Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az összes kis patkány csaló bepróbálkozik azzal, hogy az a bunnyhopp sciptje miatt van vagy mozi cfg... napersze
vagy a kutya megrágta a házit 😄
mindenki a saját akkjáért felelõs, a csalókkal meg még csak szóba se kéne állni egy ban után
- regisztráció
- fizetési megoldások
- játék aktiválás
- bejelentkezés problémák, support ticket írás
- játékok automatikus frissítésének ki/be kapcsolása
- sebesség problémák - letöltés felhõ/szerver módosítás
- indítási parancssor beállítása
- steam guard
- mi a VAC
stb
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Valamint a letiltás bármi okból lehet...nem feltétlen a saját hibádból.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
letiltás? O.o oszt miért? dirt 3 is csak levették az accról és annyi, még szerencse, hogy nem egy jó game😄
Next PC upgrade: 2022
https://www.g2play.net/store/home.php
Better safe than sorry.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Amivel ha akarnak valamit kezdeni kéne nekik a telefonszámom stb. Szóval nem kell parázni védve van ez eléggé!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Külön accot én sem értem amúgy.
De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra <#eljen>#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!
Sot eleg jo nyitas volt, en be is vasaroltam par dolgot. Es kivancsi vagoyk mi lesz fel ora mulva.
Anomaly: Warzone Earth
Mass Effect
Mass Effect 2
Orcs Must Die! + DLC-k
Dawn of War 2 - Tau Commnader DLC
és levan tudtva az év, sõt szerintem elleszek akár márciusig is új játék nélkül, de kitudja 😄
[merlinw.org]
Remélem karira beraknak valami normális játékokat is!
Parasite Eve 2, best game EVER!