Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Killing floor dlc
beat hazard gold shipp ( amugy ez egy brutal egy jatek, persze sok mulik milyen zenet tolsz ala)
TF2 napszemuveg
Alien Breed 2
+1 tiicket van idaig.
de mar naogyn nics mit bevaltanom, mert mas nicns meg.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Valamint a Portal 2 búvárpipa is fasza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
[merlinw.org]
Letöltöttem a demot!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Includes 4 items: Need for Speed Undercover, Need For Speed: Hot Pursuit, Need for Speed: Shift, Shift 2 Unleashed
Ennyiért elég jó én szemezek vele holnapi váltásig kitalálom.
Egyenlõre lezúztam a TF2 mappáját oszt majd kiderül ,hogy így jó-e.
De ha még nem sokat töltöttél játékot, vagy gyors a neted, akkor mehet az egész steam mappa is, és vissza teszed legfeljebb.
próbáld meg letörölni a clientregistry.blob-ot a steam mappából,
utána a steamappsból a team fortress 2 client content-t
ha így sem ok, akkor a teamfortress mappát a steamapps/neved/ alól, és szedd le újra
Frissítettem a videokártya drivert, chipset drivert felraktam újra a directx-et ,de semmi ugyan olyan bibije van :S.
De azt nem értem hogy mikor kipróbáltam az ingyenes verziót az jó volt.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
mai ajánlatok közül wings of prey jól néz ki ennyiért 😊
A Cod 4 mw-el multiznak még a népek nem tudjátok?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Megvettem a Valve complet packot és feltelepítettem a Team Fortress 2-t. Addig minden oké míg a fõmenüt kellene betöltetni. Ott ezt a hibaüzenetet dobja be:
A"0x0da7b85a" címen található utasítás a "0x0fa743d4" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Már próbáltam újratelepíteni is ,de ugyan ezt csinálja :S.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mert lehetõséget ad, hogy újra írjak nekik valamit, meg pluszba csatoljak fájlokat, de gondolom erre csak akkor van szükség, ha a Steam még kér valamit tõlem.
A kérdésem státuszának meg ha jól sejtem Open-nek kell lennie, mert csak akkor foglalkoznak vele?