34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8296 van
LIMBO
Ship Simulator Extremes
csere
Cities XL 2012
Tom Clancy's H.A.W.X 1
Tom Clancy's H.A.W.X 2
World In Conflict
Two Worlds II
Two Worlds Epic Edition
http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/#753_0
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition nem cseretárgy/eladó -
#8295 Nekem van két Super MNC béta meghívóm, giftem. Akit érdekel írjon. -
#8294 Szerintem nincsenek kuponok EA játékokhoz. -
gosumofo #8293 létezik ea játékhoz kupon egyáltalán? -
#8292 EA vagy Medal Of Honor kuponja valakinek van? adnék érte : 50%-KAL OLCSÓBB E.Y.E.: Divine Cybermancy
50%-KAL OLCSÓBB LEGO Batman, 33%-KAL OLCSÓBB Valve 25%-KAL OLCSÓBB Deus Ex: Human Revolution 25%-KAL OLCSÓBB Atari kuponokat -
#8291 Nah még 1 The Darkness 2 :) -
#8290 Miért ha ő semmi mást nem akar vásárolni csak Cod 4-et és már elege van hogy trade-ekért kuncsorogjon akkor legjobb!
Steamtrade-en ha kirakná nagyobb esélye lenne!
-
#8289 Miért? én is elcserélném az én kuponjaimat. :) -
#8288 Akkor jó hülye vagy. Már boccs. -
#8287 Az összeset cserélném 1db 75%-os COD4 kuponra -
#8286 Nincs valakinek egy felesleges Alien Breed 3 kuponja? -
#8285 na igen ettől félek én is:)
-
#8284 csak vicceltem nem az a baj szerintem hogy senkinek nem kell hanem lehet most éppen nincs csere játékuk...:S -
#8283 :))
Na azé annyira nem gáz ez a játék 10 eu:) -
#8282 Nemtudom. :)
Van itthon kolbász meg hagyma...:) -
#8281 max játék esne jól érte bocsi:)
-
#8280 30 db kupon? -
#8279 Na vettem egy LIMBOT ki mit adna érte?
-
#8278 Aha, Steamből nem jön be semmi. Se a store, se a community, se az achivementek, épp az Alien Breed 1-et tolom, vagy fél órája még volt egy achis pop-upom. Böngészőből meg dollár árakkal jött be a Steam főoldal. :S -
#8277 a steam megint megbolondult :S -
#8276 Figyelj, kérj meg valakit, hogy fordítsa le neked angolra, hogy mit akarsz írni, mert így fáj mindenkinek, aki elolvassa a hirdetésed. Vagyis semmi értelme a mondatoknak. -
#8275 Nem egyszerűbb lenne, ha megírnád mely játékokat szeretnéd? :) -
#8274 Senki se cserélne Limbot Ship Simulator Extremes-re?
-
#8273 Ha nem jön össze a pont a The Darkness 2-re akkor nyomatok egy Black Ops-ot! :) -
#8272 Grat nekedis adtak 1-et? :)
Ezt 10-vel sorsolták. :) -
#8271 nézz be ide és fordíttasd le velük rendesen, mert ez így borzasztó:) -
#8270 Erre senki se kattintson, valami adathalász oldalnak tűnik. -
#8269 Na, én is nyertem egy Faerie Solitair-t. :) -
#8267 Kizártam pár játékot ami nem kell így alig jön ajánlat :D Még amik jönnek szarok majd hozzáirom és míg el nem megy a DS2 addig bővitem :D
Azt a végén csak adnak olyan game-et ami érdekelne is :D
[H] Dead Space 2 [W] Game offers
Coupons and TF2 items not intrested!!!
These games are not interested in absolute: L4D 1-2, Serious Sam (all),EYE,Hoard,The Ship,Jamestown,Rock of ages,Jaged Alliance,Portal,Half Life 2 + EP1+EP2 (Orange Box) , Alien Breed , Far Cry2 fortune's edition, Oddworld games, Recettear: An Item Shop's Tale , FlatOut, The tiny bang story ,Trine ,Gothic 4,The Witcher: Enhanced Edition, Orange Box, Xotic, Stalker: Clear Sky,ArcaniA – Gothic 4,AudioSurf,Avadon: The Black Fortress,Bejeweled 3,Bunch of Heroes,CivCity: Rome,Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Day of Defeat: Source,Demolition Inc.,Droplitz,Greed Corp,King Arthur - The Role-playing Wargame,Lead & Gold, Multiwinia,Puzzle Agent,Red Faction II,Renegade Ops,Shadowgrounds,Space Empires V,Supreme Ruler: Cold War,The Binding of Isaac,Titan Quest,Wings of Prey, Lucidity, Portal 1-2, Painkiller Complete pack, sniper ghost warrior gold edition
If you want some of them give you a bad place!Sorry!
-
PunkZoli #8266 mondjuk ez érdekes, mert magyar winnél engedi az angolt :) -
#8265 Mégis csak user error volt és nem a rendszer hibája. -
#8264 Megoldódott a problémám. Németországban vagyok és angolul akartam telepíteni de nem engedte. Most megpróbáltam németül és sikerült. -
#8263 Nem rontok el semmit. Telepítettem már egy párszor. De most nem engedi. Error1500. Ez a hibaüzenet. -
#8262 valaki esetleg bevállalna egy Ship Simulator Extremes gamest egy Limbo-ért cserébe?
-
#8261 na ki nyerte a játékot srácok? most járt le ha jól láttam. -
#8260 Üdv mindenkinek.
Elcserélném vagy odaadnám a gta 4 complete edition -50%-os kuponomat.
Igazából nem kérnék semmit cserébe mert most jelenleg nem fogok steamen vásárolgatni.
Bár egy half life 2 episode one-nak vagy two-nak örülnék :DD (Egyáltalán ezek trédelhetőek? )
Ha érdekel akkor privát. -
PunkZoli #8259 ebből nekem az jön le kapásból, hogy nem értesz a gépekhez és beidegeled magad egy rossz kattintás miatt
user fail
a win7 jó, a steam meg jól fut rajta
ötletem sincs mit ronthatsz el egy ilyen pofon egyszerű műveleten -
#8258 Pedig szuperul megy rajta nem a win7 baja.
Mi a hibaüzenet? -
#8257 Szep estet. Miert nem tudom a z uj laptopomra feltelepiteni a steam-et? Windows7 van a gepen. De ugy erzem nem sokáig. -
#8256 The Darkness 2 (Steam Gift)
Jó cucc. :)