Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az kemény annyira régi lenne? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
szerk.: így sem akar mûködni... 😞
A frissítés után nekem is beállt - én úgy oldottam meg, hogy Feladatkezelõben kilõttem az ûrbe a Steam klienst, majd újra elindítottam, és voilá!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
This account 'xyz' has never been accerssed on this machine and a connection to steam servers cannot be made.
Some services will not be available.Steam will continue to attempt the connection and services will be available upon succes.
Meg egy másik.
Failed to download platform configuration data.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
Múltkor sikerült elõhalásznom de most egyszerûen nem találom!
Next PC upgrade: 2022
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
mindkettõ lehet a "szar" email szolgáltatódtól.
használj hotmail-t, gmailt, de semmiképpen ne freemailt, vagy kevésbé ismert hulladékot
valószínüleg a mailre küldené a steam guardos kódot a bejelentkezéshez
regisztráltam a suppotra mert úgy tudok elvileg üzenetet küldeni a hogy szar a steamem regeltem 2 email címen de egyikre se jött a megerõsítõ mail és addig nem lehet semmit se csinálni.(reggel 10 óta várom a mailt) Mit lehet csinálni ilyenkor?
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asaassins creed nap van, mind 3 gam kedvezmenyesen.
Holnap szerintetek mi lesz? mert ausztrriaba megyek es ha valami olyan lesz akkor nem tudom meg venni.
"Everything that happens, happens for a reason"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bár az 1-ért nem fizetnék 1 fillért sem az olyan unalmas lett!
Next PC upgrade: 2022
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lehet, ha valaki jobban beavatna a játék használatába akkor ez a játék vinné el a legtöbb idõmet. Tetszik a játék maga, de így egyedül belevágni... oda jutnék vele mint az Aionnal azt se élvezem egyedül. Elképzelhetõnek tartanám, ha lenne a hátam mögött egy banda aki ismeri a játékot lemondanék még az Aionról is.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Valami jó kis ûrbalhéhoz lenne kedvem <#gun>#gun>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming