Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
Activision tuti nem fog akciót tartani max 10% és az is cod6 vagy régebbi...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Prince23
Nagyon jó!

DarkSector
Hetente más más kiadó tart steam-en akciót!

Most az EA kezdi. (Legalábbis erre gondolok, erre utal a dolog, hogy lesz további eksönös kiadók)

mégpedig a 7 nap közül az elsõ van, amikor is Dragon Age nap van!!!!

Várjuk a további napokat, illetve heteket!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Jah, szerdáig valszeg válaszolnak, ha mást nem azt hogy dolgoznak az ügyön, illetve lehet feltesznek még pár kérdést.

[merlinw.org]

3munkanap max
Renjike
és körülbelül mennyi idõ után írnak vissza? mert tegnap este írtam és még szart sem kaptam 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

nem láthatja más
Renjike
amit írtam ott levelet valami kérdésként jelenik meg . azt ugye a többiek nem láthatják? mármint nekem a sign out melett ott van hogy your questions és arra rámegyek és ottvan . ugye azt más nem láthatja?

Renjike
állítólag nem most törték fel régen csak :S most vettem észre 😄

byzhouse
hát feltörni esélytelen az új steam guard miatt

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Renjike
hát ha nem adom meg senkinek az accom és nemtudok belépni mért szólsz bele? 😄 idióta nemvagyok hogy megadjam 😄

byzhouse
hát,ha ismeretlenek megadod a steam accod akkor vessél magadra.

Renjike
😄 thanks. D:

MerlinW
Create Account...?😊

[merlinw.org]

Renjike
hogy írjak ha nemtudok belépni? 😮

MerlinW
Írsz a steam supportnak, és mellékeled a vásárolt játékok számláiban szereplõ tranzakciós számot (az email-ekbõl amiket vásárlások után kaptál), dobozos termék esetén CD kulcsot, steam profil linkedet / felhasználónevedet, esetleg az általad használt jelszót.

[merlinw.org]

Renjike
Sziasztok hogy tudok visszaszerezni 1 Accot amit elloptak tõlem? :S

DarkSector
Amúgy érdekes a dolog, hogy a támadás, abban az idõben történt, mikor is a Portal 2 gyanánt a ps3-ra is feltûnt a steam szolgáltatás.
Tehát egyrészt nemárt itt is foglalkozni ezzel, kitudja van-e összefüggés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amiga
Hát, nem tudom, azért a Valve-tõl már egyszer kiloptak egy félkész Half-Life 2-t is... Senki nincs teljes biztonságban sajnos. :-(

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

kifli
hát tény, hogy a pápa nem szentelte fel és a názáreti szent Jézus sem mondott rá igent. De azért bizzunk benne, hogy a steam tudja mihez ad támogatást 😄
TSL16b
Sonyék biztos már rég kirúgták azt, aki a rootkitet írta nekik, így éppen nem volt hozzáértõ a háznál. <#hehe>

pointer4
Ettõl nem félek, valahogy ilyen jellegû hozzáértésbõl a steam jóval többet bizonyított nekem mint a sony 😄
Akarom mondani, kicsit jobban értenek hozzá a steamesek, illetve a ps3nál jóval kevesebb lehet a próbálkozó, meglepetésként érhette õket, pl lehet azért tárolták kódolatlan txt fileban a felhasználók adatait 😄
steamguard kivédi nagy valószínûséggel de nagyon nehéz lenne bukni mindent, ha megvan egy dobozos játék vagy steames számla email. Én nem tartok ettõl. Régen sokkal jobban tartottam pl attól, hogy az akármilyen vírusirtóm, virágbolti fotosop más progi, ami esetleg a háttérben mindig fut, ne adjon bant, mert egyszer volt régen egy hasonló eset, amikor csomo acc gallyra ment, de a valve levette a bant, így senki nem mondhatja, hogy emaitt bannolták... és nem is fordulhat elõ.
Rage47
ez mindig frissül, csak ronda a formája
Prince23
Bazz a PSN hekkertámadásról halottatotk? egyszer Steamen is eljõ ez a pillanat, de akkor szívni fogunk. fõleg aki 100+ játékkal rendelkezik. remélem a Valve steam guardja kivédi ezeket. ajánlom h tökéletesítsenek a rendszeren, tanulva a Sony hibáiból.

akkor ha listán szerepel és nincs ikonja csak annyit tesz, hogy basztak még ikont adni hozzá
A colinok pont hogy jók voltak az akkori idõkhöz képest annak ellenére, hogy árkád. A dirtök minden szempontból inkább visszafejlõdtek. Grafika még ok, de nekem senki nem mondja, hogy 2011ben elég ennyi fizika néven. Szétesik a karosszéria, és ennyi.
Imádtam a rallis játékokat, és én lennék az elsõ, aki támogatná a fejlesztõket a megvéttel, de így, hogy még a live al is elbasszák az egészet, még bundle árban sem fogom megvenni...

Ha már játék akkor duke, az legalább a régi nem kicseszõsdlc-s, retro fílingre épít. Remélem sikeres lesz és újra gondolják majd a koncepciót páran. Mert amit most agyatlannak titulálnak régrõl, sokkal szebb emlékeket idéz, mint bármelyik tucatcod.
Prince23
Mert én megrendeltem steamen. -5 euró megtakarítással. csak a listában nincs meg az ikonja, egy szürkeség áll ott. a játéklistán.

MerlinW
Nem tudom, az új játékok rajta vannak a listán, nekem naprakésznek tûnik.. Ezek csak azon játékok listája, amelyek dobozos verzióját regisztrálhatod a Steam-hez.
Ez a Valve listája, ennél hivatalosabb listát nem találsz, ez van😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ezt ismerem, de ez nekem erõsen avittnak tûnik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem egyáltalán nem tûnik rossznak.
A másik, hogy mint minden CM játék, ez is árkád lesz, nem szimulátor. Ahhoz pedig tökéletes a fizika. Dirt 2-nál rosszabb pedig biztos nem lesz, miután azt fejlesztették tovább.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tényleg, nem holmi sufnituning összeállítást hol talál az ember a VALÓBAN támogatott játékokról?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nem lesz aktiválható Steam-en, nincs steamworks támogatása.

[merlinw.org]

komolyan megvennéd? game for windows live lesz rajta!
És olyan szar fizikája van videók alapján ,hogy besírok. Egy fél kilós aluminium kerítés olyan szilárdan áll, mint egy több tonnás betonoszlop.
IMYke2.0.0.0
Abban reménykedve, hogy a dobozos aktiválható lesz rajta, én semmiképp sem rendelem elõ.

Prince23
Valaki Steamen elõrendelte a Dirt 3-at?

MerlinW
Nyugi, eszembe sem jutott😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm - ne! Bõven sok is ez adizájn, ne essünk át a ló túloldalára...

DarkSector
Hajrá, de a steam kar is megtenné....😊

MerlinW
De, betudnék...😊

[merlinw.org]

Guren

DarkSector
Nem tudnál az egérmutató helyett egy portal fegyvert betenni? 😊

Egy pár napja nem jártam erre, de az elõbb kétszer is visszafordultam, mert azt hittem rossz helyre nyitottam be. Igen pofásra sikeredett az oldal, tetszik, gratulálok.

MerlinW
EU, US, UK, AU

[merlinw.org]

Rage47
Milyen régiók vannak a Steamen? EU, USA, orosz - ezeket ismerem - ezen kívül?
artschi
ok, köszi. Érdemes-e megvételezni ennyi pénzért? Vagy elõször lessem meg a virágbolti verziót? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
ja, bár nagyon esküdöznek hogy kipofozták

artschi
ez a Hydrophobia az, ami konzolra már megjelent?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!