Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Ha van egy dobozos játékom, ami steam-n is kapható, akkor azt beregisztrálhatom steam-re a dvd-s aktiváló kódjával?
www.smart-bus.hu
Egy ötlet: ki tudnád tenni ide fentre az aktuális napi ajánlatot? 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Elkezdtem a "Contact Email Address" megváltoztatását. Gondolom most megint várhatok fél órát egy megerõsítõ kódra 😄
Kb. fél órája a Steamguard kiküldött egy aktiváló kódot a freemail-es címemre, de még nem érkezett meg. Van esély rá, hogy megkapom? (Gmail-es címemre a másik fiók aktiváló kódja azonnal megérkezett...)
Tulajdonképpen én voltam a hülye, pontosabban win reinstall elõtt meg akartam változtatni a freemail-es címemet egy másik gmail-esre, csak elfelejtettem. Már rég esedékes volt és meg is akartam tenni, csak mindig lusta voltam. De hogy ezután végleg hanyagolni fogom ezt az undorító fos szar freemail-t, az is biztos...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bár ez így sem kell 😄
Operation Flashpoint: Dragon Rising - 5€
[merlinw.org]
de ezek a játékok kiválóak egybekötni a kellemest a hasznossal és akik újregek és barátlistát akarnak EGY játék megvételére szükség van akkor lehet beiratkozni kellemes 300ft-os játékokkal....😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
És a bf2 is érdekelte volna valakit de már nem tudta megvenni😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
szép. 😊
rss nem érdekel.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Gothic 4-et 2ezerért és nyertek egy vevõt!!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]