Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
van itt olyan akinek megvan a day of defeat source és megtudja csinálni az accsit a tickethez?
mert én nyertem mindkét mapon és nem adja meg, accsinál meg azt írja 1/2
ez most valami bug és törõdjek bele vagy van valami megoldás?
fórumban leírják hogy singleben is meg lehet csinálni kalt mapon bekell kérni egy botot, mindent ugy csinálok ahogy írjákl de nem adja be az istennek se ez a rohadék..

lolSL
everquest np

MerlinW
No, 21 ticket után eljött az idõ, hogy már nem tudok mit kiváltani😊

[merlinw.org]

csokalaci
wow köszi

http://facebook.com/musicleander

lolSL
summer dlc a napszemüveg
premium dlc a sapka a nem free2play játékosoknak.

csokalaci
Na most már nekem is megy. Azonban valaki felvilágosítana ezekrõl?

pointer4
Türelmesen klikkelgetve, most már hozzá is tudtam adni, és látszott is 😄
csokalaci
Nekem is

Fpocok
Nekem megadta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
jah

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Amikor ott állok a community oldalon, oldalt a View Videos füllel, akkor mögé van írva hogy (12) darabot lát, de ha belemegyek, akkor semmi nem jön be 😄
csokalaci
Steam fórumon írják hogy nem mûködik.

DarkSector
Érdekes pedig a videóm nyilvános, beágyazható, és a nevemre kiadja találtaként, szóval nem tudom mi van ticketet se adja meg...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jaja nekem sincsen kiválasztható viedóm...:S

tototto
átraktam angol nyelvre akkor mûködött, rákattintok hogy megnézzem, akkor kiirja nincs videom , de ticketet megadta szal leszarom, vissza tettem magyarra nyelvet 😄

DarkSector
á értem mert errõl a funkcióról még nem hallottam. 😊 thx

pointer4
Bemész a community-be jobb oldalt View Videos, hozzáadod a listához a youtube accodat (bejelentkezel onnan az ablakból), és kész a kapcsolat. Majd kiválasztva egyet a feltöltött youtube videóid közül megosztod.

Itt csak az a gondom, hogy bejelentkezek, és azt írja "There were no videos found in your YouTube collection to
choose from."

Törlöm a kapcsolatot, akkor látja, rányomok, hogy akarom, akkor be kell jelentkeznem, akkor meg vissza a startra, nincs videóm 😄
DarkSector
Kezdõdjön a mûsor - Tégy közzé egy saját videót a Steamen

Ezt hogy kell teljasíteni?
Mert egyszer volt már csak kivették, de akkor se sikerölt....:S <#help>

Hmm ez egy nagyon jó nap,csomó jó gém.....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

zzeN
Amnesia 3.75-ért és Mafia 2 10-ért tán megérné.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A CoH-hoz nekem is lenne egy kérdésem: német nyelvet hogyan lehet beállítani? Jobb klikk a játékon, tulajdonságok, utolsó fül alatt ha átállítom, letölt valamit, de utána meg nem hajlandó elindulni a játék... valaki megnézné esetleg?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

lolSL
ha már felmerült, itt egy lista a játékokról amiknek valamilyen okból nem a legfrissebb verziója van a steamen.

lolSL
legutolsóig

grebber
Aki megvette a CoH-t kérem írja már le melyik patchig frissíti.Mert anno a warez verziónál leragadtam valami nagy xGB-os 1.71-esnél.

Next PC upgrade: 2022

Rage47
kérdezd meg a játék topikjában
kapcsold ki a dual processor vmit a beállitásoknál
vsyncet kapcsold ki
artschi
nemtom, az Avast-ban van-e olyan, hogy kivételek vagy hasonló. Ha van, akkor oda be kell a Steam exe-jét rakni és nem fogja állandóan nézegetni és lassítani azt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bokafix2
Azt megcsináltam, nem jött helyre tõle... viszont közben meglett mi a probléma oka... Az Avast lassította le. Tegnap frissített egy újabb verzióra és azóta nem tud rendesen futni a steam ha be van kapcsolva az Avast. Viszont ezt nem értem... évek óta avastom van és sosem volt kikapcsolva steam alatt meg nem steam-es játékok alatt sem és sosem volt vele gond, szemernyit nem lassult. Most meg nem lehet tõle futtatni a steam-et...
Amúgy sem vagyok nyugodt ha kikapcsolt vírusírtó mellett gémezek. Lehet visszateszem az elõzõ avastot.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

artschi
lépj ki a steam-bõl, töröld a clientregistry.blob file-t és indítsd újra a steam-et, hátha helyrehozza.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bokafix2
Nekem most nagyon elromlott a steam. Tegnasp még semmi baja, ma meg alig akar indulni, szétlassítja a netet és egy játékot sem bír betölteni ami steam-es. Másnak is ilyen? A gépet is lassítja míg ki nem lövöm... Töltsek le új steam klienst? Vagy mit lehet vele csinálni?

De egyébként azt sem tudom hogy mitõl lehet ez, tegnap még semmi nem volt vele.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
THX.

Daell Drow
Bemesz siman az optionsban es ott lesz legalul a gold ship on/off kapcsolo.
Guren
nem tudom miért, de a tf2 és a l4d2 gyakran elkezd játék közben egyik pillanatról a másikra szaggatni, de nagyon. most pl. a l4d2-ben 5 másodpercekre megakadt a kép, úgy meg eléggé játszhatatlan. elvileg nem egyedi a problémám, mert van olyan ismerõsöm, akinél ugyan ez a helyzet. nem tudtok erre valami megoldást? azt hallottam, hogy a steam kliens miatt van ez az egész.

DarkSector
Csak mert nem kezdtem neki letölteni a Company of Heroes cuccokat!

Durván 27 GB .... 😛 Vagy legalábbis ennyit ír a 3 részhez. 😊

FZoleee
látszik, hogy ma kevesebb nagyobb játékot adnak el: max-szal jön a magyar szerverrõl 😊
DarkSector
Megvettem 3 Ticket-ért a Beat Hazard-hoz az arany ûrhajót, de kurvára nem tudom hol kell használni, van aki tudja? 😊

<#help>

DarkSector
Szintúgy. 😊

Botond
Lol, és már át is árazták 10 fölé.
grebber
C&C 4 bezsákolva!

Next PC upgrade: 2022

bon
Na én pont ma vettem meg az akció keretében a hiányzó Company of Heroes: Tales of Valor-t, így már megvan az összes.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Értem thx az infót, nekem a 3 nagyon bejött.

Amúgy nekem a Company of Heroes a favorit, abból az egyik dlc nincs asszem meg. 😊

bon
Számomra igen, felejtõs a C&C4, mert nagy csalódás volt. De a többi rész már bejövõs.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Fpocok
Zero Hournál kb véget ér... a többi már nem tudom mi a tököm... talán még a 3 jó volt. De a 4et ki sem próbáltam, annyira szar.

DarkSector
Akkor felejtõs 1250ft-ért?

bon
A legrosszabb C&C rész volt ami valaha készült, szinte már csak a neve C&C.

DarkSector
Jól érzem hogy C&C4 Tiberium Twillight, most kurvajó árban van.
Megvan valakinek? Fasza mint a többi?

Botond
Várni kellett volna, ma már csak 7,5 😞
DarkSector
OMG de egy gyökér vagyok, azt hittem Cold Steam (most esett csak le XD), nem pedig Cold Stream mint a kérdésemre a kampály neve. XD

THX a segítséget, azt hittem azt írod hogy fagyos Steam. XDXD

DarkSector
Hát énsem, mert csak 15megás netem van, és csak 1900-al tudok szedni max, nekem most 5-600-at megy. 😄

Fpocok
Teljesen úgy éreztem pedig... ilyen gyorsan még soha nem töltöttem le STEAMrõl.

DarkSector
Senki nem állt le a letöltésekkel, sõtt én is indítottam 1-et. 😊