34737
  • totyak
    Érdekes dolog történt ma. Nekem ugye Steam-en két profilom van. Egy normális, amit használok, meg egy másik csak úgy tartaléknak. Annak idején, mikor Dirt3 kulcsok kerültek a netre mindegyik profilomra regeltem egyet. A normál profilomról visszavonták, de a másodszámúról valamiért nem. Tudom, nem volt szép dolog, hogy használtam a steam kulcsokat, de muszáj volt kipróbálnom. És szerintem még nagyon sokan mások is így tettek, bár ez nem mentség. De nem is ez a lényeg.

Most elérkezettnek láttam az időt, hogy ki is próbáljam a játékot. Ugye a steamben meg lehetett nézni a LIVE kulcsot, így annak a kulcsát is meg tudtam nézni, amit aztán a steamesek töröltek az accomról (míg le nem törölték látszott a kulcs). Feltelepítettem a játékot, ami rögtön jelezte is nekem, hogy ezt meg ezt a kulcsot kell használnom. De kíváncsiságból beírtam azt a kulcsot, amit a törölt játékhoz adtak és elfogadta. Lehet online játszani, trófeákat gyűjteni stb.

Aztán azóta rájöttem, hogy ezt a kulcsot már nem tudom visszavonni úgy, mint mondjuk az eredeti LIVE-os GTA IV-nél, tehát nem tudom beírni azt a kulcsot, amit eredetileg felajánl, de most már mindegy. Vagy visszalehet valahogy? Esetleg újratelepítéskor nem kéri újra a kulcsot és én újat adhatok meg?
  • rambuu
    hm... de jó lett volna tudni akkor arról a novemberi ajánlatról!
  • MerlinW
    Vedd meg neki 7 pénzért a Dustforce-t, és megkapod a Leftet féláron:) Vagy vársz 1-2 hónapot, hogy megint 2-3€-ért adják. Novemberben pl 1,99€ volt a L4D2 egy egész hétig.
  • rambuu
    itt van egy jópár játék amit kér egy alak,

http://steamcommunity.com/id/RevyLK/wishlist

Azt irta ha ebből valamit megtudok szerezni neki, akkor ide adja a left 4 dead 2-t, valakinek esetleg valami megvan ebből? És cserélhetnék?
  • grebber
    Nem vagy ezzel egyedül nekem is hibát ír!
  • DarkSector
    Halli miért van hogy beirom az id-met a csikba de valamiért hibát ír ki...:S
  • DarkSector
    Köszönöm.
  • ollie
    Shattered Horizonért ezeket tudom adni:

Blocks That Matters
    Solar 2
    Shadowgrounds pack

Akár az összeset odaadnám.
  • rambuu
    haliho.
    Mindig megvannak a játékok és kuponok, valaki cserére valamit?
    Left 4 Dead 2 érdekelne nagyon, de ha van más épkézláb dolog azt is fogadom szivesen!

http://steamcommunity.com/profiles/76561197981945121/inventory/#753
  • ollie
    Pedig nem rossz játék.
  • MerlinW
    http://www.steamcalculator.com/
  • grebber
    Ilyen revieweknek nem szoktam nézni a pontjait.Szeretem magam eldönteni hogy tetszik-e valami vagy sem nem holmi pontok alapján rámondani hogy szar!
    Nem mellesleg 500ft és alatta nem pénz egyik játékért sem (bár vannak kivételek ilyen árban is)
  • TheGrinder
    A képek meg az 55 Metascore mindent elárul erről a játékről. :D
  • grebber
    Steel Storm: Burning Retribution 4 pack -ra lennének jelentkezők?
    Nemtudom mennyiért mérik most eurot de 300ft-al számolva 504ft-ra jönne ki db-ja! Ha meg 29x-el számolja a bank akkor meg 4xxFT!
  • DarkSector
    srácok melyik oldalon is lehet ellenőriztetni hogy mennyi összegű játék van a profilomon?
  • uscGhost
    Üdv!

El szeretném adni a Steam accom akit érdekel írjon privit.

A játékok amik rajta vannak:

Call of Duty - Modern Warfare 2
    Call of Duty - Black Ops
    Mount & Blade: Warband
    The Orange Box

Természetesen az eredeti lemezeket is eljuttatom a vevőhöz! :)
  • Optimus Prime
    The Serious Sam lighting pack
  • FZoleee
    From Dust-hoz nincs valakinek kuponja? (Ubisoft vagy magához a játékhoz)
  • grebber
    Post Apocalyptic Mayhem?
  • Optimus Prime
    Van trade-re egy Brink-em. Ki mit ajánlana érte?
  • RoboKutya78
    köszke az ötleteket
    egyenlőre megoldottam egy este 5 ös verzióval most úgy tűnik mennek a dolgok.
  • Optimus Prime
    Nekem a ZA antivirus írta sok játékra, hogy keylogger.
  • Prince23
    Uninstall -

Microsoft Security essentials telepítése.

én is végig NOD párti voltam, egészen tavalyig :) használd ezt, ez sosem jelez be játékoknál.
  • McFrost
    Helló!
    Technikai jellegű problémám lenne: Football Manager 2012-vel játszom. Ez csak a steammel együtt indul/megy. Ám ez engem roppant mód zavar, mert érthetetlenül fogja gépem. Lelassul tőle, lefagy 10 másodpercekre, teker dolgozik valami, valamit....

Lenne erre valami megoldás, beállítás?

McF
  • totyak
    Rock of Age-re nekem is bejelzett a NOD. Én leszartam.
  • grebber
    Én aztmondom hogy nem! A vírusirtók elég sok mindenre szeretnek jelezni ami nem vírus ,de annak érzékeli!
  • RoboKutya78
    vírus vagy nem?
  • grebber
    Hagyd figyelmen kívül!
  • RoboKutya78
    srácok ezzel mit kezdjek?
  • ollie
    Van még mindig egy Two Worlds II-m cserére, ha valakit érdekel, privát.
  • RoboKutya78
    AZ este riasztott valakinek a limbo.exe re? vagy én vagyok az első szerencsés?
  • Optimus Prime
    Szerintem a Facebook ritka felesleges vacak. Én semmit nem találok meg rajta, egy adott "akármi" hivatalos weboldala sokkal jobb volt. Volt hír, infó, letöltés, fórum. Meg valamiért úgy nézek a Facebookra, mint a Nagy Testvérre, ezért nemrég töröltem az accountom, de ha igaz mindegy. Azóta csináltam egy fake accountot a Syndicate trackje miatt meg... asszem a BioShock Centrum FB lapja miatt.
  • grebber
    Köszi!
  • RoboKutya78
    elkelt az utalvány csomagom köszi.
  • grebber
    Ha nem kellenek én elfogadom a kuponokat!! Felvettelek!
  • RoboKutya78
    Skacok elfogyott a türelmem
    A játékaimat beváltottam !

a
    25%-KAL OLCSÓBB Focus Home Interactive
    és a
    66%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II
    utalványok kivételével mindenem kiadó akár cserealap nélkül is vihetőek.
  • gosumofo
    hát nem halnak meg, csak aszalódnak és szenvednek, nézz rá a megtört magyar átlag emberre egy buszon pl
    kb senkinek nincs pénze enni, a semmin élnek
  • ollie
    Tévedsz, mert vitaminok nélkül hamar meghalnánk.

Amit meg felsoroltál, az mind megoldható facebook nélkül is.
  • gosumofo
    vitamin fogyasztás se kell az élethez
  • DarkSector
    Ehhez nem kell facebook.