye én mint átlagos vásárló, játékos lesz*rom. Legyen a pub is valamennyire normális.
[merlinw.org]
És rengeteg új dolog került a játékba.
A leírt arányok pedig nem jók, mert rengeteg finomítgatás van. Attól mert az írják hogy fixed, az nembiztos hogy bug, hanem community fix, fegyver erõsség állítások stb. Mivel steames a játék, könnyen belenyúlnak dolgokba, úgyis frissít mindenkinek, ha nem jön be csak visszaállítják...
A másik, meg hogy megjelenés napján, nem volt benne több bug, mint egy átlag másik játékban.
Az updatek nagy része, nem is úgy jött, hogy hirtelen találtak 1-2 hibát, akkor azt javították.
Ha azt az oldalt nézed, ahol a 119-es update-et ünneplik, és beleolvasol, a tervezett 100 update helyett, csak 19-el lett több. Más játékok sokkal több bugal maradnak támogatás nélkül...
A tf mostanra olyan szinten van, hogy pubon az idle, meg a trade megy, ha rendesen szeretnél játszani, ahhoz kell egy csapat. Pubon valóban az agynélküli megyek amerre látok dolog ment/megy.
Megjegyzem az itemeknek sok értelme nincs játékmenet szempontjából, fõleg a nem fegyver elemeknek.
[merlinw.org]
WoW-al 10x többen játszanak, 2x idõsebb és 100x összetettebb játék, mégsem jött hozzá ennyi javítás😊
Half Life 1-2 höz is jönnek folyamatosan a source update-ek, ahogy minden más Valve játékhoz is. Ez jó, nincs vele baj.
Viszont nehogymár ott tartsunk, hogy attól lesz jó egy játék, minél több bug van benne😊
[merlinw.org]
TF2 updatek 2010 április 29-ig
Azóta jött még pár: WIKI összesen eddig 190 db
[merlinw.org]
De ígyis többet szoktunk kf-be taktikolni, hogy ki milyen perkbe álljon, mert nem mindegy, hogy mire mivel lõsz...
Fleshpoundot egy nyílpuskával sima ügy kilõni, de a kis ugrándozó szarok ellen nem sokat ér...
l4d nekem sem versus-ba sem survivor sem más egyéb módban nem volt más mint daráló...
OB-al kapcsolatban, az egy dolog, hogy a TF2-vel többen játszanak, ettõl függetlenül közismert tény, hogy az OB a HL2 köré épült, csak mellé nyomták grátiszként a Portal-t és a TF2-õt.
Ugye a Black Box volt az EP2 megjelenésekor a premium csomag, majd jött deluxe-ként az Orange, ami tartalmazta az összes HL2 részt. Nem sokkal késõbb pedig jött a harmadik "doboz", a Half Life Anthology, ami az elsõ részt és kiegészítõit tartalmazta (és talán a TF elsõ részét, mint bónuszt).
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Volunteer Moderator írta, ezekszerint nincsen akciós idõszak húsvétkor? 😞
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
OB húzócíme pedig a HL2😊
[merlinw.org]