34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8856 mért nem vették el a kártyákat ha lejárt az akció?
-
#8855 Már le -
#8854 divinity 2 kupon nincs vkinek? Vagy már lejárt az akció? -
#8853 Utolsó nap is a lehető legvacakabb ajánlatokat adta a steam.
Még jó hogy legalább az 50% os portal 2 re belőttem magam tegnap:)
Lett volna több is ha lenne melóm de így nagyon meg kellet lesnem mire költök. :(
-
#8852 intéző jobbclick tulajdonságoknál is kiírja az adott könyvtár méretét, ha nincs fenn TC. :) Nekem 500nál bemaxolt, aztán elkezdtem írtam a már végigjátszott gammákat, hogy tudjak újakat leszedni. Kellene egy nagyobb vinyó. -
#8851 Nem, ez csak a telepített játékok mérete:) -
#8850 Nem konrétan értem mire célzol - nem az Occam's Razor-t - csak nekem 149 GB-os winchesterem van és ~160 játékom. -
#8849 -
#8848 290 giga. -
#8847 Ja. azt hittem valami spéci módszer, hogy megtudom menyit nyom... nyomhat az összes Steam játékod. -
#8846 Total commanderből rámész a steam mappára és space? -
#8845 Ezt honnan lehet pontosan tudni? -
#8844 Az enyém 670GB:) -
#8843 oké akkor csak szimplán 138 gb nyom a steam fiókom.
-
#8842 Vagy holnap váratlanul megjelenne a HL2 EP3, és az egész világ anyázna, hogy nem jó hozzá a Valve kupon. -
#8841 Ha a Valve-ban lenne egy kis jóindulat akkor este Valve leárazások lehetnének.
Mivel kb az egész világnak vannak valv kuponjai olyan szinten venné megint mindenki a Half Life okat meg a többi cuccot hogy öröm lenne nézni. -
#8840 Vagy fogalmazhatunk úgy, hogy streamelt telepítés történik. -
#8839 Nem tárolja, már eleve úgy tölti le, hogy minden a helyén van, vagyis nem történik klasszikus értelemben vett telepítés. -
#8838 Kérdés
A steam tárolja a játékok telepítéséhez szükséges fájlait, vagy telepítés után ezeket a fájlokat letörli?
Ha nem akkor hol tárolja a telepítéshez való fájlokat? -
#8837 Biztos lesz. Előbb-utóbb szinte minden cím kap 75% sale-t, plusz ugye az ára is eshet, az átlag min ár nagyobb címeknél is - mínusz ugye a COD - 20 euró. -
#8836 március 2-ig ez a 25 euro-s ár marad...:) -
#8835 a revelationstől nekem is forr most az agyvizem... -
#8834 Én abban bizok hogy steam-em is lesz majd egyszer olyan akció mint amazonon hogy a AC2 5euro a Brootherhood meg 7,6 euro (Amazonon ugye ezek most dollárban vannak ennyiért) de mivel sehova nem regelhető így nem kellenek! -
#8833 Ezt a mocskot egész hónapban erre az akcióra várok (Assassin's Creed® Revelations) ma besokkaltam és megvettem délelőtt a Assassin's Creed Brotherhood és a Assassin's Creed II: Deluxe Edition
Ha holnap utolsó nap ezek lesznek leárazva kitérek a hitemből. -
#8832 adok mindent aki kéri viheti
http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/#753_3
a HL 2 is cserealap de csak játékra -
#8831 Van pár kuponom, én már úgyse tudom felhasználni vagy az adott játék nem érdekel. Másik kupon nem kell, esetleg valami felesleges TF2 cuccot elfogadok, de akár ingyen is oda adom:
33% OFF Valve
10% OFF Valve
25% OFF Valve
25% OFF 1C
50% OFF The Ball
50% OFF Droplitz
25% OFF City Interactive
33% OFF Valve
50% OFF Oddworld: Stranger's Wrath
10% OFF GSC Games
50% OFF Alien Breed 3: Descent
50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve -
#8830 köszi már többször is kerestem azt hittem eltűnt csak karácsonyra szól -
#8829 jobb egér az ikonra az óra mellett könyvtár nézet tárgyaló -
#8828 úgy emlékszem én is kaptam karácsonykor egy kupont, azt hol találom meg? -
#8827 Van nordicom -
Gabe18 #8826 Nekem is van még némi kupon maradványom, akinek kell privátban jelezze, aztán viheti.
-
Indigo #8825 Kinek van Nordic Games vagy The Guild II kuponja? :) -
#8824 van, csak vmi hiba van és nem íródik ki, lent a News résznél ott van: The Guild II a mai akció. -
#8823 Remélem mindenkinek rossz, mert akkor a steammel van gáz nem velünk :D -
#8822 Nincs napi akció? :o -
#8821 Nekem is hibát ír ki a felhőszolgáltatásnál! Mindenkinek rossz a steam cloud? -
#8820 Csak hiba a Cloud hangolással, nálam is előfordult már. néha nem is megy a Cloud. :S
Egy steam/Windows restart nem árthat. -
#8819 Erre mi a megoldás? és nem, nem játszottam másik gépről.
-
#8818 van még egy kevés maradékom akit érdekel viheti
-
#8817 Mért van az hogy van Killing Floor Beta a steam library-be de azt írja hogy vegyem meg :S de a Killing Floor meg van nekem ez valami bug lehet? :D