34737
  • ollie
    Mi nem világos abban, hogy az után kapsz pontokat, hogy mennyi és milyen értékű játékokat raknak fel?
  • DarkSector
    Van hogy gondol 1-et egy gazdag gyerek és vesz egy dota2 vagy mw3-at és kaapsz 4 pontot, kb de van hogy csak kis játékokat ajánlanak fel, akkor kapsz 1-2 pontot. :)

Én pl feldobtam HL 2 EP2-őt az gondolom 1 pontot adott.
  • grebber
    Az alapján amennyi pontot kapok összevissza NEM VILÁGOS!
  • ollie
    Ezt most nem értem miért írtad. Nem világos amit leírtam?
  • grebber
    De pont ezt mondom 3 napja 1 nap alatt 3x ponttal ment fel most 2 nap alatt asszem 4 vagy 5.
    De nem lényeg nem mintha nyernék valaha is :D
  • ollie
    A játékok értékének 5%-át kapja meg mindenki pontban, vagyis egy 20 dolcsis játék után 1 pontot ad. Mivel a legtöbben már feltették a karácsonyi banzájban nyert, felesleges játékaikat, most pangás van, és valszeg ez így lesz egy darabig. Karácsony előtt kb ugyanez volt, vagyis általában nagyon lassan gyűlnek a pontok.
  • DarkSector
    A felajánlott játékok után ad pontot, de hogy mennyit nemtudom, gondolom érték szerint.
  • grebber
    Erre a steamgifts pontkapásra jó lenne valami magyarázatot találni.
    Multkor nem léptem be 1 kerek napig és valami 30-40 pontot kaptam plusszba.
    Most két nap alatt nem adott 10 pontot se.Így nem is tudok semmire rakni.
  • RoboKutya78
    skacok van egy limbó 50%
    ha beváltom játékra ki mit ajánl érte?

köszi olie :)
  • ollie
    Nem kell írni senkinek. Steramgifts-en jelöld be, hogy megkaptad a nyereményed.
  • DarkSector
    áh értem akkor majd irok nekik. thx.
  • Optimus Prime
    Nos, ha Humble bundle vagy Indie Royale pakk, akkor igen. Más játék is lehet, ugye retail, promóció.
  • DarkSector
    Csak mert adtak egy cd-kulcsot, ami egy idege embertől jött, közbe kiderült hogy az, de spam-ba kaptam, és most marha jó mert azt hittem valami reklám dolog....:S
  • ollie
    Ezt miből gondolod?
  • ollie
    Igen, létezik. Amúgy meg nem a steamgifts oldaltól kapod a játékot, hanem attól, aki jótékonykodik.
  • DarkSector
    Nem ő indította.
  • RoboKutya78
    nézd meg ki indította az a nyereményt amelyiket megnyerted
    szerintem a srác így küldte el a játékot.
    nem volt feltüntetve a megnyert játéknál mit is kap a nyertes?
  • DarkSector
    üdv létezik hogy egy cd-kulcsot kapok a steam gift-től? Valami Brian Kalmer küldte. ??
  • RoboKutya78
    Skacok egy technikai kérdés
    A címkézéssel kapcsolatban:
    Ha csinálok egy címkét, és meg szeretném változtatni a kiírását azt hol tudom megtenni?
    Mert ahol megcsinálom ott nincs módosítási lehetőség.
  • DarkSector
    Nah megnézem sogor szereti az ilyeneket.
  • ollie
    Valami kártyajáték lesz.
  • DarkSector
    Thx.
    Ha megkapom kipróbálom milyen játék, még nem is hallottam róla, csak bejelöltem. :)
  • DarkSector
    Igen én se reménykedtem, de valszeg azért mert ugye ebből 10 példány volt kimagaslóan nagy esélyekkel, biztos belecsúsztam, de van még 1-2 3-4 copies-os Humble ami még sorsolásra vár és jelentkeztem. :)
  • ollie
    Gratulálok! :)
  • Fabio Capello
    erre én is jelentkeztem, de nem nyertem :(
  • DarkSector
    NM a badas dolog hogy felajánlottam tegnap a HL2-őt, ma meg reggel nyertem a Steam Gift-en!!!!! :)

• Botond #8229
    Én még csak a letöltésig jutottam, majd este megnézem.
  • Laza
    Mindegy, hamar lejött, már nyomtam is :)
  • RoboKutya78
    köszi a felajánlást beszálltam én is hátha...:)
  • mooo
    Játékot elindítod,majd lerakod tálcára.Játéklistában kijelölöd amit töltöttél és rákattintasz a letöltés szüneteltetésére,utána meg a letöltés folytatására.
  • Optimus Prime
    Tudtommal a Steam automatikusan leállítja a letöltést, ha elindítasz egy játékot. akkor is, ha csak egy parancsikonos játék. hülye tipp: szed le Originről.
  • Laza
    Azt próbáltam ... ugyan azt írta, hogy folytatja a letöltést, de az nem indult el :(
    Akkor lehet csak valami bugba futottam.
  • Daell Drow
    kezd el jatszani, aztan tab+shiftel eroltesd tovabb a letoltest akkor menni fog.
  • DarkSector
    Feldobtam egy HL2 EP2-őt giftaway-re, ha érdekel valakit.

SG Group-nak. :)

Sok sikert!

GIFT
  • Laza
    Be lehet állítani valahogy a Steamet, hogy ha játszok akkor is menjen tovább a háttérben a letöltés és ne függessze fel?

Kingdoms of Amalur demót szedném, de közben játszanék Skyrimmel ....... ne kelljen már megvárni míg lejön.
  • DarkSector
    THX megvan. :)
  • Optimus Prime
    Pontosan milyen cucc érdekelne? jelenleg nincs sok felesleges, de majd PÜ-ben megbeszéljük.
  • Fpocok
    Nézd meg nálam. Én benne vagyok.
  • Daell Drow
    kuponok nem erdekelnek de tf2 itemek johetnek ha van.
  • Indigo
    Thx!