Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Szívásnak szívás, de ez bizony saját magad felelõtlensége, hogy egy email címnek nemhogy elfelejted a jelszavát, de az sincs beállítva, hogy visszaállíthasd. Az, hogy (egyébként helyesen) különbözõ jelszavakat használsz, nem mentség, email jelszavad az egyik legfontosabb (egy esetleges jelszókezelõ szolgáltatás mellett 😊 a netes hozzáféréseid között, minden arra fut vissza.

Se steamet, se freemailt igazából nem lehet hibáztatni, az teljesen normális, hogy nem adnak ki neked semmit, hisz nem tudod bizonyítani, hogy nem harmadik fél vagy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olyan hû de fontos leveleket úgyse bukom, mert az meg másik címre van átavanzsálva...

Az meg egy hülye szokásom, hogy az meg nincs beállítva...<#zavart1> Mármint a jelszó emlékeztetõ. Azt tudom, hogy x idõ után törlik a freemailesek a rendszerbõl az adott e-mailcímet és felhasználó nevet, de csak azt nem tudom mennyi idõre szól ez a várakozási idõ.<#duma>

artschi
de van freemail-nél is elfelejtett jelszó jelszóemlékeztetõvel/alternatív email címmel (feltéve, hogy be lett állítva ugye)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
ez igaz <#idiota>, nem gondoltam át... pedig jól hangzott...

akkor nemtom van-e az, hogy a freemail x nap nemhasználat után törli a postafiókot. Ha igen, akkor azt ki kellene várni vagy rápróbálni egy ugyanolyan nevû regisztrációt, hátha engedi (feltételezem itt azt, hogy huzamosabb ideje nem volt használva a freemail-es levelezés).

Mást nemtok egyelõre.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Malakai
Ha nem tudja a freemailhez a jelszavát, akkor hogyan kéne törölnie azt?
Ennyire szarul még a freemail se lehet megcsinálva. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

artschi
"... de magához a freemailhez meg pont, hogy ahhoz nem tudom a jelszavam,"

Ha csak ahhoz nem tudod a jelszót, akkor azt meg lehet oldani egyszerûen:

- törlöd a freemail-es reget
- újra létrehozod a freemail-es reget UGYANAZON A NÉVEN (!!!!)
- MEGJEGYZED A JELSZÓT <#hawaii>
- ismét lekéred a steamguard-os kódot (gondolom, másikat küldenek majd)
- voilá -> játszol CS-t Steam-en keresztül

a hátránya az, hogy ha a freemail-en voltak fontos leveleid, akkor azokat buktad... kérdés, hogy ezért megéri-e törölni és létrehozni újra a freemail-es acc-ot...

(btw. én is így szereztem vissza egy másik oldalon a régi regisztrációm)

Már kértem magam külön telefonon(!) is a steames supportól, hogy küldjenek egy szaros kódot külön egy másik privát e-mailemhez, de fölösleges volt, mert mondta a gyerek angolul nekem, hogy nem tehetik mert ez a szabály. Hát de bazmeg, ha egyszer bizonyítani tudom, hogy enyém az a szaros cdtok, a mail cím, a játék, a játék cd kulcsa és a többi faszsága akkor miért nem tehetnek 1-1-szer kivételt...Na jó akkor magasról, de leszarom a steamet és játszok akkor mással ami nem igényel ilyen faszságokat, hogy assguard meg fákguard stb.

Aha...Ha neked az hülye akinek vagy kb. 20 féle jelszava van 20 féle dologhoz akkor nem kéne csodálkoznod, hogy el lesz felejtve belõle 1-2. Rohadjanak meg a freemailesek is, hogy nincs staffjük. A steamsupporttal is próbálkoztam, de ott is csak a szokásos hülyeségeket mondták. A CS-n kívül nincs más játékom az accon. Az a helyzet a steamhez tudom a jelszavam, de magához a freemailhez meg pont, hogy ahhoz nem tudom a jelszavam, de mégis kéri a köcsög steamguard a verifikációs szar kódot. A probléma azóta áll fenn amióta megjelent ez a buzi steamguard és csak azóta nem tudok belépni az accomba. Az elõtt meg bebírtam lépni.

artschi

artschi
Ha tudja számlával bizonyítani, hogy az övé az acc, akkor visszaállítják a Steam supportnál, nem? A kérdés az, hogy más játékot vett-e a CS-n kívül.

MerlinW
Sajnos nem tudsz mit tenni.

[merlinw.org]

grebber
No ezért ne hülyézzél másokat szerintem.
Ma világba mindenhova kodok kellenek a belépéshez és el lehet felejteni azt a sokat.Én pl a banki kodomat kurtam el 3x le is tiltottak most mehetek be hogy én voltam mert elfelejtettem 😄

Next PC upgrade: 2022

dronkZero
Ne felejtsük el, hogy freemailes account. Az egy gyerekbetegség, majdnem mindenki átesik rajta. Aztán azért elõbb-utóbb mindenki talál egy kevésbé borzalmasan hulladékfos emailt magának. De ha az átmeneti idõszak alatt valaki oda valami fontosat regisztrál...hát az bizony rábaszás.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

pointer4
Kamuzol, nem is a te accod. Email címhez jelszót lelejteni..., nincs ilyen hüje a földön.
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni steam ügyben? Már kb. 2 éve megvettem a CS 1.6-t és amióta megjelent a SteamGuard. Azóta nem tudok belépni a steamembe, mert hiába tudom a jelszavam a steam accomhoz. Az e-mailem ami freemailes és az van az accomhoz rendelve ott meg túl hosszú a jelszó és azt sajnos elfelejtettem. Mert amióta kéri a verifikációs kódot állandóan nem tudok belépni. 😞

Tudnátok nekem segíteni? Már lassan 3 hónapja nem léptem be a steamembe, de nem akarom elveszíteni. 😞

Jim Morrison
nekem is syar voot

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Elõre bejelentett karbantartás volt. Már megy minden.

[merlinw.org]

grebber
Nem lenne meglepõ,mivel nem akarja a Valve kiadni a szottyos HL3-at ezért a felháborodott userek meghekkelik<#idiota>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atinq
nállam nem megy állandóan kidob.

No.

dronkZero
Széthullott a Steam? Nálatok is szarakodik?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jaka923
A Steamet is hackelik, vagy mi ez a mostanság gyakori offline?

byzhouse
biztonság kedvéért lefuttattam a ESET keresõjét meg spybotot.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

FSpofon2
ha gmailt használsz, ott is lehet a google accountra hasonló védelmet rakni, csak sms-ben küldi (ingyen) a kódot a belépéshez, ha elmentett jelszóval lépsz be akkor 30 naponta kell újra megadni, vagy ha másik géphez ülsz.
így már tényleg ellophatatlanná válhat a steam account, még akkor is ha ugyanazt a jelszót használnád mindkét helyen.

Arab money

byzhouse
Most kaptam egy emailt,hogy valaki beakart lépni az accomba és küldtek 1 kódot. az szép... feltörték(szerencsére van biztonsági kód) nem értem,hogy hogyan törhették fel,de mindjárt jelszót cserélek.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

IMYke2.0.0.0
Facebook profilom van, de utálom, mint a szart - mégpedig a megalomán viselkedése miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
szerintem hülyeség

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
<#guluszem1><#fejvakaras><#shakehead>
bertino
mostantol lehet facebook profilt linkelni steam accounthoz.

a facebook lassan tenyleg mindenhol ott lesz. 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Maradjunk annyiban, hogy nem tudom <#vigyor>

Mert többek között a Trine és a Portal is SteamPlay-es, és azok csak egyszer szerepelnek a listámon. Szóval passz. De az biztos, hogy a Civ IV-nél azért szerepel 2x, ezt fórumokon is írták.

Szivesen!

Köszönöm még egyszer a segítséget 😊
De...

Sid Meier's Civilization IV is not available on your current platform.

Amelyiknél ezt látod, az a Mac verzió.

Daell Drow
Ez igy hulyeseg hogy ami megy pc-n es macen az kulon van, miert is lenne kulon?
Egy account es ha a jatek olyan megy mac-en is, nem lesz kulon megegyszer ott.
Jaj, köszönöm a segítséget!!! 😊
Váó, ez nekem bizarr😄 . Egyedül a Colona Sid Meier's Civilization IV: Colonization-ból van egy darab a listába. De honnan tudom ,hogy melyik a Mac és melyik a Windows féle? A listába nem tünteti fel.
Azért szerepel 2x a listán, mert a Windows verzió mellett megkaptad a Mac-est is 😊

A listába kétszer szerepelnek:S
A Civ IV komplett packról van szó. Az is jó lenne ha helyette másikat tudnék beszerezni :S.
Daell Drow
2szer nem lehet megvenni magunknak semilyen korulmenyek kozt sem. A listaban is 2x van a game?
Milyen jatek az, egyeseket el lehet ajandekozni,.
Legrosszabb esetben irni kel a supportnak, bar a penzt vissza mar nem kapod max masik jatekra lecserlheted.
Sziasztok!

Segítségeket szeretném kérni: sikeresen kétszer vettem meg 1 játékot,de mindkétszer magamnak ráadásul. Lehet vele valamit kezdeni vagy így jártam? Steamnek lehet valahogy írni ez ügyben?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
byzhouse
cod:bo-t talán 3-4év múlva akciózzák le 50%-ra azt is csak azért,mert kiadják cod12-t...

grebber
Ilyen nem lesz a 28 éves kodot is aranyér adják<#levele>

azt nem tudjátok véletlen az alice lesz e steamen, vagy, hogy live-ot használ e majd? kár lenne érte
RoboKutya78
így ahogy mondod nekem se tetszettek a mostani verziók azért álltam át Battlefieldezni😊 de abból is elegem lett egy kicsit.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

FSpofon
Addig volt jó a sorozat amíg felsoroltad,a többi konzolos vacak. 20 eurót sem ér.

Arab money

RoboKutya78
cod, cod kieg, cod2, codmv1 végig megvan a gyûjteményem annó nagy játékos voltam😊
csak amikor az mw2 kijött nem akartam 10 akárhányezer ft ért megenni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

akkor járnál a legjobban ,ha megvárnád amíg az ugyanúgy kinézõ, ugyanaz részeket(cod4567) majd egy pakkban vennéd meg sok év után egy ezresért
bár szerintem még majd kijön 8 9 rész is és a 10edik lesz majd cryendzsin
RoboKutya78
a fene de egy mocsok ez a steam😞 a Call of Duty mw 2 most 29 órán át csak 19 euró😊 valaki nem tudja mennyi az europarkban jobban járnék ha ott venném meg?