34737
  • ollie
    És mi az ellentmondás?
  • mooo
    Mert nem én szedtem le hozzá a dosbox-t,hanem a steam szedte le automatikusan és rakta be a játék mappájába.Erre írtam:"A gog-on minden játékot módosítanak úgy, hogy win7 alatt is fusson, Steam-en ezt soha nem teszik meg"
  • ollie
    Mert az DOS-os. És nem értem miért írod.
  • mooo
    Ez nem egészen így van,mert a Dark Forces-t ha indítod,akkor dosbox-al indul.
  • ollie
    Ha meg is jelenik Steam-en nem biztos, hogy futni fog win7 alatt. A gog-on minden játékot módosítanak úgy, hogy win7 alatt is fusson, Steam-en ezt soha nem teszik meg, ott kapsz egy eredeti kiadást, és ha szerencséd van, futni fog.
  • PunkZoli
    esély van rá, szoktak régi játékok megjelenni, nemrég pl a fable1, amire abszolút kicsi volt...

legkésőbb a thief következő része előtt kiteszik steamre is szerintem
  • Anonymusx
    Gondolom nem sok esély van arra hogy a thief 1 gold megjelenjen steamen?
    A gog-on rajta van, de nem szeretnék ott is egy fiókot, főleg ha valamikor steamen is meglenne..
  • DarkSector
    Akinek van megunt MW3 az PÜ-ben írjon rám.
  • RoboKutya78
    Az egészben az volt a vicc majdnem kidobtam az értesítő levelet:)
    Totál el is felejtettem hogy fogadtam valamire.:)
  • Eftörsokk
    grat! 57 belépésből máris nyerni, én lassan 300-nál tartok és semmi :(
  • RoboKutya78
    Nekem az eset vinnyogott, mivel teljes profil váltásuk volt és nálam a régebbi futott, a csere után már nem sírt a steamre. Nálam a játékokat nem akarta elindítani teljesen letiltotta őket.
    Javaslom telepítsd újra a vírusírtót hátha megoldja a gondot. És ellenőrizd hátha mégis vírusos lett.
  • Ironman2
    Létezik hogy a steamservice.exe-t,és még pár fájlt virusosnak találta az Avast?
  • Ry0K3N
    Ja haverok vettek rá erre is egyébkánt ki sem próbáltam volna, World of Tanksel ugyanez volt ugyanazon személyek miatt. Büdös életbe fel nem tettem volna normális esetben. :D
  • Fabio Capello
    van, HGF
  • RoboKutya78
    Kell egy magyar banda, akivel lehet nyomin azt máris nem lehet uncsibb mint bármely mmo:)
    Aionba is kiszenvedtem egy karit 45 ig:)
    meglepő de ott is robokutya a nevem:)
  • Fabio Capello
    baromira.
  • Ry0K3N
    Majd megunod :D
    Még így 30-on jópofa de majd kiderül endgame content mennyire jó.
  • Prince23
    Miért van még más játék is ami egyenlő?
  • ollie
    Az tök mindegy, a szabályok szerint az accountodon kell aktiválnod, különben ki fognak zárni az oldalról.
  • RoboKutya78
    most star trek van előnybe egyenlőre.
  • RoboKutya78
  • Ry0K3N
    Gratula érte, én szavaztam és nincs bocsánat amíg bele nem tolsz 300 óra gameplayt :D
  • Fpocok
    GRATULA.
    Ugyanakkor kabbe! :D
  • RoboKutya78
    Hm pedig átvételnél a program maga ajánlja fel hogy ajándékozási listára tehetem a cuccost.
  • DarkSector
    :D nekem azt mondták hogy fel kell használni.:D
  • RoboKutya78
    Kb 2 hónapja nézegetem ezt a steamgiftet és most bejött első nyerésem akár miről is legyen szó:)
    Még gondolkodom betegyem e vagy küldjem tovább a játékot.
    Ajándékozni lehet.
  • DarkSector
    Grat!
  • RoboKutya78
    JUPIIIIII !!!
    Steam giften megnyertem az első csomag játékomat
    Ezt én vittem:) aki szavazott rá attól elnézést kérek
  • Optimus Prime
    OFF: az apám lízingelte a pénzt, svájci frankra és 7 évre egy cirka 3 milliós autót, aminek a részletét nem tudtok fizetni. 1, elvitték a kocsit 2, még a fennmaradó 1,6 milliót kell kifizetni 5 évig. Mivel kirúgatta magát nem bírtuk... sehogy se bírtuk fizetni.

ON.
  • Gyuszopapa
    Vagy ha valaki vesz nekem egy 4-es packot odaadom neki a kupont és egy játékot megtarthat magának a 4-ből és ha utalom neki a lóvét utánna elküldi giftként a maradék 3-at.
  • ollie
    használhatod
  • MerlinW
    Az egy dolog, de ha pl nem adózik a pénzből, vagy máshogy ügyeskedik és rászáll az APEH, feljelentik, egyebek, akkor mehet az átvilágítás, stb. Millió oka lehet a dolognak.
  • Gyuszopapa
    A sogorom steam fiókjára használhatom az én bankkártyámat ?Mert 2 havernak kellene a Section 8 és nekem csak 1 kuponom van de én már nem vehetek 4-es packot mert már megvan a játék.
  • ollie
    Ez lízing, nem kölcsön.
  • Botond #8542
    Ez egyrészt off, másrészt nem igaz, harmadrészt mivel az apja lízingje nyilván kezes. De ezt a témát aztán végképp ne itt, akkor már inkább a kupon cserebere. :)
  • ollie
    Lízing miatt nem lehet, mert ott nem is vesz fel kölcsönt az ember, vagyis nincs tartozás.
  • Optimus Prime
    Az apám autós lízingje végett tartunk ott. Egyébként a Steam fiók csak jelszóval működik, amit nem vagyok köteles át adni +illegális a Steam fiókok adás-vétele.
  • artschi
    Igen, bár elvinni azokat sem fogják valószínűleg, mivel nem képeznek akkora értéket, hogy egy esetleges nagyobb méretű adótartozást lehessen belőlük fedezni.
  • Fabio Capello
    nem vehetik el, végrehajtás alá csak fizikai tárgyak lehetnek, ergo a dobozos játékaidat elvihetik, a steameset nem.
  • artschi
    jó kérdés :)

Ajánlom, böngészd végig a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvényt. Ha a végrehajtók foglalnak tőled valamit, akkor azok fizikai dolgokra vonatkoznak. A foglalás során első körben az adós tulajdonában maradnak a használati tárgyak (de ez lehet ingatlan is akár, nem kell ingóságnak lennie), azaz használhatod őket, de el nem idegenítheted (azaz nem adhatod el). Jövő héten utánakérdezek, mert ez engem is érdekel.

Szerk.: szerintem nem veszi el, mert az account-odat nem tudja értékesíteni elektronikus árverési úton, azon kívül az "fizikailag" nem kötődik hozzád.

Btw, mit követtél el, hogy végrehajtás alá kerültél?