34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8496 kösz! fejlécbe csak most lett kitéve nem? :o -
#8495 legalábbis az aki a játék alatt célzott vásárlást folytatott:)
-
#8494 Nem arról volt szó hogy anonim sorsolás lesz? vagy a szerencsétlen elszólta magát valahol?:)
Azé kaphatott volna mindenki legalább valami apróságot aki részt vett a buliban vigaszdíjként:) -
#8493 Humble Indie Bundle 5 (Android, Windows, Mac, Linux) -
Eftörsokk #8492 üdv
ugyan nem steames cucc, de van egy fölös path of exile béta kulcsom ha érdekel valakit, vmi béta cuccra cserélném :) -
#8491 Igen, erről olvastam. Hehe, a sok farmoló biztos...
Szóval, aki nyert nyert, aki nem az már nem várjon csodát. :) -
#8490 Oh, már rég:)
Ő nyerte meg a fődíjat, 7 darab szénnel játszott. -
#8489 A nagy Steam nyereményjátéknak már vége van? Úgy értem, ha akarták kiosztották már a nyertesek ajándékait? Csak mert rendezgettem a wishlistem, hogy olyan játék ne legyen elől, ami nem jelent meg, mert még emiatt diszkriminálnak. :) -
#8488 Egyszer majd talán. Most első sorban csak áruház és közösség managment a célja. -
#8487 hello!
leszedtem beta steam-et a telomra. idövel lehet majd rá leszedni játékokat is amik elfutnak vagy csak ilyen haverokkal beszélgetös marad?
köszi elöre is -
#8486 Lásd topikfejléc:) -
#8485 Amikre te gondolsz:
1. steamgifts
2. steamtrades -
#8484 Úgy rémlett mintha lenne még valami. Itt volt párszor, hogy valamit belinkeltetek, de többre emlékeztem... ha nincs több akkor szórri. -
#8483 Miért van több is? -
#8482 Ti melyik oldalt szoktátok használni giveawayekre? steamgifts.com? -
#8481 Max, ha az egyik gépen offline megy. Persze multi esetében ez nem megoldás. -
#8480 Elvileg nem mivel a másik gépen azonnal jelzi a Steam hogy máshol próbálnak belépni a jelszavaddal. Nekem se sikeredett két gépről egy accal a dolog.
-
Lumania #8479 Jól gondolom a dolgot?
Egy Steam acc.-val nem tudok, két különböző játékkal játszani két különböző gépen.
Most lesz ez nekem probléma, hogy a gyerek megnőtt annyira, hogy kapjon egy saját gépet. -
#8478 Ehh... ne legyél már olyan, mint az ex csajom: Felizgatsz, aztán úgy hagysz -
#8477 már elkelt, Fabio Capello-nak talán még van :) -
#8476 Én szivesen, örömmel elfogadom. -
#8475 szintén, 1 db-om még nekem is van -
#8474 ehune -
#8473 Ami érdekel és ingyen van arra persze ki ne tenné!
De ahogy nézem a videót róla nem igen az én játékom ez! -
#8472 Februárban jön ki, és ingyenes lesz. Te mindenre rámozdulsz, csak ingyen legyen? :) -
#8471 Ennyire szar az a game vagy ez ingyenes vagy mi hogy senkinek sem kell? -
#8470 én meg ingyen adok egyet annak, akinek szüksége van rá. -
#8469 Akit érdekel 2db SMNC-t sorsol ki a srác amint meglesz a 20 fő! -
#8468 -
#8467 steam jobb felso sarokban a fioknal megtutdsz mindent nezni, mikor menyiert vetted. Kulon a sajat es ajandekba vasarolt dolgokat. -
#8466 Steamen valahol meg lehet nézni hogy mikor vettem meg a játékot? -
#8465 Jah, néha nem látni ezért ott a News vagy a Special offers menü. ritka az olyan eset mikor nálunk nem elérhető játék akciós. -
PunkZoli #8464 bugos, nézd a newst
-
#8463 Biztos most nézik át melyik game-et rakhatják ki amihez nem lett kiadva kupon -
#8462 Daily deal akció kifutott, vagy ma miért nincs? -
#8461 TAGES-t használ, magyar kiadás kicsit elcseszett, mert kell egy játékbeli hibára hotfix is, amit szinte nem találsz neten. A Steames verzió OK aktiválni kell akár a SecuROM-osat és utána ok. 30 nap után visszakapod az aktovációt, ergo sosem fogy el! -
#8460 Aki megvette a Riddick játékot, az megtudja mondani, hogy hogy is van ez az aktivációs dolog.
Én annak idején megvettem dobozosban, és már másodjára vagy harmadjára nem tudtam felinstalálni :S
mondtam is wtf ? ezért vegyek origi gamet? -gondoltamomban -
#8459 The Big List of 3rd Party DRM on Steam -
#8458 A Steam-es játékokban is van külön DRM. -
#8457 Ezek szerint a steam tévedne? Ott olvastam, direkt megnéztem most.. "ülső másolásvédelem (DRM): SecuROM™ 5 gépenkénti aktiválási korlát"