Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Hát nem tudom :S 2 eurót simán ér, de így nem megyek bele akkor 😞

DarkSector
Lol.
az kemény annyira régi lenne? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
"Does not support Windows 7"

dirt 1-nél :S

DarkSector
vicces lenne. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
A Dirt 1 tényleg nem támogatott Win7-en?

Jim Morrison
nekem mar jo

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
Win7 nem támogatott. Ez gyakorlatban mit jelent vajon? El sem indul, vagy trükközni kell és akkor igen?
atinq
Nekem se akar csatlakozni.

No.

artschi
Ma a Dirt 2.25 euro

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

cs1rk3
na másfél óra bénázással már elindul 😄

artschi
na, most jó 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
sõt délután már a Cloud sync sem akartm mûködni normálisan... asszem marad a szokásos "hard reset": clientregistry.blob file törlése...

szerk.: így sem akar mûködni... 😞

artschi
nálam is szharol... pont Trine-ozni akartam 😞

IMYke2.0.0.0
Nálam is mûködik - most jöttem Trine-ból.
A frissítés után nekem is beállt - én úgy oldottam meg, hogy Feladatkezelõben kilõttem az ûrbe a Steam klienst, majd újra elindítottam, és voilá!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FZoleee
nekem 10 perce csatlakozik (sikertelenül)
Botond
Nekem már mûködik.
cs1rk3
Én most újraraktam és ezt írja ki.
This account 'xyz' has never been accerssed on this machine and a connection to steam servers cannot be made.
Some services will not be available.Steam will continue to attempt the connection and services will be available upon succes.
Meg egy másik.
Failed to download platform configuration data.

Jim Morrison
nalam is szar, friendseket sem hozza be :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

cs1rk3
már be se léép 😄 hogy fogok igy portalozni xD

Jaka923
Nálam se jó.

cs1rk3
nálam is szétkapcsol a steam 😄

MerlinW
Hmm. nálam minden oké vele..

[merlinw.org]

Rage47
egyszer tudok játszani a héten, és meghal a Steam<#gonosz1>
bon
Király Red FAction akció/ Gyorsan meg is vásároltam az elsõ 3-at.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Játékkönyvtárban (részletes nézet) kiválasztod a játékot és ott lesznek felsorolva középen.

[merlinw.org]

Guren
pl. a játék store page-én jobb oldalon a my stats-nál, vagy community/profile/jobb oldalon gameplay stats/view all x games

grebber
Azt hol tudom megnézni egy játéknál milyen acsikat szereztem meg eddig?
Múltkor sikerült elõhalásznom de most egyszerûen nem találom!

Next PC upgrade: 2022

csadam
a sima steambe be tudok lépni gond nélkül. Az egyik mailem hottmail a másik pedig inviteles az invitelesre szokott is jönni mail a steamtol néha.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

szar a steamed, azaz nem jelentkezik be? és nem kapsz emailt a supporttól a regedrõl?
mindkettõ lehet a "szar" email szolgáltatódtól.
használj hotmail-t, gmailt, de semmiképpen ne freemailt, vagy kevésbé ismert hulladékot

valószínüleg a mailre küldené a steam guardos kódot a bejelentkezéshez
csadam
sziasztok
regisztráltam a suppotra mert úgy tudok elvileg üzenetet küldeni a hogy szar a steamem regeltem 2 email címen de egyikre se jött a megerõsítõ mail és addig nem lehet semmit se csinálni.(reggel 10 óta várom a mailt) Mit lehet csinálni ilyenkor?

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Szerintem igen! DE nem próbáltam (itt van a dobozos verzió egy ideje, de még nem raktam fel)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

" Már csak egyszeri aktiválás kell neki!" ezt mit takar? az ubis rendszerbe történõ beregelést?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ubisoft már levtte az Assa 2-rõl az állandó netkapcsolat szükségességét egy patch-el! Már csak egyszeri aktiválás kell neki!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A steames Assa 2 is tartalmazza a DRM szarságot? Az assa 1 et meg levittem volna 75% ra, igaz az annyit sem ér meg nem hogy ugyanabban az árban mint a 2 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Daell Drow
A is van, csak 33% kedvezmenyel.

Asaassins creed nap van, mind 3 gam kedvezmenyesen.
Holnap szerintetek mi lesz? mert ausztrriaba megyek es ha valami olyan lesz akkor nem tudom meg venni.
MerlinW
Brotherhood szerintem nem lesz, a kiírás alapján.

[merlinw.org]

Star Trek Online-hoz jár egy hónap? Vagy egybõl lehet csengetni a havidíjat.
Külön-külön 7,5 euró persze

"Everything that happens, happens for a reason"

Tatyla
szombat-vasárnapra remélem valami nagy durranást tartogatnak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát ha lesz (és remélem lesz), akkor egy 75%-os leárazással is 7,5 euró lesz az elsõ és a második rész (a Brotherhood szerintem kimarad)

grebber
Én is azt várom 2-3 euróért!
Bár az 1-ért nem fizetnék 1 fillért sem az olyan unalmas lett!

Next PC upgrade: 2022

Assassin's Creed napnak mennyi esélye van szerintetek?

bertino
meg is vettem mindet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bon
Brothers in Arms nap van ma.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

RoboKutya78
Teljesen jó lenne az ötleted, de amikor utoljára bele lestem túlzottan bonyolultnak látszott a csekély angoltudásomnak, illetve sok idõt vesz el a játékban az egyik helyrõl a másikra való utazás.
Lehet, ha valaki jobban beavatna a játék használatába akkor ez a játék vinné el a legtöbb idõmet. Tetszik a játék maga, de így egyedül belevágni... oda jutnék vele mint az Aionnal azt se élvezem egyedül. Elképzelhetõnek tartanám, ha lenne a hátam mögött egy banda aki ismeri a játékot lemondanék még az Aionról is.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

FSpofon
3 hetes eve trial

Arab money

RoboKutya78
Srácok, nem tud valaki a Nexus illetve a EvE Online valamint a StarTrek Online játékhoz hasonló multis játékot mondani a Terran Conflicton kívül? Ja és ne fizetõs legyen hogy megnehezítsem a válaszadás lehetõségét <#smile>
Valami jó kis ûrbalhéhoz lenne kedvem <#gun>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

bakvarnyu
valaki irhatna egy privátot ha 2 Euroert lesz a Silent Hunter 5 <#vigyor1>

bon
Ma Farcry nap.

artschi
Trackmania United Forever akció van ma.