34737
  • celgene32
    Hali,

Tudnatok mondani par megbizhato netes boltot ahol arulnak Skyrim kulcsot.

Koszi
  • TheGrinder
    Köszönöm! :)
  • DarkSector
    Majd megjelenik egy csik és ha rányomsz, mutatja az ajándéklistádat és jobbra lesz a csávo steam neve rákattintasz és elküldöd e-mail-re.
  • ollie
    Ha vége van a giveaway-nek, az oldal figyelmeztet egy felirattal (a főoldalon), hogy vége van, ekkor ha megnézed a giveaway-t látni fogod a nyertest és az email címét. Egyszerűen csak el kell küldened a játékot az email címre és bejelölnöd, hogy te elküldted.
  • TheGrinder
    Valaki elmagyarázná, hogy működik ez a SteamGiftes oldal? Bár csak annyi érdekelne, hogy giveawayt akarok csinálni, és majd honnan tudom meg, hogy kinek kell a játékot odaadnom?
  • Botond #9012
    Megint stimmel, shogun2 is rajta van a listámon. :D
  • ollie
    A hírekben nem mindig írják, ha egy játék kap update-et, sőt, azt vettem észre, hogy ritka, ha írják. És ez nem a Valve sara, amennyiben a játék fejlesztője/kiadója elküldi a Valve-nek az update leírását, mindig beteszik, de a legtöbb fejlesztő lusta erre.
  • MerlinW
    A játékkönyvtár ablakon rákattintasz egy játékra és jobb oldalon ott a link az adott játékokra vonatkozó hírek-re. Ennél egyszerűbb sosem lesz.
  • fery02
    Köszi, de valami kényelmesebbre gondoltam.
    Például látom, hogy kliensben a Hírek menüben, jobb szélen almenükben van egy olyan, h "Product Updates".
    Na, ez nagyon nagyszerű lenne-e célra, ha ki lenne egészítve szűrőkkel.

De akkor gondolom erre jelenleg nincsen mód, lehet megpróbálok majd megfogalmazni egy szöveget, hátha örömmel veszik és következő kliens frissítésnél belekerül egy ilyen. :)
  • lostprophet
    Több lehetőséged is van:
    -Steam Store-ban kiválasztod a játékot, majd legörgetsz az aljára és jobb oldalt: Frissítési előzmények mutatása
    -Felugrasz erre az oldalra: Patchek
  • fery02
    Hali!
    Van valahogy arra mód, hogy a játékaimhoz nyomon tudjam követni a frissítéseket?
    Elsősorban nem telepített játékaimnál érdekelne az egész.
  • Janyhh
    Köszii :DD
  • ollie
    Én nme kapcsolnám ki a steamguard-ot, és nem freemail-t használnék, utóbbi a létező legrosszabb email szolgáltató.
  • Optimus Prime
    De ha feltörik az accountod utána ne reklamálj.
  • jackoneill90
    Kösz. remélem mostmár el fog indulni. Fél óra és kiderül.
  • DarkSector
    Ez egy védelem a steam-en.
    Beállításokban van ahol a jelszóváltoztatás meg ilyenek.

Ez azért van hogy mások ha tudjéák a steam pass-odat akkor se tudjanak belépni más ip-ről vagy gépről.
    Ilyenkor küld az e-mail-edre egy biztonsági kódot a steam, és csak te tudsz belépni e-mail-edbe és ezt a kodot bemásolva a felbukkanó kis kulcsos ablakba beléphetsz a gépen.

Ezt 1x kell megtenned és utána már csak ha változtatsz a gépen vagy másik helyen akarsz belépni.

Kikapcsolni a kliensbe tudod, van a beállításoknál egy kis zöld páncél ikon.
    És kikapcsolod.
  • jackoneill90
    Azt se tudom mi az a steamguard :D
  • DarkSector
    Igen ha ujratelepited előfordulhat, sebaj vagy kapcsold ki a steamguard-ot vagy freemail bekészítve és kodolsz. :)
  • jackoneill90
    áá most meg az a baja, hogy szerinte most másik gépről jelentkezek :(
    2 perc alatt megutáltam a steamet
  • DarkSector
    Igen, nekem nem engedte eddig még.:S
  • MerlinW
    Én tudtam könyvtárat is megadni, nekem pl. az F:\__Installed\steam könyvtárban van.
  • DarkSector
    De engedi, de csak meghajtót választhatsz, a c helyett d vagy e f satöbbi!, vagyis mondjuk d:/.....
  • jackoneill90
    Az a röhej, hogy nem engedi máshova csak a c:/programfilesba. Eddig se ott volt. most meg ráakar kényszeríteni.

De most előszedtem egy régi pc guru lemezt amin ahl2 demo van. ami csak steamről megy. Az engedi máshova is, de ott legalább nem 50000gigát kér csak 4gigát.
  • MerlinW
    Telepítsd a Steam-et máshova:)
  • MerlinW
    Nem, én sem szoktam..
  • jackoneill90
    Újratelepíteném:
    figyelitek? 50000 GB CSak akkor telepíti fel ha c: program filesbe akarnám. De a c:n nincs 10giga hely a team fortressnek. a Játékokat lelehet tölteni , telepíteni máshová?
  • jackoneill90
    Nekem az a bajom, hogy elindítanám a team fortress 2 őt. Természetesen steamről van.

Megy az előkészítés aztán kiírja, hogy ez a játék nem elérhető . Kértjük próbáld meg máskor.
    Akkor most mivan?
    Persze kiiírja azt is hogy a videókártya drivere régi, de nem frissítettem, úgy akarom elindítani.
  • DarkSector
    thx semmi ismerő nem látok a kommentelők közt. :P
    vagy nem kommentel minden entrie-es???
  • MerlinW
  • lostprophet
    Ez jó lesz kiindulópontnak:
    https://support.steampowered.com/kb_cat.php?s=5b5c1557c315d7a63ea9964f7dfd293d&id=3
  • Optimus Prime
    Ebből support lesz, ha megy az angol nincs. Gond, de kell egy külön fiók a supporthoz is lehetőleg NE legyen azonos a Steam fiók neveddel. És igazoláskép jó ha előszeded valamelyik Steamen aktivált játékod tokját és kódját. Ha nincs... nos, ezt nem tudom, de lehet jó lesz egy Indie bundle számlája is (visszaigazoló mail, rendelési szám, PayPal számla).
  • lostprophet
    Divinity 2 Dragon Knight Saga itthoni boltban 1990 magyar forint.
  • Botond #8985
    Na srácok, az a hírem, hogy hétvégi akciók, ha jól látom az én wishlistemet követi (St.row3, anno 2070, stb), szóval dungeon siege 3ra és divinity2re felkészülhettek. Remélem legalább 66-75%-os leárazás lesz, mert ez az 40-50% mínusz 50 ojróról nem túl csábító eddig. :(
  • lostprophet
    Nem szeretne valaki megajándékozni egy Indie Royal pakkal? :D :D
  • Janyhh
    Üdv
    Szeretnék segítséget kérni egy nagy problémámra. A Steam fiókom-ba nem bírok belépni, ugyanis ha beírom a jelszót akkor észreveszi, hogy másik gépről jelentkezem be, és a Steam Guard egy kódot kér, amit az e-mail címemre küld el. A baj csak az, hogy ez az e-mail megszűnt és így nem kapom meg a kódot. Esetleg valaki tudna segíteni, hogy mit írjak a Steam-nek, és, hogy milyen e-maira írjam?
    Előre is köszönöm.
  • Optimus Prime
    Nekem van két SMNC béta meghívóm és két Nuclear Dawn 3 napos guess passem, ha érdekel valakit.
  • Indigo
    Még mindig nincs Jolly Rover-em - az alábbiak közül választhatjátok a Nikopolt, vagy a többiből két tetszőlegest :)
  • celgene32
    Ment egy pu.
  • Indigo
    Aki megvette az Indie Royale-t, és nem kell neki a Jolly Rover, én szívesen elfogadnám :) Cserébe ezeket tudnám fölajánlani:
    Nikopol: Secrets of the Immortals
    inMomentum
    Fractal: Make Blooms Not War
    Hacker Evolution
    Post Apocalyptic Mayhem
    Critical Mass

(Nekem csak ez az egy kellene, de emiatt nem veszem meg a bundle-t. Hard Reset-en amúgy mit eszik annyira a nép? Nekem nagyon, de nagyon nem jött be.)
  • Optimus Prime
    A Hard Reset DLC Steam tulajoknak INGYEN fog járni, megjelenés április vége, május eleje.
    Aki emiatt vacillált az Indie Royale-n, hogy vegye-e nem vegye, nos vegye.