34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8776 Valve kuponért van aki ad egyeltalán cserébe mást? OMG Nekem van kb 100 darab valve nagyrésze 50%-os...:D -
#8775 Ja, és nagyon ritka a Square Enix kupon, senki sem fogja odaadni Valve kuponért. -
#8774 Deus Ex-re Square Enix kupon jó, van 25-ös, meg talán 33%-os, de csak a 25-ös a biztos. -
PunkZoli #8773 deus exre milyen kupon van? valves kupont tudok én is vagy 3 50%osat! bárkinek akinek kell -
#8772 Adok neked 50%-osat, amúgy az a maximum, nincs nagyobb. -
#8771 Amúgy az olcsó az 13 euro, most visszament 20 feletti árra mikor legutóbb néztem. -
#8770 Alan Wae.
Nem én játékom, max Alan Wake-ért adom, ha nem akkor megmarad.
Csak egy 2-3 euros játékért a faxom adja oda. Már elnézést. Akkor megveszem inkább akcióban. -
PunkZoli #8769 valves játék, olcsó volt mint szemét karácsonykor, olcsó lesz mint szemét negyed évente, mégis mit vársz érte? skyrimot? -
#8768 Nemrég egy Renegade Ops-ot akartak adni egy Portal 2-ért mondom mivan???
Kellene a Renegade Ops de nem ennyiért basszus. -
#8767 Deus Ex 3 kupon és ha igen hány %-os?
Cserébe tudok adni -50%-os valve-sat! -
#8766 hát akkor valaki megdobna valve kuponnal? 50 vagy 75 % ossal ?? tudok adni érte deus ex kupont -
#8765 Az mondjuk elég szar dolog hogy a valve kuponból annyit osztottak ki hogy arra szavakat is nehéz találni,de napi vagy heti akcióba szinte nincs is valve-és game :(
-
#8764 A support is ezt mondta, de kösz. akkor talán mégis megtudom venni. -
#8763 De ha az órákból számolom (ha jól számoltam), akkor 03.03-án hajnali 5 óráig tart csak. -
#8762 9 óra a különbség. -
#8761 Bár több helyen is kérdeztem, de jól számolom, hogy a Be Mine bundle március 2-ig tart? És ez a 2. ugye 23:59-ig, plusz ugye arrafelé korábban van így a nálunk 2. reggel még belefér? -
#8760 Viszonylag új steames vagyok ás ha valaki gyűjti a magyar embereket a listájában az felvehetne ha nem gond. A nevem steamen: Yesname. Így írva, mivel van több belőle más kis-nagybetűs írással. No meg nekem is jó lenne tudni hol állok a magyarok boardokon :D -
#8759 az még jobb ajánlat furcsálltam volna ha nem tudod használni. jobban jársz egy euval mint én -
#8758 Most nézem és lehet használni a kupont hozzá, 25%-nak a 33%-át vonja le így : 6,7 euro -
#8757 Én az első részét vettem meg annó tetszett meg minden most nemrég elő vettem de nem tudom feltelepíteni mert túl vagyok a megengedett hardverváltoztatásokon amit engedett remélem ebbe nem lesz ilyesfajta buktató. -
#8756 hogy én karácsonykor mennyit jártam azért a játékért, fúú... Végül egy Dirt3+Renegade ops-ért szereztem meg egy sráctól, és azóta se bántam meg :) -
#8755 Ha fokus homos utalványod van mint nekem volt az működik. 7.50eut fizettem 25% utalvánnyal
remélem two world 2 nem ez lesz ha akciózik mert két szék közé esek rögtön:). remélem olcsóbban vettem mit ha elmentem volna boltba érte.
-
#8754 Értem, még úgyis jó lenne, ha érdekelne. :) -
#8753 most már csak egy two world 2 akcióra éhezem:)
-
#8752 Jupiii erre vártam mióta na akkor most bevetem a 25% os fokushom utimat és csekkolva a Cities XL 2012 2144 ft ért:)
-
#8751 úgy nem lehet összevonni. A mostani listaárból jön le a kupon kedvezménye, nem összeadódik az akció kedvezményével. -
#8750 Ha össze lehet vonni a kedvezményeket akkor most ingyen hozzájuthatsz ehhez a játékhoz, mivel most 75%-os akció van rá. -
#8749 Van egy 33%-os Cities XL 2012 -es kuponom, szivesen odaadom akinek szüksége van rá. -
#8748 Van még pár kuponom ha kell valakinek. Valve 33%, Steelstrom Burning Retributium 50%, Left4Dead2 50%, bitComposer 10%. -
Verseghy #8747 Van egy 50%os disciples kuponom. Akármilyen mac-es játék kuponért mehet. (kivéve valve)
Privi! -
Ironman2 #8746 Ok -
#8745 Jah mit X-fire. Meg Origin. Van a kliensnek játék közbeni menüje is.
Steam: Shift+Tab
Origin: Shift+F1
X-fire: ScrollLock+E (közvetlen chat: SL+X) -
Ironman2 #8744 Játék közben lehet chatelni a Steam-el? -
#8743 Úgy tudom újraindult mostantól a 2 hét amit eredetileg is volt! -
#8742 Esetleg a sok leállás miatt nem hosszabították meg? -
#8741 Ismét megy a bemine bundle -
#8740 1 darab maradt. -
Eftörsokk #8739 ment friend inv, meg priv is :P -
#8738 még kettő -
#8737 Egyet vittem, köszi.