34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8336 Akkor jó, mert Origin-hez hogy megkapd alapba a 3 dlc-t neked kell letölteni a frissitést...:S
Ha steam-es akkor fasza. -
#8335 Igen! -
#8334 :)
Steam-es DS2? -
PunkZoli #8333 elég ezen a linken felmenni és máris letölthető -
#8332 Ingyeneseknél nincs, a fizetősekért bannolják az accountot. -
gosumofo #8331 rusty hearts jó game, a mai napig rendszeresen előveszem és szétcsapok 1-2 pályán mindent :) -
#8330 Amúgy érdekes a steamnek a "nem elérhető országodban" rendszere.
Volt még a karácsonyi akció alatt a Rusty Hearts nevű ingyenes játék, amiben achievement-ezni kellett.
Namármost ez a játék se volt elérhető kishazánkban. Nade
Elővettem a gépemen a HotSpotShield-et, felmentem a steam hivatalos oldalára, bejelentkeztem, kidobta a játékot, hozzáadtam a steamhez, utána már progi se kellett, vígan töltötte lefelé, és a játék is ment.
btw nemtudom vannak-e következményei ha így megkerüli valaki a rendszert:) -
gosumofo #8329 azok már csak random felszerelés pakkok, az a 4 ami számít. -
#8328 Nem, mert összesen 6 DLC van, és csak 4-et lehet megvenni itthon. -
#8327 Kérdezd a Bethesda-t, ugyanis nem általánosan hiányzik a Steam-ről, hanem csak bizonyos régiókban. -
#8326 Főleg, hogy egy ingyenes játék bétájáról van szó:) -
gosumofo #8325 szerintem senkit se érdekel hogy mire teszed a pontjaidat, mi lenne itt ha mindenki beirogatná?... -
#8324 Steamgiften Super MNC dögivel gyorsan el is kurtam az összes pontomat ezekre azt se tudom mi ez de hátha végre nyerek már! -
ratgab #8323 Hopp! Most már elérhető!! Akkor neked van igazad! Elnézést .... Húúú de örülök most ennek -
ratgab #8322 Ha megveszed nekem kezetcsókolok neked, tudniillik NEM árulják itthon Steamen! -
#8321 Dead Space 2 met elcseréltem Medal of Honorra! Majd a Medal of Hnonor egy másik taggal vissza DS2-re.
Annyi offerrt kaptam meg minden hogy ez idő alatt a szívemhez nőtt a DS2 és úgy gondoltam megtartom!
Már csak a 46 kuponomat kellene elszórni! -
#8320 Köszönöm, hogy szóltál, gyorsan meg is veszem. Amikor megjelent akkor két hétig nézegettem, majd teljesen letettem róla. -
gosumofo #8319 egyébként már meg lehet venni minden nv dlc-t itthon is. -
gosumofo #8318 sajnos ehhez szar országban élsz. -
#8317 Digitálisan nem tudod megvenni, de ha bemész a boltba, akkor igen. Ennek mi értelme van? Nem használok optikai meghajtót már vagy 7 éve, és bármikor kiadnám érte az 50 eurót, de nem tehetem, mert egy oooops-al le vagyok tudva. Megvettem a Fallout New Vegast is, de ahogy ratgab is írta, már az utolsó DLC-t se tudom megvenni, ezzel durván fogalmazva kizártak a játékból. -
ratgab #8316 Igazad is van. -
PunkZoli #8315 semmi értelme eladni a játékot LOL? mesélj még -
#8314 Én ezért nem vettem meg még most sem a Skyrimet, mert ha lesz hozzá DLC, vagy kieg, akkor azt sem tudom megvenni, mint ahogyan az alapjátékot sem. A Rage sem elérhető nálunk, csak tudnám, hogy akkor miért lehet megvenni a boltban, mert így semmi értelme az egésznek. -
#8313 Nektek volt olyan, hogy elvileg megcsináltatok achievementet, de nem kaptátok meg egyből? BoI-el folyamatosan ez van... van amikor egyszerre kapom meg egy adagban egy tucatot, mikor már rég megcsináltam. Eddig egy játékkal sem fordult ilyen elő, csak ezzel... -
ratgab #8312 Jól hangzik, de akkor hol van a Fallout New Vegas utolsó DLC-je steamről? Merthogy a mai napig nem lehet megvenni kis hazánkban! -
#8311 Meg valami új törvény lévén - egy amcsi barátom mondta - csak úgy árulhat egy digitális bolt egy adott játékot, ha a hozzátartozó összes DLC is elérhető. Ezért került fel a Fable III és SWection 8: Prejudice DLC a Steam-re ,annak ellenére hogy GFWL címek. Az EA ebbe nem ment bele vagy a CryTek-nek más szerződése volt, ezért került le a Crysis 2 is.
Hogy ebből mi igaz, azt mi sose tudjuk meg. :S -
gosumofo #8310 Csak azokkal a játékokkal van probléma, ahol az EA (vagy más, trackmania 2 is ezért nincs pl) kizárólag a saját rendszerén akarja árulni a játékhot tartozó DLC-jét, a valve csak úgy megy bele ha náluk is lesz minden. -
#8309 Valószínűleg csak részben az EA a forgalmazó, mert Steam-en is más van írva. -
#8308 Gondolom azért kérte az ea loginom és miután megadtam azért dobta fel azonnal az üzenetet, hogy mass effect 3ban kapok spéci armort, ha megveszem... Ja és kurva nagy ea logók is vannak benne. -
#8307 Az nem EA játék. -
#8306 Én nem értem most ezt a steam vs origin dolgot. Kingdoms of Amalur pl ea játék, hogy került steamre? Nem kivonult onnan ea, vagy csak egyes játékokkal? Vagy most mi van? -
#8305 Skyrim az más, az Steam-es. De Battlefield 3 nem létezik Steam-en sehol. -
#8304 Ok
Csak nekem skyrim se volt és azt is feldobtak.
Nekem az sem baj ha origin-re adnak cd-kulcsot.
Gondoltam normális oldal és nem engednek fel ilyen hamis cuccokat. -
#8303 Biztos, hogy nem Steam-es, mert nincs Steam-en. -
#8302 Focus Home Interactive 50% os utalvány nincs véletlenül?
Ajánlom érte ezeket:
Valve 2*50%
Valve 33%
Capsized 50%
Worms Reloaded 50%
Focus Home Interactive 25%
-
Eftörsokk #8301 rendesen elárasztották steamgiftset super mnc givöwéyekkel, dől a pont rendesen :) -
#8300 Modern Warfare 3 -
#8299 Jah, megesik:) Persze lehet, csak nem volt gépközelben mostanában, elütötte a repülő, rázuhant a villamos, stb:) -
#8298 Percent Received by Users: 0%
nem fogsz kapni semmit, ha nyersz, még akkor se :D -
#8297 Battlefield 3 Steam Gift 2 példányban!!