Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Friend meghívást el lehet fogadni, ha nem vettél játékot. És akkor látod barátod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Akkor rendszerhiba.
Ha nem veszel játékot csak JÁTÉKOT vett ember jelölhet be, viszont te ha nem veszel játékot nem tudsz se felvenni se visszajelölni!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát ne hidd el, haverom tegnap tette fel a Steam-et, kemény 1 játék van az accján, a TF2, amit most töltött le...

Daell Drow
Ahogy darksector is irta a hangsuly a VESZEL/VESZNEK szon van, free tf2 es portal tovabra sem szamit.
Vagy regisztralj be egy dobozos jatekot esetleg.
DarkSector
Igen de nem hülyék, mint most a TF2 meg akkoriban a Portal ingyen játék, de nem számít csak ha te VESZEL vagy neked VESZNEK 1 játékot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az nem létezik.

Mondjuk én csak annyit csináltam, h a Portal amikor ingyenes volt, rátettem az accomra.
Amikor megjelent a mac-es változata, ingyen volt rövid ideig.

Ismerõsöm semmit nem vett, mégis fel tudott engem venni friendnek....

Daell Drow
Sajat magad altal vasarolt game kell a listara, free game nem szamit.
Megkaptam...
Még annyi a gond, hogy nem tudok haverokat felvenni, azt írja, h néhány Steam community szolgáltatás akkor elérhetõ, ha van játék az accountodon...nekem 2 is van.

DarkSector
Igen a Steam Guard, ezt kikapcsolhatod miután 1x beléptél a kliensbe, de ha nem jön meg e-mail-edre az elég gáz lesz...
Probáld néha, ha egyszer már sikerül kikapcsolhatod ezt a védelmet.

Amúgy freemail néha lassú.

De még a honlapon se tudok bejelentkezni, nehogy véletlenül átírjam az e-mail címet, mert tartok attól, h a Freemail a szar...

Hát nagyszerû ez a Steam, bejelentkeztem, letöltöttem a TF2-t. Kijelentkezek, kicsit buheráltam a Steam regeditjét, így inkább mindent kitöröltem a Steamrõl a regeditben, és feltettem újra a Steam-et.
Azt hiszi, új géprõl jelentkeztem be, nem enged be, mert be kellene írni az aktivációs kódot, ami természetesen nincs egyik freemail-es címemen sem.

Ilyenkor mi a frászt kell csinálni???

Köszi, már írtam is!

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

MerlinW
Nem lehetséges.

[merlinw.org]

Azért kérdezem, hogy lehetséges-e 😊

bakvarnyu
Majd meséld már el , hogy sikerül bármit is átrakni másik accountra, én 3 éve nem tudom összevonni az enyéimet <#kacsint>

Úgy látom normalizálódott a helyzet a letöltések kapcsán.... Minden visszaállt a régi kerékvágásba....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ha van egy játék, elérek benne x db achievementet, és átrakom másik accountra, akkor az achik is mennek át?

MerlinW
Nem. Telepítsd a Steam-et a D-re.

[merlinw.org]

Hy all!
Azt be lehet állítani, hogy ne a C-re, hanem a D-re töltse le a játékot?

Prince23
Nekem meg LA-bõl jött csutka maxon, de kell figyelni, hogy ott este és éjszaka legyen. máskülönben onnét annyi jön mint ha magyar szerveren lennék :/

Fpocok
LOL... hát csak miattam nem kell fáradnod <#banplz>

MerlinW
Írtam, hogy tisztában vagyok vele😊 Csupán azért nem foglalkoztam vele, mert te vagy az elsõ aki használja azt a funkciót😊

[merlinw.org]

nálam fehér alapon szürke szöveg
látni, de alig

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Fpocok
A regelt emailedre küld egy kulcsot, azt kell megadni... párszor kéri, aztán nem fogja.

MerlinW nem a listázással van a gond, hanem a színekkel... fehár alapon fehéres szöveg... legalább is nálam. Nálatok nem? Csináljak SS-ot?

MerlinW
Megcsinálom majd, azért nem foglalkoztam vele, mert sosem használtam. Sosem értettem milyen logika alapján listázza oda a topikokat😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én a svédeket és a cseheket használom.

[merlinw.org]

Segítség kéne!!!!
Beléptem a steambe egy másik gépemrõl,és azóta nem tudok a gamergépemben belépni!!!
Mindenhogy probáltam,nem megy!Faszom ebbe a buzi védelembe...
Mindig a titkos kérdésre a választ kéri amit nem tudok!!!!!
Mit lehet ilyenkor csinálni????
Fpocok
MerlinW: Valahogy nem lehet megoldani, hogy ahol lehet választani fórumtopikot... a legördülõ sávnál lehessen látni a topik neveket? Csak mert most nem lehet látni, csak ha ráviszem kurzort.

Fpocok
Nekem románról jött maxon pár napja.

Én is örülnék neki.

Konkrétan vagy 10-et kipróbáltam: magyar (alapból ez van beállítva),osztrák, német (itt vagy 4-et), svájc, London, Románia, még Szibériát is ,de meg se nyikkant.... egyedül az Usa (Washington) mutatott életjelet!

Neked melyikrõl jött? Csak, hogy másnak is adjunk tippet!

Ui.: Egyet én is le szeretnék stoppolni a 100-ból (habár ez erõsen biliszindróma: beleér a bilibe a kezem és felébredek). Ám ha valaki nyer az itteniek közül az jelezze... Én még annak is örülnék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez így hosszú távon nem lesz jó! Értem én, hogy Nyári akció, meg ingyenes MMO özön, meg Team Fortress 2, de ez így most konkrétan használhatatlan!

Fpocok
Gondolom kint lesz, ha kisorsolták. Amúgy egyik enyém lesz, szóval márcsak 99 esélyetek van... sry

ratgatb: Pedig most van vége, szóval nem töltenek már annyit... én EUsról szedtem, próbálj ki többet is.

Srácok most csak nálam van gond, vagy Európából nem lehet tölteni a Steamrõl semmit?

Nagy nehezen Washingtonból fakasztottam egy 300-400 mb-nyi letöltést (1,2 mb-hoz képest bakfitty).

Európai szerverek nálam annyira be vannak állva, hogy 0, azaz nulla bájttal szedek mindent.......

nem tudjátok hol lehet megnézni a sorsolás eredményét?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

artschi
Igen, de nem a Steam-es, hanem a dobozos, gondolom akkor ez a gond... azért köszi.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ha tudod az acc nevét és fényképpel tudod igazolni az egyik játékod serialját, ami dobozos , vagy számla kimutatással a storeban vásárlást akkor nyert ügyed van, a supportos accountod maijére fog jönni az új jelszó

csinálj egy supportos accot a többi egyértelmû
bakvarnyu
Írsz a steam support-nak elküldöd a fényképet, ha nincs rajta sok más játék adnak új jelszót.

berczely
Egyéb ötlet?
Tegyek fel neked képet az eredeti lemezrõl vagy mivan?

Fpocok
Bukta.

pointer4
Nem ellopni más accját.
berczely
Srácok!

Van egy kis gondom:

- nem tudom a jelszavam
- nem tudom a megadott e-mail cím jelszavát (jelszóemlékeztetõ kérdésre se a választ)

Ilyenkor mi a teendõ?

bon
Írj a hotmail ügyfélszolgálat forumába egy kérvényt a fiókod újrakativálása véget. Nagy valószínûséggel spam terjesztõnek vélték a címed és ezért került tiltásra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali!
Lenne egy elég egyedi problémám. A gépem újratelepítése után megpróbáltam feltenni a steam-et ami valami kódot küldött az e-mail címemre. És most jön a probléma: a hotmail-es címemet letiltották tévedésbõl, így nem tudok hozzáférni a kódhoz. Van valamilyen ötletetek?

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

Guren
megvan haverodnak steamen az alapjáték?

Kinek lenne kedve betársulni egy Magicka Four Pack-be? Négyen kellene összeállni, így csak ~670 Ft-ba kerülne az alapjáték (ami számomra bõven elég, plusz megvenném hozzá a Vietnam DLC-t, a többi abszolút nem érdekel).

artschi
ha nekem megvan a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, miért nem tudom megvenni havernak gift-ként??

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kell hozzá az alapjáték már megnéztem amúgy kösz
MerlinW
Mert az egy játék. A DLC-k benne lesznek, ha telepíted. Ha a bal felsõ sarokban a nevedre kattintasz látod a liszenszeket.

[merlinw.org]