Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A másik gondom talán egy kicsit bonyolultabb😊
Megvettem anno a Cities XL 2011 játékot és szeretném valahogy betenni steamre, hogy az x fire számolja és tudjak képet videot feltenni, de amikor fel akarom vetetni a játékot azt mondja hogy nem ismeri a telepítõ kódot. Az xfire viszont csak a steames verziót ismeri😞 ötleteket várom😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem a rossz játékokat adják olcsón, hanem amire még van kereslet ennyi idõ után is, csak már nem az eredeti árán.
Még ismeretlen nekem ez a steames rendszer és bátorkodtam megvenni rajta egy játékot
Azt szeretném megkérdezni (nem szeretném átbújni a fórumot) hogy a megvett és letöltött játékot hova menti a steam? Még egyszer ne keljen kivárnom a letöltési idõt ki szeretném írni a telepítõt.
A metro2033 at lestem ki csodálkozok hogy ilyen gyorsan leeset a játék ára😊Ennyire rossz volna anno nekem pedig tetszet.
Köszi a választ elõre is.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Angol nyelvismeret elõny😊
[merlinw.org]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FF 4 alatt volt, de most már nincs gáz.
A változások naplót az utókornak gondoltam, poénból 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ez az egy a bannerba is elég lenne! (kár hogy a betûtípus nem stimmel)
Úgy is túl sok a portal oda 😊
de ez csak egy észrevétel.
A sima szürke steam jeles banner szerintem egyedül megtenné...
amúgy így világosabban jobban el lehet olvasni a szövegeket.
így már jobban fekszik a szememnek/ünknek.
artschi: változásnapló? minek? ez csak egy dizájn, nem világgenerátor😊 A kijelölés poblémát hol tapasztalod, Chrome és FF alatt nem tapasztalok ilyet.
byzhouse: várom a háttérjavaslatodat, ami mindenkinek tetszik.
Többiek: valakinek a fejléc nem tetszik, valakinek a háttér, valakinek minden tetszik. Ez Ilyen. Még majd finomítok a dolgokon.
[merlinw.org]
a váltakozó hátterû banner viszont kurvajó lett.
- Esetleg lehetne egy változások-naplót itt is, mint a Mi kellene az SG-nek topiknál. (pl. az új design dátumával lehetne indítani, aztán a változásokat is felírni)
- zavaró, hogy ha kijelölök egy szót, akkor nem látszik a kijelölés.
egyelõre ennyi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nagyon jó lett, a háttér szerintem lehetne kicsit elütõsebb színû.
Neki 1 nap kellett mire rájött 😄
Nekem egy e-mail csekkolás és megvan a kód.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amugy meg amig nem irod be kamu oldalra az adataid, meg onket nem adod ki addig tuti biztos nem lpjak el.
Nem magyar címre kell regisztrálni a Steam-et, és nem kell órákat, napokat várni a kódra,
Tehát semmi értelme kikapcsolni, Ha kikapcsolod, akkor is ugyanúgy végig kell játszanod a hitelesítõ folyamatot mikor visszakapcsolod.
[merlinw.org]

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
van akinek még így is ellopják, mert nem is tudott a védelmekrõl, és akkor keres rá erre a topikra