Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt amúgy nem tudja valaki, hogy mi haszna van annak, aki steamgiften elajándékoz egy játékot? Csak kíváncsi vagyok, hogy mi motiválja az embereket.....😄

Helyesen bank és számlacsomag függõ. OTP-nél is van ingyenes, csak annak nem 300ft a havi díja 😊

Bankfüggõ. OTP-nél pl. 0,1%-ot vesznek le, de minimum 122Ft-ot egy utalásnál ha a másik is OTPs, hanem akkor 204Ft.

Paypalnál is vonnak le %-ot, de eldöntheted hogy az utalt összegen felül, vagy abból vonják le.

Optimus Prime
Az online utalás 10 Ft, legalábbis a K&H-nál.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Az online és banki utalás ingyen van, csak a postai utalás kerül pénzbe.

[merlinw.org]

Optimus Prime
PayPalnál van egy minimális "fee", amit rászámol ha utalsz. Nem tudom országon belül is van-e. De én már voltam így és még úgyis olcsóbb. Nem sokkal, de olcsóbb.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ja, igaz, sorry félre értelmeztem, ebbõl a szempontból tényleg jobb ha külön veszik meg....

ollie
Én arról beszélek, hogy a másik háromnak át kell utalnia a lóvét annak, aki megvette.

ha PayPal-ról fizeted akkor azt hiszem semmit sem számol fel...

ollie
Nem biztos, hogy annyira megéri, ha az utalásnál is felszámol a bank valamennyit.

ollie
Igen, freemail esetén normális.

Most õszintén csodálkozom, hogy még bûárki is használja azt a szart.

Az normális, hogy tegnapi reinstall után a Steam küldött egy kódot a freemailemre és 8 órája várok, de nem jött meg??? Elsõ dolgom az lesz, hogy átírom végre egy másik email-re.. (aminek aktiváláshához gondolom megint várhatok akkor fél napot..).
Tinman
Terraria 4-es pack-hoz keresünk Indigo-val még 2 embert.

Ha egyedül veszed: 2.5 Euro (kb. 760 Ft )

Ha 4-en vesszük fejenként: 1.875 Euro (kb. 570 Ft)

Miért ne spóroljunk, ha lehet? :-)

A játék szinten mindenhol 8/10 feletti értékeléseket kapott!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
The Daily Wishlist Giveaway begins today on Steam. Each day 10 people will win the top 10 games on their wishlist. The Giveaway begins December 1st and will continue into the holiday season.

To enter, you must have a Steam account and a Wishlist with at least 10 games. Each day you will need to visit the gamepage of the featured daily deal, starting with Terraria at 75% off.

Good luck!

Igen! Sok sikert mindenkinek!

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Töltsd le ezt, telepítsd, másold be az eredeti duke3d.grp-t, eduke.exe indít és játszhatsz nyugodtan, akár HD-ben, akár oldschool grafikai beállításokon.

Duke3D HRP oldal

[merlinw.org]

Optimus Prime
Nálam simán megy, HD packkal vagy anélkül. Ellenben a játék annyira szar, hogy kb. a tengeralattjárós részig bírtam. Aztán feladtam, mert se sztori, se értelme nem volt.

Bence94
nem biztos, hogy rossz DE sok idõ után aztán eldöntöttem, hogy veszek játékot és gondoltam duke 3d-t lecsapom mer olcsó meg új vindózón is megy erre meg kapok egy dosboxos valami szart ami még ki is fagy. Azt hittem rendesen "átkódolták", hogy frankón menjen új rendszereken is. Ha ezt tudom akkor nekem jó lett volna ha letöltöm ,áshonan ingyen ha ilyen megoldás kell... Kíváncsi vagyok akkor az újabb pl. Messiah hogy van megoldva.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Optimus Prime
Kimaradt a szórásból a GOG, aki ugyanazon az áron árul mindent világszerte 5.99 és 9.99 dollárért. Plusz a játék ugye DRM és egyéb kliens mentes, valamint plusz dolgokat, mint háttérkép, zene, csengõhang, avatar, képregény, stb. is jár hozzájuk. Én, ha lehet akkor ott veszem meg az adott játékot. Egyébként õk is tervezik, hogy más újabb játékot is fognak árulni.
Igaz, a Witcher 2-t drágábban és euróért adják, de a többletért te választhatsz játékot a katalógusokból. Illyes formán nem fizetsz rá hiába.

Fabio Capello
Mert -az én véleményem szerint- évekig az volt a felállás, hogy van a dobozos, és van a Steam disztribúció. Lévén, hogy pár évvel ezelõtt ezeknek az oldalaknak a nagy többsége nem létezett, a Steamnek a saját terjesztési körében monopóliuma volt, olyan árakat szabtak, amilyeneket jólesik. Ezt tetézték a régiók bevezetésével, és az 1$=1 euró politikájukkal, ami a mai napig nagyon sokat vitatott és szidott része a Steamnek, fõleg ha az európai (és itt nem nyugat európáról - 1. zóna, hanem közép-kelet európáról - 2. zóna van szó) átlagfizetést nézed. Tulajdonképpen ez volt a fõ oka és táptalaja az ilyen cégek, oldalak megjelenésének.

Aztán persze ez is két részre szakadt, vannak azok, akik world-free formában kicsit drágábban, de a Steames áraknál még mindig olcsóbban árulják a portékájukat, illetve azok, akik baromi olcsón árulnak régiós kulcsokat (fõként a mi keleti határainkon túlról - Ukrajna, Oroszország), mivel ott teljesen más az adózási politika a PC-s dolgokra, és még árréssel is negyed-ötödannyiért jutsz hozzá, mint a Steamen, vagy ezeken a world-free oldalakon. Igaz ez ugye potenciális veszélyt is hordoz magában a régióblokk miatt( ez volt az a bizonyos MW2 eset), de lassan a Steam is belátja, hogy ilyen árak mellett nem bírja a versenyt tartani a többi kereskedõvel, és erre már a cégek is kezdenenek rájönni - nem véletlen, hogy world-free lett az orosz mw3 és bf3 kulcs.

Lassan kezd az egész Steam/kulcsárulás átfordulni abba, hogy nem a tényleges, hanem a potenciális ügyfél számít - és ez hosszútávon jó dolog. Persze a legjobb nyilván az lenne, ha a Valve átgondolná a teljes üzletpolitikáját, és olcsóbb árakat biztosítana az európai régiókban, de ez nem a közeli jövõ zenéje, sajnos...

Optimus Prime
És sok említett oldal Origin-es kulcsokat is árulnak, vagyis amit Originen lehet aktiválni. Egyébként a GMG köröket ver a Steam vagy más online shop áraira. A FEAR3 most 20 euró! A Hard Reset mikor felkerült a boltjukba fél áron és hasonlók.
Nem tudom hogy csinálják vagy miként, de szerintem így vannak fair áron a játékok. Elvégre a digitális business lényege a forgalmazó - és annak +haszna nélküli - és lemez, tok, borító, szállítási költség mentessége.

ollie
Öööö, de.

GamersGate, GetGamesGo, Direct2Drive, GreenmanGaming, GameStop/Impulse, DLGamer, GameStop, stb... ezek mind hivatalos viszonteladók és semmi közük a Valvehoz, mert miért is lenne? Mi köze a Valvénak ahhoz, hogy egy kiadó hol árulja a játékait? Semmi. Ezek mind árulnak Steam-en regisztrálandó játékokat is, és hivatalosan, nem pedig valahol veszik a DVD-ket olcsón.

Fabio Capello
egyik kulcsos oldal sem hivatalos, miért állna a steamnek érdekében hogy az õ áraiknál olcsóbban juss hozzá játékokhoz. Ettõl függetlenül tudják, hogy vannak, és el kell fogadniuk hogy legális, hiszen a termék ugyanúgy gazdát cserél, nem különösebben másképp, mint az 576-ban, a hülyevagyokban, a zavvin, vagy bárhol máshol. Úgy kell rájuk tekinteni, mint egy webshopra, ahol a hangsúly azon van, hogy minél hamarabb játszhass, nem pedig azon, hogy a kezedbe foghasd a dobozt és a lemezt, emiatt a kulcsot küldik neked, nem a teljes csomagot.

ollie
Nem az a baj, hogy kulcsos oldal, hanem hogy nem hivatalos viszonteladó. Na meg elég sok panaszt is olvastam róluk, de a lényeg a nem hivataloson van. Ez már önmagában is elég egy account tiltáshoz.

Fabio Capello
Ezek a paranoid hajlamaitok imádnivalóak, nekem legalább 10 játékom van g2playrõl (nem kicsik, Left 1-2, Modern Warfare 2, stb), és soha semmi gondom nem volt velük.

Téves az elképzelés, hogy a más oldalról vett kulcsokat a Steam letiltja, a fiókot meg törölnék. Ez is olyan, mintha a boltban megvennéd dobozosan a játékot (hiszen megkapod a dobozról a scannelt kódot!), majd beütnéd Steambe. Nem egy nagy kódgenerálós adatbázisból basszák hozzád a különbözõ generált kulcsokat.

Relatíve kevés olyan eset volt, amikor direktben törölt a Steam játékokat felhasználó accountjáról, még annak idején az orosz MW2 kulcsokat (késõbb ezt visszavonták), illetve most nemrég a kiszivárogtatott Dirt3 kulcsokat. De az, hogy te egy "kulcsos" oldalról vettél kulcsot, és azt regelted - azért még nem.

ollie
lol, és te még megbízol bennük?

berczely
Próbáltad már, hogy átállítod a letöltési régiót egy másik szerverre? Steam > Settings > Downloads + Clouds és ott a Download region-t állítsd át egy másikra! Próba cseresznye!

Daell Drow
Varni kell, mast nem tudsz csinalni.
bármit próbálok feltelepíteni, azt írja ki, hogy túlterheltek a serverek, próbáljam meg újra, van erre megoldás, vagy próbáljam meg 5 percenként míg nem sikerül?

http://www.1c-interes.ru/catalog/3353622/

Ez az EA , Activsion stb játékok orosz forgalmazójának a webshopja, a 600 orosz pénz kb 4000Ft, és ezek a boltok valószínüleg nagy tételben veszik olcsóbban, szóval lehet jó áron legálisan is az.

FZoleee
jó, rosszul fogalmaztam... az ilyen orosz kulcsos oldalakra gondoltam én is, vagy ahol kb. tizedáron árulják a játékokat, az gyanús, hogy lopott, vagy valami nem stimmel vele
Greenman gaming, getgamesgo, direct2drive és mások mind árulnak Steamworks játékokat is, teljesen hivatalosan, csak kulcsot.

Az orosz stuff kicsit más tészta, de azok az oldalak is jó pár éve mûködnek, gondolom sok elégedett vásárlóval. De a Skyrim pl már úgy van megcsinálva hogy nem is tudod elindítani se ha nem orosz IP-n fut a Steamed, egy idõ után ki fogják ezeket szûrni teljesen ha már nagyon zavarja a kiadók csõrét.

artschi
1 db Limbo bezsákolva 780 Ft-ért 😊
Gondolkoztam a Worms Crazy Golf-on is, de azt majd máskor.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
jah akkor oks

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
egyszer már kérdeztem de elfelejtettem és régen volt már szóval : hol tudom megnézni hogy egy játékkal per pillanat mennyien játszanak?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Miért? Megveszik pl. Oroszországban az itteni ár töredékért az eredeti verziót amit steamen, originen, és gflw-on is lehet aktiválni, ugyanaz, mintha dobozosan vennéd meg, mert akkor is be kell írni a kulcsot a stembe...

FZoleee
Amelyik oldalon CD kulcsokat adnak el, az már megbízhatatlan...
@grebber, wesker24: #3805-3806

Én 5db játékot vettem eddig a g2play.net-rõl, egyszer volt csak probléma, a SHOGUN 2 kódját nem akarta elfogadni a steam, mivel, hogy már egyszer felhasználták azt, ráírtam a g2playes srácokra, hogy mi a helyzet, 24 órán belül megoldották a problémát és adtak egy másik kódot. Nem tudom honnan hallotok ilyen hülyeségeket errõl az oldalról....

Mellesleg ki az a idióta aki megvesz egy cd-keyt, akár a g2play-tõl, akár direct2drive-tól és csak egy hét után akarja aktiválni? Biztos, hogy nem az oldal hibája, vagy csak ugyanúgy járt, mint én a Shogun 2-vel, a véletlen mûve lehetett 😄

MerlinW
Nem, soha senki sem látja az id-det rajtad kívül. A keresõ is az aktuális nick alapján keres (ezért rémálom a használata😊).

[merlinw.org]

DarkSector
Hát jah ez egy érdekes dolog, de ha egyszer valaki haverod bármikor látja az id-det tudtommal...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ezért adtam olyan felhasználónevet steam-en ami vetekszik a jelszavam bonyolultságával😊 Minden tiszteletem annak aki kitalálja/feltöri😊 Nekem is le kellett írjam, hogy ne felejtsem el😊

[merlinw.org]

DarkSector
Mindegy haverod is lehet a genya...
vagy annak ismerõsei.

Jani21
Ezért sem kell reklámozni a felhasználónevet 😊. Egyébként ilyenkor is jogosan zárolják a fiókot, hiszen meg kell védeni valahogy, nem újdonság az ilyen védelem. A Supporttal megbeszéli az ember és kész, ez a kulcsa a dolognak.

DarkSector
Nem különbözõ, csak nagy távolságból s rövid idõ alatt, még szupermen repülve sem ért volna ide onnan...

Vagy bemérgesedik rád valaki, és elkezd sokszor probálkozni a neveddel belépni asszem akkor is letiltanak..

Jani21
Ha jól veszem ki, azt mondod, hogy egyszerre történt 2 belépés a fiókodba. Akkor nem csodálom, hogy lezárták, ez szimpla biztonsági intézkedés. Felmerült a gyanú, hogy ellopták az accountodat, ezért zárták le. Hiszen senki sem örülne, hogy ha ellopják az accountját és azt gond nélkül használja az adott idegen bármiféle csalásra (akár játékon belül -> VAC ban, akár bankkártya visszaélésre). Inkább pozitívum a Steamnek, hogy gyorsan cselekedtek.

DarkSector
Sok velem megesett, mert 2 egymástól távoli helyrõl léptem be 2.magam az accountba és másnap lezárták. 😊

artschi
köszi mindkettõtöknek, megpróbálom. Addig az Onlive-on nyomok egy kis Batman: Arkham City-t. 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

érdekes dolog ez mert a szervereknél egyik sincs leterhelve maximálisan, a nagy akciók miatt lehet, próbáld késõbb , vagy más content serveren settings>downloads > dl regio
MerlinW
Válts szervert, az akciók miatt némelyik túl van terhelve.

[merlinw.org]

MerlinW
Tudod te mennyi az esélye annak hogy tévedésbõl bannolnak? 1:30.000.000-hoz... 😊 Több, mint 250 játékom van Steam-en, kicsit csúnya lenne, hogy mind külön accounton tárolnám, de még ha tízesével csinálnám akkor is..😊 Normálisan kell játszani és nem lesz gond.

[merlinw.org]

artschi
csak nálam írja ki a steam egyfolytában, hogy "the Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes."?