Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
steam honlapra be se tudok jelentkezni :\ Kérjük, emberi mivoltod bizonyítására add meg ismét a lenti karaktereket.
egy gond van ezzel, hogy nem jelenik meg semmi captcha 😄
Közben megtaláltam a megoldást, a NOD karanténba vágta a játék indítófájlját.

Na lejött, indítanám majd ezt kapom: This game is currently unavailable.
Itt az elsõ 2 pontot megcsináltam, de még mindig nem jó:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-wexn-6831
Letörölni meg nem fogom az összes játékot. Ötlet?

Fpocok
Én átmentem a románokhoz sávszélért, és most 1.5mb al jön.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezzel is az a baj, hogy sokan mások is így gondolkodnak. 😊

bon
Akció idején extrém terhelések szoktak adódni, nincs semmi meglepõ, na meg ajánlott a szerver vártással próbálkozni, olyanra ahol éppen éjszaka vagy munkaidõ van, mert akkor jobbak a sebességek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bertino
akciok idejen sosem lesz eleg szerver, hisz valoszinuleg a felhasznalo bazisuk no, nem pedig csokken.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Telepíteni akarok egy játékot és el sem indul a letöltés, arra hivatkozva, hogy a szerverek túl foglaltak. Ez így mi? Igazán vehetnének pár szervert ha ilyen szorgosan növelik a felhasználói táborukat.

Fpocok
Thanks!

csokalaci
Vezérlõpult\Hardver és hang\Hang -> Kommunikáció és állítsd nincs mûveletre.

http://facebook.com/musicleander

Men of War: Assault Squad megvan valakinek?

Fpocok
Hogy a fenébe lehet megcsinálni, hogy ne halkuljon le a TS / Mumble, amikor belépek egy steames játékba?

bon
Steam szerint: Nyelvek: Angol, Olasz, Spanyol, Német

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Prince23
A Dragon Age Origins UE tartalmazza a magyar feliratot steamen?

Daell Drow
Ok, megvan.
FZoleee
ajánlani kell egy játékot
Dency
Na, marad a New York-i szerver, ez jön 400-500-al.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Daell Drow
A Write home ticketert mit kell csinalni?
Dency
Töltenek azok éjjel-nappal <#vigyor3>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

FZoleee
válts szervert, válassz olyat, ahol alszanak (tipp: Ausztrália)
Dency
Úristen miez a sebesség steamen? 100-200kb, utána megáll. Képtelenség valamit is letölteni.

nyugi, õ se találta tegnap 😄D

grebber
Megint visszaárazták az EP2-öt lol!Ismét 1,49!

Next PC upgrade: 2022

FZoleee
kösz, esküszöm vak vagyok 😊
pointer4
Pedig ott van a lsitában.

csokalaci
http://store.steampowered.com/summersale/prizebooth/
Görgess le és nézd meg a korábbi napokat(A vízbeugrós Július 1)

http://facebook.com/musicleander

FZoleee
nincs valahol valami lista, hogy mivel lehet ticketet szerezni? pl. most láttam, hogy valaki azért kapott, mert tf2-ben vízbe ugrott, miközben égett, ezt én meg sehol se látom a hivatalos listán 😄
pointer4
F6 😄
Vagy Ctrl-X Ctrl-V, steamnek tökmindegy hol van telepítés után.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Üdv.!

Köszönöm szépen a segítségedet!!!
FZoleee
Szia!

Ha még nincsen semmilyen játék letöltve és feltelepítve, akkor ajánlom, hogy töröld le és rakd újra a steamet arra a partícióra, ahova akarod a játékokat is rakni. Ha már letöltöttél valamit, akkor meg ezzel oldd meg
lolSL
lassan 10 éve használom a steamet, tudom mikor jó tölteni róla. az a baj hogy egész évben szar volt már (2MB/sec fölött ritkaság volt tölteni, régen még a halál faszán lévõ serverekrõl is jött ennyivel amikor itt épp TF2 updatet töltött midnenki), ez meg még egy lapáttal rátett

pointer4
Román és Ukrán jön folyamatosan 600k val, tudom, mert véletlenül letöröltem a tdu15gb ját, húzhattam le újból 😄

#2524: hát ez nagyon nem zöld, remélem most szégyenled magadat! 😄
zzeN
Kellett neked C-re rakni a Steam-et. Rakd másikra.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sziasztok!

Most vásároltam elõször a steamen. Namost az a problémám, hogy mindenáron a C meghajtómra szeretné telepíteni a játékokat, ami ugye a rendszer partícióm, de ha feltelepítem azt a huszonegynéhány gigát, akkor nem sok hely marad a partíciómon. Van esetleg annak módja, hogy másik partícióra tudjam a játékokat telepíteni, hogy ne a rendszer partíciót terheljem?

Köszönöm
Ne akkor töltsd mikor csak 3 millióan cuppannak rá a rendszerre. Én otthagytam éjszaka a gépet és reggelre lent is volt. end of story

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lolSL
több mint 10 óra alatt ért le a bioshock 2, az is úgy hogy 15 servert végignéztem mire talált olyat amin nem áll le meg nem esik 100k alá a letöltés állandóan
aztán elindítottam megvettem a gfwl felületen az új single player dlc-t, kimentem szarni és mire visszajöttem már lent is volt, pedig az is több mint 2gb..
remélem összeszedi a valve magát, most már nagyon túlnõtt a rendszeren a népszerûsége.

Totál így éreztem magam csütörtökön.....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4

hihi <#zavart1>
értem köszi!
Ha friss steames vagy, akkor ez több dologtól is lehet:

-Nyári vásár hete van, ilyenkor még a Steam áruház is belassul hát még a letöltések

- Nemrég megjelentek az ingyenes MMO-k a Steamen, amik tovább lassítják a dolgot

- Nemrég lett ingyenes a Team Fortress 2, ami további letöltésket generál, és így egy fikarcnyit sem javít a gyorsaságon

- AMit tehetsz, hogy bemehetsz a steamen belül bal oldalt felül a steam feliratra kattintva a beállításokba, onnan a letöltés+felhõ fülre és a letötlési régiót átállítod (nekem alapból Magyarországra van rakva, de ha átállítod pl.: Frankfurtra vagy más európai városra simán kicsikarhatod a steambõl a max sávszéledet a letöléseidnél.

Azonban én most azt mondom neked, hogy amíg le nem megy a nyári vásár ne várj csodát, nagyon összejöttek most a dolgok a Steamnek és eléggé le vannak terhelve a szerverek, fõleg 19 óra körül, amikor is új akcióval rukkolnak elõ a vásár miatt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Friss steames vagyok és a letöltéseim soha még az ötödéd sem érik el a sávszélemnek. Ez normális vagy van valami trükk?
lolSL
4. fejezet mindét világában 495 másodperc alatt kell teljesíteni az összes pályát (nem egy próbálkozásból 😊.

pointer4
Super Meat Boy
Medium Rare - Spend as little time in hell as possible

Ezt mennyi idõ megcsinálni, ha még a legelején vagyok a játéknak? Gondolom e Hell valami pálya, vagy nehézségi fokozat?
lolSL
1.49 eur

na te jó is leszel, fel is vettelek 😄D

(nem hinném hogy tényleg elírás lenne, ez csak ösztönzés arra hogy pontban 7kor ott új a steam elõtt és gyorsan megnézd az új ajánlatokat)

pointer4
Inkább csak hirtelen elírták az árát 😄 Bár gyanúsan sûrûn van ilyen 😄
grebber
Már megint egy hirtelen emelés HL 2 EP 2 1,74 volt egy ideig és feltették 4 euróra!

Next PC upgrade: 2022

kéne nekem valaki akit felvehetek friendnek és írhatok a falára 😄

cserébe írhat õ is az enyémre.. aztán törlöm is xD

FZoleee
asszem ma sem veszek semmit😊