Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha nem veszel játékot csak JÁTÉKOT vett ember jelölhet be, viszont te ha nem veszel játékot nem tudsz se felvenni se visszajelölni!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy regisztralj be egy dobozos jatekot esetleg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amikor megjelent a mac-es változata, ingyen volt rövid ideig.
Még annyi a gond, hogy nem tudok haverokat felvenni, azt írja, h néhány Steam community szolgáltatás akkor elérhetõ, ha van játék az accountodon...nekem 2 is van.
Probáld néha, ha egyszer már sikerül kikapcsolhatod ezt a védelmet.
Amúgy freemail néha lassú.
Azt hiszi, új géprõl jelentkeztem be, nem enged be, mert be kellene írni az aktivációs kódot, ami természetesen nincs egyik freemail-es címemen sem.
Ilyenkor mi a frászt kell csinálni???
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt be lehet állítani, hogy ne a C-re, hanem a D-re töltse le a játékot?
[merlinw.org]
látni, de alig
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
MerlinW nem a listázással van a gond, hanem a színekkel... fehár alapon fehéres szöveg... legalább is nálam. Nálatok nem? Csináljak SS-ot?
[merlinw.org]
Beléptem a steambe egy másik gépemrõl,és azóta nem tudok a gamergépemben belépni!!!
Mindenhogy probáltam,nem megy!Faszom ebbe a buzi védelembe...
Mindig a titkos kérdésre a választ kéri amit nem tudok!!!!!
Mit lehet ilyenkor csinálni????
Neked melyikrõl jött? Csak, hogy másnak is adjunk tippet!
Ui.: Egyet én is le szeretnék stoppolni a 100-ból (habár ez erõsen biliszindróma: beleér a bilibe a kezem és felébredek). Ám ha valaki nyer az itteniek közül az jelezze... Én még annak is örülnék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ratgatb: Pedig most van vége, szóval nem töltenek már annyit... én EUsról szedtem, próbálj ki többet is.
Nagy nehezen Washingtonból fakasztottam egy 300-400 mb-nyi letöltést (1,2 mb-hoz képest bakfitty).
Európai szerverek nálam annyira be vannak állva, hogy 0, azaz nulla bájttal szedek mindent.......
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
csinálj egy supportos accot a többi egyértelmû
Van egy kis gondom:
- nem tudom a jelszavam
- nem tudom a megadott e-mail cím jelszavát (jelszóemlékeztetõ kérdésre se a választ)
Ilyenkor mi a teendõ?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lenne egy elég egyedi problémám. A gépem újratelepítése után megpróbáltam feltenni a steam-et ami valami kódot küldött az e-mail címemre. És most jön a probléma: a hotmail-es címemet letiltották tévedésbõl, így nem tudok hozzáférni a kódhoz. Van valamilyen ötletetek?
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!