Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Nekem elvileg 3 cucc van a gifts-be, de nem látok semmit. Ahogy a TF2 és SK invertoryba se. Próbálom egy barátomnak megvenni az Orc Must Die-t, de nem tudom. 503, 182 és hasonló hibák.
Valaki megmondanám mit jelölnek? Csak, ha már ennyit látom, tudjam mik azok. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

cs1rk3
ez a kupon csak valve játékokra jó?

ProGabe
"Tehát, elvégzett cuccokért kapsz vagy széndarabot, vagy ajándékot. Utóbbi lehet teljes játék vagy kupon, elõbbibõl hétért kapsz egy ajándékot.

Aztán másodikán lesz naagy húzás, amibe megmaradt széndarabokkal lehet majd nevezni. 1 ember mindent megkap, 50 top10 wishlist, 100 top 5, 1000 meg valve full packot. "

tehát valaki megkapja az összes játékot! 😄 besza-behu!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
Nálam kiírta hogy a steamen kaptam valamit rámegyek erre 503 error mikor újra rámegyek már nincs ott semmi !
Én most kaptam ajándékba egy 503-as hibakódot,egy Batman Arkham Citynek jobban örültem volna<#vigyor5>
Rámentek a népek az akciós gazdaságos stemes vásárlásra mint parasztbácsi a házipájinkára<#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

MerlinW
Milyen akciós játék? Ha a Gift pile-ra gondolsz, akkor a szokásos acsi gyûjtögetés a naponta felsorolt játékokban, amikért ajándékokat kapsz.

[merlinw.org]

DarkSector
üdv az új akciós játék mirõl szól? mert angolul van a 3 lépés leírva, nem vágom.

Ha valaki érti akkor nagyjából írja le mi a lényege és mit kell csinálni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Tavaly karácsonyi akcióból is van még vagy 10 végigjátszatlan játék, idén is így lesz ez, már érzem. :s
artschi
köszi, közben sikerült az olcsóbbért bezsákolni 😊

még egy Serious Sam BFE-re fáj a fogam, de azon még gondolkodom.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Jah, ezer régió van, most javítgatják. Ez majdnem minden évben így van😊

[merlinw.org]

MerlinW
Normál esetben csak a fizetés legvégén számolja bele a kupont, az utalás indításának oldalán.

[merlinw.org]

metro megint 0% 😄 az elõbb még 2,5 euró volt

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

artschi
nálam 5.62-t ír, a kosárnál meg 11.24-et (azaz dupla). De akadozik a steam rendesen, szóval majd késõbb megpróbálom.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Kipróbáltam, kuponnal 5,62€ a Portal 2

[merlinw.org]

Jaka923
Hûha, ha nem váltottam volna Xbox-ra, akkor a gatyám is rá ment volna megint erre az akciózásra.

wesker24
Nálam is nagy feketeség az egész !
majd 9 után 😄 addig leül ez az õrület

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince23
Nekem is

MerlinW
Frissítsd az oldalt (frissítés gomb a címsorban). A Steam fülön lesz.

[merlinw.org]

megvolt 3x is, nagy geci feketeség...

MerlinW
Áruház tetején katt a piros Great Gift Pile blokkra. Bejön a szokásos gyüjtögetõs cucc. Az elsõ feladat, hogy nézd meg az ajándéktárolódat. Lesz benne egy kupon.

[merlinw.org]

artschi
"Kattintsatok a piros Great Gift Pile blokkra."

miféle kupon holmerre?

artschi
bedobtam a portal 2-t a kosárba, de végül nem vettem meg. mást sem vettem.

wesker24
Rámentem nem adott semmit se !
MerlinW
Felhasználtad az 50%-os kuponodat?

[merlinw.org]

artschi
nekem most már 11 euróért akarja adni a Portal 2-t 😞

MerlinW
Kattintsatok a piros Great Gift Pile blokkra.

[merlinw.org]

Ryder62
Most akartam én is posztolni. Megelõztél 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Csak a DLC😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mindenki kapott 50%-os Valve kupont ajándékba, így a Portal 2 pl. ~6€

[merlinw.org]

kifli
Ez az év üzlete

Ja, kösz, a másik kérdésem, hogy sok játéknál 50% akció van, ezzel érdemes várni mert úgyis mindegyik felmegy 75%-ig, vagy nem?

artschi
szerintem csak ma (azaz nálunk holnap este 7-ig).

Viszont a Portal 2 is 75%-kal olcsóbb...

wesker24
Ott a visszaszámláló !
wesker24
Bazd meg elég durva leárazást kapott a Dead Island !
Jah nekem is.

Ha most pl le van árazva 75% -al a Metro az egész végig le lesz, vagy csak egy napig ennyi?

Prince23
Nekem az elõbb Dead Islandet mutatott. Most meg semmi sem jön be 😄

artschi
jah, jan. 2-ig tart. Megint a gatyám rámegy... :-/

Fabio Capello
elindult a karácsonyi.

zorrobomber
"nekem is meg kellett adnom mikor problémám volt, de nem lopták el az accomat 😄"
lehet azért mert szar játékaid vannak 😄D

bakvarnyu
Tavaly nyert egy gyerek 10 játékot, írta is ide a forumra.

Sziasztok.
Mikor zárul le ez a Daily Wishlist-es dolog a steamen?
És valaki nyert már közületek?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

RelakS
hogy tudom megoldani, hogy a Game Details ablak legyen az alapértelmezett a Game List helyett?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TheGrinder
Csak nekem szar megint a Steam? Nincs kapolat, azt írja.

Optimus Prime
Tûzfal, router esetleg a beállításoknál cseréld le a beállított szervert. Vagy kapcsold ki a Cloud-ot.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok!
Szükségem lenne a tanácsotokra! Ugyanis már vagy 3 napja nem tudok bejelentkezni a Stem -be. Ahányszor megpróbálom mindig azt írja ki, hogy: " Nem lehet csatlakozni a Steam hálózathoz! Ennek oka az internetkapcsolat vagy a Steam hálózat hibája lehet. <...>. " Az egészben a "vicces" az, hogy még offline módban is ezt az üzenetet kapom, úgyhogy egy Steames játékommal sem tudok játszani, még offline sem. Próbáltam már újratelepíteni is a klienst, de ez sem segített!

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Renjike
éppen space marineztem -.-"

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Na már megint összeszarta magát a steam. összeszedhetnék magukat, még nincs is itt a karácsonyi roham.

Huha akkor lehet hogy nem ugyan azzal a jatekkal jatszottunk.