34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#9298 pls help password restet szeretnék. Megadom a felhasználónevem. Megkapom a címemre a verifikációs kódot. Beírom az új passt és a nem változtatja meg mondván rossz a verifikációs kód..nem értem :S
-
#9297 Most erre mit mondjak?
Nincs elég Renegade pontom egy piros betűs válaszra. :D
Várok... -
#9296 Jah .
Én is így voltam láttam videókat, mondom biztos nem egy DMC de azért jó lesz.
Utánakérdeztem x360 topikban és mondták hogy elég satnya...
Na mondom megnézem warez-ba háát az irányítás+grafika+animációk+szinkron a legrosszabb amit eddig láttam. -
#9295 Én nemtudom csak videók képek alaján néztem leszedni nem szedem le. Sajnos amióta melózok csak halmozódnak a játékok alig tudok valamit végigvinni! Már vagy 200 game van amit nem vittem végig!
És most itt van a konzol ott is van csomó bár most inkább konzollal nyomom! -
#9294 Én i megnéztem és haver is, egyetértek játszva elsírja magát az ember hogy mekkora szar, nem szeretek meg nem szép dolog szarozni egy játékot de ez valóban egy szarkupac. -
#9293 Pedig egész szép és kellemes videók alapján! -
#9292 kipróbáltam a virágboltit kábé egy kalap fosatószilvával egyenlő... -
#9291 Másnak se tölt a Blades of Time demója? Ráklikkelek, egy darabig homokóra, aztán semmi.
Egyébként jól látom, hogy ez a nem túl sikeres X-Blades újrája? Kis Heavy Metal és DMC stílusú beütéssel. -
#9290 semmi már megoldottam :) -
#9289 mi a szar van a steammel két napja hibaüzivel nem indul el? -
PunkZoli #9288 cooperativ van benne, de a multi az gyenge nagyon -
#9287 Egy barátomnak megvan, azt mondja ritka halott. Még nagyobb Steam sale-eknél se lesz rajta játékos. -
#9286 Kösz a válaszokat -
#9285 Senki nem tolja
Elvétve lehet találni coop szervert. de ritka az ilyen eset -
#9284 Nekem nincs meg, de azt hallottam elég halott a multi. -
#9283 Kane & Lynch 2: Dog Days multiba játszanak elegen? Érdemes a multi miatt megvenni? -
#9282 Nekem is:) -
#9281 Steam-es Square Enix akció a GamersGate-n részletesebben, ja és nem csak Square Enix:
Supreme Commander 2 - £3.74
Order of War - £3.74
Dungeon Siege 3 - £7.49
Dungeon Siege 3: Treasures of the Sun - £1.99
Lara Croft and the Guardian of Light - £2.49
Lara Croft GoL: All the Trappings - Challenge Pack 1 - €0.75
Lara Croft GoL: Things that Go Boom - Challenge Pack 2 - €0.75
Lara Croft GoL: Hazardous Reunion - Challenge Pack 3 - €0.75
Lara Croft GoL: Raziel and Kain Character Pack - €0.75
Just Cause 2 - £3.49
Just Cause 2 Complete Edition - £5.00
DLC-k is le vannak árazva (szerintem nem fontosak)
Kane & Lynch 2: Dog Days - £2.99
+ DLCk is (szerintem nem fontosak)
Deus Ex: Human Revolution - £8.74
Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition - £11.24
Deus Ex: Human Revolution The Missing Link - £2.25
Deus Ex: Human Revolution - Explosive Mission Pack - £0.50
Deus Ex: Human Revolution - Tactical Enhancement Pack - £0.30
Deus Ex: Human Revolution Explosive + Tactical Pack - £0.62 -
Gyuszopapa #9280 Hát tegnap kellemes meglepetés ért,megjelent a játéklistámban a DOTA2. -
#9279 játékkönyvtár/redist könyvtárból töröljetek mindent és megoldódik a probléma. Ha nem találja a Steam, nem foglalkozik vele. -
#9278 Vagy nem tette fel, vagy újabb van fennt, vagy valamiért bugos. Mint nálam a MS Flightnál állandóan telepíti a Bisual Studio-t. Töröld a fájlt a játék könyvtárából. -
#9277 sziasztok! Az miért lehet, hogy a steam a Witcher 2 Enchanced minden indításánál újra fel akarja tenni a .NET keretrendszert? semmilyen más játéknál nem csinál ilyet. Végigcsinálom szépen, következő indításra megint csinálná... -
#9276 -
#9275 nekem is a kurvaéáletbe! -
#9274 Totál beszart a steam én is be akartam lépni de semmi ! -
#9273 Kilépés után már nekem sem jó. -
#9272 Na nálam totál beszart a steam semmi nem jön be ! -
#9271 R.U.S.E-t bezsákoltam én is steam-en akciós volt 1200FT-ot megért!
Igaz stratégiai játékok nem az erősségem ,de ilyen árért nem hagytam ott! -
Indigo #9270 Én még csak a kampányt játszom, addig nem is megyek multizni, míg le nem tudom, így érdemben nem tudok róla nyilatkozni. A játékmenet viszont ötletes, nekem nagyon tetszik. Igazából ez egy társasjáték, multiban van értelme, de hogy a sok csaló mennyire teszi tönkre a játékot, nem tudom. Azt gondolnám, hogy ez egy "felnőtt játék", és a vérpistikék messziről kerülik, így csalók is kevesen vannak - de ezt csak gondolom. -
Indigo #9269 Akkor nyitott a dolog mások számára is: Bemine 2 felesben, Baconing az enyém, többi vihető :) -
#9268 Játszottál vele? Engem lehet érdekelne, de nagyon sok rosszat hallok a multiról, hogy kevesen vannak, és tele van csalókkal... -
#9267 Nincs, de már nem hiszem, hogy e hónapba nálam aktuális lesz. Úgy hogy mindegy. -
C4nn1b4l696 #9266 Légy oly kedves nekem is beírni a Nick-emet ! (:
Nick: C4nn1b4l
link: http://steamcommunity.com/id/C4nn1b4l
Köszönöm!
OFF: Ha valakinek lenne egy feles Plain Sight-ja jelezne nekem? Vann pár feles cd-kulcsom...( csak azért nem veszem meg be mine2-t még trade-re sem szerintem.. ) -
Indigo #9265 Van már Plainsight-od és Sol Survivor-öd? Mert akár megvehetnénk felesben a Bemine 2-t. Nekem csak a The Baconing + a DLC-je kell belőle, a többi lehet a tied :) -
Indigo #9264 Ha valakit érdekel, nekem lenne egy dobozos, bontatlan RUSE-om eladó, amit szintén lehet (kell!) Steam-en aktiválni. Első kiadású, kézikönyves. Postával együtt 2200-ért adom. Akit érdekel -> PÜ! -
R.U.S.E. 4.99 EUR (Steam-en kell aktiválni) -
#9262 Nekem is megvan Steam-en, de kell GOG-on is. Én már csak ilyen vagyok. -
#9261 9500Ft előrendelésbe!
-
#9260 Ez simán megér 10 pénzt nekem:) Nem játszottam ilyennel 20 éve:)
(Ha a Lands of Lore és Elvira 20. végigjátszását nem vesszük figyelembe:)) -
#9259 még drága. :)