Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kipróbáltam tegnap de nem jött be, tucat sablon FPS. Pedig nagyon szépen néz ki, jól optimalizált stb.
Nuclear Dawn ingyen hetvege van.
Erdemes kiprobalni nekem jobban bejott mint a BF3.
Erdemes kiprobalni nekem jobban bejott mint a BF3.
spamok között nem nézted meg? Elõfordul, hogy oda érkezik meg levél
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szerintem ez még aktuális lehet, ha van róla bizonylatod, hogy megvetted, akár a g2play oldalán is, akkor szerintem keresd fel õket még egyszer, ha meg megkérdik, hogy mi tartott eddig, akkor mond azt, hogy joggal felbaszódtál rájuk......ja, ezt csak úgy tudod be bizonyítani, ha hozzáférést adsz nekik a steam accountodhoz, jelszóval együtt, nem szép gondolat, de aki serial keyeket vásárol, az gondoljon erre a lehetõségre is, de utána majd max jelszót változtatsz....nekem is meg kellett adnom mikor problémám volt, de nem lopták el az accomat 😄
Mindegy már úgyis régen volt !
A vásárlás megtörtént kiírta hogy Transaction Completed számlám is volt róla írtam nekik hogy gond van de nem jött azóta se válasz és amúgy Googlemail-es e-mail cimem volt oda meg minden levél megérkezik !
A vásárlás megtörtént kiírta hogy Transaction Completed számlám is volt róla írtam nekik hogy gond van de nem jött azóta se válasz és amúgy Googlemail-es e-mail cimem volt oda meg minden levél megérkezik !
érdekes, nekem egyszer annyi problémám volt a G2PLAY-el, hogy a kód amit küldtek, már használatban volt, de ezt 24 óra alatt orvosolták. Mikor írtam nekik, hogy baj van, 5 perc múlva válaszoltak is. Sõt az oldalon még Live Chatre is van lehetõség a Support Teammel, szóval nem hiszem, hogy õk cseszték volna el a dolgot, véleményem szerint te csináltaál valamit, az is lehet, hogy a spam közé jött az üzenetük.....sok megoldás lehetséges. Nem hiszem, hogy leszartak volna...
Az te vagy én nem hagytam annyiban vissza is irtam nekik hogy gond van de egyszerûen még arra se méltattak hogy válaszoljanak !
És akkor ennyi? Leisszarod? Ennyire ne legyél már balf*sz...
Én vettem tõlük TDU2-t, nem volt gond...
Én vettem tõlük TDU2-t, nem volt gond...
Én egyáltalán nem ajánlom az oldalt mert engem már eleve átbasztak !
Witcher2-öt vettem volna pénzt utaltam de azóta is rá se bagóztak az egészre !
Witcher2-öt vettem volna pénzt utaltam de azóta is rá se bagóztak az egészre !
Nehari, ha már kérdezték, de G2Play-rõl vásárolt már valaki? Volt bármiféle baj vele?
Attól még sajna a Windows 7 bekapcsolhatta. A probléma egy kis registry turkálással megoldható az itt leírtakkal.
nuclear dawn ingyen hétvége elkezdõdött
http://store.steampowered.com/app/17710/
http://store.steampowered.com/app/17710/
ilyet sem láttam még...
A steam közli, hogy nem akar elindulni, amíg ki nem kapcsolom a kompatibilitás módot. Nincs kompatibilitás mód bekapcsolva O_o
A steam közli, hogy nem akar elindulni, amíg ki nem kapcsolom a kompatibilitás módot. Nincs kompatibilitás mód bekapcsolva O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egyébként itt a topicja ahová beszokták írni, ha valamilyen karbantartás vagy hiba van.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Unscheduled maintance. - azaz nem tervezett karbantartás, lehet, hogy valami probléma akadt hirtelen, annak meg senki sem örülne, ha pl. másnapra oldanák meg
Igazad van. Erre a nagy mérgembe nem is gondoltam.
Amikor nálad reggel van, akkor ugye az USA-ban nem reggel van...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amikor itt reggel van épp ázsiában este szeretnének játszani. Valakinek mindig rossz lesz.
Tehát karbantartás, oké köszi. Végül is ilyenkor kell ezt csinálni nem mondjuk reggel amikor a kutya se játszik. Köcsög Valve.
Unscheduled maintance.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Sziasztok játszani akarok a munkahelyi gépen az MW3-al és folyamatosan szinkronizálni akarja a játékot, amikor elindítom meg ezt írja ki "Must be signed in to Steam in online mode to play". Na ilyenkor mi van?
Igen ezt kihagytam. Adnak is egy számsort e-mail-ben amit rá kell írnod a CD kulcsos papírra a kulcs mellé olvashatóan és úgy lefényképezni.
Dehogy függ... ha normálisan kitöltöd ezt a szabványosított adatlapot, meg adod mi a gondod õk majd pár nap múlva küldik az új jelszót vagy átírjak az e-mail címed stb. Itt nincs szimpatizálás.
Én is ezt csináltam régen amikor vettem használtan egy HL2-t, aztán rendesek voltak
megadták az acc adatait. Szerintem ez a "jóindulat" attól is függ milyen értékben vannak játékok beregisztrálva,
akkor a HL2 már csak 1-2000 Ft-ba került.
megadták az acc adatait. Szerintem ez a "jóindulat" attól is függ milyen értékben vannak játékok beregisztrálva,
akkor a HL2 már csak 1-2000 Ft-ba került.
Inviteles cimem volt de most meg már t-homesok vagyunk 😄 Na mindegy azért kösz a segitséget. Majd várok még.
Szolgáltato által kapott email cimemre voltam regisztrálva és rég voltam belépve steamre közbe váltottunk szolgáltatot és a régi már nem él. Igy lett ez a kavar
Köszi a helpet. IRtam már steam supportra de még kaptam választ ilyen sokára válaszolnak ?
1. Regisztrálsz a steam support oldalra
2. Írsz egy ticket-et minden adatoddal (account, jelszó, bankkártyaszám, stb) és mellékelsz egy dobozos játék CD-kulcsáról készített fotót. Illetve természetesen megkéred õket, hogy változtassák meg az email címedet.
2. Írsz egy ticket-et minden adatoddal (account, jelszó, bankkártyaszám, stb) és mellékelsz egy dobozos játék CD-kulcsáról készített fotót. Illetve természetesen megkéred õket, hogy változtassák meg az email címedet.
[merlinw.org]
Sziasztok. Olyan problémám van hogy lett új számitógépem és nem tudok belépni a steamre a steam guard miatt. A steam guard elküldi a jelszót csak az a problémám hogy amire volt regisztrálva steamem abba az email fiokba nem tudok belépni, mert törölték. Esetleg tud valaki ez ügyben segiteni vagy valakinek volt már hasonló?
Én a GMG-t ajánlom. Vettem onnan és olcsó is. Azt hiszem ott a legolcsóbb a Rage és asszem a CE-t adják alapból.