34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#9057 Ez nem a hivatalos oldal ezek szerint... -
#9056 Mit tettél te fel? Nincsenek is ilyen exe-k a Steam könyvtárában. Tuti nem a hivatalos verziót tetted fel. -
#9055 Nah, akkor az miért lehet, felrakom, elakar indulni, kiírja h hiányzik a steam.exe bemegyek a mappájába és van steamnew.exe meg steamtmp.exe, sima exe nincs, ha a másik 2 közül indítom akkor pedig kiírja h nincs szerver -
#9054 nálam minden oké. -
#9053 Az lehetséges, hogy nem megy most a steam? Most raktam fel újra és nem akarja felfrissíteni magát. -
#9052 Red Faction: Armageddon™ - £3.74 (Steam-es)
Jó játék, megéri! -
#9051 Ugyanaz. -
#9050 Nem, azt még bónuszként adnám.
A Fallout van GOG-on is, az jobb verzió, nem? Az tuti vágatlan és extrák is vannak hozzá. -
#9049 Bocs, először azt hittem Nuclear-t szeretnéd cserélni. -
Indigo #9048 Napi akció: Fallout Collection ~2000 Ft
Ha valakit érdekel, nekem van belőle egy gift. 1400-ért vettem egy sráctól, de nem lett fölhasználva, annyiért tovább is adnám. -
#9047 Mert? Nincs olyan "hülye", aki belemenne ilyen trade-be vagy a TRU nem ér annyit, mint egy Mafia? -
#9046 Ne legyél buta:D -
#9045 Metro 2033 - 2.49 EUR
Természetesen Steam-es. -
#9044 Igen, azt. -
#9043 márhogy a játék bétáját? mert akkor vendégem vagy egy "elmehetszafrancba"-ra :D -
#9042 Én két Nuclear Dawn guest passt még a múlt héten. De ez lehet az InterWave promóciója.
Valaki nem tudna cserélni vagy érdekelne egy Mafia egy Tomb Raider Underwolrd-ért? -
#9041 Én most CS GO-t kaptam. -
#9040 Csak úgy spontán megjelentek az inventorymban. Ráadásul megvan heroes6 steamen, szóval nem is értem miért abból kaptam ráadásul hármat... -
#9039 Mire fel vagy miért? Anno is mondták, hogy eme kupon láz még visszatér. -
#9038 Köszönöm a válaszokat! -
#9037 Új akciós kuponok vannak, nekem is adott 3db új heroes6 -50% kuponom, amik márc21től ápr 1ig érvényesek. -
#9036 hmm, érdekes, belogoltam, és az eddigi AC Revelations 50% off kuponom Eve online 75% offra változott. Rájöttek hogy nem lenne jó üzlet, vagy dafuq? :D -
#9035 Nem hiszem.. technilkailag is komlikált, Valve számára sem előnyös, biztonságtechnikailag sem az.
Nem csak a játékokat kell átpakolni, hanem a tranzakciókat, a naplókat, stb, majd a másik accountot teljesen lepucolni, emellett komolyabb papírmunka is van, stb. Steam egy multimilliárdos rendszer, nem egy wordpress oldal ahol csak merge-eljük az adatbázist:) -
Indigo #9034 Azzal végülis tisztában vagyok, hogy "hivatalosan" nem lehet összevonni, csak kíváncsi lennék, hogy volt-e már olyan, hogy egyszer-egyszer kivételt tettek :) -
#9033 Ahogy lent is írja, együtt használni lehet őket, viszont összevonni nem. -
Indigo #9032 Köszi a segítséget! -
#9031 Ennek mi értelme, hogy egér nélkül a kép fele átlátszik? Szerintem bármelyik kép esztétikáját és a részleteket rombolja. -
#9030 -
Indigo #9029 Egyébként, ha már eszembe jutott, megkérdezem (mert bizony a szerződési feltételeket nem olvastam végig :D): mi a Valve álláspontja arra nézve, hogy valaki több fiókot használ? Tiltják, engedélyezik, vagy csak megtűrik? -
Indigo #9028 Hát, nem tudom, lehet-e két fiókhoz azonos e-mail címet megadni. Másrészt viszont nem értem ezt a cserélgetés dolgot, amit írsz. Vagy ha arra gondolsz, hogy vásároltam valakitől egy fiókot, és az azon lévő játékokat akarom átpakolni, akkor ez nem így van, mert bizonyítani tudom, hogy mindkét fiókra ugyanazzal a bankkártyával, ugyanazokkal az adatokkal vásárolgattam. -
#9027 hát nem biztos, mert akár egy személy pénz nélkül odapasszolhatná másnak a játékait ezzel a módszerrel, talán még ha azonos is az email cím
másrészt lehet hogy kedvesek lesznek veled és megteszik. -
Indigo #9026 Volt már rá precedens valaha, hogy valakinek a kérésére összevonták két steam fiókját?
(Van két fiókom, és a rajta lévő játékokat egy fiókra szeretném rakatni.) -
#9025 Ennyi, mondtam, hogy dungeon siege 3 lesz akciós :D -
#9024 Ide írod nekem a nick-ed és a steamprofil linkedet. -
#9023 Ja, kérdezni akartam valamit. Steam nicket itt hol lehet beállítani, láttam többeknek kint van? -
#9022 Feltétlenül netes kell? Én Media Marktban vettem még első héten 8.990-ért. -
#9021 Kaptam 3db -50% heroes6 kupont, amik márc 21től ápr1ig érvényesek. Mivel van heroes 6om, ezért elcserélném, vagy elajándékoznám akinek kell. -
#9020 Ja, úgy jársz a legjobban, ha itthon a boltban megveszed a Skyrim-et, mert úgy lesz a legolcsóbb, hacsak nem hivatalos úton szerzed, de akkor - mint írtam - lehet, hogy még elindítani sem fogod tudni. -
#9019 impulsedriven.com
greenmangaming.com
Kb ennyi. Ezek hivatalos viszonteladók, a többnél általában le van tiltva magyar IP-ről a Skyrim vásárlás.
Nem hivatalos viszonteladótól nem ajánlom a vásárlását, mert a Skyrim régiózáras, vagyis pl egy orosz kulcsot nem hogy nem tudsz regisztrálni, de még elindítani sem magyar IP-vel, ha éppen sikerülne VPN-nel aktiválnod a kulcsot. -
#9018 Ki a fene az a Hackerkok?
Valaki felvett steam-en azt azt sem tudom kicsoda.