Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"This weekend only save 50% off! Az ajánlat hétfõ de. 10-ig (Pacific Time) tart."
Next PC upgrade: 2022
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[merlinw.org]
Egy Dirt 2 volt bent +Dirt 3!
Megmaradt:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[merlinw.org]
Rányomtam a helyi tartalom törlése gombra és törölte ,nem is látszik!!
Viszont érdekes hogy a Half-Life Lost Coast meg telepítés nékül is megmaradt!
Hogy van ez??
De ez csak tipp, viszont egy próbát megér.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Játékon belül nem találtam semmit sajnos 😞
[merlinw.org]
Megvettem a F.E.A.R. 3-t elõrendelve, és kaptam a CD Galaxistól egy kódot, de fogalmam sincs mégis mi a fenét kéne vele kezdenem, hova kell beírni vagy ilyesmi.
[merlinw.org]
A trackmania es alien swarm-ot nem lehet sehogy sem, csak ha telepited.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az ingyenesen letölthetõ játékokat ,hogy lehet berakni a listába? Úgy értve,hogy nem csak akkor szerepelnek ott mikor fel vannak telepítve.
örökre az, higyjétek már el 😄
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De Steam indításnál létrehozza úgyis.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vmi gáz van a steamemmel, amikor elinditom egyszerûen nem akar elindulni. Feladatkezelõ azt mutatja hogy fut, de nem csinál semmit. Már egyszer újraindittottam a gépet, valaki pls segitsen.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]