34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8896 Ok.Most meloba vagyok ~15 óra útán érek haza.Neked ugy megfelel ha megveszem te pedig majd ha lesz legközelebb ilyen filléres akció "visszaveszed" nekem? Vagy nekem ugy is jó ha lesz szenes. játék megdobsz 2 dbal.
Azért ezek az opciók, mert számlaszámmal nem szívesen dobálozok -
Gyuszopapa #8895 Én -
#8894 Dead Horde dual packba benne lenne valaki? kb 500ft-ra jönne ki így! -
#8893 Milyen gép? nekem még Celeronnal is ment maxon, majd maxon bármelyik Source játék. -
#8892 Sziasztok..
Nem olvastam el a banner minden menüpontját, nem tudom lehet-e ilyet, de azért megpróbálkozom vele...
Az a helyzet hogy az éjjel vettem egy Counter Strike Anthology packot, steammel együtt, mivel az sem volt eddig.
Használt, 1000 óra játék van a CS 1.6on, semmi baj az accal, ismerőstől van, de a gépem nem birja el a cs + steamet... Nonsteam cs fut, ez meg szaggat mint a ...
Ha tudtok rá megoldást, megköszönöm, vagy ha érdekel valakit 3000-ért eladom a teljes accot.. teljes email fiókkal mindennel együtt. Ha kell gar-t is vállalok, h semmi baja.
CD nincs hozzá, csak a steam név + jelszó + azonosító kód. -
Gyuszopapa #8891 Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni,attól hogy sokan nem vesznek eredeti játékokat nem mindenki teszi azt. -
#8890 Ő nem értem miért zúdítod a nyakamba a gyűlöleted. Ha megnéznénk a steam meg dobozos játékainkat gyanítom én támogattam volna többel a pc ipart.
Az meg hogy a valve ami gyakorlatilag a platform utolsó mentőöve eladás szempontból és más felé nyit szerintem szemellenzést félretéve mindenképpen érdekes. -
#8889 Szerintem volt terítéken, csak Gabe megette reggelire. :) -
Gyuszopapa #8888 "Akkor most a pécének le lett áldozva(kivéve a farmville)"
Neked ez a véleményed ,persze tudom hogy ezt szeretnéd.Amugy jó hogy vagytok legalább egy csomó szemetet el tudnak nektek adni örült drágán és még azt hiszitek hogy a konzolt azért tápolják mert überszupergigamega.Ha pc-én se lehetne warezolni oda is kapnánk a hulladékokat. -
#8887 Valve egy több ezer főt foglalkoztató vállalat, tudnak egyszerre több dolgot is csinálni. Egyébként a közeljövőben nincs terítéken a HL3. -
#8886 HL3 lesz-e rá? Szarul mehet a bolt ha Freeman helyett ezekkel foglalkoznak. -
#8885 Saját játékkonzolt tákol a Valve? -
#8884 Meg ha nagy sale van könnyen látod, ha az általad preferált játékok akciósak, mint végig böngészni az egész katalógust.
És ugye célszerűbb ez, mintha egy cetli firkantaná az ember. -
#8883 Meg arra, hogy lássák mit érdemes akciózni, mire fog rácuppani a nép. -
#8882 Meg arra hogy magadnak jegyzeteld, mire lesz/van szükséged. Évente van 1-2x akció, hogy kisorsolják az első 10 kívánságot, de annak ugye 1:30.000.000 az esélye. -
#8881 lol :D
arra való hogyha egy haverod gamet akarna neked ajándékozni, akkor tudja mit vegyen : ) -
#8880 Van egy bizonyos kívánságlista, kaptatok már onnan valamit is ingyen ajándékba? Ahhoz megkapd sokat kell steamen fent lenni vagy milyen feltétel van? -
#8879 Én megkaptam, az előbb aktiváltam/telepítettem őket. -
PunkZoli #8878 még nem, csak 59 nél tart -
#8877 Jé tényleg, kaptunk hozzá Xotic DLC-t és P.A.M-ot is:) -
KondorKhan #8876 az külön tetszik, hogy bizonyos pénz összeg után új játékokat adnak a pakkhoz :D -
#8875 Aha, piszok jó pakk. A The Ball annyira nem is izgatott, pedig milyen jó játék. -
#8874 Igen megy már pár hete Be is szereztem őket! -
KondorKhan #8873 hallottatok már erről a jó kis bundleről?
Groupees -
#8872 Persze. Portal csak egy hónapig volt ingyenes. 10 euro az ára. -
#8871 CSak az az érdekes, hogy a portal annak idején a többi meg nem. Netán megint fizetős a portal1 aki nem töltötte le ? -
#8870 Az ingyenes játékok nem maradnak benn a listádban törlés után. DE újra letöltheted őket, a store page-en keresztül. -
#8869 A team fortresst2 töltöttem le múltkor, most a HL-2 demóját. De mikor kitöröltetem a gépről akkor a steamról is eltűnik a listámról. Sehol nem látszódik, hogy játszottam volna velük. A portal az egyetlen ami a listámban látszódik, de azt már rég töltöttem le majd letöröltem legalábn egy éve -
#8868 Köszönöm. -
#8867 Steam játék listában jobb klikk és ott a menüben van rá mód, hogy töröld. Nem tudom milyen nyelven használod, angolul Delete local content... -
#8866 Feltettem a Paydayt, hogy kipróbáljam ingyenesen. Nem jött be, leszedném a gépről, de nincs a telepített programok listában. Letörölhetem simán? -
#8865 D2D-n vettem még anno 2500ft ert. -
#8864 Hát tényleg szájba rúgnám a steamet ezzel a two world akciójukkal 2* vásároltam belőle 50% os kuponnal erre most itt az akciójuk nyalják meg ....... Egész héten sóvárogtam erre az akcióra .
Kolléga megtudja ö is kitér a hitéből LÁMA STEAM !!
-
#8863 :D -
#8862 én a hétközi AC Revelations óta készítgetem a Valvenak címzett Molotov-koktélt, és ez most az SR sorozat leakciózásával beteljesedni látszik :D -
#8861 Ez neked meglepő? :) -
#8860 NEm tudom ki tartogatta a Two Worlds 2 kuponját,. de most hogy már nem érvényes, azonnal akcióban van a játék (nem csak az...) -
#8859 A sok farmernél meg tuti lefagy majd a rendszer. XD -
#8858 Nem, már mind lejárt.
Nagyon egyszerű a válasz, nincs olyan adatbázis script, ami pillanatok alatt lefut egy ekkor adatbázison úgy, hogy még csak be se halljon a rendszer. Minimum órákba, de akár pár napba is beletelhet, mire eltűnik mindenki accountjáról a lejárt kupon. De attól még nem lehet felhasználni, ki is próbálhatjátok. -
#8857 Lehet 1. még beletartozik akkor nálunk március 2. 19:00ora lesz.