34737
  • grebber
    Ajándékként veszed és akkor oda rakja!
  • tototto
    Nem tudja valaki, hogy lehet úgy vásárolni steamen hogy nem magamnak nem másnak, hanem inventoryba?
    pl hogy van ennek a srácnak ennyi cucca, mert gondolom nem 4es pakkokat vett mindből, meg azt se hogy nyerte volna steamgiften? :) katt

ebból a roboblitzből nincs valakinek egy fölösleges, cserélhető darabja?
  • MerlinW
    http://www.indiegala.com/

6 játék (Bunch of Heroes, Postal, Fortix, stb) $1-$4,47
    8 játék (Bunch of Heroes, Postal, Roboblitz, Fortix, Greed Corp, stb) $4,48-$7,83
    14 játék (Bunch of Heroes, Postal, Roboblitz, Fortix, Greed Corp, Critical Mass, Hacker Evolution Trilogy, Inmomentum, Zombie Shooter 1-2, stb) $7,83
  • DarkSector
    Aki lemaradt a 2.75 euro-s Orcs Must Die-ról! Az most Onlive-on bepótolhatja, mert közel azonos ft-ért lehet megvenni, vagyis 3.75 dollárba.
  • lostprophet
    Lentebb már írtam, hogy haveroméknak is én szereztem vissza, ha lenyúlták. Angol az pöpecül megy, tudom mit hol keressek :) De azért kösz.
  • Optimus Prime
    Legközelebb nekem szólj, egy haveromnak már 2x segítettem visszaszerezni a fiókját. A titok: én még Steam regisztráció előtt átolvastam róla mindent. Ha ellopják a fiókom mi a teendő.

A Hard Reset miatt piszkosul megéri az Indie Royale. Én már 3x viszem végig! Heh, jobb trade-be szereztem be, mint most tudnám. :)
  • DarkSector
    oks azt hittem valami képfeltöltő oldal. :)
    a lényeg hogy megvan.
  • lostprophet
    Kösz, hogy mindenki hülyének néz. Dropbox mióta képfeltöltő? És a fényképezőm alapból JPG-t csinál, amit dropboxról linkeltem nekik. Na mindegy, visszakaptam a Steamemet. hála égnek, 2 nap alatt.
  • MerlinW
    És eszedbe ne jusson semmilyen képszerkesztővel szerkeszteni, méretezni, stb.
  • DarkSector
    Anyám...:D
    Hol hallottad ezt hogy képfeltöltőről linkelsz a supportnak? :)
    Bazd egyből a jpg vagy png vagy egyébb fájlt kell nekik feltölteni. :)
  • lostprophet
    Kíváncsi vagyok, mibe kötnek még bele a Steamesek. Feltöltöttem Dropboxra a képet a Skyrim kulcsról és a Support keyről, erre most az a bajuk, hogy miért nem hozzájuk töltöttem fel, mert linkelt cuccot nem fogadhatnak el. Ajh...
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van egy ilyen Desura account-om. Ha valaki szeretne bizniszelni szóljon.

• lostprophet
    Pont van annyi nálam.... DE NEM MA!
  • DarkSector
    :)
    steam-en 18 ajró
  • lostprophet
    Megérné, ha az extended edition lenne :D
  • DarkSector
    Ez megéri!!!
  • grebber
    Az az 1 ami érne is valamit kb! (Legalábbis részemről) Bár mivel nem lett egy nagy eresztés így nem kell!
  • Optimus Prime
    Hard Reset a legújabb Indie Royale bundle-ben!
  • lostprophet
    Nem, dobozos, MM-ben vettem még :D
  • DarkSector
    Jó most azt hittem hogy ilyen más régióból vett skyrim. :P
  • lostprophet
    Haveroknak mindig én szereztem vissza accountját, amikor okosan kölcsönadogatták.

Viszont gmailt most próbálok először. Tudja valaki, hogy mennyi esélyem van? A kérdések nagyrészét tudtam, de például arról fogalmam sem volt, hogy mikor készítettem a gmailemet napra pontosan (több, mint 6 éve).
  • PunkZoli
    azaz főleg accountot, amíg nem volt még guard... és volt, hogy nem ment a serial mert kilopták az is simán ment
  • PunkZoli
    nekem több mint 20 szor sikerült visszaszereznem kulcsot úgy , hogy megírtam nekik a tiket szám felírása értelmetlen, ráírtuk a serial fölé az acc nevét és vissza adták 3-6 napon belül
  • lostprophet
    Miért? Ott van otthon a dobozában :D
  • DarkSector
    Nah ez kemény dió lesz. :)
  • lostprophet
    Na, Steam support már válaszolt is, kérnek egy fényképet, amin a Skyrim CD-kulcsom fölé odaírom a support ticket kódját is. Remélem most már jó úton haladunk :)
  • DarkSector
    ha valakinek vennék egy mostani akciós játékot (Orc Must Die, Majesty 2), fel tudna valamit dobni cserébe, amiért neki megérné a biznisz???
  • lostprophet
    Majd ha visszakapom, beállítok mindent.
  • MerlinW
    https://www.google.com/settings/general

Visszaállítási opciók menüben lehet beállítani a helyreállító címeket, telefonszámot, titkos kérdést, mindent.
    Ha minden be van állítva nincs az az isten aki feltöri a fiókodat:)

A helyreállításhoz nyomsz egy elfelejtett jelszó linket és a rendszer kiküldi a helyreállító linket a megadott mail címekre, SMS-ben.
  • Optimus Prime
    Az IGN Prime? Exkluzív cuccok, kódok, havi 3-4 ingyen játék, 1 hónap Indie címe, szexi csajok képek háttérképek formájában, HD videók, stb. Anno én voltam tag, pár hónapig. De a WorldShift bétája után nem sok jó cucc, így lemondtam.

Más. Itt jön az új Indie Royal a St. Patrick's Day bundle
  • PunkZoli
    engem csak az érdekel milyen előnyökkel jár :D ign regről van szó?
  • lostprophet
    Itt elvileg SMS-ben is lehet kérni új jelszót, csak 6 éve csináltam az emailt, akkor még nem volt ilyesmi vagy nem érdekelt.
  • Optimus Prime
    Gmailt sose használta, de Hotmailnél meglehet adni egy másik e-mail címet, amivel... szóval oda küldik az elveszett jelszó esetén a resethez szükséges adatokat. Ha igaz.
    Nekem van még titkos kérdésem is, azt aligha törik fel.
  • lostprophet
    Ez jó kérdés, hol tudnám én azt megnézni és használni?
  • Optimus Prime
    A Gmailhez nincs másik e-mail rendelve, amivel visszatudnál lépni? Még jó, hogy nekem Hotmailem van.
  • lostprophet
    Valószínűsítem előbb a Gmailemet törték fel és utána a Steamemet.
    Steam jelszavam 17 karakteres volt, kis és nagybetűkkel, írásjellel. Gmailem volt vagy 6 éves és nem csináltam neki SMS-es jelszócserét sajnos :S
    Steam Guard be volt kapcsolva, de mivel gmailemet feltörték, le is tudták azonnal okézni. SOHA nem adtam meg vagy oda senkinek a Gmailemet vagy Steam accomat.
  • ollie
    SMS-ben küld egy kódot a telódra, ha új IP-ről akarnak belépni, és azt a kódot kell megadni a jelszó mellett.
  • grebber
    Ez a gmailes hogy működik mert nekem is gmailem van?
  • ollie
    Tényleg, ez hogy lehet? Nem volt bekapcsolva a Steam guard? Ha be lett volna, nem tudták volna ellopni a Steam accountod. Van egy nagyon hasonló szolgáltatás gmail-re is, azt is be kéne kapcsolni, így azt sem tudják ellopni.
  • grebber
    A jelszavaid "erősek" voltak ,tehát kis -nagybetűk váltakozva .-* stb volt-e benne?