34737
  • Optimus Prime
    Mondok pár példát nekem az évek alatt mit sikerült piszok olcsón megvenni és aminek nagyon örülök. :)
    A Portal volt az első bár 12 $-ért mondhatni sok volt, bár nem 2008-ban. Viszont a Half-Life 1-et még 1.20 $-ért vettem, a BioShockot 5 euróért! 5 euró, mindkét rész 10 euró, nálunk 4-5 ezer a 2, ha ugyan még kapni. FEAR 1-2 + kiegészítők 9 euróért. Crysis ME 5 euróért.
    Alap áron nem érdemes vásárolgatni, de ha akció van, mint karácsony, őszt, tavasz vagy nyár idején vagy akár mindennap. De ha zavar a kliens használata ajánlom inkább a GOG.com-ot. Jobb árak és extra tartalmak a játékhoz, valamint ha a régi nem egy figyelmeztető üzenet van hogy "hé, ez Vista alatt nem fut!", hanem meg van szerelve, hogy fusson is. Őszintén, ha ott van egy játék és Steamen is én tuti a GOG-tól veszem meg.
  • TokraFan
    Köszönöm a válaszokat!
    Kicsit tisztul a kép. Bár vonzóbb egyelőre nem lett.
  • gosumofo
    itt elmagyarázza, hogy miért nem olcsóbb
  • pointer4
    Sok boltban megvásárolt játékot is lehet aktiválni a steamen, hogy gyarapítsuk a gyűjteményt.
    De igazából csak az akciós időszakban, érdemes vásárolni, de akkor durván olcsó tud lenni.
    Az előnye, hogy bárhol elindítom a steamet, látom a játékok listáját, leszedi oda, (némelyiknél mentéseket is szerveren tárolja) és máris játszhatok.
    Nem kell fosni, hogy az állásba 5 éves dvd lemez használhatatlan 1 karc nélkül is. És fel is patch-eli a steam a legtöbb játékot.
    Nemkülönben olyan mint egy msn, látom ki mivel játszik a haverok közül, és mehetünk is vele sokszor multiba, csatlakozhatok is hozzá pl egy cs szerverre :)
  • DarkSector
    igen, sajnos nem olcsóbb csak néha ha akcio van!

Ezért sem fog soha eljönni a full digitális árusitás világa ilyen körülmények közt.
  • TokraFan
    Sziasztok,

Valójában mi értelme van ennek a steam-nek? Nézegettem, de szinte minden játék 2-3x annyiba kerül, mint egy normál dobozos verzió egy magyar online shopban, pedig -talán naívan-, én azt gondoltam, hogy mivel ez digitális tartalom, nem kell a terméket csomagolni, szállítani, nincs közben 5 kereskedő, stb., tehát olcsóbbnak kéne lennie.

Lehet, hogy én nem értek valamit?
  • Optimus Prime
    Indie Royale April's Fools pack
    Gyanítom a tower-defense a Defense Grid lesz.
  • ollie

Serious Sam Complete Pack - £25.20 Steamworks
    Serious Sam: The Random Encounter - €1.60 Steamworks
    Serious Sam 3: BFE - £11.98 Steamworks
    Serious Sam 2 - £2.80 Steamworks
  • DarkSector
    oks. nm. :)
  • zotya10002
    Köszi szépen!

Sikerült elcserélnem!

Üdv
  • DarkSector
    ha nem lenne steam-re regelve enyim átadnám szivessen, figy ha lesz legfeljebb majd szolok.
  • zotya10002
    COD MW2 is jó lenne!
  • DarkSector
    steam-re biztos nincs, mert nem létezik.
  • zotya10002
    Uhh de kár :-((

Pedig adnám érte karkand dlc-vel! COD MW2 is jó lenne reggeletlen!

Azért köszönöm a válaszokat!
  • ollie
    Nem, nekem COD MW2 kulcsom volt, az meg regisztrálható Steam-re.
  • gosumofo
    olyan nincs, csak ha ott veszed meg.
  • ollie
    Kulcsot nem fogsz tudni, csak ha eleve Steam-en lett vásárolva, akkor lesz Steam-es.
  • zotya10002
    De asszem neked is volt cod 4 steam kulcsod steamra!?
  • zotya10002
    Tuti!!

De mondom csak olyan kell amit be tudnék reggelni a steam gaméim közé!!

• DarkSector
    cod4-ért bf3?
    ez tuti mert én adok
  • ollie
    A COD4 nem regisztrálható Steam-en.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Van itt valakinek esetleg cod 4 aktiválatlan steam kulcsa??

Adnék érte Bf3-at!

Üdv
  • gosumofo
    ha már elkezdte tölteni akkor nem, előtte lehetett volna offline modeba rakni a steamet.
  • wetzldani
    Szevasztok.
    lenne egy kérdésem a steam-hez..
    A SHOGUN 2 TOTAL WAR-t vettem meg eredetiben de vagy 10 GB-ot akar letolteni autómatikusan..
    ezek megjelent patch-ok a játékhoz, de ezeket nem akarom letölteni mert korlátozott netem van....
    ezt nem lehet kikapcsolni valahogyan???
    köszi a segítséget előre-is...
  • Laci82
    A 2 volt a legjobb szerintem,de ez pedig gyönyörű,Konstantinápoly ahogy grafikailag meg van valósítva....gondolkozom rajta,hogy nyáron törökbe kéne menni nyaralni:)
  • Optimus Prime
    Igen, úgy látom frissítve van. Ahogy a Section 8-ek is. Kösz az infót azért.
  • jackoneill90
    portal 2 jó lenne már ha ingyenes lenne pár napra.
  • ollie
    Úgy tudom, hogy a Bulletstorm semelyik digitális verzióját sem lehet Originen regelni. A Steam elvileg a legutolsó verziót tölti le, így nem hiszem, hogy fogja magát patchelni, de ebben persze tévedhetek.
  • zsakosfrodo2
    Ajánlatom már tárgytalan.
  • Optimus Prime
    A Steames Bulletstorm-ról tud valaki részleteket? Példakép lehet Originen regelni? A GFWL patcheli és ha igen mekkora méretű patchel? Mert a hotfix véget egy bizonyos méret felet nem működik nálam a GFWL download-install.
  • ollie
    Empire: Total War - 2.49 GBP (Steam-en kell regelni)
  • Botond #9106
    AC sorozatnak ez a csúcsa. :)
  • Laci82
    Hohhhooooo hoooo sztímgifcccccc,kaptam egy ac revelations 50%-os kupont:)
    Kinek kell,ócsóér adom:)
    6000 Ft ennyiért a boltokban sem lehet megvenni itthon:)
    Küldjön privátot akit érdekel.
  • zsakosfrodo2
    Kicsit ide is tartozik, hátha más közönséget is elérek ezzel a kéréssel, de ha off lenne, akkor bocs. :D

A következő játékokat tudom felajánlani Trine 2 és Gotham City Impostors játékokért (Steamen) cserébe:
    - Renegade Ops
    - Achron
    - Super Monday Night Combat béta meghívó
    - Alien Breed 2: Assault

Nem feltétlenül kell mindkét játék, elég, ha csak az egyiket szeretnéd trade-elni.

Ezenkívül TF2 itemeket is fel tudok ajánlani, amit itt tudtok megtekinteni:

(Figyelj oda, nehogy nem trade-elhető sapkát/tárgyat válassz ki!)

A két említett játék akciós Steamen jelenleg. Ha érdekel, írj privátot. :)
  • gosumofo
    nincs semmi közük egymáshoz
  • Tom3 #9102
    Üdv!

Sanctum steam key érdekel valakit? Cserélném valami hasonló értékű tradelhető játékra. :)
  • Prince23
    Na akkor így mondom:

utálom a TF 2-t, a Gotham City Impostors ezek ellenére be fog nekem jönni? :)

kissé gondolkodom rajta, sőt már több hónapja wishlistes.
  • Fabio Capello
    nagyon jó játék, ajánlom :)
  • Optimus Prime
    Impostors, de sebaj Marketplace Imposters van írva.
    Egyébként én szerintem a régi monolith címekre hasonlít. Mint a NOLF vagí a TRON 2.0, Shogo. Vicces, komikus, kicsit karikaturistára hajazó grafika.
  • Prince23
    GC Inpostors valóban olyan mint a TF 2?