34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8456 Már csak a Crysis 2-ben. Abból is ki lesz véve egyszer. -
#8455 Batman AA
Medal of Honor -
#8454 De van limit. pl. crysis -
#8453 A Steam-en vásárolt játékoknál nincs limit. Legalábbis én még egyel sem találkoztam (a Steam-es GTA, Bioshock, Borderlands akárhányszor telepíthető, míg a Dobozos változatokban van/volt ilyen).
Ez mondjuk logikus, hiszen a Steam accounthoz való kötöttség miatt nincs is limitre szükség.
Egyébként a játékok többségéből kivették fél/egy év után ezt a megkötést. -
#8452 Általában a Steam adatlapján. De ez sok mindentől függ. GFWL címnél 10-15x lehet aktiválni(!), kérdés ez mit jelent. EA-nél 5x, de van revoke tool. -
#8451 Azt hol tudom megnézni egy játékról ,hogy hányszor telepithető/aktiválható? -
#8450 Van valakinek COD4-es kupon mert érdekelne -
#8449 aham, thx, na ez érdekelt! -
Ry0K3N #8448 -25% Warner Bros kupont cserélnék -
#8447 Van egy Steam Mobile Access (iOS, Android) meghívóm, szóljon akinek kell. -
#8446 Magyarul, a listádon csak a vásárolt licenszek vannak feltüntetve. -
#8445 SteamWorks cím, mindent tárol, semmi nem veszik el. Csak a játék listádon nem marad, mert free game. -
#8444 Megjegyzi, hogy játszottál már vele x órát, a barátok látják, csak te nem. -
gosumofo #8443 A store-ból tudod újra leszedni. -
#8442 Azt meglehet csinálni, hogy letörlök 1 játékot ami benne van a steam listámban, de ne tünjön el belölle? vagy ezt az ingyenes játékokkal nem lehet megcsinálni?
Mert pl. le akarom törölni ezt spiral knightsot, de a gépemről a steam listámbol ne tünjön el hogy én ezt valamikor játszottam. és ha epp ugy alakul ujra le birom szedni. -
#8441 Originen vett játék nem igen lesz Steames, max ha a L4D-et is meg lehet majd venni. Ellenben a Steames játék lehet Origines. Amit nekem eddig sikerült aktiválnom: Crysis, Crysis Warhead, Mass Effect 1-2 és Dead Space. Ja és a Shank, ami még SteamWorks-ös is, ráadásul az a Humble Bundle-ban volt, de van CD key-je és az jó az Originnek. -
gosumofo #8440 -
#8439 Én már nem is számolom hány kiegészítő szoftver fut a gépemen hogy a megvett játékaimmal tudjak játszani: stem, origine, x-fire, windows live .....anyáám.. Az x-firet csak azért írtam mert ott meg a barátaim többségét tartom szem előtt. Bár az X en is lehetett vásárolni játékokat anno, ha jól emlékszem.
-
Sad Moustache #8438 Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.
Kuponok:
-25% Valve 3x
-33% Valve 3x
-50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012
Cserélném valami másra. -
#8437 Ja, és ha megvan egy játék Steam-en, akkor nyugodtan besétálhatsz az 576-ba és elhozhatod ingyen, nem? Mert ez ugyan olyan amit mondtál. -
RYO21 #8436 Aha értem. Csak azért gondoltam, mert látom, hogy ugyanazt a játékot steamen is meglehet venni, és jó lenne, ha egyhelyen lenne az összes digitális játékom. -
#8435 Szimplán kiirja nincs ilyen cd kulcs mivel originen vett cucc nem jó a steamhez!
Steam-re csak azt regelheted aminél oda van írva hogy steam kell hozzá! -
RYO21 #8434 Ha egy játékom cd kulcsát, amelyet originen vettem meg, beírom steamben a product activation-be, akkor a játék automatikusan steames lesz? -
PunkZoli #8433 bullshit
lehet modilos rage az -
#8432 Bullseye! -
#8431 Remélem, azért Symbian-ra is lesz majd. -
#8430 Ha bejelentkezel (nem enged be) akkor felkerülsz a listára, és kaphatsz béta meghívót. Ha nem kapsz, akkor majd használhatod február-márciusban. -
#8429 Nekem az a legnagyobb poén, hogy be sem tudok jelentkezni, mert még csak béta fázis. -
#8428 RAGE 9 dollar? -
#8427 Na kiszúrja ki a legjobb poént ezen az oldalon? :) -
#8426 ha valakit érdekelne (steam ios-re és androidra) -
#8425 From Dust , Steel Storm és kuponokat cserélném.
Amazonon most csak ~ 1600Ft a Magicka Collection ami regelhető steam-en annak a cd kulcsáért odaadnám az egész hobelebancot! -
#8424 gmail... -
#8423 Tudom, úgy is értettem. -
SzocsA #8422 postafiok.hu-ra elküldött akármilyen levél megérkezik? nem törli automatikusan, meg ilyenek? -
#8421 Bocs, a permanens folyamatosságot jelent nem véglegességet. -
#8420 Ok, értem, köszönöm. Akkor így marad, nem gond.
Mondjuk azért remélem, hogy ebből nem lesz gond, tehát nem törlik a LIVE-os felhasználói fiókomat azért, mert azt a kulcsot használtam. -
#8419 Nem lehet. Amit egyszer Steam-en regisztrálsz az ott marad. Nincs többszöri felhasználás, nincs törlés, nincs visszavonás. Permanens. -
#8418 Na, akkor megpróbálom még egyszer értelmesebben leírni.
A GTA IV-et azért kevertem ide, mivel az is LIVE-os játék, viszont annak vissza tudom vonni a kulcsát. Van valami revoke.exe fájl, ami visszavonja, és utána beírhatok másik kulcsot és a LIVE-os multi ugyanúgy megy vele.
Valami ilyesmi kéne ehhez a Dirt3-hoz is, hogy átírjam a kulcsot arra, amit eredetileg felajánl.
Tudom, hogy a játék alapvetően Steam-ről települ, de maga a kulcs csak amiatt kell, hogy LIVE-on multiban lehessen játszani. Kulcs nélkül is települ a játék Steam-ről és offline-ban lehetne játszani.
Magyarán annak idején a Steam-esek csak a játékot vonták vissza az accról, a LIVE kulcsot nem. Végül is, ha nem lehet átírni az sem gond, így is megy a játék. -
#8417 Én már a kérdést sem értem. :P
Mi köze van a Dirt 3-nak a GTA 4-hez? :)
GTA 4 ha lejárt az aktíválások száma, akkor kész-vége-finító...ennyi volt.