Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Paypalnál is vonnak le %-ot, de eldöntheted hogy az utalt összegen felül, vagy abból vonják le.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Most õszintén csodálkozom, hogy még bûárki is használja azt a szart.
Ha egyedül veszed: 2.5 Euro (kb. 760 Ft )
Ha 4-en vesszük fejenként: 1.875 Euro (kb. 570 Ft)
Miért ne spóroljunk, ha lehet? :-)
A játék szinten mindenhol 8/10 feletti értékeléseket kapott!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
To enter, you must have a Steam account and a Wishlist with at least 10 games. Each day you will need to visit the gamepage of the featured daily deal, starting with Terraria at 75% off.
Good luck!
Igen! Sok sikert mindenkinek!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Duke3D HRP oldal
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Igaz, a Witcher 2-t drágábban és euróért adják, de a többletért te választhatsz játékot a katalógusokból. Illyes formán nem fizetsz rá hiába.
Aztán persze ez is két részre szakadt, vannak azok, akik world-free formában kicsit drágábban, de a Steames áraknál még mindig olcsóbban árulják a portékájukat, illetve azok, akik baromi olcsón árulnak régiós kulcsokat (fõként a mi keleti határainkon túlról - Ukrajna, Oroszország), mivel ott teljesen más az adózási politika a PC-s dolgokra, és még árréssel is negyed-ötödannyiért jutsz hozzá, mint a Steamen, vagy ezeken a world-free oldalakon. Igaz ez ugye potenciális veszélyt is hordoz magában a régióblokk miatt( ez volt az a bizonyos MW2 eset), de lassan a Steam is belátja, hogy ilyen árak mellett nem bírja a versenyt tartani a többi kereskedõvel, és erre már a cégek is kezdenenek rájönni - nem véletlen, hogy world-free lett az orosz mw3 és bf3 kulcs.
Lassan kezd az egész Steam/kulcsárulás átfordulni abba, hogy nem a tényleges, hanem a potenciális ügyfél számít - és ez hosszútávon jó dolog. Persze a legjobb nyilván az lenne, ha a Valve átgondolná a teljes üzletpolitikáját, és olcsóbb árakat biztosítana az európai régiókban, de ez nem a közeli jövõ zenéje, sajnos...
Nem tudom hogy csinálják vagy miként, de szerintem így vannak fair áron a játékok. Elvégre a digitális business lényege a forgalmazó - és annak +haszna nélküli - és lemez, tok, borító, szállítási költség mentessége.
GamersGate, GetGamesGo, Direct2Drive, GreenmanGaming, GameStop/Impulse, DLGamer, GameStop, stb... ezek mind hivatalos viszonteladók és semmi közük a Valvehoz, mert miért is lenne? Mi köze a Valvénak ahhoz, hogy egy kiadó hol árulja a játékait? Semmi. Ezek mind árulnak Steam-en regisztrálandó játékokat is, és hivatalosan, nem pedig valahol veszik a DVD-ket olcsón.
Téves az elképzelés, hogy a más oldalról vett kulcsokat a Steam letiltja, a fiókot meg törölnék. Ez is olyan, mintha a boltban megvennéd dobozosan a játékot (hiszen megkapod a dobozról a scannelt kódot!), majd beütnéd Steambe. Nem egy nagy kódgenerálós adatbázisból basszák hozzád a különbözõ generált kulcsokat.
Relatíve kevés olyan eset volt, amikor direktben törölt a Steam játékokat felhasználó accountjáról, még annak idején az orosz MW2 kulcsokat (késõbb ezt visszavonták), illetve most nemrég a kiszivárogtatott Dirt3 kulcsokat. De az, hogy te egy "kulcsos" oldalról vettél kulcsot, és azt regelted - azért még nem.
Ez az EA , Activsion stb játékok orosz forgalmazójának a webshopja, a 600 orosz pénz kb 4000Ft, és ezek a boltok valószínüleg nagy tételben veszik olcsóbban, szóval lehet jó áron legálisan is az.
Az orosz stuff kicsit más tészta, de azok az oldalak is jó pár éve mûködnek, gondolom sok elégedett vásárlóval. De a Skyrim pl már úgy van megcsinálva hogy nem is tudod elindítani se ha nem orosz IP-n fut a Steamed, egy idõ után ki fogják ezeket szûrni teljesen ha már nagyon zavarja a kiadók csõrét.
Gondolkoztam a Worms Crazy Golf-on is, de azt majd máskor.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Én 5db játékot vettem eddig a g2play.net-rõl, egyszer volt csak probléma, a SHOGUN 2 kódját nem akarta elfogadni a steam, mivel, hogy már egyszer felhasználták azt, ráírtam a g2playes srácokra, hogy mi a helyzet, 24 órán belül megoldották a problémát és adtak egy másik kódot. Nem tudom honnan hallotok ilyen hülyeségeket errõl az oldalról....
Mellesleg ki az a idióta aki megvesz egy cd-keyt, akár a g2play-tõl, akár direct2drive-tól és csak egy hét után akarja aktiválni? Biztos, hogy nem az oldal hibája, vagy csak ugyanúgy járt, mint én a Shogun 2-vel, a véletlen mûve lehetett 😄
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
vagy annak ismerõsei.
Vagy bemérgesedik rád valaki, és elkezd sokszor probálkozni a neveddel belépni asszem akkor is letiltanak..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[merlinw.org]