34737
  • grebber
    Ok.Most meloba vagyok ~15 óra útán érek haza.Neked ugy megfelel ha megveszem te pedig majd ha lesz legközelebb ilyen filléres akció "visszaveszed" nekem? Vagy nekem ugy is jó ha lesz szenes. játék megdobsz 2 dbal.
    Azért ezek az opciók, mert számlaszámmal nem szívesen dobálozok
  • Gyuszopapa
    Én
  • grebber
    Dead Horde dual packba benne lenne valaki? kb 500ft-ra jönne ki így!
  • Optimus Prime
    Milyen gép? nekem még Celeronnal is ment maxon, majd maxon bármelyik Source játék.
  • zsolesz92
    Sziasztok..
    Nem olvastam el a banner minden menüpontját, nem tudom lehet-e ilyet, de azért megpróbálkozom vele...

Az a helyzet hogy az éjjel vettem egy Counter Strike Anthology packot, steammel együtt, mivel az sem volt eddig.
    Használt, 1000 óra játék van a CS 1.6on, semmi baj az accal, ismerőstől van, de a gépem nem birja el a cs + steamet... Nonsteam cs fut, ez meg szaggat mint a ...
    Ha tudtok rá megoldást, megköszönöm, vagy ha érdekel valakit 3000-ért eladom a teljes accot.. teljes email fiókkal mindennel együtt. Ha kell gar-t is vállalok, h semmi baja.
    CD nincs hozzá, csak a steam név + jelszó + azonosító kód.
  • Gyuszopapa
    Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni,attól hogy sokan nem vesznek eredeti játékokat nem mindenki teszi azt.
  • shaddam
    Ő nem értem miért zúdítod a nyakamba a gyűlöleted. Ha megnéznénk a steam meg dobozos játékainkat gyanítom én támogattam volna többel a pc ipart.

Az meg hogy a valve ami gyakorlatilag a platform utolsó mentőöve eladás szempontból és más felé nyit szerintem szemellenzést félretéve mindenképpen érdekes.
  • Optimus Prime
    Szerintem volt terítéken, csak Gabe megette reggelire. :)
  • Gyuszopapa
    "Akkor most a pécének le lett áldozva(kivéve a farmville)"
    Neked ez a véleményed ,persze tudom hogy ezt szeretnéd.Amugy jó hogy vagytok legalább egy csomó szemetet el tudnak nektek adni örült drágán és még azt hiszitek hogy a konzolt azért tápolják mert überszupergigamega.Ha pc-én se lehetne warezolni oda is kapnánk a hulladékokat.
  • MerlinW
    Valve egy több ezer főt foglalkoztató vállalat, tudnak egyszerre több dolgot is csinálni. Egyébként a közeljövőben nincs terítéken a HL3.
  • shaddam
    HL3 lesz-e rá? Szarul mehet a bolt ha Freeman helyett ezekkel foglalkoznak.
  • grebber
    Saját játékkonzolt tákol a Valve?
  • Optimus Prime
    Meg ha nagy sale van könnyen látod, ha az általad preferált játékok akciósak, mint végig böngészni az egész katalógust.
    És ugye célszerűbb ez, mintha egy cetli firkantaná az ember.
  • Botond #8883
    Meg arra, hogy lássák mit érdemes akciózni, mire fog rácuppani a nép.
  • MerlinW
    Meg arra hogy magadnak jegyzeteld, mire lesz/van szükséged. Évente van 1-2x akció, hogy kisorsolják az első 10 kívánságot, de annak ugye 1:30.000.000 az esélye.
  • vegicsek
    lol :D
    arra való hogyha egy haverod gamet akarna neked ajándékozni, akkor tudja mit vegyen : )
  • jackoneill90
    Van egy bizonyos kívánságlista, kaptatok már onnan valamit is ingyen ajándékba? Ahhoz megkapd sokat kell steamen fent lenni vagy milyen feltétel van?
  • MerlinW
    Én megkaptam, az előbb aktiváltam/telepítettem őket.
  • PunkZoli
    még nem, csak 59 nél tart
  • MerlinW
    Jé tényleg, kaptunk hozzá Xotic DLC-t és P.A.M-ot is:)
  • KondorKhan
    az külön tetszik, hogy bizonyos pénz összeg után új játékokat adnak a pakkhoz :D
  • Optimus Prime
    Aha, piszok jó pakk. A The Ball annyira nem is izgatott, pedig milyen jó játék.
  • grebber
    Igen megy már pár hete Be is szereztem őket!
  • KondorKhan
    hallottatok már erről a jó kis bundleről?

Groupees
  • MerlinW
    Persze. Portal csak egy hónapig volt ingyenes. 10 euro az ára.
  • jackoneill90
    CSak az az érdekes, hogy a portal annak idején a többi meg nem. Netán megint fizetős a portal1 aki nem töltötte le ?
  • ollie
    Az ingyenes játékok nem maradnak benn a listádban törlés után. DE újra letöltheted őket, a store page-en keresztül.
  • jackoneill90
    A team fortresst2 töltöttem le múltkor, most a HL-2 demóját. De mikor kitöröltetem a gépről akkor a steamról is eltűnik a listámról. Sehol nem látszódik, hogy játszottam volna velük. A portal az egyetlen ami a listámban látszódik, de azt már rég töltöttem le majd letöröltem legalábn egy éve
  • lalakov
    Köszönöm.
  • Optimus Prime
    Steam játék listában jobb klikk és ott a menüben van rá mód, hogy töröld. Nem tudom milyen nyelven használod, angolul Delete local content...
  • lalakov
    Feltettem a Paydayt, hogy kipróbáljam ingyenesen. Nem jött be, leszedném a gépről, de nincs a telepített programok listában. Letörölhetem simán?
  • grebber
    D2D-n vettem még anno 2500ft ert.
  • RoboKutya78
    Hát tényleg szájba rúgnám a steamet ezzel a two world akciójukkal 2* vásároltam belőle 50% os kuponnal erre most itt az akciójuk nyalják meg ....... Egész héten sóvárogtam erre az akcióra .
    Kolléga megtudja ö is kitér a hitéből LÁMA STEAM !!
  • DarkSector
    :D
  • Fabio Capello
    én a hétközi AC Revelations óta készítgetem a Valvenak címzett Molotov-koktélt, és ez most az SR sorozat leakciózásával beteljesedni látszik :D
  • DarkSector
    Ez neked meglepő? :)
  • Fabio Capello
    NEm tudom ki tartogatta a Two Worlds 2 kuponját,. de most hogy már nem érvényes, azonnal akcióban van a játék (nem csak az...)
  • Optimus Prime
    A sok farmernél meg tuti lefagy majd a rendszer. XD
  • ollie
    Nem, már mind lejárt.

Nagyon egyszerű a válasz, nincs olyan adatbázis script, ami pillanatok alatt lefut egy ekkor adatbázison úgy, hogy még csak be se halljon a rendszer. Minimum órákba, de akár pár napba is beletelhet, mire eltűnik mindenki accountjáról a lejárt kupon. De attól még nem lehet felhasználni, ki is próbálhatjátok.
  • DarkSector
    Lehet 1. még beletartozik akkor nálunk március 2. 19:00ora lesz.