34737
  • RoboKutya78
    tegnap óta brutálisan lelassult a steamgift oldala vagy csak nálam?
  • Optimus Prime
    Hú, azért meglátszik a statson ez a kis... malőr :D

Steam felhasználók
  • RoboKutya78
    na ne ez komoly?:))
  • Optimus Prime
    "Mr. Arnold, shut down the system!"
  • Fabio Capello
    300 a max
  • Serpa
    hehe
  • lalakov
    Most léptél be vagy rég ott vagy már? Lehet pár napig csak ennyit enged.
  • DarkSector
    most néztem 100%-on áll a profilom.
  • DarkSector
    nem.
    lehet csak véletlen jött ki a 99 pont és reggel pont akkor néztem rá...:D
    Csak azt hittem megállt 99-nél azért kérdezem, nem volt semmi gondom a steamgiften.
  • lalakov
    Érdekes lenne. Nekem 300. Nem tettél valami rossz fát a tűzre?
  • DarkSector
    Létezhet hogy Steamgift-nél 99 a max pontszám?
  • Optimus Prime
    Igen, azokkal nekem is gondom volt. Eltűnik a Steam listáról és a Windows program eltávolítója se látja.
  • Gyuszopapa
    Csak az a gond hogy pl. a szabad hétvégés játékok eltünnek a listáról és a programok hozzáadása/eltávolítása sem látja őket.De az adatok és a feltelepített játékok továbbra is ott maradnak ezért gondoltam hogy magából a steam-böl kell kitörölni őket.
  • Optimus Prime
    Igen, ezt is hozzáakartam tenni. Csak, ha épp tiszta törlést akar az ember ajánlatos a könyv szerinti módon kezdeni. :)
  • Botond #8642
    Mindkét esetben maradhat ott fájl, szóval érdemes kézzel is rápucolni.
  • Gyuszopapa
    Köszi a válaszokat.
  • Optimus Prime
    Vagy magát a játékot a Steam játék listán Delete local content-tel tudod törölni vagy a Programok hozzáadása/eltávolítása, ahogy mást is.
  • Optimus Prime
    A Valve/Source-ös játékok meg a felhasználónevedbeli könyvtárban vannak.
  • Botond #8638
    igen
  • Gyuszopapa
    A steamből honnan tudom kitörölni az ilyen kipróbált demó és free hétvégés játékokat mert csak foglalaják a helyet a vinyómon.
    Itt lehet ?------ Steam/steamapps/common
  • ollie
    Karácsonykor voltak nagyon leárazva a Steam-en.
  • RoboKutya78
    ja akkor ezért nem láttam ezeken az oldalakon nem vagyok látogató.
    én a steamre gondoltam:)
  • grebber
    Mi lett a bemine-al? 404 not foundot dob az oldalra :(
  • grebber
    Azt hiszen greenmangaming-en volt akcióban!
    Mostanában nagyon ráálltam ezekre az oldalakra néha vannak egész jó akcióik.

amazon
    getgamesgo
    gamersgate
    impulsedriven
  • RoboKutya78
    mikor és hol hogy nem láttam?
  • grebber
    3500ft-ért dobálták a TW2-öt és a kiegjét is!
  • Botond #8630
    Karácsonyi akcióban volt 60%-os leértékelés én akkor behúztam egyet is kettőt is, szerintem várd ki hó végét, ha nincs utolsó nap beválthatod a kupod, ha lesz akkor meg jól jártál.
  • Gyuszopapa
    Az isten és a valve tudja hogy mi lesz még itt akciós hó végéig.
  • RoboKutya78
    Szerintetek van rá esély hogy mg a hónap végéig a Reality akciózzon vagy esélytelen?
    Van egy 66% Two Worlds II kupcsim és várom a legjobb időpontot a beváltásra:)
  • Gyuszopapa
    Dear Steam Users and Steam Forum Users:

We continue our investigation of last year's intrusion with the help of outside security experts. In my last note about this, I described how intruders had accessed our Steam database but we found no evidence that the intruders took information from that database. That is still the case.

Recently we learned that it is probable that the intruders obtained a copy of a backup file with information about Steam transactions between 2004 and 2008. This backup file contained user names, email addresses, encrypted billing addresses and encrypted credit card information. It did not include Steam passwords.

We do not have any evidence that the encrypted credit card numbers or billing addresses have been compromised. However as I said in November it's a good idea to watch your credit card activity and statements. And of course keeping Steam Guard on is a good idea as well.

We are still investigating and working with law enforcement authorities. Some state laws require a more formal notice of this incident so some of you will get that notice, but we wanted to update everyone with this new information now.

Gabe
  • Optimus Prime
    Valentine's Bundle tartalma:

Zeno Clash
    Hoard
    Lume
    Soulcaster II

+bónusz (gondolom, ha túlfizetsz)
    Soulcaster
    két Hoard DLC

Nos, jó hogy nem redeltem elő. Ezek nem izgatnak. A Zeno Clash meg megvan. Nem rossz játék, de kb. 1000-ből 1-nek ha bejön.
  • ollie
    Eddig is tudtuk, hogy mit lehet elajándékozni steamgifts-en. Amit te akartál, azt nem lehet.

Az meg még rosszabb fényben állít be téged, hogy tudsz angolul, mégsem olvastad el, hogy hogyan működik az oldal.
  • AnarchoiD
    rossz hirem van husi ;) tudok angolul meg heberul is
  • AnarchoiD
    leszedtek a bannomat steamgiftsen, es nemtudtak megokolni az eredetet ;)

es okoskodott itt valaki hogy honnan tudnak a mailcimemet .. nos az oldal tarolja ugyanis ... ;) orulok hogy olyan okoskodott bele a kerdesembe aki meg a faradtsagot se vette hogy megnezze mirol is van szo ;)

es arrol is trollkodott valaki hogy mit lehet elajandekozni , nos neki uzenem :

"All gifts should be Steam redeemable CD keys or gifts"
  • RoboKutya78

Skacok a steamgiftet nem vágom.
    Az előbb láttam a listában egy blac ops codot hirdetni, szavaztam is rá a lejárata előtt egy 3 órával
    Most nézem hogy a lejárat előtt teljesen eltűnt a listámról se az open se a closed listán nincs.
    Egyesek azzal szórakoznak hogy behülyítik a népet és a lejárat előtt visszavonják az ajánlatot?Lehet ilyet csinálni egyáltalán?
  • Optimus Prime
    Megírom ide is, eladnám az összes kuponom gyakorta. Úgyse tudom már felhasználni őket. Gyakorta ingyen adom, pár TF2 fegyver és ilyenek -ami nem kell, amiből több van, stb. PM-be írjon, akit érdekel:

50% OFF Valve
    50% OFF Valve
    50% OFF Valve
    50% OFF Valve
    50% OFF Valve
    33% OFF Valve
    33% OFF Valve
    25% OFF Valve
    10% OFF Valve

25% OFF 1C

25% OFF City Interactive

10% OFF GSC Games

50% OFF Alien Breed 3: Descent
    50% OFF Droplitz
    50% OFF Max Payne 2
    50% OFF Oddworld: Stranger's Wrath
    66% OFF Singularity
    50% OFF Supreme Commander 2
    50% OFF The Ball
  • RoboKutya78
    Skacok akinek van steames mw2 je az meg tudná nekem mondani hogyan tudok új lvl 1 es szintű karaktert csinálni?
    Kicsit zavar hogy a játékot alapból lvl 70 es szinten kezdtem ahogy feltelepítettem a játékot.
    Valószínűleg talán azért mert anno játszottam amikor ingyenes nap volt. Vagy maga a szteames csomag volt olyan hogy 70 es karit adott ajándékba. Zavar a dolog mert a tudásom nem 70 es a játékban.
  • Optimus Prime
    Azaz igaz a régi szólás " a szabályzat/törvény nem ismeret nem mentesít a vádak alól".
    Én anno Steam fiókot is úgy hoztam létre vagy vettem meg valamit, hogy előtte átnyálaztam az egész FAQ-t, de lehet még az EULA-ba is bepillantottam. Azt is megtudtam mi a teendő, ha feltörik a fiókom és hogyan szerzem vissza.
  • FZoleee
    nem az ő hibájuk, hogy nem tudsz angolul
    beállítottad, hogy mikor jár le a giveaway, vagyis a vége után rövid időn belül el kell küldened a cuccot, különben ban, nem az ő hibájuk, hogy nem tudod mire való az oldal...
  • RoboKutya78
    hát... akkor tévedtem:) ezek szerint levelet a feladótól kaptam automatikussan:)