34737
  • RoboKutya78
  • gosumofo
    mi köze hozzá? a facebook a legjobb információforrás a neten a twitter mellett

ha szeretsz valami zenét feliratokozol az előadóhoz és azonnal látod ha valami újat ad ki, a nem teljesen elszállt emberek még sok saját gondolatot is postolnak, ami azért érdekes, régen 2 havonta olvashattál egy interjút pl
    látod a kedvenc oldalaid híret azonnal
    ha érdekel egy sorozat vagy film, játék, stb feliratkozol és látod az első trailereket, híreket, interjúkat
    ugyanez bármilyen szervezettel vagy emberrel kapcsolatban, pl a steamnél azonnal láthatod az új akciókat, megjelenéseket
    és a barátaiddal se hiszem hogy máshol tudnál jobban kapcsolatot létesíteni, ha lennének :)

olyan mint egy rss reader volt 5 éve, csak interaktív és minden azonnal látszik. egyszerűen kell a mindennapi nethasználathoz, kényelmes, megkíméled magad attól hogy x oldalt végig kelljen bogarászni az újdongásokért

persze ha semmi se érdekel csak huzigálod az ikonokat a windows asztalon egész nap akkor nem szóltam ;)
  • RoboKutya78
    azé kiheverném a dolgot:)
  • ollie
    Lenne utána életed?
  • RoboKutya78
    az vágna tarkón:)
  • gosumofo
  • ollie
    Minden facebookos kérdésre az a válasz, hogy töröld a profilod.
  • RoboKutya78
    hogy én mekkora..vagyok ez nem jutott eszembe köszi:))
  • gosumofo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200101640
  • RoboKutya78
    Srácok
    Tud valaki egy értelmes oldalt mondani ahol a facebookkal kapcsolatos felhasználói kérdéseket meg lehet osztani?
    Lenne egy konkrét kérdésem beállítással kapcsolatban amire nem tudom a választ:)
  • Fabio Capello
    olyan mint a super meatboy, el lehet vele lenni.

Én ezt a Sonic Generationst csípném most, de már csak kuponjaim maradtak...
  • grebber
    Ez az izsák kísért engem!Most két kuponért megint ezt kaptam de most soundtrack-el karöltve!
  • Sad Moustache
    Meggondolom, kösz az ajánlatot.
  • grebber
    Binding of Isaac az Alien Breed -ért?
  • Sad Moustache
    Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.

Kuponok:
    -25% Valve 3x
    -33% Valve 3x
    -50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012

Cserélném ezeket.
  • gosumofo
    heti top10
    #1 - The Elder Scrolls V: Skyrim
    10:28 PM
    #2 - Evochron Mercenary
    #3 - Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
    #4 - Call of DutyŸ: Modern WarfareŸ 3
    #5 - Kingdoms of Amalur: Reckoning™
    #6 - Sonic Generations
    #7 - Anno 2070™
    #8 - Terraria
    #9 - Medal of Honor™
    #10 - Dustforce -
  • Fpocok
  • gosumofo
    attól lesz az ember a legjobban ha egy kihívást teljesít vagy olyan feladatot old meg ami nehéz
    a többi helyett lehetne filmet is nézni :)
  • grebber
    Na erről beszéltem.Én azért játszok játékokkal hogy kikapcsolódjak és "jól" érezzem magam közben.
    Idegbeteg nem akarok lenni (Ennél jobban mondjuk már nem is lehetnék )
  • Fpocok
    Az csak azért volt, mert nagyon el volt kúrva az achievement. Nagyon randomra adta csak. A rendes játék nem ilyen frusztráló, egyszerűen k*rva nehéz.
  • grebber
    Ahogy olvastam anno a karácsonyi acsi szerzésnél minden ez a game csak nem szórakoztató!
    De amugy pont hgy szarrá fikázom erre a sors küldött egy emberkét a trade topikomba ahol kupojnaimat erőltetem a népre és pár kuponért ezt a fost adta pont!
    Az biztos kuponnál jobb majd elcserélem valami normális game-re vagy lehet megtartom hátha megint lesz acsisok között!
  • TheGrinder
    Nagyszerű játék, megéri a pénzét, igaz én holiday sale alatt ingyért szereztem 2 kópiát, de szórakoztatóbb, számos csilivili játéknál.
  • gosumofo
    mert ő a krájsziszt szereti meg a nídforszpídet és erre ránézett és nem vakította szembe a napeffekt
  • jetblack
    Keresek -75%-os COD4 kupont
  • Fpocok
    Mert?
  • grebber
    Számomra ez a game is azt a kategoriát képviseli amit még warez letöltésre sem méltatók!
  • gosumofo
    csak olyan vegye meg aki már komolyan gondolt gyilkosságra vagy egyéb nem elfogadott erőszaktételre, nehogy ettől jöjjön meg a vágy :D
  • Fpocok
    Féláras a Binding of Isaac. Vegyétek meg, kurva jó játék. Nekem már 31 órám van benne....
  • gosumofo
    uhh én bepisiltem
  • DarkSector
    Holy Shit mennyit ugrott a steam gift pont WTF!!!!!

9->75-re 20-30 perc alatt!!!!
  • gosumofo
    googlebe írd be a hibaüzenetet meg a játék nevét
  • TheGrinder
    Csak én kapok .exe hibát a Dead Space játékban? Kicsit vicces, hogy a törttel semmi baj nem volt és ráadásul még magyar is, ez meg angol és 5percenként .exe hibávalk kihajít.
  • Indigo
    The Binding of Isaac kuponja van valakinek fölöslegbe?
  • DarkSector
    Miféle jelentkezés?
  • Fabio Capello
    Köszi mindenkinek a jelentkezést, a "nyertes" hamarosan megkapja a játékot :)
  • Optimus Prime
    A Rusty Hearts másképp is elérhető, több fórumon megtalálható az install Steamhez.
    Ha meg játék, DLC nincs nálunk? Kérd meg egy külhoni ismerőst, hogy vegye meg.
  • grebber
    Nyáron majd esetleg szénért vagy akármi is lesz most a tárgy
  • RoboKutya78
    na ezt tuti bezsebelem:)
  • Ryder62
    Akit érdekel egy 50%-os gta 4 complete edition kupon írjon privit.
  • Fabio Capello
    én még akkor szedtem le, amikor f2p lett, akkor egy ideig elérhető volt a régiónkban. :)

Más: kaptam én is két SMNC passt/giftet/ bánat tudja mi ez, ebből egyet nagyon szívesen odaadok az első jelentkezőnek ha érdekli, nem kell cserébe semmi. :)