34737
  • Fabio Capello
    Kaptam még két SMNC bétát, így van három. Vegyétek vigyétek, nekem nemkő :P
  • Jim Morrison
    na csak kicsit ríni kell és jó lesz :-D
  • Jim Morrison
    nekem se jó:( végre tf ezhetnék erre meg szarakszik. előbb az origin most meg ez. há mi van itt kérem szépen ? :D
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Skacok mi van a steam-el?Frissített és azóta nem tok belépni!
  • Büdös Bohóc
    most már nálam is, fél óráig nem ment csak
  • Optimus Prime
    Nálam most OK, eddig mondjuk Originiztem.
  • ollie
    én be vagyok most jelentkezve
  • Büdös Bohóc
    nálatok bejelentkezik a steam? Itt azt írja, hogy vagy a hálózattal van a gond, vagy nézzem meg a steam oldalát, de ott outaget nem írnak. Eddig ilyen itt nem volt :C
  • vegicsek
    hm, érdekes, pl az elder scrolls packnál is panaszkodott egy srác hogy nem tud regizni mert megvan neki egyik game.
    Továbbá mikor nekem az orange boxnak még csak a fele megvolt, akkor sem engedett orange boxra regelni : )
  • grebber
    Nehogy már sajnálj rá 1130Ft-ot (ez az amazon.com-os és ezek vannak benne: Vietnam,Wizard's Survival Kit,Nippon,Marshlands,Final Frontier,The Watchtower,Frozen Lake,Gamer Bundle,Party Robes,Support Robe,Tank Robe, Caverns)
  • Eftörsokk
    nem akar valaki csinálni egy privát sg.hu magicka collection giveaway-t ? :D
  • Optimus Prime
    Olyan DLC-re nem enged, aminek nincs meg az alapjátéka. Én tudtam egy CS packra jelentkezni, pedig a CS:S már megvan belőle.
  • ollie
    Dehogynem.
  • DarkSector
    ez nem igaz.
    nekem van killing floor mégis enged entries-ezni a complete pack-ra...:D

ha erre gondoltok.
  • vegicsek
    Ha már csak 1 játék is megvan a csomagból, nem jelentkezhetsz a giveaway-re
  • Optimus Prime
    Nekem csak pár MB-ot szedett le, de hét után csináltam egy Steam restartot, ez hasznos mindig.
  • ollie
    Nem. Leírtam, hogy HL2, EP1 és L4D esetén van csak ilyen, de ott sem minden esetben.
  • rambuu
    Na lol... most elkezdte megint szedni... :S 7 gigát.
  • rambuu
    Nekem nem inditja el a játékot, pedig most 7orakkor leszedte az exe-t is, ott van a játékon belül, de nem inditja el :S.
  • rambuu
    óóó THX!
  • Optimus Prime
    Este 7-től lesz aktuális.
  • rambuu
    Én letöltöttem, és tán már ma délelőtt 10-től lehetne játszani de én nem birom... ugyan ugy az az előtölthető gomb van a játéknál.
  • RoboKutya78
    pl ha volna egy orange boxom amiből már ajándékként anno megkaptam a portált akkor a portal megmarad?
  • ollie
    Elveszik. Ez alól csak pár kivétel van, pl HL2, EP1, L4D, de ezek is ki vannak kötve, hogy max 1 vagy 2 alkalommal (ez is változó), valamint hogy milyen bundle vásárlása esetén kapod meg a plusz példányt. A többi játéknál csak akkor van ilyen, ha a bundle store oldalán kifejezetten írják, de ilyenre ne számíts, mert scak nagyon különleges esetekben fordul elő.
  • RoboKutya78
    kérdés
    ha steamgiften csomagos játékot nyer az ember és a csomagból már megvan valamije az aktívállásnál elveszik vagy megmarad giftben?
  • Optimus Prime
    Persze, ott is van gift opció. Akkor mail cmíre küld egy kódot/kulcsot.
  • Anonymusx
    Gog -on meg lehet oldani mint a steamnál hogy valaki más veszi meg nekem a játékot?
    Ugyanis nekem nincs bankszámlám, se kártyám..
  • Daell Drow
    Meg fogod kapni, csak varj. Nekem volt korabbi humble amit csak 1 nap mulva kaptam kulcsot.
    A jelenlegi be mine akcioval meg ott tartok, hogy 3 napja az oldalt sem tudom betolteni.
  • tototto
    nagynehezen sikerült megvenni 14én bemine bundlet a paypal vissza is küldte mailben a tranzakciót igazoló mailt, de a kulcsokat vagy az emailt már nem kaptam meg a linkről hol vannak a kulcsok
    most nemtom reklamáljak, vagy várjam meg míg ujra indul és akkor automatice megkapom, vagy lesz valami kulcs emlékeztető vagy valami hasonló az oldalon...
  • Optimus Prime
    MW3 free weekend lesz, már előtölthető.

Link
  • TheGrinder
    Oksa köszöntem :)
  • grebber
    Széjjel van terhelve az is most mint sokszor a steam!
    Majd a your games szövegre kattintva ott lesz a serialod!
  • TheGrinder
    Na megvettem amazonon a CoD:MW2-t, de nagyon nem értek hozzá, mert még uj vagyok, hol van a cd-kulcs amit regelhetek steamen? Ezt a szövegez kaptam:

Sorry, processing is taking longer than expected.
    Please do not reorder this item.
    Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 4 hours.
    This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

Click here to check your order in Your Account

Once your order is complete, we will send you the link to access your purchase
    to your registered e-mail address.
    Please contact us for more information or to cancel your order.
  • grebber
    Azóta már rájöttem és elcseréltem a fölös cd keyt!
  • TSL16b
    Lehet, hogy hülye ötlet, de mi van, ha az egyiket megpróbálod regisztrálni a fiókodra? Lehet belőle kettő egy fiókon?
  • Dj Tommy
    Nation Red 4-es packhoz kellene még egy ember, akit érdekelne a játék, írjon.
  • grebber
    Ja jut eszembe pár napja megjelent a steam könyvtáramba egy Company of Heroes Opposing Fronts.
    Valami free weekend van vagy mit keres az ott?

Csak a sima CoH-ot vettem meg anno!
  • lostprophet
    Ja, hát már nem foglalkozom magyarítással, se időm rá, se kedvem.
  • grebber
    Engem a Dead Island magyarítás jobban érdekelne egy ezresért!
    De azt sajna abbahagytad :(
  • lostprophet
    Nyertem az Alienware nyereményjátékán egy Serious Sam: First Encounter HD kulcsot, de nekem már megvan. Ha valakit érdekelne, egy ezresért viheti.