Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy gond van ezzel, hogy nem jelenik meg semmi captcha 😄
Itt az elsõ 2 pontot megcsináltam, de még mindig nem jó:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-wexn-6831
Letörölni meg nem fogom az összes játékot. Ötlet?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://facebook.com/musicleander
Parasite Eve 2, best game EVER!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Görgess le és nézd meg a korábbi napokat(A vízbeugrós Július 1)
http://facebook.com/musicleander
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Köszönöm szépen a segítségedet!!!
Ha még nincsen semmilyen játék letöltve és feltelepítve, akkor ajánlom, hogy töröld le és rakd újra a steamet arra a partícióra, ahova akarod a játékokat is rakni. Ha már letöltöttél valamit, akkor meg ezzel oldd meg
#2524: hát ez nagyon nem zöld, remélem most szégyenled magadat! 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most vásároltam elõször a steamen. Namost az a problémám, hogy mindenáron a C meghajtómra szeretné telepíteni a játékokat, ami ugye a rendszer partícióm, de ha feltelepítem azt a huszonegynéhány gigát, akkor nem sok hely marad a partíciómon. Van esetleg annak módja, hogy másik partícióra tudjam a játékokat telepíteni, hogy ne a rendszer partíciót terheljem?
Köszönöm
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
aztán elindítottam megvettem a gfwl felületen az új single player dlc-t, kimentem szarni és mire visszajöttem már lent is volt, pedig az is több mint 2gb..
remélem összeszedi a valve magát, most már nagyon túlnõtt a rendszeren a népszerûsége.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-Nyári vásár hete van, ilyenkor még a Steam áruház is belassul hát még a letöltések
- Nemrég megjelentek az ingyenes MMO-k a Steamen, amik tovább lassítják a dolgot
- Nemrég lett ingyenes a Team Fortress 2, ami további letöltésket generál, és így egy fikarcnyit sem javít a gyorsaságon
- AMit tehetsz, hogy bemehetsz a steamen belül bal oldalt felül a steam feliratra kattintva a beállításokba, onnan a letöltés+felhõ fülre és a letötlési régiót átállítod (nekem alapból Magyarországra van rakva, de ha átállítod pl.: Frankfurtra vagy más európai városra simán kicsikarhatod a steambõl a max sávszéledet a letöléseidnél.
Azonban én most azt mondom neked, hogy amíg le nem megy a nyári vásár ne várj csodát, nagyon összejöttek most a dolgok a Steamnek és eléggé le vannak terhelve a szerverek, fõleg 19 óra körül, amikor is új akcióval rukkolnak elõ a vásár miatt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Medium Rare - Spend as little time in hell as possible
Ezt mennyi idõ megcsinálni, ha még a legelején vagyok a játéknak? Gondolom e Hell valami pálya, vagy nehézségi fokozat?
(nem hinném hogy tényleg elírás lenne, ez csak ösztönzés arra hogy pontban 7kor ott új a steam elõtt és gyorsan megnézd az új ajánlatokat)
Next PC upgrade: 2022
cserébe írhat õ is az enyémre.. aztán törlöm is xD