34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8616 Sajnos nem. itt találgatnak, de valahogy nincs pontos infó még. Esetleg érdemes a Facebookos lapuk kommenteit nézni. -
#8615 Hát még lehet, mert feketén árulják a kulcsokat, ami nen tetszik se a kiadóknak, se a Steam-nek. -
#8614 Hát nem igaz. Semmit sem küld automatikusan a steamgifts, ugyanis nem az oldal adja az ajándékot, hanem az, aki felajánlja.
Felejtsétek már el azt, hogy az oldal ezt meg azt csinálja. Mindent a rajta levő, regisztrált tagok csinálnak, az ajándékozástól kezdve, a levelezésig bezárólag, mindent. -
#8613 intkeyssel nekem sose volt gondom :) -
#8612 Elvileg ha jól emlékszem A stemgiftes ajándékozást akkor amikor lejár a kitűzött időpont és az oldal automatikusan kisorsolja a nyertest küld egy giftes felajánló levelet a nyertesnek
A nyertes igazolja hogy megkapta a levelet, a levél segítségével felveszi az ajándékozót a freind listájába és megkapja a jutalmát.
Visszafelé nem tudom hogy megy a dolog mert még nem ajándékoztam rajta, de a nyertesek lehet bekerültek a freind listádba.
-
PunkZoli #8611 royalt nem tudni mi lesz?
a be minera meg csak 14 után lehet? -
#8610 A supportos email címedet honnan tudnák? Az meg miért lenne jó neked, ha kiírnák a Steam-es üzenőfaladra, hogy szia, bannoltunk!
Az intkeys-t meg használd bátran, de ne csodálkozz, ha egyszer majd bannolják a teljes Steam accountodat. -
Eftörsokk #8609 tudod az ilyen problémák elkerülése miatt szokott lenni FAQ az oldalakon, ha meg nem vagy képes rá hogy elolvasd, nem más hibája ha nem tudod a szabályokat -
#8608 nezem az intkeyst nincs a steam rohadtul tularazva itthon/europaba ? :) stronghold3 20usd es steamos key-t adnak .. erdekes... -
#8607 es mivel steam accountal kell beloglni az oldalra akkor
1. uzenjenek a stem accomra
2. nemvagyok biztos hogy nemlatjak a steam supportos emailcimemet
de valami minimalis jelzes johetett volna ;) dehat nemvarhatunk el profizmust mindenkitol ;) -
#8606 amugy ajanlom mindekinek : itt szoktam utobbi idoben pcs jatekokat venni amikor 50euro ovlt a anno2070 steamon akkor vettem naluk 25dolcsiert klienst es ahogy nezem azota is olcsobbak a sima steamnel
reckoningon filozok, kb felaron adjak a steamoshoz kepest -
#8605 És áruld el nekem, honnan tudnák az email címedet? Mert hogy regisztrálásnál nem adod meg, hiszen a Steam azonosítóddal lépsz be. A steam-es oldaladon sincs feltüntetve az email cím. -
#8604 Egy normalis weboldal ahol 1nel tobb user van illik hogy notify -oljon deolgokrol..elvegre az emberek nem 24/7 figyelik a nyomi weboldalakat / rendszereket .. most tenleg olyan nagy csoda varni hogy ertesitsenek valamirol ? :) sebaj nemrokkanok bele ;) (azert supportra meg kivancsi leszek, vajon okse ertesitenek ? :) -
#8603 Minek kellett volna notification? Felajánlottál játékokat ajándékba, majd nem küldted el azokat a nyerteseknek. Ezt barátok között is átverésnek hívják. Az más kérdés, hogy nem voltál tisztában az oldal működésével, viszont én nem értem, hogy hogyan regisztrálhatsz egy olyan oldalon, amelyről fogalmad sincs, hogyan működik. -
#8602 Es nem ilett volna valami notification -t kapnom a dologrol ? csak ugy siman banned ? (levemet most nezem spamban sincs semmi a dologrol) de inkabb irok a supportuknak es megerdeklodom hogyisvan ez -
#8601 Nem!
Az accountodon levő játékokat nem lehet cserélni, azok végleg az accountodon maradnak.
Nem is értem hogy jött neked a csere, amikor már az oldal nevében is benne van, hogy gifts, vagyis ajándékok.
Ha felteszel az oldalra egy játékot, akkor el kell küldened egy példányt a nyertesnek (mert hogy sorsolásról van szó). De mint írtam az accountodról nem tudsz, tehát meg kell venned és azt elküldened.
Na ezért bannoltak, mert nem küldted el az általad sorsolásra felkínált játékokat. -
#8600 steam giften mar az accounton levo gammak ajandekozhatoak el nem ? mert enis igy gondoltam, ha van ertelme, beirom a kodot es elcserelem, ha nincs elajandekozom a kodokat valami havernak, ez volt a mozgatorugo -
#8599 De senki nem szolt nekem semmit, igy nehez ;) (nyilvan ilyen lehetett de nemkaptam rola ertesitest)
amugy nem innen kaptam az ajandekaimat ;) , nemkellene valami modon jelezniuk nekem hogy "tedd vagy ne tedd? " :) -
csoli31 #8598 Szerintem egyáltalán nincsen tisztában a Steamgifts oldal lényegével. Már az is furcsa, hogy ott akarna 2 játék kódját elcserélni másra. -
#8597 Kiraktad ajándékba a játékokat az egy dolog, de el is küldted az ajándékokat a nyerteseknek? Mert ha nem, azért bannoltak, mert nem tartottad be az ígéreted. -
#8596 steamgiftsre logolnek be ilyet ir :
Oops, it looks like your account has been banned.
Ez mennyire normalis ? , valamikor regen beleptem ide es kiraktam par gammat ajandekba de azota semmi nemtortent , mosrt logoltam volna be ...
most csak azert neztem volna be mert kaptam 2 uj gammanak a kodjat es kivancsi voltam elcserelhetok e valamire -
#8595 Több site értékeléséinek alapján nézett átlagpont! -
#8594 Srácok mit jelentenek a Metascore számok a játékok mellett?
-
#8593 Be mine Bundle elvileg ezek lesznek benne:
1 . Wasteland Angle 9,99 €
2 . Sideway New York 8,99€
3 . Xotic 6,99 €
4 . BEEP 9,99€
5 . The Ball 17,99€
Mindezt min . 1 dollárért nem semmi. -
#8592 Azért azt leírhatnák mik lesznek benne!
Bár mondjuk az a Be Mine Bundle 1 dollárért 5 akármilyen fos game is megéri!
-
#8591 Azt hiszem itt még nem volt. Új Indie bundle-ök:
Valentine's Bundle
Be Mine Bundle -
#8590 Be se tölti vagy a szokásos crash üzenet? Próbáld újra indítani a Windowst, Steamet. -
#8589 Nem indul a binding of isaacem... mindjárt szétbaszom a steamet... -
Gyuszopapa #8588 Igen ott kell megnézni. -
#8587 Ezt írták nekem máshol:
"Steam jobb felso sarok, a fiok nevedre menj. Es ott meg nezheted mit vettel, kulon listazva a sajat es a baratoknak vett jatekokat."
Ez azt az árat írja amit ténylegesen fizettem érte! -
#8586 nekem is feltűnt, igaz.
tényleg van amúgy ilyen oldala a steamnek?
-
#8585 Azóta már máshol megírták de nem ezt! -
#8584 SC nem a vásárlási árat, hanem a listaárat írja ki. -
#8583 http://www.steamcalculator.com -
#8582 Steam-en belül megtudom valahol nézni miket vásároltam és mennyiért? -
Sad Moustache #8581 X3 Goldbox és Alien Breed2 cserélhető. -
PunkZoli #8580 olyan van, hogy egy játékon belül 2 profilt lehet létrehozni, de az játék függő, egyszerre viszont csak egy tud játszani az accal, vagy másik accountra is meg kell venni, ha egymással akartok játszani -
#8579 Két fiókhoz két kulcs kell. De a nicknevet korlátlanul lehet változtatni, bármennyit, bármikor. -
#8578 helló, van egy steam fiokom :), vettem játékokat és fel is telepítettem. Szeretném ha a fiam is játszana, de a saját neve alatt. Milyen lehetőségeim vannak? fel tudok venni ehhez a fiókhoz másik nicknevet, vagy mindenképp regisztrálnom kell egy másik fiókot és akkor ahhoz hogy rendelem hozzá a meglévő játékaim? -
#8577 A GOG-on tesznek róla és van support modern OS-hez, Steamen max pár tipp stickyzve a fórumon meg narancs szöveg a játék honlapján, hogy hát vazze ez ezen nem fog futni. A DFII fut, de emlékszik még valaki a Jedi Knight I és expansion esetre?