Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se steamet, se freemailt igazából nem lehet hibáztatni, az teljesen normális, hogy nem adnak ki neked semmit, hisz nem tudod bizonyítani, hogy nem harmadik fél vagy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
akkor nemtom van-e az, hogy a freemail x nap nemhasználat után törli a postafiókot. Ha igen, akkor azt ki kellene várni vagy rápróbálni egy ugyanolyan nevû regisztrációt, hátha engedi (feltételezem itt azt, hogy huzamosabb ideje nem volt használva a freemail-es levelezés).
Mást nemtok egyelõre.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ennyire szarul még a freemail se lehet megcsinálva. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha csak ahhoz nem tudod a jelszót, akkor azt meg lehet oldani egyszerûen:
- törlöd a freemail-es reget
- újra létrehozod a freemail-es reget UGYANAZON A NÉVEN (!!!!)
- MEGJEGYZED A JELSZÓT <#hawaii>#hawaii>
- ismét lekéred a steamguard-os kódot (gondolom, másikat küldenek majd)
- voilá -> játszol CS-t Steam-en keresztül
a hátránya az, hogy ha a freemail-en voltak fontos leveleid, akkor azokat buktad... kérdés, hogy ezért megéri-e törölni és létrehozni újra a freemail-es acc-ot...
(btw. én is így szereztem vissza egy másik oldalon a régi regisztrációm)
Ma világba mindenhova kodok kellenek a belépéshez és el lehet felejteni azt a sokat.Én pl a banki kodomat kurtam el 3x le is tiltottak most mehetek be hogy én voltam mert elfelejtettem 😄
Next PC upgrade: 2022
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tudnátok nekem segíteni steam ügyben? Már kb. 2 éve megvettem a CS 1.6-t és amióta megjelent a SteamGuard. Azóta nem tudok belépni a steamembe, mert hiába tudom a jelszavam a steam accomhoz. Az e-mailem ami freemailes és az van az accomhoz rendelve ott meg túl hosszú a jelszó és azt sajnos elfelejtettem. Mert amióta kéri a verifikációs kódot állandóan nem tudok belépni. 😞
Tudnátok nekem segíteni? Már lassan 3 hónapja nem léptem be a steamembe, de nem akarom elveszíteni. 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
így már tényleg ellophatatlanná válhat a steam account, még akkor is ha ugyanazt a jelszót használnád mindkét helyen.
Arab money
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a facebook lassan tenyleg mindenhol ott lesz. 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mert többek között a Trine és a Portal is SteamPlay-es, és azok csak egyszer szerepelnek a listámon. Szóval passz. De az biztos, hogy a Civ IV-nél azért szerepel 2x, ezt fórumokon is írták.
Amelyiknél ezt látod, az a Mac verzió.
Egy account es ha a jatek olyan megy mac-en is, nem lesz kulon megegyszer ott.
A Civ IV komplett packról van szó. Az is jó lenne ha helyette másikat tudnék beszerezni :S.
Milyen jatek az, egyeseket el lehet ajandekozni,.
Legrosszabb esetben irni kel a supportnak, bar a penzt vissza mar nem kapod max masik jatekra lecserlheted.
Segítségeket szeretném kérni: sikeresen kétszer vettem meg 1 játékot,de mindkétszer magamnak ráadásul. Lehet vele valamit kezdeni vagy így jártam? Steamnek lehet valahogy írni ez ügyben?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
csak amikor az mw2 kijött nem akartam 10 akárhányezer ft ért megenni.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
bár szerintem még majd kijön 8 9 rész is és a 10edik lesz majd cryendzsin