Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
nem , beválthatod egy csomagra amiért kapsz 1 kupont 😄D de nem minden kupon jó mindenhez . van valve , meg külön játék meg stb kupon.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
7 kavicsért vehetsz egy játékot bármelyiket?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX mert nem akarok vásárolni, de szívessen odaadom a kuponokat ismerõsöknek...elsõnek megkérdezem haverjaimat ha nem kell nekik, akkor ide felajánlom valakinek...Valve kuponok vannak eddig 25% és 33%-os

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ahh, ezt sem tudtam. Jó hogy tegnap elolvastam mindent, mára pedig megváltoztattak mindent ami leírtak😊)
Ezek is mindent az utolsó pillanat után találnak ki😊

[merlinw.org]

MerlinW
Sima trade... indítasz egy chat-et az illetõvel és a jobb felsõ nyíllal indítasz trade-et.

[merlinw.org]

Optimus Prime
7 kavics craftelhetõ 1 játékra, vagy játék pakkra. Vagy benevezhetsz velük a nagy versenyre.
Én egy Orange Boxot meg egy -50%-os kupont kaptam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Oks akkor tegyük fel van 2 kuponom, azt hogy tudom átadni valakinek?

MerlinW
Lehet.
Kavicsokat semmire, azok amolyan sorsjegyek a napi és a januári sorsoláshoz. Aminek a fõdíja az összes Steam-en szereplõ játék.

[merlinw.org]

DarkSector
Ezekezt az ajándékokat lehet cserélgetni haverok közt?
Mondjuk adok valakinek egy 25%-os kupont 1-2 kavicsért?

És a kavicsokat mikre lehet beváltani?

To participate in this portion of the event, you must have something of value in your account such as an activated retail game, a Steam game, or a completed microtransaction.

<#violent><#violent><#gun><#gun>

de a coalt felhasználjuk valami random játékért vagy nevezünk vele a wishlistes vagy milyen gaméra?
Optimus Prime
Random adja, én néztem Steam fórumon egy listát. Van minden, ahogy a craftelt coalé is bármit adhat.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Renjike
megtudná valaki mutatni ? 😊

Prince23
plu604
Én egy Half-Life-ot kaptam becsomagolva 😄

ollie
Hát azt nem fogja adni. Valahol van egy lista errõl, többnyire csak Valve és nagyon olcsó játékok vannak rajta.

ollie
Bakker itt az olcsó Super Meat Boy-od: http://www.humblebundle.com/

Fizetsz mondjuk 2-3 dolcsit, és örülsz.

Renjike
és miszerint dobálja az ajándékot ? 😄 egy Red Orchestra 2t elfogadnék 😄D

MerlinW
Nem ez volt a kérdés😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igen be fogja adni automatikusan. Nekem is megvan már 12+

[merlinw.org]

valve kupon csak valve játékokra váltható be.

Renjike
nekem már pár darab megvan , ha már megvanakkor automatikusan beadja? mert 1-2 occó játékot be akarok szerezni pl super meat boy , stb ....ott 2 gift van meg 1-2 játék alapból megvan.

mostani portal akcióval sokkal jobban jársz
szerintem most le van még tilva ez a funkció, cartban lesz majd egy hozzáadási lehetõség
RoboKutya78
Hali
Nekem kiosztottak egy ilyet <#nevetes1>:

Ha jól olvastam csak január 2 tõl március 1 ig használható a Valve játékokra (max megveszem a portal 2 ha más értelmes nincs benne).
Kérdés vajon hogyan tudom majd aktiválni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Indíts el olyan játékot, amiben van inventory (TF2, Portal 2, Spiral Knight) és nézd meg benne a cuccaidat. Utána kiléphetsz a játékból, és elvileg már meg kell majd jelennie!

kifli
énmeg még mindig nem kaptam lófaszt sem 😄

Elõször mikor beléptem, volt egy giftelhetõ day of defeat, de az mostanra eltûnt. És nincs smmi az invertoryban 😞
MerlinW
Hmm akkor ez változott tegnap óta.. érdekes...

[merlinw.org]

Ahha, itt félreértés lesz szerintem. Te a valve kuponokra gondolsz, míg ollie és én a játékos kedvezményes kuponokra!

Nem, ollie írja jól!

"(Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012)"

MerlinW
Nem. Január 2-ig használható csak fel és csak a 2012 elõtt megjelent Valve játékokra.

[merlinw.org]

ollie
És csak jan 2-tõl használható fel a kupon, tehát most semmit sem ér.

csak a jan2ig megjelent gamékra érvényes a kupon, március akárhányig felhasználható
cs1rk3
én 25% kaptam de megvan minden valve géém 😞 remélem bejelentik gyorsan a hl3 at xDD

RatBaG
na azóta megkaptam. 50%os kupon bármelyik valve játékra.
fantasztikus, mit vegyek, counter strikeot? <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Ne aggódj én is igy vagyok vele de már nem izgat annyira !
RatBaG
csekkoltam az inventorymat, aztán nem kaptam semmit se... fasza.

Per Aspera Ad Inferi.

TheGrinder
Dungeon Defendert dobott, deszar... :S

ja de köcsögség, nem jan2 tõl, hanem az addig megjelent játékokra érvényes, így a csgo kiesik, meg a dota2is
Prince23
Nekem is azt adta, ami 2012 jan.2 és 2012 márc. 1-je között érvényes :S

wesker24
Szinte semmit láttam hogy kaptam valamit a steamtõl de 503-as hibát dobott és mire jó lett már nem volt ott semmi se !
a lényeg, hogy minden nap van egy ingyen teljesíthetõ, hogy ne legyen pénzhez kötve a játékban való részvétel

nekem egy 33%os valvet dobott, nektek?
Prince23
Nincs a játéklista között

Optimus Prime
Biztos? Lehet nyertél a wishlistes akción.

Prince23
Miért írja úgy a steam, hogy két új DLC jelent meg a Renegade Ops játékodhoz. Meg sincs a game, csak wishlistben van :S

DarkSector
összerogyott a steam

RoboKutya78
oks köszi az infot

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Egy kis segítség, ezek a játékok lesznek achisok, meg lehet lesz még valami napi Steames achi. Mint nyáron, pl. írj kommentet egy barátod screenshotjára, végy fel 10 játékot a wishlistre, stb.

MerlinW
A leírt achivement-eket kell megszerezni, az adott játékokban, ergo játszani kell velük. Tehát meg kell venni, ha nincs meg. Ahogy volt ez nyáron a summer ticket-es, ill. tavasszal a krumplis játékban is.

[merlinw.org]

RoboKutya78
srácok mit kel csinálni azzal a napi 6 feladattal meg kell csak nézni vagy meg is kell esetleg venni õket?
hogy kapok több pontot mert már egy van.

berczely
Biztos ráfagyott mindenki az olcsóságra és túlterhelt a rendszer azért az a sok hiba!