34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8376 -
gosumofo #8375 mi köze hozzá? a facebook a legjobb információforrás a neten a twitter mellett
ha szeretsz valami zenét feliratokozol az előadóhoz és azonnal látod ha valami újat ad ki, a nem teljesen elszállt emberek még sok saját gondolatot is postolnak, ami azért érdekes, régen 2 havonta olvashattál egy interjút pl
látod a kedvenc oldalaid híret azonnal
ha érdekel egy sorozat vagy film, játék, stb feliratkozol és látod az első trailereket, híreket, interjúkat
ugyanez bármilyen szervezettel vagy emberrel kapcsolatban, pl a steamnél azonnal láthatod az új akciókat, megjelenéseket
és a barátaiddal se hiszem hogy máshol tudnál jobban kapcsolatot létesíteni, ha lennének :)
olyan mint egy rss reader volt 5 éve, csak interaktív és minden azonnal látszik. egyszerűen kell a mindennapi nethasználathoz, kényelmes, megkíméled magad attól hogy x oldalt végig kelljen bogarászni az újdongásokért
persze ha semmi se érdekel csak huzigálod az ikonokat a windows asztalon egész nap akkor nem szóltam ;) -
#8374 azé kiheverném a dolgot:) -
#8373 Lenne utána életed? -
#8372 az vágna tarkón:) -
gosumofo #8371 -
#8370 Minden facebookos kérdésre az a válasz, hogy töröld a profilod. -
#8369 hogy én mekkora..vagyok ez nem jutott eszembe köszi:))
-
gosumofo #8368 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200101640 -
#8367 Srácok
Tud valaki egy értelmes oldalt mondani ahol a facebookkal kapcsolatos felhasználói kérdéseket meg lehet osztani?
Lenne egy konkrét kérdésem beállítással kapcsolatban amire nem tudom a választ:)
-
#8366 olyan mint a super meatboy, el lehet vele lenni.
Én ezt a Sonic Generationst csípném most, de már csak kuponjaim maradtak... -
#8365 Ez az izsák kísért engem!Most két kuponért megint ezt kaptam de most soundtrack-el karöltve! -
Sad Moustache #8364 Meggondolom, kösz az ajánlatot. -
#8363 Binding of Isaac az Alien Breed -ért? -
Sad Moustache #8362 Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.
Kuponok:
-25% Valve 3x
-33% Valve 3x
-50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012
Cserélném ezeket. -
gosumofo #8361 heti top10
#1 - The Elder Scrolls V: Skyrim
10:28 PM
#2 - Evochron Mercenary
#3 - Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
#4 - Call of DutyŸ: Modern WarfareŸ 3
#5 - Kingdoms of Amalur: Reckoning™
#6 - Sonic Generations
#7 - Anno 2070™
#8 - Terraria
#9 - Medal of Honor™
#10 - Dustforce - -
#8360 -
gosumofo #8359 attól lesz az ember a legjobban ha egy kihívást teljesít vagy olyan feladatot old meg ami nehéz
a többi helyett lehetne filmet is nézni :) -
#8358 Na erről beszéltem.Én azért játszok játékokkal hogy kikapcsolódjak és "jól" érezzem magam közben.
Idegbeteg nem akarok lenni (Ennél jobban mondjuk már nem is lehetnék ) -
#8357 Az csak azért volt, mert nagyon el volt kúrva az achievement. Nagyon randomra adta csak. A rendes játék nem ilyen frusztráló, egyszerűen k*rva nehéz. -
#8356 Ahogy olvastam anno a karácsonyi acsi szerzésnél minden ez a game csak nem szórakoztató!
De amugy pont hgy szarrá fikázom erre a sors küldött egy emberkét a trade topikomba ahol kupojnaimat erőltetem a népre és pár kuponért ezt a fost adta pont!
Az biztos kuponnál jobb majd elcserélem valami normális game-re vagy lehet megtartom hátha megint lesz acsisok között! -
#8355 Nagyszerű játék, megéri a pénzét, igaz én holiday sale alatt ingyért szereztem 2 kópiát, de szórakoztatóbb, számos csilivili játéknál. -
gosumofo #8354 mert ő a krájsziszt szereti meg a nídforszpídet és erre ránézett és nem vakította szembe a napeffekt -
#8353 Keresek -75%-os COD4 kupont -
#8352 Mert? -
#8351 Számomra ez a game is azt a kategoriát képviseli amit még warez letöltésre sem méltatók! -
gosumofo #8350 csak olyan vegye meg aki már komolyan gondolt gyilkosságra vagy egyéb nem elfogadott erőszaktételre, nehogy ettől jöjjön meg a vágy :D -
#8349 Féláras a Binding of Isaac. Vegyétek meg, kurva jó játék. Nekem már 31 órám van benne.... -
gosumofo #8348 uhh én bepisiltem -
#8347 Holy Shit mennyit ugrott a steam gift pont WTF!!!!!
9->75-re 20-30 perc alatt!!!! -
gosumofo #8346 googlebe írd be a hibaüzenetet meg a játék nevét -
#8345 Csak én kapok .exe hibát a Dead Space játékban? Kicsit vicces, hogy a törttel semmi baj nem volt és ráadásul még magyar is, ez meg angol és 5percenként .exe hibávalk kihajít. -
Indigo #8344 The Binding of Isaac kuponja van valakinek fölöslegbe? -
#8343 Miféle jelentkezés? -
#8342 Köszi mindenkinek a jelentkezést, a "nyertes" hamarosan megkapja a játékot :) -
#8341 A Rusty Hearts másképp is elérhető, több fórumon megtalálható az install Steamhez.
Ha meg játék, DLC nincs nálunk? Kérd meg egy külhoni ismerőst, hogy vegye meg. -
#8340 Nyáron majd esetleg szénért vagy akármi is lesz most a tárgy -
#8339 na ezt tuti bezsebelem:)
-
#8338 Akit érdekel egy 50%-os gta 4 complete edition kupon írjon privit. -
#8337 én még akkor szedtem le, amikor f2p lett, akkor egy ideig elérhető volt a régiónkban. :)
Más: kaptam én is két SMNC passt/giftet/ bánat tudja mi ez, ebből egyet nagyon szívesen odaadok az első jelentkezőnek ha érdekli, nem kell cserébe semmi. :)