Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt valakinek olyan gond hogy nem tud feltelepíteni egy játékot sem, mert mindenre azt írja ki hogy nincs elég hely.

Amióta win 7 64bitet használok azóta nem jó, mind a win, mind a steam többször újra lett már téve de semmi, hely bõven van, neten meg nem találtam semmi érdemleges infot.

MerlinW
Most nézd
Odaadom ingyen, csak írj privátba egy email címet, amire átkötöm az accountot.

[merlinw.org]

FZoleee
tudom, hogy olcsó, de én eddig mindig csak leárazáskor vettem játékot 😄D Lead and Gold megvan, azzal játszok most, az acc meg nem látszik, mert privát 😊
pointer4
igazi cs 😄 Úgy érted "hisztis pro cs"? 😄
MerlinW
Pirates vikings and Knights 2 olyasmi mint a TF és ingyenes. Steam-rõl tölthetõ.
Lead and Gold is jó, Source-os western lövölde.

Mondjuk TF2 7 euro (1800Ft), nem mire vársz...

[merlinw.org]

lolSL
igazi cs, dodsource

FZoleee
még mindig TF2, meg CS:S leárazásra várok 😄 valaki tud még hasonló fps-t, amit érdemes megvenni? 😊
Fabio Capello
Ma nem, holnap.

bon
Hamarosan kiderül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
kici, occó , nem drága, ici, pici játkocka. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Jön most valami új ákcsió ? 😄
bon
Rockstar akció 15-17-ig.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
De látod mégsem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Ennél egyszerûbb, feltenni a steamet, és rányomni az emailre 😄
DarkSector
Még 1x leírom hogy értse mindenki, nem nem lehet se ingyenessel, DE

AKINEK VAN MÁR VÁSÁROLT JÁTÉK AZ FEL TUD VENNI NEM VÁSÁROLT JÁTÉKOS PROFILOKAT!

Vagyis martin fel tudja õt venni és ez nem 22-es csapda.

kifli
amennyiben nincs játéka még steamen a srácnak, nem tud ismerõsöket felvenni...

hl2dm-el vagy más ingyenesekkel tudtommal nemmûködik...
pointer4
Amíg nincs más játéka, jogos.
22-es csapdája 😄
Fabio Capello
Úgy tudom, ingyenes játékokkal nem megy a dolog, legalábbis ismerõsnek nem ment az Alien Swarmmal.

Daell Drow
Most eleg berakni az alien swarmot, vagy a hl2DM-t hozza adni es kesz. Megvan oldava friends es van game a lsitan is.
DarkSector
😊
Jah énis azt hittem hogy kell vásárolni, de a 2. profilomnál mikor magamat vettem fel már kiderült hogy fordítva megy! .

Fabio Capello
lol. Emlékszem, anno én még egy Port Royal 2-t vettem másfél ojróért hogy tudjak barátokat felvenni... 😄

DarkSector
De mert ha ÕT hivják meg az megy csak Õ nem tud felvenni mást...😊

Magyarul most martin-nak kell kezdeményezni a meghívást akkor megy.

Fabio Capello
Ördögi kör, amíg nincs játéka nem lehetnek barátai <#idiota>

Belát ebben igazad van

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

DarkSector
Jó nem gond, tõle sem várta el senki, mert lehet kezdõ, ezért legközelebb mindig érdemes visszaigazolt haveroknak küldeni, a bonyodalmak elkerülése végett....😊

Most mit mondjak. Én mondtam neki hogy tegye fel 😊

DarkSector
Hát bassameg a srác amúgy azt vágja hogy steam játékot küldesz neki? Mert hogy ha valaki nekem küld egy Steam-es játékot, de nem teszek fel Steam-et az elég neccesen fog majd futni....

Remélem ennyirt azért tud õ is ha már játszani szeretne...😊

Mondtam neki hogy rakja fel, de ez tényleg egy értelmes magyarázatnak tûnik, lehet hogy elfelejtette. Köszi 😄

DarkSector
Hát a Steam kellhet max hozzá.

Ha nem megy, akkor menj be te a Steam profilodba, vedd fel havernak.
Ezután fellül a JÁTÉKOK->Vendégkártyák és ...kezelése

Itt vond vissza a játék küldését és Küldés Újra, majd nem e-mail, hanem Közvetlen Steam-en akard küldeni...

pointer4
steam.exe az alkalmazás, ha már feltelepítette 😄
Fabio Capello
nincs Steam? 😄

Igen én is írtam neki, viszont ezt a választ kaptam ".amikor hozzá akarok férni a játékhoz, kijön egy ablak, "Alkalmazás indítása" címmel. Azt írja, hogy ezt a hivatkozást egy alkalmazással kell megnyitni. Tallózással kell megkeresni az alkalmazást. Fogalmam sincs, mit keressek..." Valami ötlet mit ronthatott el?

DarkSector
Nagyon bonyolult, kap egy e-mail-t, azon lesz egy link, egy nagy felirat ha jól emlékszem arra nyomjon rá, persze steam-be lépjen is be...

Ehhez nem kell végzettség annyira egyszerû.

De máskor jobb ha felveszed barátnak és azon adod neki mert csak 1 gombnyomás és megvan...

Hello!
Valakinek küldtem egy játékot gift-ként az e-mail címére, de mivel én még nem kaptam ilyet, õ meg nem ért ehhez, nem tudja mit kell csinálni. Leírná valaki?

óvatosan! van egy csaló a fórumon
denoo009 vagy valami hasonló, aki szlovák és azt mondja, amcsiból kapott 4es pakkot

dEn00/denoo9 a steam neve és nem ad giftet fizetés után

paypalja: [email protected]

spam helyekre regeljétek be
MerlinW
Nem, viszont már a Portal 2-vel játszanak😊

[merlinw.org]

lolSL
magyarok?

TSL16b
Tank és Timber a Valve csapatát erõsíti?

pointer4
höhö, ehhez kell PSN ? 😄
pointer4
De hát ha a saját accountom steam ablakában nézelõdök, akkor is ?
Csacsiság 😞
Rage47
PS3-as steam
MerlinW
Nem lehet beállítani. Nemzetközi törvények írják elõ, hogy megkérdezzék.

[merlinw.org]

pointer4
Azt nem értem, vagy azt nem fogom fel, hogy miért kérdezi meg a steam állandóan, hogy mikor születtem, amikor valami 12+ -os oldalt nézek. Hát mé nem jegyzi ez meg a születésemet? Vagy valahol be lehetne állítani ?
MerlinW
Steam fórumon a játék topikjában 2 perc alatt.

[merlinw.org]

DarkSector
Köszönöm...majd ránézek...

steamforum, storepagen
Ez úgy volt bcnél, hogy ismertem régrõl, és segítettem neki valamiben, megkértem, utaltam annyit amennyibe került és megvette. 2 kattintás neki is csak. Egyszer eljátszható. De szerintem keress a steam fórumon 4es pakkosokat, vannak jó arcok, akik nem kérnek többet érte, csak segítenek.
Bc nél volt olyan arc aki csak azért hogy népszerüsítse a gamet vett egy csomo embernek, persze árában.
FZoleee
merre lehet ilyen amcsikat találni? 😄
DarkSector
Jó lenne ha ilyen emberkék lennének valahol akikkel ezt meg lehetne oldani, ilyenkor szoktál adni nekik valamennyi kis pénzt az árán fellül vagy ingyen teszik meg a szivességet?

Én is amcsival fogom megvetetni. bc2 nél ugyan ez volt , amcsiknak 1600 itthon meg 4 ezer