Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
ja most látom a fejlécben reggel van még lool😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Singularity 10 euro ha valakit érdekel😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

artschi
köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DCS Black Shark... természetesen nem szerepel a listán! :S Köszönöm.

www.smart-bus.hu

nem feltétlenül, csak ezek regelhetõek, mehetne banner alá
MerlinW
Urak!

Ha van egy dobozos játékom, ami steam-n is kapható, akkor azt beregisztrálhatom steam-re a dvd-s aktiváló kódjával?

www.smart-bus.hu

MerlinW
Parancsolj😊

[merlinw.org]

Guren
ma a pixeles bányászós játékokban van a pénz, úgy tûnik.

Fabio Capello
minecraft klón, kicsit másképp, kicsit jópofábban

lolSL
az mi hogy ennyien megvették?

Fabio Capello
Terrariát akarok!!!444 😄

Prince23
Hm ez jó ötlet. támogatom 😄

artschi
Tényleg MerlinW!

Egy ötlet: ki tudnád tenni ide fentre az aktuális napi ajánlatot? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Majesty 2 a mai... csak 10 percet késnek.

Prince23
Hol van a mai Ajánlat???

Guren
múltkor, amikor ez volt a téma, direkt kipróbáltam és ugyanazt a kódot küldte ki kétszer. úgyhogy nyugodtan be lehet zárni az ablakot.

Még mindig nem adta ide a megerõsítõ kódot a freemail... Már nem is mondok rá semmit.... Csak adják ide és felejtsük el egymást...

Amúgy nagyon komoly ez a SteamGuard! Tetszik! Csak nem egy fos mail szolgáltatót kellett volna beregelni 😊

Köszi! Közben megérkezett.

Elkezdtem a "Contact Email Address" megváltoztatását. Gondolom most megint várhatok fél órát egy megerõsítõ kódra 😄

lolSL
meg fog jönni, cask ne zárd be a steam ablakot ahol kéri addig mert minden alkalommal új kód kell.

Hali!

Kb. fél órája a Steamguard kiküldött egy aktiváló kódot a freemail-es címemre, de még nem érkezett meg. Van esély rá, hogy megkapom? (Gmail-es címemre a másik fiók aktiváló kódja azonnal megérkezett...)

Tulajdonképpen én voltam a hülye, pontosabban win reinstall elõtt meg akartam változtatni a freemail-es címemet egy másik gmail-esre, csak elfelejtettem. Már rég esedékes volt és meg is akartam tenni, csak mindig lusta voltam. De hogy ezután végleg hanyagolni fogom ezt az undorító fos szar freemail-t, az is biztos...

Bármi lehetséges.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Murder3
ezen a héten lesz vmi aaa+ kategóriás akció 10 euró alatt?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

DarkSector
Mivel az OP sorozat egy "szimulátor" addig a CoD BF és MoH csak "arcade" kategória. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ezzel én is így vagyok, viszont a DR-t még karácsonykor megvettem, asszem ennyi árba. sztem megéri. Sokkal közelebb visz a háborús feelnighez, mint mondjuk a COD 😄😄

Botond
Jól beszélsz. A dvd-k és a patchelgetés kora lejárt. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk Tropico 2 vagy Gothic 1 sose indulna el a gépemen, ha dobozos lenne most meg vígan fut.
kifli
én amúgyis steamest prefelálom, utálom a dvd-t pakolgatni, és patcheket letöltögetni.

bár ez így sem kell 😄
lolSL
hát nem mindenkinek van a házában bolt, egy oda-visszza utazás meg már nem jön ki belõle a legolcsóbb eshetõséggel sem

bakvarnyu
Ja, de ha boltba meg 1000Ft a dobozos nem kérdés melyiket veszem.

MerlinW

[merlinw.org]

húúú nagyon - nagyon köszönöm!!

mooo
vki nem tudná feldobni a dead space magyar fájlai-t? 😄 akció óta keresem de sehol nem találom.. pedig átnéztem sztem egész sg-t... annyi játéknak megtaláltam a fájlait nehogy már pont dead space-ne leheseen magyrítani :/

Botond
Behúztam a csomagot, Tropico 2 is must have. 😊 Meg a stratégiák között is van pár reménykeltõ, pl The great Art Race-t nem ismertem eddig, screenshotok alapján érdekes lehet.
kifli
bejelentkezel, és ugrál fel mindig 😄
DarkSector
jah commando-k kurvanagyok, de nekem megvan a 3 dobozossan ingyenesbül még anno gamestar jóvóltábó...

de ezek a játékok kiválóak egybekötni a kellemest a hasznossal és akik újregek és barátlistát akarnak EGY játék megvételére szükség van akkor lehet beiratkozni kellemes 300ft-os játékokkal....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
Összes Commandos megvéve. 😊 Fenne enné meg a Steam-et, megint pénzt költöttem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

RoboKutya78
Más lehet hogy átveszek egy fórumot a gazdájától és szeretném ha valaki segítene a fórum kipofozásában😊

RoboKutya78
de csak mostanra mert bosszant hogy lecsúsztam a deat space vásárlásáról😊
És a bf2 is érdekelte volna valakit de már nem tudta megvenni😊

bon
Kalypso Strategy Pack akció!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Más inkább letiltaná a hirleveleket te meg kérni akarod....😊
szép. 😊

RoboKutya78
srácok hol lehet hírlevelet kérni mert nem látok sehol semmi hasonló pipa lehetõséget
rss nem érdekel.

grebber
Sajna nekem a Warez nem megy az új patchekkel pedig abban elvileg valamit optimalizálnak.Nekem mással nincs gondom vele csak hogy bármire teszem a grafikát akad!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Pusztán személyes véleményem, de Gothic 4 még azt sem érdemelné hogy lewarezolják.. szégyentelenül rossz játék lett.

[merlinw.org]

grebber
Azt hitttem lesz valami Moha régi pack olyan mint a classic nálunk 2000ft-ért de nem 😞

Gothic 4-et 2ezerért és nyertek egy vevõt!!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
EA ezen a héten volt, de õk egyébként is akcióznak folyamatosan.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem mondtam hogy nincs, csak azt, hogy nem jellemzõ😊 Engem mondjuk nem érint, hidegen hagynak a COD-ok😊

[merlinw.org]

Daell Drow
Pedig volt activision akcio mar regebben is, pl osszes cod cod5ig bezarolag volt jo olcson. Csak sajna pont akkor penzem nem volt.
bertino
ah, Kotick mar abba a 20%ba is beledoglene, lehet nem is lesz annyi 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!