34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#9097 Ehh bezártam Chrome-ot, abban a pillanatban bejött Steam. Mi köze volt hozzá vajon, nem értem. -
#9096 bocs, hétvégi+hétközi -
#9095 Na hetek óta ez első hétvégi akció, ami nincs wishlisten. :) -
#9094 Nagyon nem akar csatlakozni kliens a fiókomhoz, már fél órája csak csatlakozás ablak.
Azt látom, hogy -50% Trine 2, de ennyire azért gondolom nem terheli le Steam-et.
Már feladatkezelőből is kilőttem és próbáltam volna újra csatlakozni. Még az offline lehetőséget se kínálja fel, gyakorlatilag nem tudok játszani a megvásárolt játékaimmal. -
PunkZoli #9093 játékon belül működik a live accom, amikor kitesz get a key-re már nem megy a marketplacen, részemről még egy negatív pont a livenak a kuvrasok mellé és kapja be a faszomat, nem ér annyit -
#9092 Akkor nézd meg a GFWL kliensbe, elvileg kell ott legyen egy key. Próbáld azzal. Ha úgyse, lépj be xbox.com-on és "vedd meg" a játékot. -
PunkZoli #9091 kurvára de nem enged :D se, ha üresen hagyon se ha kitöltöm 1esekkel pl -
#9090 Nem kell, csak lépj tovább. -
PunkZoli #9089 hogy lehet elindítani? köcsög winlive kér valami kódot, azt hol? -
#9088 Heh, végre. Nah, jöhetne a többi DLC és egyéb cucc is Steamre, és akkor nem szarakodnék most annyit a GFWL DLC-ivel. Lásd GFWL topic. :/ -
#9087 így van. Mondjuk ezt véletlenül láttam meg, utána ha rákerestem az oldalukon, nem dobta be találatnak... -
#9086 Jahogy van all in wonder pack is....4000Ft ha jól számolom és megkapsz mindent...
Akkor ezt ma megveszem énis. -
#9085 nem tudom, de ma letöltöm én is +megveszem a DLC-ket.
All In Wonder Bundle összes DLC 14 euróért. -
#9084 én 1 dollárért vettem a első 3-at. :)
az 5 játék meg 4.6 dollár...akkor most melyik a jobb? :) -
#9083 Szia!
Lehet tudni meddig lesz féláron? -
#9082 Miért, a fejlesztőknek nem kell élnie valamiből? -
#9081 a játék f2p de a dlc-knek 5 ojró darabja, trolol -
#9080 Most már Steam-en is az Age of Empires Online! A DLC-k most féláron - 4.99 euro/db. -
#9079 Indie Gala
Öt nem rossz játék egy nem rossz árért! -
#9078 Kane & Lynch 2: Dog Days - 2.99 GBP (Steam-en kell aktiválni) -
#9077 Steambe jó, de böngészőbe szétesik. A trade meg amiatt vacakolhat, mert most már a CrimeCraft-is SteamTrades-es lett. -
#9076 Yup -
#9075 Nálam jó a steam csak a Trade szekció krepált be ! -
#9074 Azt hittem csak nálam. Fehér háttér és szétcsúszott képek meg szöveg? -
#9073 kicsit megkergült a steam. -
#9072 Nem a Valve dönti el, hogy mire adhat kedvezményt. -
#9071 Vajon mi a túrónak van kívánság listája az embernek, ha nem az alapján dobálja ilyenkor ezeket a nyomi kártyákat. Igaz benne volt a listában kb másfél hónappal ezelőtt.nehogy ilyen friss adatokkal rendelkezzenek rollunk odabent:) mert gondban lehetünk.
-
#9070 nem tudom milyen szisztéma alapján áldott meg vele talán mert ezt a játéksorozat egy darabját vettem meg utoljára:)
-
#9069 Igen sajna ezt dobta a rendszer:) -
#9068 Szerintem érthetően fogalmazott:) -
#9067 Mindkettő Revelations? -
#9066 Most értem haza egy kis szabiból a telekről és láttam van kuponom
Kiszúrtak velem mert 2 darab Assassin's Creed Revelations 50% kupont kaptam
Akit érdekel mind a 2. odaadom.
-
#9065 Na végre, dungeon siege -75%. Be is húzva a csomag. :) Wishlist 2 elemmel rövidült. Most már csak divinity 2 ami igazán need. -
#9064 Ugye, az nem lehet gond? -
gosumofo #9063 gányolt win7 torrentről? :D -
#9062 30perces a W7 semmi ilyen program nincs fent, alap tűzfal is kilőve. -
gosumofo #9061 antivirust meg egyéb túlvédő programokat állítsd le, valami nem engedi hogy felülírja magát frissebb verzióval. -
#9060 lol, nem semmi szöveg. -
#9059 Ezt írja feltelepítésnél ki:
-
#9058 De az, viszont olyan exe-k akkor sincsenek a Steam könyvtárban.