Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
köszönöööm 😊 amúgy tök jó játék 😄 szórakoztató 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

pointer4
Ja így érthetõbb, csak nehogy valakinek legyen egy kis gyûjtõszenvedélye 😄
lolSL
http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=500

Renjike
TF 2 ben egy szervert sem találok hogy van ez? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

lolSL
ezek olyan dlc-k hogy 1-2 darabot kell megvenned, és azzal elvagy "életed végéig", nem kötelezõ pályák mint egy codban, hanem baromi aprólékosan kidolgozott útvonalak vagy új jármûvek, csak az kell ami személy szerint téged érdekel, pont mint régen a modell vasút építésnél.

pointer4
Grove4
Köszönöm! Közben már rájöttem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

artschi
igen, a beállításoknál válassz másik várost a letöltéseknél.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Grove4
Miért lassú a steam letöltésem? Nektek is ilyen lassú? Tudok valahol állítani rajta?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

grebber
Steam-ben a legnagyobbak ezek az angol magyar vegyes mondtok 😄

"This weekend only save 50% off! Az ajánlat hétfõ de. 10-ig (Pacific Time) tart."

Next PC upgrade: 2022

zotya10002
Értem!!Köszi!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Daell Drow
Ossze kevertem, valoban nincs a jatek listaban ezek a cuccok. De ha profilodat nezed, es azon keresztul a listat. Akkor abban ott lesz.
MerlinW
Lényeg, hogy valamihez járt, vagy te magad telepítetted, illetve az accountodon már telepítve volt egyszer. Nézd meg a licenszeket és látni fogod. (kliensben a nevedre kattintasz). Csak úgy nem jelenik meg semmi a játéklistádban, ha nem telepíted elõtte. Csúnya dolog is lenne, ha szétbarmolnák a listámat minden hülyeséggel.

[merlinw.org]

zotya10002
Nem vettem!!

Egy Dirt 2 volt bent +Dirt 3!

Megmaradt:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MerlinW
Tudom én, mindig ingyenes volt, de ha vettél HL2-õt vagy Orange Box-ot akkor mindig a listádban lesz.

[merlinw.org]

zotya10002
Neem!!

Ingyenes ha kell itt a Link

MerlinW
Mert a Lost Coast-ot valószínüleg megvetted (Orange Box, HL2, stb)

[merlinw.org]

zotya10002
Én is leszedtem a Team Fortress 2-t de nekem nem jött be a game!!

Rányomtam a helyi tartalom törlése gombra és törölte ,nem is látszik!!
Viszont érdekes hogy a Half-Life Lost Coast meg telepítés nékül is megmaradt!

Hogy van ez??

artschi
Steam-en belül rámész a játék nevére, jobb klikk - Properties, ha ott van DLC fül, akkor szerintem oda kellene beírni a sorozatszámot.

De ez csak tipp, viszont egy próbát megér.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dead
Igen ez telepítéskor már megtörtént, de külön papíron kaptam egy kódot, ami a dlc-hez kell. Azt nem tudom hova kell beírni.
Játékon belül nem találtam semmit sajnos 😞

artschi
Steam-en belül Games/Activate a Product on Steam. Itt 2 next-et nyomsz és aztán beírod a sorozatszámot abban a formában, amit kaptál.

MerlinW
Valószínûleg játékon belül kell megadnod, mint a legtöbb esetben. A DLC-ket többnyire tartalmazza maga a játék, te csak feloldod a kóddal.

[merlinw.org]

Dead
Hogy kell Steamben DLC-t letölteni / használni?

Megvettem a F.E.A.R. 3-t elõrendelve, és kaptam a CD Galaxistól egy kódot, de fogalmam sincs mégis mi a fenét kéne vele kezdenem, hova kell beírni vagy ilyesmi.

MerlinW
Nálam nincsnek ott a Free to play játékok telepítés nélkül... miért is lennének ott?😊 Még jó, hogy nincsenek😊

[merlinw.org]

Daell Drow
A free to play jatekok telepites nelkul is ott vannak.
A trackmania es alien swarm-ot nem lehet sehogy sem, csak ha telepited.
FZoleee
a hozzászólásoknál a team fortressre válaszoltak, ezért gondoltam, hogy arról beszélnek 😄
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy az ingyenesen letölthetõ játékokat ,hogy lehet berakni a listába? Úgy értve,hogy nem csak akkor szerepelnek ott mikor fel vannak telepítve.
MerlinW
Srácok, a Homefront demóról volt szó...😊

[merlinw.org]

FZoleee
The entire game can be played without making a purchase. All game modes, classes, and maps are available. Nearly every weapon is available through achievements, drops, or crafting.

örökre az, higyjétek már el 😄
zotya10002
De tényleg!Vajon meddig??

FZoleee
örökre 😊
atinq
igen 1 hétig😊

No.

lolSL
amig le nem törlöd

Daell Drow
Ez a multi demo meddig ervenyes?
lolSL
homefront MULTI demo tölthetõ.

lolSL
ingyenes lett a team fortress 2 !

lolSL
megint lesz valami kincsvadászat szerû játék, vagy 20 game kapott új nyári achievementeket.

rage
Na, akkor innen már jó lesz
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

elitehun
Ezer hála, most upfdatel
rage
Csak azért írtam, hogy nevezd át, hogy azért legyen meg biztos ami biztos
De Steam indításnál létrehozza úgyis.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

elitehun
Akkor nevezzem át vagy töröljem?
elitehun
Ja és nem dob ki semmi hibaüzenetet
rage
Lõdd ki, nevezd át a clientregistry.blob filet valami másra, majd indítsd el újra.

elitehun
Hello!
Vmi gáz van a steamemmel, amikor elinditom egyszerûen nem akar elindulni. Feladatkezelõ azt mutatja hogy fut, de nem csinál semmit. Már egyszer újraindittottam a gépet, valaki pls segitsen.
Náalm meg dollárban mutat mindent.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rage47
szokott ilyet
Nálatok sincs kapcsolat a Steam-mel? Hirtelen offline lett...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Máshol július 4-ét emlegettek lehetséges kezdõdátumként, amit én ésszerûnek is tartok (július 4: Függetlenség napja Amerikában), de végülis tökmindegy mikor lesz csak legyen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Jaja, Nagyon vicces rajzolt oldschool point&click kalandjáték. Ráadásul mindkét részét tartalmazza😊

[merlinw.org]

byzhouse
van 1€-ért játék 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯