34737
  • DarkSector
    jah értem nincsmit.
    Hát igen bizalom kérdése, az van előnyben akinek előbb iratják az e-mail-jére az ellenfél accját....:S

sajnálattal hallom de sajnos ezzel vigyázni kell.
    DE Steam accodat visszaveheted ha megvan valamilyen eredeti cd-kulcs vagy számla, amivel reklamálhatsz!!!!!!

Mintha ellopták volna!!!!
  • zotya10002
    Accot adtam accért!

De már mindegy.

Köszi azért hogy segíteni próbáltál!

Most úgy ba..k ki vele ,hogy az origin accom szépen visszaveszem az ea supp segítségével!
  • DarkSector
    De ha accountot vettél!

Akkor a következőkre kell figyelned:

- elsősorban nem szabad vásárolni max olyantól akiben végletekig megbízol és HAVEROD.
    - valamint ha mégis vásárolsz a pénzt csak azután küld el, miután a te e-mail címedre ráírattad a profilt!!!!!!

Ha nem irod át e-mail-t, akkor tökmindegy mit teszel magadévá a password-ot vagy bármit visszaszerezheti a profilt az e-mail-je segítségével.

Ezt nem győztem hangsúlyozni hogy ne áruljanak és ne vegyenek profilt!
    MW3 topikban ezért már leszóltak de törlöm az ilyen hirdetéseket!!!!!
  • DarkSector
    Oks, télleg elhiszem hogy sok a gondod és most ez a legkevesebb hogy én visszakérdezek de még mindig nem irtad le. :)

Pénzért vettél accountot?
    Accountot cseréltél accountra?
    Tade-eltél?
    Gift-eltél?

Bocs nem szivatásból de akkor konkrétabban tudnék segíteni.
  • zotya10002
    Cseréltem valakivel ph-n (azóta már kitiltották őt)több embert lehúzott!

Egyszerűen visszalopta az accát!

Sajna így jártam!

Tanulság több ilyen biznisz nem lesz:-))

Bocs hogy zavarosan írtam de ideges voltam!
  • DarkSector
    Én megmondom ha leírod pontossan mert nem érthető.
    Kivel és mit cseréltél,,???

Egy accountot a tiedét adtad egy másikért?
    Vagy Tade, vagy gift.

Mert a leírtak alapján nekem nem világos.
  • zotya10002
    Na de most mit tegyek ezzel az accal??
  • Fabio Capello
    nem véletlenül van steam trade... accountot ne cserélgessetek, ha játékot akar adni, giftelje vagy tradelje.
  • zotya10002
    Azért mert azt írja hogy jelenleg nem tudja a steam feldolgozni az emil cserét!! Ja meg a jelszóm sem stimmel szerintem!!

Azt is megváltoztatta!

Hát igen ezért nem jó cserélgetni!
  • ollie
    Egyébként meg ezért sem szabad soha accountot venni vagy cserélni.
  • ollie
    Miért nem tudod kicserélni az email címed?
  • ollie
    A másik fele, hogy az accountok kereskedelmével az account lopásokat is támogatod, ugyanis sokan árulnak lopott accountokat.

Ha nincs vásárlói igény accountokra, akkor lopni sem érdemes.
  • ollie
    Látom nem tudod felfogni, hogy az üzemeltető is némi felelősséggel bír az után, ami történik a fórumán és a hirdetési felületén.

Egyébként meg ja, szerződést szegsz, amikor egy accountot eladsz vagy veszel, azzal meg már polgári pert lehet indítani ellened.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Tudnátok segíteni nekem!!

Cseréltem ezeket a játékokat ,és ma belépve ezt tapasztaltam!

Be tudtam lépni mert automatára belépésre volt állítva!
    Nem tudom visszaállítani az emil címemre:-(((Akivel cseréltem visszalopta??
  • gosumofo
    szerintem itt senki apukája nem vagy, hogy eldöntsd helyette hogy mire kockáztatja a pénzét, és mit vesz meg.
    menj be a tippmix topicba is elmagyarázni hogy 50% hogy el fogják veszteni a pénzüket, és te ezt nem szeretnéd és töröltesd a kommenteket.. esetleg a pokereseket is oktasd ki :)

van ami kockázattal jár. nem kevesebbel, mint egy használt hardvert megvenni valakitől, ki tudja hogy nyúzta addig és milyen állapotban van, és ott sokszor nem pár ezer forintok forognak csak. ezekért a vevőnek kell felelős döntést hozni, nem egy teljesen random embernek tiszte a neten eldönteni hogy mire költhet és mire nem.
    persze a saját oldalán azt csinál mindenki amit akar, azt töröl amit akar, de ez egyszerűen rosszindulatűság az ÖSSZES eladóval szemben, nyilván van pár tízezer magyar steam felhasználó akik egy része ugyanúgy el szeretné időnként adni a játékait mint a régimódi dobozosokkal tették, és végképp nyilvánvaló hogy elég sokan nem tudnak újonnan játékokat venni, ha megnézed a letöltések számát a magyar warez oldalakon. sokaknak igen is jól jön, ha szerez féláron valamit és tud vele multizni ahelyett hogy valami tört szarral bohóckodik hamacsin meg ilyenek. ki vagy te, hogy elvedd a lehetőségét, hogy megpróbálja? ha visszalopják akkor majd tanul belőle hogy mennyire megbízható emberektől vásároljon, ne random 3 napos regisztrációktól. ő pénze, ő baja.
    vagy ez ilyen törölhetnék inger, egy biztos pont a jó kis steam cserebere post a moderátor mindennapi életében?
  • ollie
    Te tényleg nem érted, hogy az eladó bármikor visszaszerezheti az accountját? Nehéz felfogni?

Arról nem is beszélve, hogy a CS pont azon játékok egyike, ami évente többször is le van árazva szinte fillérekre, így nagyon olcsón be lehet szerezni.
  • gosumofo
    törölhetik, én elolvastam a szerződést. Vírust is futtathatnak a gépeden, a hardvered tönkretehetik, és ok nélkül elvehetik a játékaidat, ők jogilag minden szempontból védve vannak a szerződésükkel, itt nem erről van szó.

de te sem gondolod komolyan, hogy ha 1 magyar fórumon ha vki eladja a CS vagy cod accját azzal bármi is fog történni :D
    az egész lényege hogy újra meg újra teljes áron vetessék meg az emberekkel a játékot, hogy Gabe még több fánkot ehessen.
    nem értem hogy a prohardveres önkéntes kommandónak meg a többi hozzád hasonló vaskalapos arcnak mi öröme van abban hogy szopatják a csóró magyar gamereket és törlik a bejegyzéseiket.. ha komolyan gondolod hogy VELED szemben bármi következménye van ennek, akkor irj egy privát üzenetet és ott kifejtem mennyire vagy buta.
  • MerlinW
    Nem értem milyen törvényről beszélsz. "Aláírtál", elfogadtál egy szerződést, mikor regisztráltál. Ez az egész bolygón joghatályos. Arról, hogy te nem olvastad el, arról senki sem tehet. Valve már akkor törölheti/törli az accountodat, ha csak el akarod adni. Tehát még nyélbe sem kell kötni az üzletet elég, ha meghirdeted. Volt ár rá példa többször is.
  • Gyuszopapa
    Kivéve ha ad az illető dobozos steamre regisztrálható játékot ami regisztrálva van az acchoz.
  • ollie
    Szóval ezért nem szabad accountot venni, mert aki eladta, az simán visszaszerezheti tőled, és soha nem fogod megtudni, hogy egyszer csak miért nem működik tovább a jelszavad.
  • ollie
    A törvény nem tiltja, de a Valve gondolkodás nélkül bannolja az accot, ha kiderül.

És még csak nem is ez a legnagyobb veszély, hanem az, hogy atz eredeti tulajdonosnak 1 emailjébe kerül visszaszereznie a Valvétól az accountját, ha azt mondja, hogy feltörték, és prezentálja a scanneket, hogy az övé volt az account.
  • Optimus Prime
    Ha valaki nézi a Vaterát néha tucatszám mennek Steam fiókok eladásba.
  • gosumofo
    legfeljebb amerikában tilos, itt nem, vagyis SZABAD.

ha törlik azt tulbuzgóságból teszik, vagy nem akarnak rinyálást a visszalopott accountokkal.
  • Laci82
    Pedig igazán belevehetnék az új alkotmányba a Steamet
  • lostprophet
    *ergo
  • lostprophet
    Törvény :D A parlament nem hoz törvényt a Steam accountok eladásának/vételének szabályozására, de ettől függetlenül a Steam szabályzatának ellentmond, ego TILOS, ezért törlik SG-n és hardveraprón is az efféle hirdető posztokat.
  • gosumofo
    magyarországon nincs törvény ami ezt szabályozná.
  • DarkSector
    Én is ezt szoktam mondogatni...
  • lostprophet
    Khm, Steam accountok eladása a ToS megszegésébe ütközik, ezért TILOS!
  • Optimus Prime
    Vagy lehetne tojás. 8 tojást craftelsz, kapsz egy nyulat, 3 nyúlból lehetne craftelni egy kupont.
  • Eftörsokk
    franba, pedig én is épp kérdezni akartam, mondjuk lehetne nyúl bogyó gyűjtögetés vagy valami :)
  • Ryder62
    Ok, akkor nem veszek semmit :D
  • gosumofo
    nem szokott lenni
  • Optimus Prime
    Nem lehet Steames. EA játék. Nem SteamWorks. Ennek ellenére én is láttam már ebayen Steam kulcsot olyan játékra, ami... hát nem SteamWorks.
  • zotya10002
    De sokaknak steames!

Akkor lehet itt is vették!

Oké

köszi
  • Ryder62
    Szerintetek lesz nagyobb akció húsvétkor?
  • tototto
    steamre nem lehet regisztrálni ezt a játékot, mivel EA valszeg originre lehet
  • Fabio Capello
    "offline" mód.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Medal Of Honor 2010 aktiválatlan steam kulcsa van valakinek?

Cserébe más !!!játékokat!!! adnék!!

Választ előre is köszönöm!!
  • wetzldani
    szevasztok
    az előző kérdésemre visszatekintve, hogy az autómatikus frissítéseket hogy lehet kikapcsolni.....
    miután kikapcsoltam Offline módban el lehet indítani a játékot és lehet e vele játszani online???