34737
  • DarkSector
    Akkor jó, mert Origin-hez hogy megkapd alapba a 3 dlc-t neked kell letölteni a frissitést...:S
    Ha steam-es akkor fasza.
  • grebber
    Igen!
  • DarkSector
    :)
    Steam-es DS2?
  • PunkZoli
    elég ezen a linken felmenni és máris letölthető
  • ollie
    Ingyeneseknél nincs, a fizetősekért bannolják az accountot.
  • gosumofo
    rusty hearts jó game, a mai napig rendszeresen előveszem és szétcsapok 1-2 pályán mindent :)
  • vegicsek
    Amúgy érdekes a steamnek a "nem elérhető országodban" rendszere.

Volt még a karácsonyi akció alatt a Rusty Hearts nevű ingyenes játék, amiben achievement-ezni kellett.
    Namármost ez a játék se volt elérhető kishazánkban. Nade

Elővettem a gépemen a HotSpotShield-et, felmentem a steam hivatalos oldalára, bejelentkeztem, kidobta a játékot, hozzáadtam a steamhez, utána már progi se kellett, vígan töltötte lefelé, és a játék is ment.

btw nemtudom vannak-e következményei ha így megkerüli valaki a rendszert:)
  • gosumofo
    azok már csak random felszerelés pakkok, az a 4 ami számít.
  • ollie
    Nem, mert összesen 6 DLC van, és csak 4-et lehet megvenni itthon.
  • ollie
    Kérdezd a Bethesda-t, ugyanis nem általánosan hiányzik a Steam-ről, hanem csak bizonyos régiókban.
  • MerlinW
    Főleg, hogy egy ingyenes játék bétájáról van szó:)
  • gosumofo
    szerintem senkit se érdekel hogy mire teszed a pontjaidat, mi lenne itt ha mindenki beirogatná?...
  • grebber
    Steamgiften Super MNC dögivel gyorsan el is kurtam az összes pontomat ezekre azt se tudom mi ez de hátha végre nyerek már!
  • ratgab
    Hopp! Most már elérhető!! Akkor neked van igazad! Elnézést .... Húúú de örülök most ennek
  • ratgab
    Ha megveszed nekem kezetcsókolok neked, tudniillik NEM árulják itthon Steamen!
  • grebber
    Dead Space 2 met elcseréltem Medal of Honorra! Majd a Medal of Hnonor egy másik taggal vissza DS2-re.
    Annyi offerrt kaptam meg minden hogy ez idő alatt a szívemhez nőtt a DS2 és úgy gondoltam megtartom!

Már csak a 46 kuponomat kellene elszórni!
  • viziloitato
    Köszönöm, hogy szóltál, gyorsan meg is veszem. Amikor megjelent akkor két hétig nézegettem, majd teljesen letettem róla.
  • gosumofo
    egyébként már meg lehet venni minden nv dlc-t itthon is.
  • gosumofo
    sajnos ehhez szar országban élsz.
  • viziloitato
    Digitálisan nem tudod megvenni, de ha bemész a boltba, akkor igen. Ennek mi értelme van? Nem használok optikai meghajtót már vagy 7 éve, és bármikor kiadnám érte az 50 eurót, de nem tehetem, mert egy oooops-al le vagyok tudva. Megvettem a Fallout New Vegast is, de ahogy ratgab is írta, már az utolsó DLC-t se tudom megvenni, ezzel durván fogalmazva kizártak a játékból.
  • ratgab
    Igazad is van.
  • PunkZoli
    semmi értelme eladni a játékot LOL? mesélj még
  • viziloitato
    Én ezért nem vettem meg még most sem a Skyrimet, mert ha lesz hozzá DLC, vagy kieg, akkor azt sem tudom megvenni, mint ahogyan az alapjátékot sem. A Rage sem elérhető nálunk, csak tudnám, hogy akkor miért lehet megvenni a boltban, mert így semmi értelme az egésznek.
  • Fpocok
    Nektek volt olyan, hogy elvileg megcsináltatok achievementet, de nem kaptátok meg egyből? BoI-el folyamatosan ez van... van amikor egyszerre kapom meg egy adagban egy tucatot, mikor már rég megcsináltam. Eddig egy játékkal sem fordult ilyen elő, csak ezzel...
  • ratgab
    Jól hangzik, de akkor hol van a Fallout New Vegas utolsó DLC-je steamről? Merthogy a mai napig nem lehet megvenni kis hazánkban!
  • Optimus Prime
    Meg valami új törvény lévén - egy amcsi barátom mondta - csak úgy árulhat egy digitális bolt egy adott játékot, ha a hozzátartozó összes DLC is elérhető. Ezért került fel a Fable III és SWection 8: Prejudice DLC a Steam-re ,annak ellenére hogy GFWL címek. Az EA ebbe nem ment bele vagy a CryTek-nek más szerződése volt, ezért került le a Crysis 2 is.
    Hogy ebből mi igaz, azt mi sose tudjuk meg. :S
  • gosumofo
    Csak azokkal a játékokkal van probléma, ahol az EA (vagy más, trackmania 2 is ezért nincs pl) kizárólag a saját rendszerén akarja árulni a játékhot tartozó DLC-jét, a valve csak úgy megy bele ha náluk is lesz minden.
  • ollie
    Valószínűleg csak részben az EA a forgalmazó, mert Steam-en is más van írva.
  • Botond #8308
    Gondolom azért kérte az ea loginom és miután megadtam azért dobta fel azonnal az üzenetet, hogy mass effect 3ban kapok spéci armort, ha megveszem... Ja és kurva nagy ea logók is vannak benne.
  • ollie
    Az nem EA játék.
  • Botond #8306
    Én nem értem most ezt a steam vs origin dolgot. Kingdoms of Amalur pl ea játék, hogy került steamre? Nem kivonult onnan ea, vagy csak egyes játékokkal? Vagy most mi van?
  • ollie
    Skyrim az más, az Steam-es. De Battlefield 3 nem létezik Steam-en sehol.
  • DarkSector
    Ok
    Csak nekem skyrim se volt és azt is feldobtak.

Nekem az sem baj ha origin-re adnak cd-kulcsot.
    Gondoltam normális oldal és nem engednek fel ilyen hamis cuccokat.
  • ollie
    Biztos, hogy nem Steam-es, mert nincs Steam-en.
  • RoboKutya78
    Focus Home Interactive 50% os utalvány nincs véletlenül?
    Ajánlom érte ezeket:
    Valve 2*50%
    Valve 33%
    Capsized 50%
    Worms Reloaded 50%
    Focus Home Interactive 25%
  • Eftörsokk
    rendesen elárasztották steamgiftset super mnc givöwéyekkel, dől a pont rendesen :)
  • DarkSector
    Modern Warfare 3
  • MerlinW
    Jah, megesik:) Persze lehet, csak nem volt gépközelben mostanában, elütötte a repülő, rázuhant a villamos, stb:)
  • FZoleee
    Percent Received by Users: 0%
    nem fogsz kapni semmit, ha nyersz, még akkor se :D
  • DarkSector
    Battlefield 3 Steam Gift 2 példányban!!