34737
  • DarkSector
    Valve kuponért van aki ad egyeltalán cserébe mást? OMG Nekem van kb 100 darab valve nagyrésze 50%-os...:D
  • ollie
    Ja, és nagyon ritka a Square Enix kupon, senki sem fogja odaadni Valve kuponért.
  • ollie
    Deus Ex-re Square Enix kupon jó, van 25-ös, meg talán 33%-os, de csak a 25-ös a biztos.
  • PunkZoli
    deus exre milyen kupon van? valves kupont tudok én is vagy 3 50%osat! bárkinek akinek kell
  • ollie
    Adok neked 50%-osat, amúgy az a maximum, nincs nagyobb.
  • DarkSector
    Amúgy az olcsó az 13 euro, most visszament 20 feletti árra mikor legutóbb néztem.
  • DarkSector
    Alan Wae.
    Nem én játékom, max Alan Wake-ért adom, ha nem akkor megmarad.
    Csak egy 2-3 euros játékért a faxom adja oda. Már elnézést. Akkor megveszem inkább akcióban.
  • PunkZoli
    valves játék, olcsó volt mint szemét karácsonykor, olcsó lesz mint szemét negyed évente, mégis mit vársz érte? skyrimot?
  • DarkSector
    Nemrég egy Renegade Ops-ot akartak adni egy Portal 2-ért mondom mivan???
    Kellene a Renegade Ops de nem ennyiért basszus.
  • grebber
    Deus Ex 3 kupon és ha igen hány %-os?

Cserébe tudok adni -50%-os valve-sat!
  • Renjike
    hát akkor valaki megdobna valve kuponnal? 50 vagy 75 % ossal ?? tudok adni érte deus ex kupont
  • grebber
    Az mondjuk elég szar dolog hogy a valve kuponból annyit osztottak ki hogy arra szavakat is nehéz találni,de napi vagy heti akcióba szinte nincs is valve-és game :(
  • Optimus Prime
    A support is ezt mondta, de kösz. akkor talán mégis megtudom venni.
  • lalakov
    De ha az órákból számolom (ha jól számoltam), akkor 03.03-án hajnali 5 óráig tart csak.
  • lalakov
    9 óra a különbség.
  • Optimus Prime
    Bár több helyen is kérdeztem, de jól számolom, hogy a Be Mine bundle március 2-ig tart? És ez a 2. ugye 23:59-ig, plusz ugye arrafelé korábban van így a nálunk 2. reggel még belefér?
  • yesname #8760
    Viszonylag új steames vagyok ás ha valaki gyűjti a magyar embereket a listájában az felvehetne ha nem gond. A nevem steamen: Yesname. Így írva, mivel van több belőle más kis-nagybetűs írással. No meg nekem is jó lenne tudni hol állok a magyarok boardokon :D
  • RoboKutya78
    az még jobb ajánlat furcsálltam volna ha nem tudod használni. jobban jársz egy euval mint én
  • Hrisskar
    Most nézem és lehet használni a kupont hozzá, 25%-nak a 33%-át vonja le így : 6,7 euro
  • RoboKutya78
    Én az első részét vettem meg annó tetszett meg minden most nemrég elő vettem de nem tudom feltelepíteni mert túl vagyok a megengedett hardverváltoztatásokon amit engedett remélem ebbe nem lesz ilyesfajta buktató.
  • Fabio Capello
    hogy én karácsonykor mennyit jártam azért a játékért, fúú... Végül egy Dirt3+Renegade ops-ért szereztem meg egy sráctól, és azóta se bántam meg :)
  • RoboKutya78
    Ha fokus homos utalványod van mint nekem volt az működik. 7.50eut fizettem 25% utalvánnyal
    remélem two world 2 nem ez lesz ha akciózik mert két szék közé esek rögtön:). remélem olcsóbban vettem mit ha elmentem volna boltba érte.
  • lalakov
    Értem, még úgyis jó lenne, ha érdekelne. :)
  • RoboKutya78
    most már csak egy two world 2 akcióra éhezem:)
  • RoboKutya78
    Jupiii erre vártam mióta na akkor most bevetem a 25% os fokushom utimat és csekkolva a Cities XL 2012 2144 ft ért:)
  • Fabio Capello
    úgy nem lehet összevonni. A mostani listaárból jön le a kupon kedvezménye, nem összeadódik az akció kedvezményével.
  • lalakov
    Ha össze lehet vonni a kedvezményeket akkor most ingyen hozzájuthatsz ehhez a játékhoz, mivel most 75%-os akció van rá.
  • Hrisskar
    Van egy 33%-os Cities XL 2012 -es kuponom, szivesen odaadom akinek szüksége van rá.
  • lalakov
    Van még pár kuponom ha kell valakinek. Valve 33%, Steelstrom Burning Retributium 50%, Left4Dead2 50%, bitComposer 10%.
  • Verseghy
    Van egy 50%os disciples kuponom. Akármilyen mac-es játék kuponért mehet. (kivéve valve)
    Privi!
  • Ironman2
    Ok
  • DarkSector
    Jah mit X-fire. Meg Origin. Van a kliensnek játék közbeni menüje is.

Steam: Shift+Tab
    Origin: Shift+F1
    X-fire: ScrollLock+E (közvetlen chat: SL+X)
  • Ironman2
    Játék közben lehet chatelni a Steam-el?
  • grebber
    Úgy tudom újraindult mostantól a 2 hét amit eredetileg is volt!
  • Optimus Prime
    Esetleg a sok leállás miatt nem hosszabították meg?
  • MerlinW
    Ismét megy a bemine bundle
  • Fabio Capello
    1 darab maradt.
  • Eftörsokk
    ment friend inv, meg priv is :P
  • Fabio Capello
    még kettő
  • Serpa
    Egyet vittem, köszi.