34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#8936 Már nincs 7 napos trial, közben megszüntették pont azért, mert rengetegen visszaéltek vele. Most már mindenképpen fizetni kell a tagságért, ráadásul minimum 3 hónapot. -
#8935 A Q.U.B.E demóban én elakadok. XD De érdekes Portal-Twin Sector keverék. Van egy Mafia-m, de én várok, szerintem a Q.U.B.E tuti lesz majd egy Indie pakkban. -
#8934 King Arthur nekem megvolt már kuponért cseréltem :D
Rochard hatalmas game!
Q.U.B.E ezen még agyalok hogy aktiváljam-e mert brutál mod nehéznek tűnik
A többi az engem nem érdekel. Krater béta azt kipróbálom az egész jónak ígérkezik! -
#8933 annyira nem free, igaz. De az a sok játék, amit kapsz még sale-n se jönne ki ~6000 Ft-ból... tényleg most valami akció van, vagy alapból ennyi a tagság? Mert akkor nem is rossz.
Egyébként én múlt hónapban úgy csaltam ki 3 játékot is, hogy van 7 napos triál. Így meglett a Rochard, King Arthur és a Dawn of Fantasy key. A Rochard aktiválva, a KA csere egy Supre Commander Gold key-re, a Dawn of Fantasy még megvan ,de nem Steames! -
#8932 Hát nekem egy órája törték fel a Steam accountomat a gmailemmel együtt, úgyhogy most szopogatok. Emaileket már küldtem Steamnek és Gmailnek is, nem marad hátra más, mint a várakozás :///////// -
#8931 LOL eddig az volt a baj hogy köcsög warezos vagyok.Most meg az a baj hogy fizetek legrosszabb esetben 1 évben 12 játékért 6600FT-ot!
-
PunkZoli #8930 miért tettél ilyet? -
#8929 Mivel kicsengettem 6600Ft-ot így részemről nagyon nem free-k azok a játékok. -
#8928 Minden hónapban van valami free játék tagoknak, azt ugye tudod? :) Egy hónap Indie-je cím mindenképp. -
#8927 Igen annyi! Szóval erre az évre már nem szeretnék játékot venni!
Remélem ezeket eltudom szórni valakinek! -
Gyuszopapa #8926 30 dolcsi volt? -
#8925 Nekem ebből kettő és még egy cím meg volt, ingyen. :P -
#8924 Regeltem IGN Prime-ra 1 évre!
Ezek vannak egyelőre fölösbe amik nem érdekelnek. Ha valaki valamit cserélne jelezze!
HACKER EVOLUTION (steam cd key)
NO TIME TO EXPLAIN (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Crusader Kings Complete (gamersgate hez reedem kod amivel le lehet tölteni ingyen)
Hacker Evolution Duality (Steam cd key)
Krater (steam cd key a bétához)
Dawn of Fantasy
King Arthur (steam cd key)
-
#8923 Úgy nézem, hogy csak ez a 2 nincs benne:
Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack
Civilization V - Civilization and Scenario Pack: Korea
Ez a GOTY tartalma:
Sid Meier's Civilization® V
All 4 Cradle of Civilization Map Packs (Mediterranean, Asia, Americas, Mesopotamia)
Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II)
Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca
Civilization and Scenario Pack: Polynesia
Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings
Explorer’s Map Pack
Official Digital Soundtrack -
#8922 Sziasztok!
Most akciós a Civilization 5. Nekem már megvolt a Game of the Year Edition. Néztem DLC-ket és nem teljesen tiszta, hogy most melyik van benne pontosan és melyik nincs.
Mivel ha a játék ikonján jobb egér gombbal a tulajdonságokra kattintok és azon belül a DLC fülre akkor van pér DLC aminek más neve van vagy nem tudom, de nem lehet pontosan meghatározni. A GOTY-ban mely DLC-k nincsenek benne?
Valaki help me :D -
#8921 Igen, Usában ma volt az óraátállítás. -
#8920 A Valve-nél már átálltak az órával? A napi akciók már 6-tól vannak/váltanak. -
#8919 Az életbe meg nem veszed ennyiért dobozosan, ami nem szám. Max ha a CE verziót veszed meg, amihez a score még LP-n is van. :P -
#8918 Ezért is lenne jó egy amerikában dolgozo ismerős.
1500ft /db (dobozos) mindkét rész és oda ingyen kiviszik! -
Gyuszopapa #8917 Az jó ár érte az biztos.Csak én dobozosba szeretném megszerezni. -
#8916 Reaxxion megvéve :) Ha vki szereti a régi stílusú breakout game-eket (aka faltörő labdás játékok), azoknak ajánlott. -
#8915 Steamen Bioshock 2 4-es pakban kb 1100FT/db jön ki lenne rá jelentkező? -
Morgolodo #8914 A PH-n már kérdeztem, itt is megkérdem, hátha:
Találkozott már valaki ilyennel?
Pl.: Nikopol nevű játék (de ugyan ez az Armed and Dangerous-nál, vagy a Rayman Origins demonál is). Telepíteni akarom. Elkezdi a letöltést, majd a vége előtt százpár megával megáll a Steam-es számláló, de adatforgalom továbbra is van, tölt (a szükséges lemezterület többszörösét is letöltöttem már), de nem tudom mit és hová.
A Nikopol könyvtár nem hízik, ahogyan más sem. A képen már az látszik, hogy még 72 megát le akar tölteni, de ugyan az történik, mint amikor egyben akarja. A vége előtt megáll a számláló, ami szerint még kellene tizenpár mega, de 2 gigányi letöltés után sem történik semmi. Összesen vagy 8 gigám ment el erre az elmúlt egy hónapban és a játék(ok)kal nem tudok játszani. A Rayman demó szintén. Lerántott már vagy 3 gigát, de ugyan így hiányzik tizenpár mega.
Steamet újra telepítettem, töröltem amit kell, stb. Többször is. Mi lehet a baj? Hová tűnnek a letöltött adatok?? -
#8913 béta hozzáférés -
#8912 Sokan csicsergik hogy ingyenes lesz de mikrotranzakciós.De ez még nem biztos csak pletyka! -
#8911 jah, akkor mi az a Steam Gift-en? -
#8910 még nem jelent meg, csak béta van belőle. -
#8909 Ez a DOTA 2 ingyenes steam-en? mert látom SteamGift-en hogy 50 euro és steam-en meg nincs árszabás... -
#8908 Úgy, hogy sok embernél CD kulcs van. -
#8907 A politikai jelöltek is ígérhetnek fűt-fát, anélkül, hogy bármi elképzelésük lenne. -
#8906 azt tudnám hogy ajánlhat bár ki bármit úgy itt hogy nincs elérhető tárgyalója meg maga a felajánlott tárgy nincs nála.
-
#8905 A francba kezdek bezizzeni ettől a steamgifttől
Ha úgy osztogatnám a kiszemelt felajánlásokra a pontokat hogy meg is nézem a felajánlónál a profilját hogy tényleg ott a játék nála nagyon kevés kiosztásom lenne.
A kb lassan egy hónapja megnyert játék inspirált a folytatásra, de így nincs értelme.
-
#8904 Gondolom vén korodra nem erre a belinkelt képedre leszel majd a legbüszkébb.
Van már Steam Box? Vagy bármi? -
#8903 Steam vs XBox Live = döntetlen
-
#8902 Ahoy
Half-Life 2: Episode Two -t szeretném elcserélni valamire kinek mi van helyette?:) -
#8901 Az jó,mert akkor mindig kerüljük egymást
Mindegy a lényeg ott van invertorymba ha látom hogy fent vagy és online vagy akkor küldöm. -
Gyuszopapa #8900 Ma is addig dolgozom úgyhogy onnantól leszek online. -
Gyuszopapa #8899 Szia.Kell csak este fél 11-ig dolgozom. -
#8898 Most akkor kell,mert nem igen jelentkezel? Akkor odaadom másnak!
-
Gyuszopapa #8897 Oké.