34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8816 Ez esetben az MS ügyfélszolgálatnál kell panaszkodni. Biztos találnak rá megoldást. A Master/Visa kártya dolog nemzetközi téma, nekik kell (a "kell"-t törvény írja elő) megoldani. -
#8815 Más is panaszkodott már otp webkártyára, a régi kártyáját elfogadta az xbox live, az újat amit a lejárt kártya után kapott meg már nem, ami nekem van szintén nem fogad el, de nem érdekel, van egy amex kártyám amit elfogad, de amúgy van egy k&h mastercard-om is amit szintén nem fogad el a Microsoft rendszere, és ez már nem webkártya. -
#8814 Nem létezik. Két fajta webkártya van, Master és Visa (a kibocsájtó bank irreleváns). Mindkettőt el KELL fogadnia. Ez a webkártya lényege. Ha mégsem megy, hívd fel a bankot, mert valami nem stimmel. -
#8813 Ott még nem vásároltam, de én még nem találkoztam olyan hellyel ami nem fogadta volna el. ;-) -
#8812 Na akkor rögtön meg is cáfollak, xbox live rendszer nem minden otp-s webártyát fogad el. -
#8811 Az OTP webkártya Mastercard, szóval működik mindenhol. -
#8810 otp visa mukodik :) -
#8809 OTP-s webkártyával vásárolt már valaki? Műkszik? Azt írják hogy a webkártya egy dombornyomott Master Card-nak felel meg. -
#8808 És tört TF2-vel? -
PunkZoli #8807 css vel eredetivel is fel lehet menni tört szerverre, de mással szerencsére nem -
#8806 Hát sajnos, talán 1-2 valve játék ha megy...cs meg hl. -
#8805 :( Akkor vehetem meg nekik? -
#8804 Van tört steam? Hát nem... :) Mert a játék attól még tört marad. -
#8803 Tudok legális Steammel játszani a barátaimmal akiknek tört van? -
#8802 Van még néhány cserére szoruló kuponom és giftem
Bármilyen ötletet meghallgatok és továbbítom a felajánlójának.
50%-KAL OLCSÓBB Duke Nukem Forever
50%-KAL OLCSÓBB Oddboxx
50%-KAL OLCSÓBB Alien Breed 3: Descent
25%-KAL OLCSÓBB 2K
2* 33%-KAL OLCSÓBB Valve
50%-KAL OLCSÓBB Dungeon Defenders
50%-KAL OLCSÓBB Space Pirates and Zombies
Gift hasonló értékű játékra cserélném.
Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2 -
#8801 Nekem ilyen akkor szokott lenni ha akkor szabadítom fel a helyet ha megy a telepítő, és nem reagál hogy igen ott már azóta lett üres hely. -
Masakari #8800 hm ez azért fura mert az én gépemen a D-re van rakva nem standard steames mappába és megy.De majd akkor megnézzük holnap ezt a C-t D-re átírva dolgot mi lesz vele. Minden esetre fura,nemigen láttam még ilyet steamtől szóval a "tedd újra" dolgon kívül nemigen volt jobb ötletem-.-'
th -
#8799 Nem vagyok low ne nézz annak .
Ezt nem véletlen kérdezem ha nem C-n hagyod és D-re rakod akkor nem szabad átírnod hanem csak a C-t mindösszesen D-re, a z útvonal végét hagyd meg.
Ha meg mégsem megy és mindent jól csinálsz akkor a winyó rossz. -
#8798 Szerintem az a Half-Life 2, ami egyben unlockolja a The Lost Coast-ot, ami pár éve még fizetős volt vagy nVidida/ATi tulajok számára ingyenes promós játék. -
Masakari #8797 na szerinted hol van szabad hely??? ott ahova telepítette a steamet...istenem,alapjáraton a steam oda telepit mindent ahova felraktad ha C akkor C ha D akkor D, remélem így világos mi a gond -.-'
alapjáraton ugye a C-re akar mindig telepíteni de a D-re tette mert ott van sok hely, ezzel az útvonallal meg nem értem teljesen mit akarsz mert azzal csak a steam telepítési helyét adod meg nem azt hogy hova telepítse a játékokat legjobb tudomásom szerint -
#8796 Hol van szabad hely? C-n?
És az útvonalat telepitéskor nem írtad át? -
Masakari #8795 Üdv!
Az mért van hogy felrakja haver a steamet van 35 giga szabad hely és úgy érzékeli,hogy 0 hely van és ezért telepíteni se tud semmit? illetve, hogy lehetne ezt megoldani? -
#8794 Jobbra irja mit tartalmaz...mi is a kérdés? :) -
#8793 a Lost Coast linkje nem vágom hogy hány játékra is utalhat. -
na akkor így:) -
#8791 Nem tudod letiltani, az invertory a gift-eket nem mutatja, csak kupon meg trade meg szén. -
#8790 na most már látni:) -
#8789 ja de láma letiltottam:))
-
#8788 nem mutatja az inventoryd. -
#8787 srácok egy kis felvilágosítás kéne hogy ebbe a giftben most vajhmi is lapul
http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/#753_1_1172298056472327854 -
#8786 Van 2 db renegade ops játékom cserélni (másik játékra)
minden ajánlatot meghallgatok ha valakit érdekel
-
#8785 Post Apocalyptic Mayham-emet cserélném a most akciós Mirrors Edge-re! -
#8784 Nekem van egy 25%-os Square Enix kuponom, elcserélném egy Serious Sam 3 kuponra. -
#8783 ez a JC2 kísért engem, akcióban is volt Steamen, Amazonon, most te is kínálod... Kár hogy nincs mit már felajánlanom érte, de remélem jó áron el tudod majd passzolni :) -
Indigo #8782 De csak annak adom a kupont, aki be is váltja :P -
Indigo #8781 Van Square Enix 33%-os kuponom, akinek kell, az jelezze.
Valamint van három giftem:
- Fallout Collection (1+2+Tactics)
- Just Cause 2
- Sanctum
Várom az ajánlatokat! :) -
#8780 hozzám került pár kupcsi
bármilyen játékért cserébe adom a teljes készletet akár.
-
#8779 háát ja sanszos ha meg lesz akkor se nagy. -
#8778 Mérget azért nem vennék rá ,de 99% hogy direkt nem lesz valve akció! -
#8777 A valve kupon digitalis segg torlesre jo, van meg 1 hetuk hogy akciozanak vele.