Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokikutya
Sziasztok!! lenne egy problémám.. anno vettem egy dobozos játékot (red orchestra).. majd aktiváltam is a cd kulcsot steamen, de nem emlékszem az akkori felhasználónevemre.. semmire. Az a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy átrakassam a mostani accomra? Ha lehetséges akkor mit és hogyan csináljak?

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Jaka923
Honnan veszed? Tavaly június 24-én kezdõdött.

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Türelem! Július 4-étõl 11-ig valószínûleg egy héten keresztül minden nap új akció lesz, mint karácsonykor!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az mind szép és jó csak az ember belefásul és egy overlordot nem mondanék kis játéknak 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fpocok
LOL... HL többe kerül, mint a HL2.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
azért hozták létre a daily dealt, hogy a kis játékok is elõtérbe kerülhessenek a nagy akciók mellett.

az isten húzza a faszára a steamet, mikor látja az ember a full overlord pakkot és deal ends in 20...19...18...17...16...15 és naná hogy ma is indie cucc van ami nem érdekel az elõzõ 20-hoz hasonlóan

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

FZoleee
nálam nincsen díj, az biztos 😄 de mindegy, hagyjuk, úgyse jön össze a megfelelõ létszám
byzhouse
és utaljunk át neked 3eurot? átutalási díj alapból annyi,mint a játék kb 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

FZoleee
nem tudsz még 2 embert? 😄 akkor olcsóbb lenne 😄
byzhouse
jó játék, én holnap megveszem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

FZoleee
ha jó, akkor four packot kéne venni 😄
Nagyon vagány, nekem nagyon bejön!! 😄
FZoleee
pointer4
Kilépsz most a telepítettbõl, F6al átrakod ahova akarod, és steam.exe elindít 😄
Töltöget, állítgat, regel a progi, de menni fog 😄
bon
Arra a meghajtóra telepíted a steam-em amire szeretnéd, hogy késõbbiekben töltse és telepítse a játékokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok.
Valahol olvastam,hogy meg lehet változtatni melyik meghajtóra telepítsen a steam,de már nem emlékszem hol.
Valaki tud segíteni?
Köszi.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

bertino
steam mellett nem sok alternativanak van eselye, halistennek jo nagyra nottek mar.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atinq
Ha nincs nyiss egy pay-pal számlát. A nyitás ingyenes. Oda utalsz át néhány ezret amit játékra szánsz és azzal ki tudod fizetni a steam-en. Teljesen biztonságos és nagyon olcsó alig számítanak fel díjat. Én már régóta pay-pal-al fizetek mindenhol. Ha gond van a számlanyitással használd a googlét elég sok részletes leírás van a számlanyitás menetérõl.

No.

Jaka923
Adná az Isten, hogy az fos Origin hamar csõdbe menjen.

pointer4
Azt hiszem EA játékok nélkül is tökéletesen kiegyensúlyozott lesz az életem 😄
DarkSector
szerinted miért osztogatom? 😊
egy átbaszás ez a digitális vásárlás. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

byzhouse
nem értem ezt az Origint ugyanúgy only EA játékok. 10eurós kedvezmény is csak akkor él,ha 30€ fölött vásárolsz(azt hiszem)

Sziasztok!

Aki szeretne csatlakozni .
Magyar Section8 Prejudice csoport : http://steamcommunity.com/groups/MS8P
Ha tudtok még magyarokat szóljatok nekik is, lehet hogy páran csatlakoznának, jó kis multimóka ez.

üdv.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Daell Drow
OTP jump-t hasznalok, 24-28 ev kozottiekenek ajanljak. Nagyon olcso, es kedvezmenyes. Nez utana, en is azt hasznalom mar 2 eve.
Asperot
Van valaki akinek megy az ingyenes Forsaken World? Lekaptam de „File list error. Failed to update” felkiáltással kilép. Elõre is kösz a tippeket……ha lesz 😊.

Ahány ház, annyi baj legyen.

DarkSector
Ha akar valaki egy 10 euros kódot az EA Origin-hez, az írjon privátot.
A legelsõ jelentkezõnek odaadom....

Ez a 10 euro-s kód csak engedmény szóval az írjon inkább aki valóban vásárolni is szeretne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jim Morrison
fincsi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
OTP weboldala mindent pontosan elmond neked😊

Tessék

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Értem 😞((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nekem nincs dombornyomottam, otp juniorom volt, most meg nem junior és még mindig elég az, ha visa electron van rajta
Szinte az összeset a steam store-ban vásároltam, kivéve CS:S, CS Anthology, HL1 Anthology, HL2 + 1. kieg.

DarkSector
jaja.

bon
Vagy 4 jegyû kód, amex kártyánál 4 jegyû az azonosító

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Miért ott több féleméretû kártyákat adnak?

A lényeg hogy dombornyomott legyen, és ha megforditod a hátán legyen 3jegyû kód.

IMYke2.0.0.0
Engem az érdekelne, hogy a Quake 1-2-3 anyagok DOBOZOSAN is megvannak, vagy eleve valami "csak digitális" anyag - steam? - az összes?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Tudja-e valaki, az OTP-nél melyik az a "legkisebb" bankkártya lakossági folyószámlához, amivel lehet vásárolni a Steam-en? A választ elõre is köszönöm.

byzhouse
lenne 15ezrem...

Sziasztok!

Eladásra kínálom régóta nem használt steam accomat.
Ára: 15000 Ft (több érdeklõdõ esetén, akinek többet ér).

70+ játék:

(Elsõsorban személyes átvételt preferálom Pesten.)
(Vásárlási bizonylatok is megvannak.)

Rage47
Guren
a Forsaken World-del játszottam egy nagyon keveset. az alapján nem tûnt rossznak.

MerlinW
Global Agendát megvettem anno, az jópofa.

[merlinw.org]

Ma jelent meg 5 db ingyenes multiplayer játék a STeamen! Valaki esetleg valamelyiket próbálta már? Melyikkel érdemes foglalkozni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FZoleee
Alliance of Valiant Arms jónak tûnik, valaki próbálta már? Milyen?
ezek közül melyik érdemes arra, hogy elbasszam vele az életemet coopban?
Már próbáltam párszor regizni, de még nincs törölve, ahogy észrevettem. Na mindegy kivárok. 😊

Daell Drow
Ugytudom 3 honap inaktivitas utan torlik a freemail accot, kivarod es ugyan azon a neven regelsz masikat.
artschi
hát, akkor ez van sajnos... egy próbát megérne létrehozni freemail-es acc-ot a neveddel, max. nem jött össze...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!