34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#9258 Grimrock nagyon jó, most vettem meg:) -
#9257 Most legalább már ezt is tudom! De így valóban megoldódott hogy uninstaláltam már szedi a gta 4-et! -
#9256 278 giga, mert egy 150et már törölni kellett, pl DAO ultimate 28 giga és ME2 20 giga ment át originbe, másik vinyóra. :) -
#9255 Hát ez orbitális nagy hiba volt ! Elötte mindig le kell menteni a steamapps mappát !
Nekm is a steamapps mappa 150 GB ! -
#9254 Azta a rohadt azzal hogy leuninstaláltam a steam-et letöröld minden egyes játékot o rohadna meg ott ahol van ezt nem tudtam :(
Ezer éve fentvolt mondom újrateszem hátha egoldodnak a gondok erre törölt mindent :(
Na most ezer óra mire lejön megint minden :( -
#9253 common/grand theft auto iv és itt 3 mappa: GTAIV, Installers, reslists -
#9252 Fél napja ezzel probálkozok már volt minden de semmi mást játékot töröltem és azt újra leszedte de ezt egyedül nem akarja!
Valaki irja már le a common mappán belül milyen könyvtárszerkezetbe van a GTA 4 megprobálom warezt felmásolni hátha érzékeli a fájlokat vagy valami.
-
#9251 Ezt.
De komolyan. Törölted a játékot? Újra akarod tölteni és nem megy? Szerintem töröld a mappáját teljesen, indítsd újra a Steamet/Windowst, válts szervert. De néha egyszerűen karbantartás vagy egyéb ok miatt nem tölt. -
#9250 GTA 4-et nem engedi letölteni! Grafikai mod elkurta nem indult el.Helyi fájlokat eltávolítottam és amikor újból feltelepíteném nem csinálja.
Vagy connection timout vagy valami unauthorized error ir ki
Ilyenkor mit lehet tenni? -
#9249 Ezek vannak:
Men of War Vietnam (GamersGate-es de Steam-en lehet regisztrálni)
Men of War Assault Squad (GamersGate-es de Steam-en lehet regisztrálni)
Mount & Blade (GamersGate-es de Steam-en lehet regisztrálni)
Lucid (Steam gift, nem kulcs!)
The Baconing (Steam gift, nem kulcs!)
Sol Survivor (Steam gift, nem kulcs!)
Ezt szeretném cserébe:
Legend of Grimrock (GOG.com-on)
Ezt mind odaadom a Grimrock-ért. -
C4nn1b4l696 #9248 Nekem is van egy feles Sol Survivor kód -
#9247 Dark Messiah of Might and Magic - 4.17 GBP (Steam-es) -
gosumofo #9246 ja -
Laci82 #9245 Hát akkor ezt tényleg nagyon csúnyán el... optimalizálás szempontjából. -
#9244 Live DLC-k, de szerintem egy sale esetén a Steames jobb árban jön ki. -
gosumofo #9243 ha be vagy lépve ONLINE profilba, és tudod a játék online részét használni akkor az a legfrissebb verzió. DLC-t az xbox.com-on ki tudod keresni a pc részlegben és megvenni. -
Laci82 #9242 És le kellett tölteni mintha simán a steamen vettél volna egy játékot. -
Laci82 #9241 Nem kaptam egy kódot azt az nvidia oldalon beregeltem ő meg küldte nekem az emailemre a steames serialt. -
#9240 Ez a két út van hozzá. A játékot lemezről kellett telepíteni vagy közvetlenül a Steamtől töltötted le?
A játék a Steam-et használja, ahogy olvastam a fórumot. Az frissíti, achik is vannak meg Cloud. DE GFWL fiók nélkül nem működik. Ez majdnem olyan rémálom lehet, mint a S8 Prejudice Steam-es DLc-k. -
Laci82 #9239 A prohardveren vettem egy Nvidia kártyához adott kuponkódot. -
#9238 Hol vetted? Nem lehet, hogy a régiózár miatt szarakodik? STEAMen keresztül vetted? -
Laci82 #9237 Be vagyok írja is hogy checking downloadable content de semmit nem talál egy darab update sem. -
gosumofo #9236 home gombot nyomd meg a játékban, és lépj be online profilba. -
Laci82 #9235 1.0 -
Laci82 #9234 Nem frissít ez ló..... sem
-
#9233 A Steam elvileg automatikusan frissíti, sok GFWL címet. Megnéztem, ezt is. Szóval ne keres semmit, elvileg a Steam a friss verziót szedi le. Mint nálam a Bulletstorm esetében. GFWL-nél necces, néha a GFWL maga patcheli, de pár címnél a Steam (Bulletstorm, Section és Prejudice).
Esetleg nézd meg az exe-t hányas verziót ír. -
gosumofo #9232 GFWL-be lépj be (home) és az frissíti -
Laci82 #9231 Sziasztok.
Valakinek akinek megvan a Batman Arkham city a Steamen a segítsége kellene.
Nem updateli a játékot nekem pedig már van 1.02-es patch is a játékhoz,de nekem még mindig 1.0-ás verziót ír ki.
Hogy lehet updatelni?
Alapból úgy van hagyva hogy automatikusan frissítsen mindent a kliens. -
#9230 EA powaaa!!! :D
A Live OK azt hiszem a 72 naponta elévülő jelszó beállítás végett volt ez. De a Steam No Connection-ban van. -
#9229 Legalább az Origin működik :D -
#9228 Jah most nálam se jó semmi se Community se Friendslist -
#9227 Nálam is. 503-as hiba. De most nálam a Live se jó. Se játékba, se kliensbe, se böngészőből. -
#9226 én kiléptem, azóta semmi sem jön be. -
#9225 Nálam a Community döglött be ! -
#9224 Nektek jó a steam friend list?
nem tölt be :S -
#9223 tudom de ez dobozos!!!!!!! -
#9222 Attól jobb áron volt és digis, plusz Steamen eleve patchelt verzió van. -
#9221 most haver árulja bulletstrormot bontatlanul 2000ft-ért
-
#9220 Nincs, a múltkor a Bulletstorm-ért minden bedobtam. :D -
#9219 én ma vettem egy sniper elit-et...:D
de trine-ért nem adtam volna
más játékod nincs?