34737
  • MerlinW
    Már csak a Crysis 2-ben. Abból is ki lesz véve egyszer.
  • DarkSector
    Batman AA
    Medal of Honor
  • bon
    De van limit. pl. crysis
  • MerlinW
    A Steam-en vásárolt játékoknál nincs limit. Legalábbis én még egyel sem találkoztam (a Steam-es GTA, Bioshock, Borderlands akárhányszor telepíthető, míg a Dobozos változatokban van/volt ilyen).
    Ez mondjuk logikus, hiszen a Steam accounthoz való kötöttség miatt nincs is limitre szükség.
    Egyébként a játékok többségéből kivették fél/egy év után ezt a megkötést.
  • Optimus Prime
    Általában a Steam adatlapján. De ez sok mindentől függ. GFWL címnél 10-15x lehet aktiválni(!), kérdés ez mit jelent. EA-nél 5x, de van revoke tool.
  • grebber
    Azt hol tudom megnézni egy játékról ,hogy hányszor telepithető/aktiválható?
  • jetblack
    Van valakinek COD4-es kupon mert érdekelne
  • rambuu
    aham, thx, na ez érdekelt!
  • Ry0K3N
    -25% Warner Bros kupont cserélnék
  • MerlinW
    Van egy Steam Mobile Access (iOS, Android) meghívóm, szóljon akinek kell.
  • MerlinW
    Magyarul, a listádon csak a vásárolt licenszek vannak feltüntetve.
  • Optimus Prime
    SteamWorks cím, mindent tárol, semmi nem veszik el. Csak a játék listádon nem marad, mert free game.
  • Botond #8444
    Megjegyzi, hogy játszottál már vele x órát, a barátok látják, csak te nem.
  • gosumofo
    A store-ból tudod újra leszedni.
  • rambuu
    Azt meglehet csinálni, hogy letörlök 1 játékot ami benne van a steam listámban, de ne tünjön el belölle? vagy ezt az ingyenes játékokkal nem lehet megcsinálni?
    Mert pl. le akarom törölni ezt spiral knightsot, de a gépemről a steam listámbol ne tünjön el hogy én ezt valamikor játszottam. és ha epp ugy alakul ujra le birom szedni.
  • Optimus Prime
    Originen vett játék nem igen lesz Steames, max ha a L4D-et is meg lehet majd venni. Ellenben a Steames játék lehet Origines. Amit nekem eddig sikerült aktiválnom: Crysis, Crysis Warhead, Mass Effect 1-2 és Dead Space. Ja és a Shank, ami még SteamWorks-ös is, ráadásul az a Humble Bundle-ban volt, de van CD key-je és az jó az Originnek.
  • gosumofo
  • RoboKutya78
    Én már nem is számolom hány kiegészítő szoftver fut a gépemen hogy a megvett játékaimmal tudjak játszani: stem, origine, x-fire, windows live .....anyáám.. Az x-firet csak azért írtam mert ott meg a barátaim többségét tartom szem előtt. Bár az X en is lehetett vásárolni játékokat anno, ha jól emlékszem.
  • Sad Moustache
    Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.

Kuponok:
    -25% Valve 3x
    -33% Valve 3x
    -50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012

Cserélném valami másra.
  • ollie
    Ja, és ha megvan egy játék Steam-en, akkor nyugodtan besétálhatsz az 576-ba és elhozhatod ingyen, nem? Mert ez ugyan olyan amit mondtál.
  • RYO21
    Aha értem. Csak azért gondoltam, mert látom, hogy ugyanazt a játékot steamen is meglehet venni, és jó lenne, ha egyhelyen lenne az összes digitális játékom.
  • grebber
    Szimplán kiirja nincs ilyen cd kulcs mivel originen vett cucc nem jó a steamhez!
    Steam-re csak azt regelheted aminél oda van írva hogy steam kell hozzá!
  • RYO21
    Ha egy játékom cd kulcsát, amelyet originen vettem meg, beírom steamben a product activation-be, akkor a játék automatikusan steames lesz?
  • PunkZoli
    bullshit
    lehet modilos rage az
  • Optimus Prime
    Bullseye!
  • Dj Tommy
    Remélem, azért Symbian-ra is lesz majd.
  • MerlinW
    Ha bejelentkezel (nem enged be) akkor felkerülsz a listára, és kaphatsz béta meghívót. Ha nem kapsz, akkor majd használhatod február-márciusban.
  • TheGrinder
    Nekem az a legnagyobb poén, hogy be sem tudok jelentkezni, mert még csak béta fázis.
  • Daell Drow
    RAGE 9 dollar?
  • Optimus Prime
    Na kiszúrja ki a legjobb poént ezen az oldalon? :)
  • NEOreg3
    ha valakit érdekelne (steam ios-re és androidra)
  • grebber
    From Dust , Steel Storm és kuponokat cserélném.

Amazonon most csak ~ 1600Ft a Magicka Collection ami regelhető steam-en annak a cd kulcsáért odaadnám az egész hobelebancot!
  • MerlinW
    gmail...
  • MerlinW
    Tudom, úgy is értettem.
  • SzocsA
    postafiok.hu-ra elküldött akármilyen levél megérkezik? nem törli automatikusan, meg ilyenek?
  • SubZero911
    Bocs, a permanens folyamatosságot jelent nem véglegességet.
  • totyak
    Ok, értem, köszönöm. Akkor így marad, nem gond.

Mondjuk azért remélem, hogy ebből nem lesz gond, tehát nem törlik a LIVE-os felhasználói fiókomat azért, mert azt a kulcsot használtam.
  • MerlinW
    Nem lehet. Amit egyszer Steam-en regisztrálsz az ott marad. Nincs többszöri felhasználás, nincs törlés, nincs visszavonás. Permanens.
  • totyak
    Na, akkor megpróbálom még egyszer értelmesebben leírni.

A GTA IV-et azért kevertem ide, mivel az is LIVE-os játék, viszont annak vissza tudom vonni a kulcsát. Van valami revoke.exe fájl, ami visszavonja, és utána beírhatok másik kulcsot és a LIVE-os multi ugyanúgy megy vele.

Valami ilyesmi kéne ehhez a Dirt3-hoz is, hogy átírjam a kulcsot arra, amit eredetileg felajánl.

Tudom, hogy a játék alapvetően Steam-ről települ, de maga a kulcs csak amiatt kell, hogy LIVE-on multiban lehessen játszani. Kulcs nélkül is települ a játék Steam-ről és offline-ban lehetne játszani.

Magyarán annak idején a Steam-esek csak a játékot vonták vissza az accról, a LIVE kulcsot nem. Végül is, ha nem lehet átírni az sem gond, így is megy a játék.
  • DarkSector
    Én már a kérdést sem értem. :P
    Mi köze van a Dirt 3-nak a GTA 4-hez? :)

GTA 4 ha lejárt az aktíválások száma, akkor kész-vége-finító...ennyi volt.