Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkJedi
Köszi. Akkor melyik a legmegbízhatóbb cdkey-es oldal? Én csak ettõl a VPN-es aktiválástól félek, de itt azt nem írják.

Fpocok
Miért?
Amúgy ha olyan, mint a Skyrim, akkor probléma nélkül lehet regelni STEAMen, csak venni nem lehet ott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ollie
Be lehet regelni, de én tuti nem kockáztatnék g2play-es kulccsal.

A kiadója döntése, más játékaikat sem árulják pl skyrim.
Nem lesz gond, a boltban vett játék kulcsát is ugyanúgy kell regisztrálni.

DarkJedi
Hello! Nálunk miért nem kapható a Rage Steamen?
Ha veszek g2playen egy kulcsot és beregelem itthoni IP címemrõl, abból lehet para?

Fpocok
Oh.
Sejtettem, hogy valami csacskaság van itt.

Daell Drow
Mert mar nem kell meghivo az oldalhoz valo csatlakozashoz, cserebe 50 doolcsi helyett asszem 300 dollar ertekunek kell lennie az accountnak.
Fpocok
Sry, hogy felhozom, tudom nem szereted meriln, de steamgiftsen már nem lehet meghívót küldeni? Van egy rakás pontom, küldeni akartam másik accountomnak, de sehol nem találom az oldalon.

Optimus Prime
Lehetne már egyszer egy sale, ami hó elején van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

19-én fog kezdõdni elméletileg, egy Staff tag megírta Steam fórumokon. Addig tart a jelenlegi Whistlist akció.

as NRG ||| SteamGifts - Csatlakozz, ajándékott vagy nyerj! Link: http://steamcommunity.com/groups/sgifts-hun

Daell Drow
Van az 2 het is.
MerlinW
24. után szokott indulni és általában 1 hétig tart.

[merlinw.org]

Az a szokás, hogy a készlet nagy része le van árazva 25-33-50%-al, és minden nap van pár kiemelt 50-75-90%-os akció. Hogy mikor indul azt csak a Valve tudja.

Nem tudjátok hogy a steamnél a karácsonyi akció mikortól kezdõdik és meddig fog tartani?
És hogy naponta változik az akció, vagy ugyan az lesz ez alatt a pár nap alatt?
120-as upc, de eddig a Steam mióta emlékszem 5MB/s fölé nem nagyon ment, leginkább 1-2 között vánszorgott, akármilyen régiót választottam.

DarkSector
Kérdés az hogy mekkora neted van?

Nekem 15 megás ami 1.7MB/s azt vitte mindig maxon. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Nekem 2,4-2,6 MB/s-nél többet nem sikerült kicsikarnom, talán egyszer volt 3,1 MB/s. Ellenben az Origin 3,8-4 MB/s-et ad mindig.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

10.5MB/s-el jön az új free2play Everquest 2 game (hungary van kiválasztva), rég láttam ilyen sebességet a Steamen 😊

MerlinW
Banner-ben Steamgifts topik link, mostantól kéretik mindent oda, ami gift téma. Köszönöm.

[merlinw.org]

DarkSector
nincs is ilyen csoport megnéztem a keresõben......:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Halihó, nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a SteamGifts nevû oldalt, ha nem akkor röviden annyiról van szó, hogy a steam felhasználók játékokat sorsolnak ki és minden tag részt tud venni aki tagja az oldalnak.
A napokban pedig létrehoztunk a Steam-en egy csoportot, ami a magyar közösségre helyezi a hangsúlyt, amolyan szûrõként. További infóért (akit érdekel) látogasson el a csoport oldalára!

Link: http://steamcommunity.com/groups/sgifts-hun

Invitálás nyitva, szabadon lehet csatlakozni! Minden kedves Steam felhasználót szívesen várunk!

Sok sikert minden résztvevõnek! 😄

as NRG ||| SteamGifts - Csatlakozz, ajándékott vagy nyerj! Link: http://steamcommunity.com/groups/sgifts-hun

MerlinW
"Mit lehet nyerni? Az elsõ 10 játékot a Steam kívánságlistádról.
Hány ember nyer? Naponta 10 ember.
Hogy tudok nevezni?
Jelentkezz be a Steambe (a Steam klienssel vagy a weboldalon).
Gondoskodj róla, hogy legyen legalább 10 játék a Steam kívánságlistádon.
Nézd meg a kiemelt napi ajánlat oldalát.
Nézz vissza minden nap, hogy több esélyed legyen a nyerésre."

[merlinw.org]

wesker24
Jah !
RoboKutya78
akkor csak annyit kell tenni hogy bejelentkezett állapotban meglesem a kiemelt elemeket az oldalon?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

így igaz!!!

RoboKutya78
srácok mi ez a 10 people win 10 games each day buli a steamen?
Jól olvastam hogy a kívánság kosarat kisorsolhatják vagy mi?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Mert Nagy Testvér árgus szemekkel figyel minden letöltött bitet, ami mellesleg korlátozva is van. Van egy Új-Zélandi barátom, szörnyû mik vannak ott. :S

MerlinW
Akarod írni, Ausztráliát😊 Egyébként ha már Ausztrália, akkor Új-Zélandnak 2x annyi szervere van és fele annyira sem használják õket.

[merlinw.org]

FZoleee
Én Australia-t szoktam😄
kifli
Hogy honnan szedd le, ahhoz néha EZ tud segítséget nyújtani 😊

Én iceland & greenland-ot állítottam be, onnan általában minden letvan gyorsan. Viszont az nincs mindenkinek, mert filtered...
Optimus Prime
Sale-nél ne is várj mást. nálam a France- Paris szerver jött be, de néha a magyar is tud gyors lenni.
De általános törvény, hogy anagyon várto dolog cammog, de olyan mint az AVA majd max sebességgel jön.

Prince23
Gazdag régiótválassz, mint pl svédország, norvégia, svájc

Fpocok
Ne várj... próbálj másik országot.

Eddig nekem sem volt vele problémám, de ma nagyon lassú. Mindegy, várok vele, hátha rendbe jön!

Fpocok
Próbálkozni kell. Nekem jött már magyarról is nagyon jól.

Ajánljatok már valami szervert, ahonnan normális sebességgel tudnék tölteni! Magyarról 35 kB/s-al csorognak a bitek... 😞 Próbáltam Ausztriát, Csehországot, de azok is tetû lassúak.

Prince23
LOller Ma délelõtt raktam be wishlistbe a Dungeon Defenderst 😄

Holnap Renegade OPs lesz figyuzatok oda 😊

Daell Drow
Pedif de. Haveromnak telefonaltak mindenfele elojel nelkul hogy huzas nemetbe mert holnaputan melo. Es kap o is 120 eurot kb egy napra, aztan csak egy mezon kell pakolgatni a napelem vazat.
ollie
Nem keres egy betanított munkás 130 eurót egy nap.

Nem átbaszás, de ha csak a nyilvános giftekre jelentkezel akkor 1:2000 esélyed van általában.

Érdemes ezzel a steamgiftsel szórakozni, vagy ez egy átbaszás?

Erre nem kell külsõs oldalt használni, friends listában jobbklikk és invite to trade.

Ülj fel egy buszra, szállj ne németországban az elsõ építkezésnél, hordj homokzsákot egy napig, és jöhetsz haza elkölteni a 130 euródat (minimálbér) 😊 és ennél jobb helyek is vannak pl svédország.

RoboKutya78
Például vannak szerencsétlen flótások akik nem tudnak vagy nem akarnak neten vásárolni és megéri az ismerõsét hogy vegyen neki ezt azt. Erre nem gondoltok? 😊

Ó igen... a kerítés meg kolbászból van...

www.smart-bus.hu

Optimus Prime
Én inkább Amerikát mondanék, az talán hihetõbb. Bár nem tudom mindenki a friends listemen, aki a múltkor Deux Ex-et játszott - 4 is! - egyidõben amcsi-e.

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

byzhouse
Ebbe ne menjünk bele,de egy "alap munkás" nem keress 1millió ft-hoz közeli összeget Nyugat-Európában.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

FZoleee
megkapja a giveawayre jelentkezett emberek után az összes pontot, elvileg 😊
Van aki megteheti, nyugat eu-ban egy alap munkás is 1 millió Ft-hoz közeli összeget keres egy hónap alatt.