Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen addig amíg ELVILEG visszakapod, addigis elérhetõ a többi account. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

így van, egyszer volt talán régen olyan, hogy a vac bannolt egy csomó embert ,mert valami alkalmazást félre értelmezett... de javították és levették
az összes kis patkány csaló bepróbálkozik azzal, hogy az a bunnyhopp sciptje miatt van vagy mozi cfg... napersze
vagy a kutya megrágta a házit 😄

mindenki a saját akkjáért felelõs, a csalókkal meg még csak szóba se kéne állni egy ban után
MerlinW
Ha valakinek van kedve és ideje összeírni a FAQ-t az ne fogja vissza magát, küldje el nekem privátban és (esetlegesen kiegészítve) beteszem a fenti menübe. Természetesen igény esetén szerzõt feltüntetve.

- regisztráció
- fizetési megoldások
- játék aktiválás
- bejelentkezés problémák, support ticket írás
- játékok automatikus frissítésének ki/be kapcsolása
- sebesség problémák - letöltés felhõ/szerver módosítás
- indítási parancssor beállítása
- steam guard
- mi a VAC
stb

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem a Te hibád, az egy rövid levelezéssel megoldható. VAC ban-t viszont kizárólag saját hibából kaphatsz, illetve Steam rendszerhiba miatt, de az nem jellemzõ, valamint szintén orvosolható (a tiltás pontos okát látja a support). Egyébként nem jellemzõ. Ha az lenne, nem lenne 30+ millió felhasználója a rendszernek.

[merlinw.org]

Sok embernek a kiskutyája csal az accountjával amíg kimegy wc-re!

DarkSector
Igen csak balfaszok, de vesznek!

Valamint a letiltás bármi okból lehet...nem feltétlen a saját hibádból.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

akkot csak balfaszok vesznek használtan, aztán meg az akciós idõszakoknál olcsóbban amúgy sem adják a dolgokat
letiltás? O.o oszt miért? dirt 3 is csak levették az accról és annyi, még szerencse, hogy nem egy jó game😄
DarkSector
Utána ha eladnád vagy letiltanának...

Prince23
Minek a külön acc? beavatnál? 😄

grebber
Errõl jót még soha nem olvastam csak azt hogy 1 hét után az ott vásárolt cd key már nem használható szóval felejtõs!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Egy francokat a legrosszabb soha többet az ilyen oldalakból !
@grabber: ez is jó oldal:

https://www.g2play.net/store/home.php

MerlinW
Komolyan kellett volna csinálnom 250 accountot? 😄D Basszus, de buta vagyok😊

[merlinw.org]

grebber
Nekem jó így kemény 2 hely van hava beírtam adatokat Steam és D2D ott vásárlok digitálisan.

Sose tudhatod, hogy hova törnek be hackerek (lásd Sony vagy Steam idén). A paypal semmibe se kerül, és egy plusz biztonsági szintet garantál a neten, és nem mellesleg kényelmesebb is egy emailcím megadásával vásárolni, mint mindenféle adatokat pötyögni.

grebber
Nem kell nekem paypal! Csak ismert és megbízható helyekrõl vásárolok kártyával.

Optimus Prime
Ha már van bankkártya ajánlott PayPal-t használni.
Better safe than sorry.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
Nem mellesleg attól nem kell fosni hogy ellopják az accountod akik komolyan tolják a hackerkedést nem a szarod játékaink kellenek neki hanem a bankkártyánk adatai.
Amivel ha akarnak valamit kezdeni kéne nekik a telefonszámom stb. Szóval nem kell parázni védve van ez eléggé!

ja, csak a butus újvagyok a steamen gyerekek teszik külön accra a dolgokat😊
Optimus Prime
Sanctum is akciós!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Botond
Hétén tegnap számoltam, hogy ha mindent megveszek amit akarok akkor az 80-100 €, szóval inkább uralkodtam magamon, aztán várom a karácsonyt. 😊 Addig is van még 20-30 játék korábbi akciókból amikkel a played time 1-10 perc között ingázik, azokat tolom. 😊

Külön accot én sem értem amúgy.
szucsy89
Miért kéne külön accra?
grebber
De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra

Aztán ennek mi értelme?

Fpocok
Rohadt STEAM ackiók! Teljesen legatyásítanak.
De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
7euró AZ ÖSSZES GTA RÉSZ!

Felgolos
Ja amugy igy kedvezményesen most 10 euróba kerül.

Felgolos
Most 50%-ra van leértékelve de én meg várom a 75%-kot! Ha nem lesz 27-ig 75%-os akkor majd a karácsonyi leárazásban veszem meg.

Csatlakozok hozzád, multiban nekem is jobban bejön a brink mint a TF2. Ha tényleg 5 eruró, megveszem amint hazaértem.
szerintem meg hatalmasan jó, multiban nálam veri a team fortress 2-t...

ollie
A Brink ótvar rossz játék, 5 eurót sem ér.

Felgolos
kösz a tanácsot

tototto
27-ig lesznek még napi akciók, szerintem lesz brink is valamelyikben, de ha nem és megszeretnéd venni uccsó napon is megveheted a mostani áron, tehát én még várnék a helyedben

Felgolos
Szerintetek a Brink lesz olcsóbb még az idén vagy vegyem meg most?

Fabio Capello
Na, a mai akcióból is kéne vagy három játék... 😞

Daell Drow
Az hogy nerked nem adjak ingyen a g4-t attol meg nem szar az akcio.
Sot eleg jo nyitas volt, en be is vasaroltam par dolgot. Es kivancsi vagoyk mi lesz fel ora mulva.
Optimus Prime
De az is igaz a napi akciók lévén, hogyha a kívánt játék akciós, de nem egészen a kívánt áron kapható: várjunk. Hisz lehet napi akcióban jobb áron, ha mégse utolsó nap is megvehetjük. Ha van mibõl, de akkor tuti nincs elsõn se. 😊

ollie
Most pontosan 260 játék van leárazva legalább 75%-al, további 175 legalább 60% és 74% között.

FZoleee
és azt se, hogy 75% alatt nem érdemes venni játékot (kivéve az újakat, mert azokta ekkora kedvezmény biztos nem lesz idén 😄), mert úgyis jobban le fogják árazni, ha most nem is, karácsonykor valószínûleg
grebber
Mert 1500-at megér ilyen egyszerû.

viszont azt ne felejtsétek el, hogy ez több napos lesz, simán lehet más játék késõbb jobban leárazva
most vettem:

Anomaly: Warzone Earth
Mass Effect
Mass Effect 2
Orcs Must Die! + DLC-k
Dawn of War 2 - Tau Commnader DLC

és levan tudtva az év, sõt szerintem elleszek akár márciusig is új játék nélkül, de kitudja 😄

MerlinW
Tud tudom semmi közöm hozzá, de miért vársz annyira egy játékot ami nem ér meg neked 3000 Ft-ot?😊

[merlinw.org]

a gothic 4 az 10EU akciósan, szóval szerintem max karácsonyra lesz 5 alatt...

grebber
Szar ez az akció sehol nincs 5 euros gothic 4 még 😞
Remélem karira beraknak valami normális játékokat is!

MerlinW
A fórumot, de azon keresztül elérték a többi adatbázist is.

[merlinw.org]

nem a stemet, hanem csak a steam fórumot, nem?

Fpocok
Steamet feltörték... egy hete, két hete... Valahogy így. Adatokat szedtek le, ki tudja miket.

hát a steam fórumra való betörés. Minden steam felhasználó kapott Gabe Newell-tõl egy értesítõ levelet.

Daell Drow
Milyen feltores miatt?
igazán adhatnának egy ingyen gamét a feltörés miatt 😄 így a portal2 kizárt