Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
hm, jogos.

megvettem a Battlefield Packkot! amiben a BC 2 a vietnam és valamilyen jelmez csomagot egyben 10 euró
De csak a BC 2 õ van a játékok között!! azt nem kéne kiírnia vagy hogy van ez?
Fpocok
hát ha valamit csak azért vettél meg, mert occó volt, de amúgy nem érdekel, akkor igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

most látom, hogy 305 darab játéka van azta***va

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

no offense tudod 😊

miért lenne idióta packban is vehette vagy akciósan nekem is van most egy csomó az akció miatt lett megvéve 0 perces és az is lesz még egy darabig
idióta vagyok akkor?

Fpocok
Minek vesz meg valaki olyan játékot, amivel játszott eddig 18 percet? Idióta...

MerlinW
Jaja, ez mindig így van az utolsó napon.

[merlinw.org]

Fpocok
Úgy látom a mai nap akciói az nyári tábor legjobbjai.... Szóval amiket legtöbben vittek az elmúlt héten.

MerlinW
Dehogynem volt, csak össze volt kötve a Portal 2-es héttel.

[merlinw.org]

Guren
húsvéti most se volt

MerlinW
Csak október végéig. Halloween-t is szokta ünnepelni Valve.

Az éves nagyobb Steam akciók:
- Húsvét - március/ápriilis
- USA függetlenség napja - június/július
- Halloween - október/november
- Karácsony - december/január

[merlinw.org]

grebber
És utána böjt karácsonyig?

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
elvileg ma már "csak" egy vegyesfelvágott lesz az eddigi akciókból

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Még egy utolsó lesz.

Bírnám ha minden egyes játékot ez alkalomból jól leértékelnének xd

bon
lesz újabb akció.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Lesz-e ma még szerintetek újabb akció vagy ma 19 órával befejezõdik a nyári vásár?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
nem, még csak megvettem, nincs letöltve sem. Majd jövõ héten lesz rá talán idõm.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

plusz vársz rá ugye jobb esetben 4 napot bár akkor megvan a lemez a polcon
multiját megnézted? jó?

artschi
most már az az 500-600 Ft különbség nem oszt, nem szoroz, de köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

jAsOn VoOrHeEs
Hát ha azt nézem, hogy zavvin 12,85 font ingyenes szállítással, amihez még hozzácsapva egy 10%-os kupont ~3400HUF-ra jön ki, akkor szerintem annyira nem. Bár már látom másik topikban, hogy megvetted, úgyhogy jó játékot! 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

artschi
megvéve 😊

artschi
Dead Space 2 megér 15 eurót?

Guren
nem lehet ajándékozni

Ha packot veszek akkor nincs olyan, hogy elajándékozom ami már megvan belõle?
Portál 2 érdekelne de nem tudom nem e jobb lenne akkor megvenni a Valve packot, de abból meg sok minden meg van már.

DarkSector
alap kiosztással megy nekem a letöltés ha meg nem megy akkor máshol sem én nem ugrálgatok.
Asszem German-on vaok.
1.8mb a letöltésem zat elbirja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Tegnap játszottam a Plants vs. Zombies demó változatával és ment a mentés, de amikor ma elindítottam kezdhettem elölrõl. Ez csak a demóknál van így?

Van olyan ország, ahonnan lehet most tölteni? Megnéztem vagy 6-ot, de egyikrõl sem jön.
DarkSector
á akkor valóban dollárba kaptam de vajon miért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Nem, most 186 körül van. Euro pedig 264.

[merlinw.org]

DarkSector
Simán, de a számlámon EURO volt feltüntetve, de szerintem nem dollárban, mert a dollár az nem 200ft?

MerlinW
Dollárral fizettél, te EU áruló mocsok?<#idiota> Ezért tart ott az unio, ahol <#eplus2>

[merlinw.org]

tototto
érdekes ma megpróbáltam megint online és elsõ gyõzelemre megadta, lehet ahol voltam tegnap szerver valamiért nem adott accsikat 😊

Daell Drow
LOL <#hehe>
DarkSector
😄

értesítettem a steamet a hibáról, azt üzenik hamarosan korrigálják 😛

DarkSector
Most néztem hogy mikor tegnap megvettem a CoH Tales of Valor-t akkor 2.5 euro-t irt ki árnak, de a számlámról csak 450FT-ot vett le. <#pias>

DarkSector
halli még röptébe annyit ha esetleg tudod, hogy a Tales of Valor-nál a menüben van 6 opció, mindegyiknél van MISSION SELECT, ebbõl melyik melyik?

Melyik az alapjáték melyik a 2 kiegészítõ küldetései, mert a 6 képbõl nem tudom meiket kezdjem el, mert az alapjáték misszio-it már régebben megcsináltam 1x...<#confused>

Oooo köszönöm 😊
DarkSector
Értem THX.

Én neked válaszolnék!. 😊

Igen nyugodtan beválthatod õket mert allul az üvegben külön a megszerzetteket számolja összessen, vagyis azokkal játszol a nyereményjátékban, amiket beváltasz az meg az üveg feletti kis rublikában van.
Vagyis ha van 9 ticket-ed, akkor beváltod 3 cumóra és a rublikában 0-a lesz, de allul az üvegben megmarad, megjegyzi hogy megszereztél 9-et....

Sziasztok!
Mindhármat leszedi egyszerre. Az egész 9GB összesen.
Nekem olyan kérdésem lenne ,hogy a jegyeket érdemes beváltani vagy a "fõnyereményhez szükség van rájuk? :S
DarkSector
Akinek van hozzá már tapasztalata írja meg nekem, hogy:

ugye van Company of Heroes, CoH Opposing Fronts, CoH Tales of Valor.

És mindegyiknél 9GB-ot ír.

Namármost azt hallottam hogy ha felteszem a Tales of Valor-t az tartalmazza az elõzõ 2-õt is...ez igaz?
Vagy steam-en mind3-at le kell töltenem? Mert az 3x9GB

persze lehet hogy nem te voltál, de az elõbb berakott magyar srácokhoz nem adta meg nekik arról beszéltek

aki még csak el sem köszön amikor összefut egy magyar játékossal az meg is érdemli xD

Guren
én eddig kétszer vittem végig a l4d2 cold stream kampányt és nem kaptam öcsit. van ilyen.

a dod egy méltatlanul elfeledett game amúgy, ahol a csítereknek nem szerez akkora örömöt,ha náciskodnak, és pont ez a varázsa, hogy nem annyira népszerû
lolSL
1x majd megadja
jó játék nem szabad feladni 😊

tototto
neten játszottam elõször csak nem adta meg, ezért mentem singlebe de ott se adja..

csokalaci
Én 10 perc alatt csináltam meg az achit.

http://facebook.com/musicleander

lolSL
esetleg neten játsszál pár órát mindkét pályán