Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A [ quote ] és [ /quote ] tag-ekkel
tudtok idézni, jól😊
Ha esetleg szükség lenne rá.
(By cSuwwi)
[merlinw.org]
Bár elõbb hogy visszaléptem a fõ oldalra, majd kiégett a retinám 😄
Amúgy nagyon faxa!!!! <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Amúgy ezeket nem tartom jó ötletnek, hogy fekete háttér fehér szöveggel legyen, de rád van bízva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõre is kösz a választ!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ugyanakkor Valve minimum fél évvel be szokta jelenteni minden játékát, legyen az akármekkora cím. Nem mindig jó a titkolózás az üzletben, Valve pedig mint tudjuk sosem titkolódzik, sõt...😊 Ha matekozunk a szokásos ütemtervükkel, akkor minimum egy évig nem lesz HL. Egy év múlva is csak akkor, ha az idei E3-on bejelentik.
Gondolom most pihenés lesz, viszont kíváncsi leszek E3-ra, mondanak-e valamit, mert tudtommal a L4D2 DLC-n kívül nincs új futó projektjük.
[merlinw.org]
Nah mindegy nem dõlt össze a világ, de azért elvártam volna hogy kezelje. De legalább találtam volna valami infot hogy azért mit képzelek én, hogy ékezetes karaktereket használok. 😄
itt se kellett így írni 5 éve, csak hát a facebookos generációnak érthetõbben kell prezentálni magam.